A+ A-

Icu keresztanyu 2. rész

A nyár folyamán többször meglátogattam a keresztanyámat, ezek a látogatások nagy dugásokkal végződtek. Hamar eljött a szeptember, amit nagyon vártam, persze nem a suli miatt. Icunál kaptam egy külön szobát, ahol szépen berendezkedtem. A szüleim megleptek egy komplett számítógéppel, hogy segítsen a tanulásban. Az első nap évnyitó volt, délre vége is volt mindenek. Úgy gondoltam, hogy meglepem Icut egy kellemes estével. A nyáron egy étteremben dolgoztam és ott tanultam néhány dolgot. Útban hazafelé bevásároltam, otthon gyorsan előkészítettem mindent. A tatár beafsteaknek ledaráltam a húst és a fűszerekkel összedolgoztam, isteni lett. Vajat vettem elő, hogy kenhető legyen, a pirítósnak kenyeret szeltem. A hűtőben volt vodka, a vásárolt két üveg vörösbort rövid időre behűtöttem. Az ebédlőben ízlésesen megterítettem, gyertyát is készítettem az asztalra. Icu nagyon meglepődött, amikor hazaért. Elmondta, hogy szörnyű napja volt, iszonyúan elfáradt. De a meglepetésemnek nagyon örül, gyorsan töltöttem egy vodka-tonikot neki, hogy lazuljon. Majd később még egyet, mielőtt elvonult tusolni. Amíg tusolt addig én pirítóst sütöttem és feltálaltam a vacsit. A maradék vörösbort a tv előtt kortyolgattuk el. Láttam rajta, hogy még mindig fáradt, viszont nagyon jó kedve volt. Felajánlottam neki, hogy szívesen megmasszírozom, boldogan egyezett bele. A hálószobában ledobta a fürdőköpenyét és keresztbe végig feküdt a franciaágyon. Én is leszórtam a ruháimat, a combjaira ültem és a délután vásárolt masszázsolajjal bekentem a hátát. Keményen megdolgoztam a vállát, a hátát és a fenekét. Majd leszálltam róla és megmasszíroztam a lábait is, halkan nyögdécselt közben. A hátára fektettem és elöl is végig, masszíroztam. Ahogy hatalmas dudáit finoman gyúrtam, a farkam állt, mint a cövek. Amikor a combjai belső felét simogattam, éreztem, hogy többször megborzong. Legvégül a talpát és a lábujjait masszíroztam, hírtelen ötlettől vezérelve csontkemény fütykösöm két olajtól fénylő talpa közé szórítottam. Néhányat löktem rajt és éreztem, hogy rossz ötlet volt. A masszázsolaj vérbőséget okozott, farkam kissé elzsibbadt és égett. Combjait széthúztam és fekete dzsungelében lévő forró, nedves barlangjába enyhülést remélve gyorsan behatoltam. Hamar rájött sietségem okára, ugyanis hüvelye szintén zsibbadt és égett. Egyre vadabbul dugtam, farkam még mindig zsibbadt volt, hátamon patakokban folyt a veríték. Úgy gondoltam lyukat váltok, lábait a vállamra tettem és birtokba vettem izmos seggét. Lassan mozogtam benn, kellemesen szoros és meleg volt. Babszemnyi csiklója hetykén ágaskodott, finoman megmasszíroztam még mindig olajos ujjaimmal. Hangos óóóóóóó volt a válasz, teste többször megfeszült és összerándult. Lüktető farkam többször erősen összeszorította izmos seggével. Hatalmasat élveztem, zihálva rogytam mellé.
- Norbi! Te egy perverz állat vagy, de én imádom az ilyen vadállatokat - mondta később
Pár nappal később Icu megkért, hogy tanítsam meg a számítógép használatára, még Internetre is előfízetett. Nagyon könnyen tanulta meg a dolgokat, rővidessen már egyedül is szörfözött. Meglepődött, amikor a szex oldalak tanulmányozása közben olyan szőrős muffot, mint az övé csak az extrém, bizarr és hasonló oldalakon látott. Ha az Icuval lévő kapcsolatom kéne jellemezni, azt mondanám a barátom és nagyon kellemes sex partnerem volt. Lángoló szerelmet nem éreztem iránta, viszont mindent meg tudtam beszélni vele, egy hullámhosszon voltunk. Állandóan kívántam, mint nőt, ez talán fiatal koromnak és sugárzó nőiességének volt köszönhető. Megtanított hogyan bánjak a női testel, hogyan izgassam a klitoriszt, hol találom meg a nők G-pontját, amit mint egy elsütő billentyűt tudok használni. Azt is megtanultam, hogyan késleltessem saját ejakulációmat. Keresztanyám szerint, aki gyönyört akar kapni annak előbb gyönyört kell adni. Ami azt jelentette, hogy maximálisan oda kell figyelni a partnerre és nem szabad önzőnek lenni. Elmesélte, hogy volt néhány kapcsolata és sajnos majdnem minden partnere önzőnek és kevésnek bizonyult, ötpercesnek nevezte ezeket a numerákat. Megtudtam, hogy elvárásainak eddig csak Vilmos és én feleltem meg. Szóval Vili ez volt a titkod, gondoltam magamban. Abban is megegyeztünk, hogy neki és akár nekem is lehet más partnerem, ettől a mi kapcsolatunk megmarad. Egyszer említette, hogy kipróbálná a füves cigit, hamarosan sikerült is szereznem nagyon jó minőségű gyepet. Egy barátomtól kölcsönkértem a videokameráját, gondoltam felveszem Icut betépve, úgysem fog emlékezni rá. Mire végig szívta a jól megtömött rakétát, már csak nevetgélt. Én filmre vettem mindent, ami történt.
- Táncolj kurva és közben vetkőzz - utasítottam erélyesen. Bárgyún mosolygott, elkezdett a zenére táncolni és ledobálta az összes ruháját.
- Maszturbálj és elégítsd ki magad - parancsoltam rá.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (229 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2015. 08. 5. szerda 05:48
Nagyon jó!
#10 szekely18 2015. 03. 29. vasárnap 17:05
Nagyon jó!
#9 A57L 2013. 07. 27. szombat 04:30
Jó írás.
#8 papi 2013. 04. 25. csütörtök 06:04
Nagyon tetszik.
#7 genius33 2013. 02. 6. szerda 22:41
Nagyon tuti nyes
#6 sihupapa 2008. 11. 15. szombat 04:51
de jó a mai fiatalságnak
#5 Nagy János 2004. 12. 24. péntek 11:32
Baszd meg Noémit is.
#4 Süni 2004. 12. 21. kedd 19:30
Nagyon OK, Folytasd!
#3 gerontofil 2004. 12. 20. hétfő 14:39
Nekem tetszett.Folytasd bátran!8 pötty.
#2 Sasha 2004. 12. 20. hétfő 12:55
kár, hogy a durvaságot a szex részének tekintik emberek, szerintem semmi izgató nincs benne
#1 Törté-Net 2004. 12. 19. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?