A+ A-

Aran(y)ka és én 2. rész

Az előző részhez még talán annyit hozzátennék (ez talán lemaradt): A leskelődést majdnem 1 évvel korábban kezdtem. Eszembe sem jutott, hogy esetleg ő is rájött arra. Nekem eleinte leginkább az volt a szándékom, hogy végre láthassak egy viszonylag hozzám korban közelebb levő lányt is meztelenül. Az első néhány elcsípet leselkedés után kezdtem egyre furcsábban érezni magam. Nem is tudtam pontosan mi zajlik le bennem. Mi az a hang, amely folyamatosan azt súgja nekem, hogy legalább a kulcslyukon lessem meg Aranykát, amikor zuhanyozik, vagy amikor öltözködik. És ezt lehetőleg olyankor csináljam, amikor a szüleink nincsenek otthon. Bár megjegyezném, hogy ekkor már nagyjából 1 éve elég nagy rendszerességgel maszturbáltam. Volt is némi spermám. Na de az első orális elélvezésemkor első sorban Aranyka szájába, ill. testére lőttem több részletbe spermát.
Aztán 2000. július 22-én kb. du. fél 2-kor keltem fel. Örömmel vettem tudomásul, hogy a világ legszebb fiatalnőjét tarthatom a karjaimba.
- Felébresztettelek? kérdezte az unokanővérem
- Hát igenis, meg nem is! válaszoltam viccesen
- Akkor most igen vagy nem? kérdezett vissza kaján mosollyal az arcán Arany
- Talán igen – talán nem. válaszoltam neki újfent, majd mielőtt bármit kérdezhetett volna, átöleltem és megcsókoltam. Legnagyobb örömömre ismét viszonozta.
- Tudod, hogy mi történt az este, vagyis az éjjel? kérdezett Aranykám
- Hogy is ne tudnám! Életem legszebb éjszakáját, a világ legszebb lányával tölthettem! válaszoltam, majd újra megcsókoltam. Ezt ugyan kicsit visszafogottabban, de mégis viszonozta.
- Mit érzel irántam Leninke? kérdezte
- Aranyom! Úgy szeretlek, mint még soha senkit. Tudom, hogy ezek nagy szavak egy 15 éves fiútól, de így van! válaszoltam
- Dehogy nagy szavak. Én 14 évesen voltam először szerelmes. De, mivel a fiú a legjobb barátnőm pasija volt, így tabu volt számomra. válaszolta
- Mióta érzel így? kérdezte
- Nem tudom! Azt tudom, hogy kb. féléve leskelődök utánad. Eleinte csak kíváncsi voltam milyen egy női test, majd egyre furább érzéseim keletkeztek, amit nem értettem egészen a minapig. Ekkor vált számomra teljes egészében világossá, hogy... de ekkor egy csókkal szakított félbe Aranyka
- Érzem már egy ideje, hogy nem csak úgy nézel rám, mint ahogy ez egy rokontól elvárható, hanem kicsit máshogy. reagált a BARÁTNŐM, aki ráadásul rokonom is
Ebben a pillanatban megint nem tudtam türtőztetni magam és megpróbáltam megcsókolni. De számomra is meglepő módon, az utolsó millimétereken inamba szállt a bátorságom és visszakozni kezdtem. Ezt viszont ő nem hagyta. Ahogy ajkaink újfent összefonódtak, soha korábban nem érzett felszabadultságot éreztem a szívembe (de nála is).
- Gyere, igyunk egy kávét aztán álljunk neki megcsinálni a kaját. mondta utána Aranyka
- Rendben édes! válaszoltam, ezzel lementünk a konyhába. Ő odarakta a kávét főni, míg én előkészítettem a főzni valót. Gulyásleves és palacsinta volt a menü. Ő intézte a levest, én pedig a palacsintát. Kicsit el is méreteztem az adagot. Majdnem 2,5 liter tej, kb. 0,5 l ásványvíz, 4 tojás. Mire kikevertem, majd megsütöttem, igencsak kifáradtam (kb. 75-80 db lett). Ráadásul úgy, hogy, ahol csak lehetett kicsit lassítottuk egymást, egy-egy ellopott csók kedvéért. Aztán betekertem (fahéjas, kakaós, lekváros, túrós), majd elültünk már lényegében estebédelni. Aztán amíg hűtöttük a kaját, Arany elment zuhanyozni. Én, ahogy szoktam néhány perccel később követtem őt, hogy újra szemügyre vehessem a gyönyörű testét, amint vizezi, szappanozza magát. Már nem is igazán lepődtem meg, amikor résnyire nyitva találtam a fürdőszoba ajtaját.
- Tudtam, hogy nem hagynál ki egyetlen alkalmat sem, hogy meztelen láthass báránykám. szólt ki mosolygó arccal a szívem
- Bemehetek? kérdeztem álszerényen
- Hogyne! válaszolta. Ezzel beléptem a fürdőbe, ledobáltam magamról mindent és beálltam mögé a zuhany alá.
- Bár ide nem hívtalak, de azért nagyon jó, hogy itt vagy édes! mondta Aranka, miközben elkezdett már a víz alatt is fészkelődni, hogy minél közelebb legyen a teste az enyémhez. A farkamat sem tudtam kordába tartani, és egyre jobban merevedett. Aztán pedig már azt vettem észre, hogy az unokanővéremmel smárolok ill. a kezével nem hagyja nyugton a már ekkor félmerev farkamat. A következő pillanatban meg már szopásra készen térdelt előttem. Másodpercekkel később már a égnek merevedő farkamat abba a gyönyörű szájába vette és dédelgetni kezdte a nyelvével. Aztán meg szopott, olyan hevesen, mint még soha korábban. A faszom eközben egyre csak lüktetett és lüktetett. Egyszóval nem is kellett sokat várjon a tevékenységéért őt megillető díjazásra, ami először nem volt ugyan olyan sok, így még az is a módjában állhatott, hogy kicsit ízlelgesse.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.28 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Leni-n-85 2019. 02. 12. kedd 19:02
#2 Olvasó; #6 Listike
Értem a célzást. Elírtam ezt a 'behatolást'.

#3 A57L
Lehet, hogy van benne túlzás, de szerintem minden itt megjelenő történetben van.

#4 Andreas6
Lénárd a polgári nevem. Leninnek becéz a család és a legközelebbi haverok. a kötőjeles formátumot azért választottam, mert már egy másik fórumon a Lenin85 nevet törölték, Leni-n-85 viszont stabilan megmaradt. Ebből jött itt ez az ötlet, hogy eredetileg is a második formát választom. A 85 pedig a születési évem, vagyis 1985-ben születtem.

#5 cscsu50; #8 veteran
Máig tartó valóság!

#7 gyuri0926
Vajon te hány történetet töltöttél fel és milyen visszajelzéseket kaptál?

#9 deajk1008
Köszönöm szépen!

<#>/ saját megjegyzés:
Többször beküldtem a 3. részt, és fogalmazás előtt van a 4. rész (ami vélhetően több fejezetből áll majd) is.
#9 deajk2008 2018. 12. 16. vasárnap 13:40
Azert jo lett... 9p
#8 veteran 2018. 12. 14. péntek 14:09
Tini álom.
#7 gyuri0926 2018. 12. 14. péntek 07:25
2 órás aktus egy gumival , nem kis teljesítmény , úgy butaság az egész , ahogy Lenin összes művei .
#6 listike 2018. 12. 14. péntek 07:14
Hogyan tudtál a csiklóba behatolni?
#5 cscsu50 2018. 12. 14. péntek 06:18
kamasz álom
#4 Andreas6 2018. 12. 14. péntek 06:18
Gyenge. (Hogy lehet egy ilyen nicknevet választani?)
#3 A57L 2018. 12. 14. péntek 03:52
Néhol van benne túlzás,de nem rossz.
#2 Olvasó 2018. 12. 14. péntek 00:12
"behatolhassak a csiklójába" :o Hogy hová? nyes
#1 Törté-Net 2018. 12. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?