A+ A-

Barbara 1. fejezet

Barbara összeszorította a fogát, és körbenézett, hátha talál egy kevésbé unszimpatikus figurát.
Nem volt mit tennie, odament egy külsőre viszonylag rokonszenvesebb férfihez, és bátortalanul megkérdezte tőle: - Uram, nem akar megvenni?
- Na, ne nevettess. Ilyen gyenge ajánlatot még életemben nem hallottam. Ez nem volt igazán meggyőző. Egyáltalán miért én vegyelek meg téged? Mi hasznom lenne belőled?
- Mit akar, mit tegyek meg önnek?
- Hát ezt neked kellene kitalálnod. De mutasd, hogy mit tudnál felajánlani. Állj ide elém négykézláb, és dugd ki a hátsód, hadd lássam a picsád!
- Barbarának bár nagyon rosszul esett a trágár beszéd, megtette, amit az illető kért. Négykézlábra állt és teljesen megsemmisülve felemelte a fenekét. A férfi lassan végigsimította ujjával a gerincét, majd folytatta egészen a feneke lyukáig. Barbara ekkor összerezzent, de nem mozdult. Tudta, ma mindent ki kell bírnia, bármi is történjen. Csak arra szabad koncentrálnia, hogy maga mögött tudja ezt a megalázó, kellemetlen, szégyenteljes kalandot. Semmi másra. Ha kell, összeszorított fogakkal, de mindent megtesz azért, hogy mihamarabb szabaduljon fogva tartóitól, zsarolóitól.
A férfi ujjai lassan előbbre csúsztak, végigsimítva a gátat, időzve egy kicsit a nagyajkakon, végül megállt a csiklónál, amit aztán a két ujjával összefogott. Barbarának egyszerre volt izgató és félelmetes érzés.
Hosszú, kellemetlen csend következett, mire a férfi végül ismét megszólalt: - Nem is tudom, talán kérdezd meg a Frankot! - mutatott a mellette ülő férfira.
Erre Barbara szomorúan és szégyenkezve, a másik férfinek is lehajolt, de ő már nem elégedett meg ennyivel. Nem csak hogy mellőzte a simogatást, hanem jó nagyot csapott a tenyerével Barbara fenékre, majd középső ujját gyorsan és kíméletlenül a nő hüvelyébe nyomta, s belülről kezdett el matatni az ujjával, végül felkiáltott: - Te, ez a szuka még élvezi is! Egész lucskos lett itt nekem. - Röhögött hangosan, mire a többiek is elkezdtek nevetni, gúnyos megjegyzéseket tenni.
Bár Barbara maga sem értette miért, valóban nem érezte fájdalmasnak a behatolást, ami tényleg annak volt köszönhető, hogy időközben rendesen benedvesedett. Bármennyire is furcsa volt mindez számára, a megalázó helyzet szinte izgalmi állapotba hozta, annak ellenére, hogy valójában rettentően kellemetlen volt a szituáció. Érezte, hogy közeleg az élvezés pillanata is, de a férfi hirtelen kirántotta az ujját, és ismét megszólalt.
- Nos, én megvennélek, ha nagyon akarod, de tudod, ha rossz árut veszek, kinevetnek a többiek. Kérdezzük meg őket is, hogy mi a véleményük, s ha megfelelsz, úgy megveszlek. Rendben van?
- Biztos, hogy ezt akarja? Mit kell tennem?
- Szépen így négykézláb menj oda a többiekhez is, s kérdezd meg tőlük, hogy mi a véleményük a picsádról, lehet-e használni valamire. Közben ügyelj arra, hogy a lábaid minél széjjelebb legyenek. Érthető voltam?
- Igen. - Válaszolt lesütött tekintettel, remegő hangon Barbara, s a szégyentől teljesen megalázva, négykézláb odamászott a szomszéd férfihoz: - Mi a véleménye rólam? - Kérdezte elcsukló hangon, de neki még válaszolni sem volt ideje, mivel az előző delikvens máris ráförmedt: - Látom nem értetted! Az a kutyát sem érdekli, hogy rólad mi a véleményük! A picsádról való vélemény érdekel, így kérdezd meg, szó szerint. Közben pedig legyél nagyon udvarias, s ha kell, mutasd is be nekik! Engem pedig szólíts uramnak! Ja, és a nőket se hagyd ki!
- Igen uram! - Válaszolt görcsösen Barbara, majd odafordult az előző férfihoz s illedelmesen megkérdezte: - Legyen szíves uram megmondani, hogy mi a véleménye a picsámról? - Kérdezte remegő hangon, már-már sírva, szégyenteljesen.
A férfi módszeresen megtapogatta, majd közölte:
- Elmegy, mehetsz tovább. - A sorban mellette ülő személy azonban egy nő volt. De Barbarának a parancs értelmében nem volt más választása, tőle is meg kellett kérdeznie:
- Legyen szíves megmondani, hogy mi a véleménye a picsámról? - Erre az nevetett egy nagyot, széthúzta Barbara fenekét, végigsimított kezével a nagyajkak között, majd hirtelen mozdulattal ujjaival úgy összeszorította azokat, hogy Barbara felsikított fájdalmában.
- Kicsit kényeskedsz még, de majd meglátjuk kisanyám. Ma azonban Frank a vevő, úgyhogy lódulj tovább!
Barbara még nagyjából tíz emberhez ment így oda, akik kivétel nélkül megtapogatták, miközben ő a szégyentől a föld alá tudott volna süllyedni. Mire visszaért ahhoz a bizonyos Frank-hez még lucskosabb volt a nemi szerve, ami bármennyire is hihetetlen volt számára, de az izgalomtól volt.
Ekkor Barbara kérdőn ránézett, ő pedig félvállról válaszolt: - A cipőt is csak akkor veszi meg az ember, ha előtte felpróbálja. Állj ide elém háttal, négykézláb és rakd szét jó alaposan a lábaidat. Mindjárt eldöntöm, hogy megveszlek-e? - Erre kigombolta a sliccét, és ott mindenki előtt bevezette a nő vaginájába az akkorra már méretesre duzzadt péniszét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.92 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika
2019. 05. 13. hétfő 15:50
Undorító Válaszolok rá!
#6 marcipán
2019. 04. 14. vasárnap 15:07
Részlet Annie Shadow Megkötözött vágyak című regényéből. Válaszolok rá!
#5 sunyilo
2019. 04. 11. csütörtök 21:19
Ez nem szextörténet. Kár, hogy nulla vagy mínusz pontot nem lehet adni... Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2019. 04. 11. csütörtök 08:27
Ez már túl durva Válaszolok rá!
#3 A57L
2019. 04. 11. csütörtök 04:38
Brutális,de vannak ilyenek. Válaszolok rá!
#2 veteran
2019. 04. 11. csütörtök 04:36
Utálatos történet. 1pont Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 04. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!