Hírek

MÁRC.
21.
2016

Az egylet 2. rész

Csodálatos nap volt, még mindig a hatása alatt voltam. Ezt a három virágszálat, biztos soha nem fogom elfelejteni.
A nap további része elég unalmas. Ettünk, beszélgettünk és úgy tűnt hogy szüleim nem sejtenek semmit. Ennek nagyon örültem hiszen jobb, ha kimaradnak ebből. Sajnos egy szobában aludtunk, ez kissé kellemetlen volt, hiszen szinte folyamatos erekcióm volt. Az esti fürdést úgy oldottam meg, hogy csak akkor mentem ki, mikor már ők végeztek és már ágyban voltak. Alig vártam a holnapot. Úgy két óránként felébredtem remélve, hogy már reggel van. Úgy hajnali kettő körül fura hangokra lettem figyelmes. Hirtelen azt sem tudtam hol vagyok, majd elég gyorsan feleszméltem. A hangok mellőlem jöttek. Úgy képzeljétek el, hogy a szüleim ágyának végénél volt az én helyem, pótágy. Nos mellettem a szüleim feküdtek és kicsit megijedtem. Nem akartam az őseimet szexközben látni, de mégis izgatott a dolog.


MÁRC.
18.
2016

A látogató

Éjfélt ütött az óra, csak vészvilágítás volt a kórteremben ahol feküdtem, és már mindenki bőszen húzta a lóbőrt körülöttem, mindenfelől csak halk horkantások. Talán nekem is kérnem kellett volna abból az altatóból, de bíztam a fájdalomcsillapítók áldásos hatásában és a kimerültségben. Mondanom sem kell, hogy a következő események minden ez irányú gondolataimat a semmivé foszlatták. Meghallottam ugyanis a lift, semmivel sem összetéveszthető csilingelését, ahogy az emeletre érkezett.
- Ki lehet az ilyen későn? Váltás van a nővéreknél? Az nem lehet. Ilyenkor már csak nem engednek be senkit.. - tanakodtam magamban.
Tekintetem a bejáratra szegeződött, ahol jóval világosabb volt mint a kórteremben, miután meghallottam a jellegzetes magassarkú kopogását.


Négyes a nyaralóban

Volt az én barátnőmnek Nórinak egy gyönyörű szintén 19 éves fekete hosszú hajú, nagy cicikkel megáldott bájos, kislányos arcú szépséges barátnője. Néhány átkúrt éjszaka után dolgoztattam az agykerekeimet, milyen szép is lenne Rékát is bevonni a mi kis hancúrpartijainkba, azért parti mert ha nem bírtam Nórival hívtam Attila barátomat segéd kezet (farkot) nyújtani Nóri örömére, és bánatára néha.
Nem sokat váratott Nóri - megbeszéltem Rékussal, benne van.
- Miben? - kérdeztem. Játszottam a hülyét, mivel épp bevásárláskor közölte velem halaszthatatlanul.
- Megbaszhatjátok Attival, úgy sem volt még két férfival. Jah az már komoly fegyvertény - válaszoltam neki.
És kezdetét vette Atti barátommal a parti szervezése. Bíztam benne nagy élmény lesz, mivel közösen jártunk strandra, tisztában voltam Réka adottságaival.


MÁRC.
17.
2016

Medvebocs

A gimnáziumi létem első napjai maradandó élményekkel kezdődtek. A vegyes osztályban sokkal több volt a lány, amit nagyon nem bántam, és még viszonylag visszahúzódó létemre is mindenki kereste a társaságomat. Ekkor még nem is annyira a testük érdekelt, mint a személyiségük. Hiába voltak a vágyaim kibontakozóban, mégis az első heteket szerény puhatolózással töltöttem. Vesztemre. Szép lassan kialakultak a klikkek, amikből én, tanulásra és tudásra hajtó, rendre kimaradtam. Egy idő után sem a fiúk, sem a lányok nem fogadtak be a saját kis világaikba.
Annyi fiatal között magányos maradtam, és ha néha el is lehetett némelyikükkel beszélgetni, többnyire hamar egyedül hagytak, mert nem számítottam megfelelő partnernek az ő felfogásukban. Nekik a buli és a hülyeség számított, míg én eminens tanulóként az élet fontosabb dolgaira koncentráltam.


Emily büntetése

A bőrszínüktől eltekintve David és Curtis akár ikrek is lehettek volna. David 170 centi magas, nagyon sötét hajú és fekete szemű. Curtis 180 centi magas, mogyoróbarna hajú és barna szemű. Mindkettőjük bőre vékony, keze erős, testalkata sportos. Mindkettőjükkel a Craigslisten jöttem össze, úgy egy év eltéréssel.
David levelezőtársat keresett. Barátokká és szeretőké váltunk. Elég dögös pasas, az egyetlen, akinek teljesen az uralma alá tudom engedni magam. Bízok benne, ő pedig imád engem. Ettől oly csodás a szexuális életünk.
Curtis olvasta egy történetemet, és írt nekem. Chatelni kezdtünk, és aztán szexchatbe bonyolódtunk, amitől el is élveztem egy éjjel. Erről is írtam egy történetet. Ezután hamar elfajultak közöttünk a dolgok. Végül muszáj volt találkoznom vele, hogy megtudjam, a valóságban is olyan felvillanyozó-e a csókja, mint online.


MÁRC.
16.
2016

Nyaralás, avagy új élmények kezdete! 4. resz

Péntek esti fárasztó események után olyan dél körül kezdtem magamhoz térni. Fejemet nehezen emeltem fel a párnámról miközben azon gondolkodtam,hogy milyen csodálatos is volt az elmúlt éjszaka.
Gyorsan csináltam egy kávét és kiültem anyu mellé a teraszra aki megszokott módon ismét a gyönyörű sárga fekte mintás bikinijében olvasgatott a napernyő alatt. Finom érzéki csókkal és mosollyal köszöntött.
- Milyen volt a tegnap este?
- Egész jó volt, kicsit többet ittam mint kellett volna.
- Ne haragudj,hogy olyan hamar feljöttem,de tényleg nem éreztem magam jól.
- Semmi gond. De most már jobban vagy?
- Igen
- Annak örülök. Lemenjünk ebédelni?
- Persze mehetünk,ha magadhoz tértél – majd közelebb ült és a vállamra döntötte arcát.


Lány az erdőben 2. rész

A pár szinte azonnal szétugrott. A lány gyorsan leguggolt a fűbe a srác meg elordította magát:
- Ki van ott???
Közben kezeivel próbálta takarni ágaskodó szerszámját. A fűben a lány a bódultságból kitisztulva eszmélt rá, hogy mi is történt. Szoknyáját megigazítva lassan szégyenlősen felállt a sűrű aljnövényzetből.
Ahogy a fiú meglátta az egy csomó kérdést, intézett hirtelen a lányhoz:
- Mit keresel itt?
- Mit láttál?
- Kukkoló vagy?
- Mióta nézel minket?
A barátnője, ahogy meglátta a lányt megkönnyebbült, hogy nem egy vadállat vagy egy perverz szatír.
Hirtelen, ha már ilyen furcsa helyzetbe voltak a barátja szavába is vágott:
- Nem akarsz beszállni?
Ezen nem csak a lány, de még a fiú is meglepődött.