Hírek

MÁRC.
3.
2016

Kezelés

1. rész
Már a váróba belépve éreztem, hogy ez a nap más lesz mint a többi, de ahogy a rendelőbe nyitottam és megpillantottam Ginát az asszisztensemet, egyértelművé vált: ma nem fogunk unatkozni. Ugyanis a drága egy olyan összeállításban kezdett neki a szokásos adminisztratív teendőihez, hogy menten a földbe gyökerezett a lábam. Szótlanul pásztáztam végig a testét kocsányon lógó szemeimmel, amire nem mondhatnám, hogy túl sok takarás került.
A felsője valaha egy rövid fehér top lehetett, de ahogy néztem, erre az alkalomra nem találta elég rövidnek, így pont annyit vágott le belőle, hogy épp-csak a mellbimbóit takarja. Feszes, helyes kis mellei alsó ívét még így fölülről nézve is tökéletesen lehetett látni, bele se mertem gondolni, hogy egy páciens mellett ülve, alulról, mennyire könnyedén láthatnám szinte az egészet. Az alsó ruházata se volt kevésbé visszafogott: egy hófehér rakott szoknyát viselt, ami hát, hogy is mondjam..


A büntetés

- Nem nagyon szeretem ha sutyiba fényképeket készítenek rólam... Azt hiszed, nem tudom hogy állandóan a házam körül ólálkodsz?!
A nagydarab nő nem szólt egy szót sem, csak nézte Joey - t tágra nyílt szemekkel. Titokban szerelmes volt a férfiba és igen, sűrűn előfordult hogy lefényképezte hogy aztán otthon maszturbáljon a képekre, mivel előnytelen külseje miatt esélye sem lett volna nála, és sajnos másnál sem. De azt sosem gondolta volna hogy lebukik imádott bálványa előtt, aki erre egyenesen a nappalijába invitálja hogy leszídja... Meg volt rémülve, talán egy enyhe sokkot is kapott, de vágyat is érzett ahogy a barnára sült jóképű énekes egy vékony szürke melegítőnadrágban és egy enyhén átizzadt fehér trikóban osztotta a fejét villogó szemekkel.


MÁRC.
2.
2016

Orsi

Apu még születésem előtt meghalt, anyu pedig féléves koromig egyedül gondozott. Akkor ismerte meg Sanyit, mostohaapámat. Bár ezt a pejoratív jelzőt nem szeretem használni, mert nagyon megszerettem, és egyáltalán nem éreztem, hogy nem ő a vérszerinti apám.
Magas, sötét hajú, izmos, de nem az a kigyúrt testű férfi. Nyaranta mindig a Balatonon pihentünk, majd amikor 15 éves lettem Horvátországba mentünk, és azóta is oda járunk. 17 évesen kezdtek érdekelni a fiúk, a suliban volt egy-két jóképű, de egyik sem volt olyan hatással rám, mint Sanyi. Az események 19 éves koromban kezdődtek.
Lassan újra eljött a nyár, és az indulás napja. Anyával becsomagoltuk a ruhákat, összekészítettük a kajákat, és az összes strand cucc is egy helyen volt. Anya szólt, hogy segítsek Sanyinak bepakolni a kocsiba.


Cathy kalandjai 3. rész

Joe hívása éppen a legjobb időben érkezett. Valami zűr támadt a számítógépével, és Stan volt az elsősegélynyújtó ilyen esetekben. Stannek meg jó alkalmat adott a lelépésre anélkül, hogy kifogásokat kellett volna keresnie…
A medencénél történt epizód után Cathy csípőjét riszálva tűnt el a házban, és Stan még bámult utána egy darabig, mielőtt teljesen világossá vált volna számára a helyzet. Aztán a fogaskerekek ismét forogni kezdtek fejében, mikor a vér lassan visszaáramlott agyába.
Teljes egészében még nem tudta felfogni, amit éppen átélt. Legalábbis az esti folytatásra utaló ígéret több volt, mint amire álmában gondolni mert. Miután gyorsan beugrott a medencébe, már sikerült elhinnie: az egész valóban megtörtént az előbb. Mit kellene most tennie? Töltse az egész napot Cathy közelében? Azt nem bírta volna ki. Közben végig fennállna a veszély, hogy Joanna megzavarja őket. Nem, ekkora rizikót Cathy sem vállalna.


MÁRC.
1.
2016

Frissítő masszázs

Szürke téli nap volt. Az ősz utáni elsők egyike, amikor már nincsenek levelek a fákon, még nem havas és túlzottan zord az idő, de már nincsen az a nyári hangulat. Egykedvű voltam, gondoltam jelentkezem a masszőrömnél egy frissítő masszázsra.
Kata rendszeresen és szakszerűen tette helyre a hátamat, orvosolta végtagi fájdalmaimat, gyúrta ki izomgörcseimet, de semmi több.
Tippem szerint olyan 45-47 év körül lehetett, mindig mosolygós, jó tartású (talán a balett-táncosoknak van ilyen egyenes tartása), roppant csinos, kedves, szóval egy igazi MILF volt.
Rendszeresen edzett, s télen is gondoskodott bőre barnaságáról. Első blikkre egy mediterrán nőnek mondtam volna vöröses-fekete haját mindig összefogva hordta, sosem láttam kiengedve.


Álom Londonból

Eszti két napja jött haza Angliából. A vizsgáit sikeresen lerakta, és bár a nyarat is kint fogja tölteni, pár napot mindenképp szeretett volna itthon tölteni.
Már jóval hazatérte előtt megbeszélte Nikivel, legjobb barátnőjével, hogy találkozni fognak, ahogy ilyenkor mindig. Egy kávézóba beszélték meg a találkozót.
Niki ért oda előbb. Amikor belépett, kíváncsian nézett körül, és kissé elszontyolodva állapította meg, hogy várnia kell még. Leült egy ablak melletti asztalhoz, és azon kezdett el gondolkozni, rendeljen-e valamit. Mivel nem tudta, Eszti mennyit fog késni, ezért úgy döntött, inkább kér egy kávét, hisz egy idő után kellemetlenné válik, ha valaki csak úgy üldögél egy asztalnál, de nem rendel semmit. Egy viszonylag fiatal férfi volt a felszolgáló, ráadásul egész jóképű, széles mellkassal, Niki önkéntelenül is rámosolygott, amikor megkapta a kávét, közben pedig arra gondolt, hogy egész hosszú ideje nem is volt fiúval.


FEB.
29.
2016

Nyaralás, avagy egy új élmény kezdete! 2. rész - Új ismeretségek

Nyaralásunk 3. Napján megtörtént az első ominzus esett anyuval amit akkor abban a pillantban még nem bántuk. A későbbi események is talán Gill-nek, Dave-nek és Kathy-nek köszönhetjük. Ők egy idősebb korú párocska volt akik a 16 éves vékony testű lányukkal élvezték nyaralásukat Dominikán.
A történetünk ott folytatódik,hogy a délutáni viszonylag gyors,de annál élvezetesebb együttlétünk után amit igazán csak egy hirtelen ébredt tüzes vágynak köszönhető dugásnak neveznék. Mindkettőnknek jó volt, egyszerre élveztünk el anyuval, az orgazmusnak köszönhető remegő végtagokkal borultunk az ágyra. Volt benne vágy s szenvedély, de igazából ez csak az adott pillanatnak és az akkori romantikusabb helyzetnek volt köszönhető.
Az idő olyan dél körül lehetett mikor meztelenül a napágyon ültünk.


Különös történeteim 1. rész

22 évesen kerültem Budapestre egy kisvárosból és amellett, hogy új munkahelyem lett és új ismerőseim, barátaim, valamint egy sokkal nyüzsgőbb nagyvárosi létbe csöppentem a kisváros nyugalma után, rengeteg szexuális kalandba is keveredtem. Ezek közül elég sok kissé fura volt, néha nem is a szex része hanem maga a szitu, ahogy az egész kialakult. Arra gondoltam ezeket is megosztom a nyilvánossággal, remélem legalább akkora tetszést aratok velük, mint a családi riportjaimmal.
Bele is vágok és az egyszerűség kedvéért időrendben fogok haladni. Ha valaki magára ismer valamelyik sztoriban, az nem a véletlen műve, ugyanis csak a neveket változtatom meg, az időt a helyszíneket és minden mást úgy írok le ahogy megtörtént.
22 évesen egy pestszentimrei albérletben kezdtem a fővárosi életemet. A tulaj egy negyvenes, nagymellű, mindig vidám, szőke nőci volt, aki többgenerációs, háromszintes családi házban lakott.