A+ A-

A nyaralással kezdődött 1. rész

2002.nyarán egy sikeres érettségi vizsga és főiskolai felvételi után anyámmal együtt egy autóbuszos nyaralásra indultunk Görögországba. A szüleim pár éve elváltak mi ketten anyámmal élünk a Pécsett egy panelben. Van egy Nóri nevű nővérem, ő már nem él velünk, ő a munkája miatt a fővárosba költözött.
A nyaralás egy hétfői napon indult, a busz egy napon keresztül zötykölődött velünk a görög szálláshelyig. A buszon ismerősünk nem akadt, Pécsről csak mi ketten jelentkeztünk, a többi utas a Dunántúl többi részéből érkezett.
Az egész napos utazás szörnyű volt, anyám is nagyon nehezen viselte az utat. Az út közben a kezem sokszor nekiütődött anyám méretes melleinek. Ettől kicsit felizgultam. Eddig még soha nem gondoltam anyámra, mint NŐRE, csak mint egy anyára. Anyám olyan 165 cm magas, középkorú, dauerolt hajjal és jelentős túlsúllyal. Mióta ismerem, mindig súlyproblémákkal küzdött, néha leadott egy pár kilót, majd ismét felszedte.
Megérkezésünk után először a szállást fedeztük fel. A szálloda jó volt, egy kétágyas szobát kaptunk, 2 db ággyal, amit igény esetén össze lehetett tolni. A szobához egy fürdőszoba, a fürdőszobában egy zuhanyfülke és WC volt.
Az első napon szinte egész nap csak a tengerparton voltunk, fürödtünk, napoztunk a homokos strandon. A szállásra érve először anyám ment be a fürdőbe, jó sokáig szöszmötölt bent. Utána én foglaltam el fürdőt. Lezuhanyoztam, majd a napi szokásos faszverést végeztem el. Már előre eldöntöttem, hogy ezt minden este megteszem a fürdőben. A strand mindig felbirizgálja a farkamat, a sok fürdőruhás nő, meg a monokinis lányok begerjesztenek. Sajnos még szűz voltam akkor és máshogy nem tudtam kielégíteni magam. Lefeküdtünk és gyorsan elnyomott bennünk az álom.
Másnap ismét fürödtünk sokat, majd délután visszamentünk a szállodába, mivel a szálloda a vendégek részére "Görög estét" rendezett, ahol a külföldi vendégek megismerhették a tradicionális görög ételeket, italokat és a zenét. Az estéért jelentős belépti díjat kértek, de a rendezvényen enni és inni korlátlanul lehetett. Én egy kis Uzót ittam, anyám rosszallóan nézett rám, mikor kértem magamnak. Ő valami helyi alkoholos specialitást szopogatott - vesztére. Mint utólag kiderült, az az édes, kis könnyűnek gondolt ital elég erősnek bizonyult neki. Anyám este 10 órára erősen beszívott. Először vicces volt látni anyámat, szalonspiccesen, de utána már én éreztem kellemetlenül magam.
Rábeszéltem, hogy hagyjuk ott a Görög estét és menjünk aludni. Rám támaszkodott és feltámolyogtunk a szobába. Jobb kezemmel a hóna alá nyúltam és úgy próbáltam felsegíteni a lépcsőn. A tenyerem éppen a melleit érintette. Jól esett, arra gondoltam, hogy milyen jó fogdosni őt.
A szobába beérve anyám kicsit magához tért és elsétált az ágyához és vetkőzni kezdett. A szobában rettentő meleg volt, sajnos mielőtt lementünk a strandra, elfelejtettük betenni az ablakokat és elhúzni a függönyt.
Anyám szinte egy pillanat alatt az összes ruháját ledobta magáról. Tudni kell, hogy előtte anyámat meztelenül nagyon régen, talán kisgyermek koromban láttam. Nálunk nem volt divat a meztelenkedés.
Jól megfigyeltem őt, mivel arra gondoltam, hogy ilyen lehetőségem úgysem lesz még egyszer a nézegetésére.
A mellei nagyok voltak, nagy mellbimbók ékesítették a méretes didiket. A hasa nagy volt, a lábai vastagok. A puncija fekete színű és egy igazi dzsungelhez hasonlított, szőrös volt és sűrű.
A látványtól meredezni kezdett a farkam. Mivel csak egy térdnadrág és egy pólót viseltem, a "meredező árbóc" jól kiemelkedett a sortból. Bíztam benne, hogy anyám nem veszi észre.
De észrevette:
- Mi van kisfiam, valami baj van? A kukid majd átüti a nadrágodat! - nézett rém a véreres és tompa szemeivel és várta a választ.
- Semmi, semmi. - válaszoltam.
Ő leült az ágyára és tovább figyelt. Anyám nagyon el volt ázva, csak ült az ágy szélén és nem mozdult.
- Te nem vetkőzöl le - kérdezte.
- De igen.
Arra gondoltam, hogy levetkőzök meztelenre, végre valami már megnézi a dákómat. Ledobtam magamról az összes ruhát és én is anyaszült meztelenül álltam a szoba közepén.
- Milyen szép kukid van! Látom izgatott vagy, csak nem láttál egy szép lányt odalent?
- Nem anya. - válaszoltam zavartan.
- Akkor csak nem anyádtól jöttél ilyen izgalomba?
- De igen! Bocsánat, elnézést.
- Gyere csak ide kisfiam!
Mindenre fel voltam készülve. Odaálltam elé, megálltam tőle egy karnyújtásnyira.
- Gyere még közelebb.
Egy kicsit előbbre léptem. A fejével egy magasságon ott meredezett a kedvenc testrészem. Anyám megfogta a farkam és simogatni kezdte.
- De szép fasz.
A szemeit le sem vette a farkamról és simogatta a farkamat és a heréket. Egyszer csak rám nézett és abbahagyta a simogatást. Az arca fénytelen volt és bambán bámult rám.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (157 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zoltan611230 2018. 01. 19. péntek 04:02
Elmegy!nem rossz.
#13 papi 2014. 04. 25. péntek 05:09
Nagyon jó
#12 listike 2014. 01. 7. kedd 10:16
Eddig nagyon jó.
#11 sipospista 2013. 09. 29. vasárnap 16:37
megy a pont
#10 hairy_pussy 2013. 09. 27. péntek 17:38
tetszik
#9 A57L 2013. 07. 24. szerda 04:30
Nem rossz.
#8 Bikmakkocska 2013. 05. 9. csütörtök 18:51
Jó közepes.
#7 genius33 2013. 02. 10. vasárnap 08:07
Uhh nyes elég durva az a nagybetűs uccsó rész smile
#6 Dorinka 2012. 12. 4. kedd 18:58
Hol a folytatás?????
#5 gyuri0926 2011. 12. 9. péntek 14:15
Kellene folytatni , nem rossz ez.
#4 gyuri0926 2011. 04. 4. hétfő 07:59
Afolytatást meg kellene írni .
#3 szander56 2010. 11. 2. kedd 21:25
Tűrhető!!!
#2 sojeac 2010. 10. 11. hétfő 18:22
Olvastam már jobbat is.
#1 Törté-Net 2010. 10. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?