A+ A-

Icu keresztanyu 1. rész

Gyerekkoromban minden téliszűnetet a keresztanyáméknál töltöttem, akit mindenki a családban Icunak szólított. Icunak nem volt saját gyereke, ezért engem, egyetlen keresztfiát halmozott el odaadó szeretetével. A keresztanyám negyvenes évei közepén járt, hatalmas termete volt. Lehetett egynyolcvan magas és kilencven kiló, mégsem tűnt kövérnek. Formás feneke, gömbölyű labdányi mellei, izmos lábai és kezei voltak. Hollófekete haját fehér bőre még jobban kiemelte, és mint a sötét hajúak általában ő is erős szőrzettel bírt.
Keresztapám az ellenkezője volt, kis termetű, sovány, kopaszodó ember. Aki jóval idősebb volt Icunál, egyik lábára erősen sántított és Vilmosnak hívták. Többször hallottam, amikor otthon arról beszéltek, hogy tudott Icu hozzámenni egy ilyen emberhez. Erre nem volt értelmes magyarázat és szerintem a mai napig sem tudja senki. Vilmos egy üzemben volt éjszakai portás, ezért nagyon kevés éjszakát töltött otthon. Icu ugyanott nappal dolgozott a büfében, ami az ünnepek környékén zárva volt. Volt néhány érdekes szokásuk, mindketten hálóingben aludtak, és amikor náluk voltam nekem is azt kellett viselnem éjszaka. Volt külön szobám, de szerettem a keresztanyám mellett a nagy francia ágyon aludni. Az évek múlásával keresztszüleim teljesen elhidegültek egymástól. Vilmos nem tudott a nőknél helytállni és a saját neme kezdte érdekelni. Talán tizenhárom éves lehettem, amikor velem is próbálkozott. Icu dolgozni ment, Vilmos, amikor hazaért gyorsan ágyba bújt. Arra ébredtem, hogy simogatja a fenekem, megijedtem, de nem tiltakoztam. Alvást színleltem, gondoltam kivárom mi történik. Vilmos egyre jobban lihegett, farkát fenekemhez dörgölte. Éreztem, hogy bekrémezi segglyukam és óvatosan behatol. Nagyon rossz érzés volt és fájt is, de ahogy lassan mozgott bennem kezdett izgalmassá válni a dolog. Kellemes bizsergés futott végig rajtam, elöntött a forróság, kukim állt, mint a cövek. Vilmos hörögve belém élvezett, meglátta ágaskodó fütyimet, és simogatni kezdte. Majd ráhajolt, és szopni kezdte. Nagyon jó volt, nem is bírtam sokáig a szájába élveztem. A néhány éjszakai magömlésen kívül ejakulációm még nem volt. Egy kellemes új érzést ismertem meg. Vilmos megígértette velem, hogy ez a kettőnk titka marad, mert ha kiderül őt nagyon megbüntetik. Beleszerethetett fiatal hamvas testembe, ahányszor alkalom adódott rá orálisan elégített ki, ami nekem is jó volt. Egy alkalommal megkért, hogy dugjam seggbe, mint ő az első alkalommal engem. Keményre szopta fütyimet, vastagon bekrémezte ánuszát és négykézlábra állt az ágyon. Mögé álltam és behatoltam, lassan mozogtam. Vilmos erősen fujtatott, hirtelen ötlettől vezérelve marokra fogtam lüktető péniszét. Nagyon felizgultam, egyre keményebben dugtam, közben vadul fejtem. Hatalmasat élvezett és én is belé.
A szünidő gyorsan eltelt, hazautaztam. Évközben hallottuk, hogy Icu elhajtotta Vilmost és elváltak. Eljött a téliszünidő ideje és a keresztanyám természetesnek vette, hogy nála töltöm a vakációt. Kezdtem férfiasodni, hangom mélyült, kezdtem szőrösödni és a farkam, szépen kinőtte magát. Ami talán köszönhető a rendszeres maszturbációnak. Az előző években az volt a szokás, hogy mindig Icu fürdetett, ha otthon volt. Próbáltam meggyőzni, hogy egyedül is tudok fürödni. Nem tágított, azt mondta én az ő kisbabája vagyok, és ne szégyenlősködjek. Mindig kádban fürödtünk, Icu most is megmosta szivaccsal a hátam, majd tartotta a törölközöt. Ahogy kiléptem a kádból láttam, hogy szeme megakad félkemény szerszámomon és elpirul. Megörököltem Vilmos hállóingjeít amik alig takarták el ágyékomat, nagyon kényelmetlenek voltak. A szertartáshoz az is hozzá tartozott, hogy utánam Icu fürdött és nekem mindig meg kellett mosnom a hátát. Amit most is megtettem, serényen csutakoltam a hátát. Éreztem, hogy fütyim ágaskodik és mini hálóingemből előbukik, amit Icu észre is vett.
- Norbikám megkívántad öreg keresztanyádat - nevetett ki.
- Nem, nem, nemtudom mi történt -makogtam
- Miért, talán nem tetszem neked? -incselkedett velem
Hátra dőlt a kádban és hagyta, hogy legeltessem a szemem rajt. Az előzőekben írtam a méreteiről, szépen kitöltötte a fürdőkádat. Két hatalmas mellén a barna bimbóudvar közepén mellbimbói meredeztek. A víz alól épp csak kilátszott bozontos nunija és szemérem ajka. Tudni kell, hogy Icu egy hatalmas fekete szőrzetet hordott a lába közt, amiről nem tudtam levenni a szemem.
- Látom tetszik, gyere mosd meg azt is! -adta kezembe a szappant
Ahogy szappanoztam, szétnyitotta combjait és azt vettem észre, hogy már a rózsaszín rést simogatom. Keresztanyám becsukta a szemét és teljesen ellazult. Felbátorodtam, ujjam bedugtam forró hüvelyébe, és ütemesen ki-be húzkodtam. Kinyúlt a kádból megmarkolta könnyező péniszemet, megszorította. Párat húzott rajt és készen is voltam, zihálva élveztem a vizes hasára.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (254 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Andreas6 2015. 08. 29. szombat 08:38
A homokozás miatt csak 4 pont
#13 feherfabia 2015. 08. 4. kedd 06:40
Nem rossz!
#12 szekely18 2015. 03. 29. vasárnap 17:07
Az eleje nem tetszet!
#11 A57L 2013. 07. 27. szombat 04:30
Nem rossz.
#10 papi 2013. 04. 25. csütörtök 06:00
Nagyon jó, de a homo nemkellett volna bele
#9 genius33 2013. 02. 6. szerda 22:39
Nagyon finom smile
#8 sihupapa 2008. 11. 15. szombat 04:44
örülj neki
#7 Kodji_reg 2005. 11. 11. péntek 17:43
ehhh nem rossz csak a homo tényleg nem kellet volna az elejére deh fini lehet a nagynéni :D
#6 Szabi 2004. 12. 25. szombat 05:11
Igen, a homoért kár...de a többi jó!
#5 Cyberon 2004. 11. 20. szombat 04:54
Nekem nagyon tetszik,sőt marha jó.
Email címed meglehet tudni?
#4 Cyberon 2004. 11. 20. szombat 04:53
Nekem nagyon tetszik,sőt marha jó.
Email címed meglehet tudni?
#3 SZÁURON 2004. 11. 19. péntek 17:02
Remélem csak kitaláltad!ISZONYU!Nem akarlak bántani de ez betegdologvolt.Jo gyogyulást.
#2 Axes 2004. 11. 17. szerda 23:18
Kár hogy homo is van benne :'( Amúgy jó lenne így csak 5 pont
#1 Törté-Net 2004. 11. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?