Egy lány délutánja...

Szavazás átlaga: 6.71 pont (52 szavazat)
Megjelenés: 2021. január 6.
Hossz: 10 505 karakter
Elolvasva: 613 alkalommal
A lány óvatosan körülnézett, majd belépett a sötét és hűvös szobába. Nem volt látható sok minden, egy ágy körvonala rajzolódott ki, attól jobbra egy kisebb szekrény, talán 4-5 fiókos.
Odaosont, majd a legalsó szekrényből előhalászott egy dobozt. Szépen, hangtalanul lehalászta a doboz tetejét, szeme megcsillant a benne lévő tárgyon, már várta, hogy hozzáférjen. Végre eljött a forró nyár, a nyugalom, nem kell sehová sem sietnie. Barátja nincsen, épp ezért örült ennek a kis „barátnak”.

Elővette a dobozban rejlő tárgyat, mely egy feketeszínű, hosszúkás vibrátor volt. Sóvárgó tekintete elárulta, már nagyon kívánja magába a tisztelt eszközt. Régóta nem nyúlt hozzá, hisz előző barátja tökéletesen ki tudta elégíteni minden szempontból. Most is vágyakozva gondolt Dani testére, a formás fenekére, a szépen kidolgozott felsőtestére, majd egy halk sóhaj hagyta el a száját. Az ágy felé fordult, szép, kecsesen rádőlt. Testét megszabadította a toptól és a francia-fehérneműtől, ami már csak zavarta a további eseményekben.

Átlagos teste volt, mégis az arcát folyton dicsérték, szerették, ha mosolyogni látták, sőt szívesen nézett a tükörbe. Arcát mintha angyalok faragták volna, szőke haja és mandula zöld szeme, kis pisze orra az arcát szépségessé tette. Hihetetlenül el tudta csavarni a fiúk fejét. Teste átlagos volt, mégis vigyázott az alakjára, kellemes tónusú bőrszín, és a bőre teljesen finom volt. Noha soha nem öltözködött kihívóan mégis csinos alkatát sok lány irigyelte. Testét fekvő pozícióba helyezte az ágyon, és mivel ruháitól megszabadult már, szabadon élvezhette a saját testét. Először melleit kezdte el simogatni, majd az oldalát cirógatta. Majd újra a mellét, érezte, ahogy az ujjai között a mellbimbókat morzsolta, ahogy megkeményednek, és megfeszülnek a mellei.

A homlokáról izzadság cseppek csordogáltak, talán a meleg okozhatja, vagy, hogy a testét már a hormonok irányítják. Melleit simogatva, légzése egyre szaporábbá változott, kis sóhajok hagyták el gyönyörű ajkait. Majd a kezével szépen lassan lefelé kezdett el haladni, míg el nem érte a belső combjait. Eközben jobb kezében szorongatta azt a bizonyos „eszközt”, és bal kezével simogatni kezdte a csiklóját. A szemérem ajkai gyönyörűen kilátszódtak, a kis és a nagy ajkak szépen fodrozódtak egymáson. Ujjait a szájához emelte, és óvatos mozdulatokkal, megnyalta a mutató és a középső ujját, és ismét a nemiszervénél simogatta magát, majd behatolt.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.71 pont (52 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2021. február 17. 02:55
#9
Tini kaland, de nem nagyon sikerült.
1
Pavlov
2021. január 20. 23:05
#8
Kellemes ki tinikalandnak tűnik.
1
a
angel234
2021. január 7. 03:13
#7
Érzelmes,de csak közepes lett.
1
N
Neo75
2021. január 6. 11:08
#5
gyenge.Megfogalmazási hibák halmaza.Elő halászott lehalászott szekrénynek a szekrényéből..nem is a fiókjából?Átlagos teste volt..2mondattal lejjebb Teste átlagos volt.én se vagyok íq fájter meg helyesírásban toppon,de azért jó lett volna átolvasni mielőtt feltölti...
1
Andreas6
2021. január 6. 08:45
#4
Közepes írás, elviselhető mennyiségű hibákkal. Az első rész alapján be kellett volna jelölni a masztit is.
1
f
feherfabia
2021. január 6. 07:09
#2
Egész jó!6 p
1
T
Törté-Net
2021. január 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1