A+ A-

Terka néni, a takarítónő

Terka néni nem volt szép nő. Alacsony, kövérkés, vastag bokájú és combú asszony volt, lötyögős felkarokkal, és rövid nyakkal. Viszont kedves volt, amit az arca is tükrözött, és ami nem elhanyagolható, hatalmas mellei voltak! Óriási, telt, súlyos mellek, amit a Teremtő is arra szánt, hogy játszadozni lehessen velük. De Terka néni mindig csak egy gombot hagyott nyitva a fehér köpenyén, és olyan melltartót viselt, ami nem engedte még csak sejteni sem a mellbimbói formáját sem. Csendes ember volt, alig észrevehetően járt-kelt, tette a dolgát, mindig minden csillogott utána.
Történt egy nyári napon, hogy egy kis technikai malőr miatt bent kellett maradnom a cég műhelyében, aminek a lemez falai és üvegezett teteje jótékonyan emelgette a higanyt a hőmérőben. Péntek lévén már az a kevéske ember is lelépett az irodákból, ami volt, és Terka néni megjelent, hogy csillogóvá varázsolja utánuk a helyiségeket. Leszaladt a műhelybe, megnézni, hogy van-e még valaki, vagy kezdheti a műhelyhez tartozó szaniteregységekben a munkáját? Látván, hogy még bent vagyok, egy Jól van, Angyalom, dolgozzál csak, majd visszajövök! - kel már el is viharzott. Pár perc múlva végeztem a műhelyben, és indultam lezuhanyozni, hogy elkezdhessem a hétvégét. A langyos víz visszahűtötte a felforrt agyamat, és túlhevült testemet. Terka néni pedig idő előtt végzett az irodákban, és mint jó takarítónő, belülről kezdve és kifelé haladva, rám nyitott a zuhanyzóban, miközben éppen a félmerev farkamat szappanoztam! Egy darabig állt, kicsit mosolyogva alaposan megszemlélt, majd kilépett az ajtón. Nem volt zavarban. Én letudtam a dolgot ennyivel, látott már sok nő meztelenül, eggyel több vagy kevesebb már ugyan nem számít. Nagyjából tíz perc múlva már éppen végeztem volna, amikor újra nyílt az ajtó, és Terka néni megjelent ismét. Majdnem dobtam egy hátast, mert anyaszült meztelen jött be, és a világ legtermészetesebb módján közölte, hogy a női részleget már kitakarította, nem akarja újra összepacsálni, inkább itt lezuhanyozna, és ha végeztünk (!!!), akkor majd itt is megcsinálja azt a kis maradékot. Akaratlanul is elkezdett meredezni a faszom Terka néni mellei látványától és a még soha nem látott, igencsak csinos puncijától. Teljesen csupaszra volt borotválva! Beállt a szemközti zuhanykabinba, és megengedte a vizet, miközben engem nézett, mit szólok a mutatványhoz. Volt is mit nézni mindkettőnknek, mert a faszom olyan kőkeményen vágta magát vigyázzba, hogy majdnem elrepedtek az erek rajta, Terka néni pedig szorgalmasan mosta a punciját és a melleit, huncutul mosolyogva felém. Aztán egyszer csak megszólalt:
- Angyalom! Segítenél? A hátamat nem érem el...
Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, csak bólogattam, és óvatosan kiléptem a csúszós járólapra, hogy a következő lépéssel a szembeni kabinban lehessek. Eddigre ő már háttal állt, és a feneke mögött lóbálta a tusfürdőt. Kivettem a kezéből, de a kezét nem húzta előre, hanem tenyérrel felém tartva, a fonákjával szappanozta a hátsóját. Nyomtam belőle egy adagot, majd elkezdtem szétkenni a hátán, aminek hatására nagyot sóhajtott. Kezeim siklottak a hátán, vállán és a nyaka felé, amikor egy kicsit hátrébb tolta a fenekét, és a hátul lévő kezével megfogta a meredező farkamat. Közelebb húzott és elkezdte fel-le húzogatni a kezét rajta, pumpálta a farkamat. Majdnem elájultam, annyira jó érzés volt, amikor egyszer csak a farpofái közé süllyesztette, és úgy dolgozott rajta! A kezeim elindultak előre, majd a mellei alá, és a hatalmas bimbókon kezdtek el dolgozni. Mennyei érzés volt a hatalmas emlőket simogatni, gyúrni, de szemmel láthatóan ez nem csak nekem esett jól. Lassan lement a vízzel a tusfürdő, megfordítottam Terka nénit, és elkezdtem szopogatni a bimbóit, és kezem is a lába közé csúszott. Már csatakosan nedves volt, és könnyen elnyelte egy, kettő, majd végül 3 ujjamat, közben hüvelykujjal a csiklóját ingereltem. Lejjebb hajoltam, hogy belenyalhassak, de visszahúzta a melleire a fejemet:
- Azt neee... Nem szeretem, ha nyalnak.
- De szopni azért ugye szeret, Terka néni?
- Nem. Azt sem szeretem. - ütött mellbe a válasza. Itt ma nem lesz cumiztatás...
- Viszont azt szeretem, ha a fenekembe élveznek! Ugye megteszed a kedvemért?
A sokadik meglepetés ért ezzel a mai napon! Visszafordítottam a fal felé, ő megtámaszkodott a csempén, én pedig a büszkeségemet tövig nyomtam a lucskos, meleg, puha, öreg pinába.
- Jajjj, de jó farkad van! nyögött fel- Mintha egy darab beton lenne! Szeretem a kőkemény, fiatal faszt! Remélem, sokáig bírod!
Döngettem hátulról, csak úgy rengett a nagy valaga Terka néninek. A mellei meg himbálóztak, hol a hasának csapódtak, hol a csempének, előre nyúltam néha, hogy érezhessem a nagy, tehetetlen tömeg önálló mozgását. Közben magamat szemléltem a helyzetben: egyszerre volt undorító, perverz és őrjítő! Egy nagyanyám korabeli, majdnem csúnya nőt kefélek, ráadásul a munkahelyemen! De nem érdekelt. Csak a pillanatnyi élvezet vezérelte az agyamat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 joe013
2019. 04. 11. csütörtök 21:25
kezdetnek nem rossz.... Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2019. 04. 10. szerda 20:31
Nagyon jó. Folytasd... Válaszolok rá!
#7 fiesta14
2019. 04. 10. szerda 19:41
jó volt! jó lesz! folytasd! Válaszolok rá!
#6 listike
2019. 04. 10. szerda 14:30
Jól megírt történet. Válaszolok rá!
#5 veteran
2019. 04. 10. szerda 14:06
Tetszett, nem erőszakos de bizar. Válaszolok rá!
#4 genius33
2019. 04. 10. szerda 11:00
Jó sztori, szép kerek. Várom a folytatást! Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2019. 04. 10. szerda 08:55
Szeretem az idősebb - nem öreg! - nőket. Jó az írás, aránylag kevés a hiba. Válaszolok rá!
#2 A57L
2019. 04. 10. szerda 04:24
Tetszett,néhol kicsi bizarr,de nem rossz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 04. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!