Hírek


JÚL.
6.
2017

Ruhapróba

Srácok... Ha én előbb tudom mivel jár , ha az embert felkérik esküvői tanúnak, az biztos hogy már régen kerestem volna az alkalmat rá! Ha nem velem történik meg az eset, akkor én nem hiszem el senki ember fiának, így aztán Ti sem fogjátok elhinni Nekem, de emiatt nem is bánkódok egy cseppet sem, de muszáj kiírni magamból az élményt.
Történt ugyan is, hogy egyik legjobb barátom megkért, hogy vállaljam el ezt a megtisztelő szerepet. Úgy általában nem vagyok az elegancia nagykövete, de gondoltam most ki kell tenni magamért, így hamar nekiláttam a ruhák keresgélésének a neten. Meglepődve tapasztaltam hogy a belvárosban rengeteg szalonban lehet ruhát venni, vagy kölcsönözni. Végül is a ruha vásárlás mellett döntöttem, hátha jó lesz még egyéb ilyen különleges alkalomra. Gyors telefonálgatás az egymáshoz közel eső szalonokba és már meg is volt az útitervem másnapra.


Az iskolatársammal - Áron és én

Helló mindenkinek! Engem Bélának hívnak és ez év januárjában töltöttem a 25-öt. Már egész kicsi (10 éves) koromtól összesen mindegy 11 évig voltam kollégista. Mint minden gyereket, engem is nagyjából 10-12 éves koromtól foglalkoztat a szex, mint téma. De talán 12 éves lehettem, amikor már erős sejtéseim voltak azzal kapcsolatban, hogy én a saját nememhez vonzódok inkább. (Egyébként ötödikes koromtól egy 8 évfolyamos gimibe jártam)
A kollégiumba 4-6 ágyas szobákba voltunk "szétosztva". Éppen csak megkezdtem a gimit, vagyis a 9. évfolyamot, amikor egyre egyértelműbbé vált számomra, hogy nagyon tetszik a kollégiumi szobatársam Áron. (Ő év vesztes is volt, de emellett pont a megelőző tanév végén bukott meg annyi tantárgyból, hogy nem mehetett pótvizsgázni sem.


JÚL.
5.
2017

Karácsony Lucával

Szokásos karácsonyi nap. Reggel felkeltem, megreggeliztem, rendet raktam, felállítottam a fát, majd feldíszítettem. Ebéd után szieszta, aztán pedig a várva várt ajándékozás a szüleimmel. 20 vagyok, Mérnökinfós, és imádok bütykölni, szerelni, ezért makettet kaptam. Egy Porsche 911 Carrerat, illetve annak darabjait, hogy pontos legyek. Miután elkezdtem összerakni, kaptam egy SMS-t, amire nem számítottam. Luca írt, hogy Boldog Karácsonyt!
No de ki is az a Luca? Nos ő a ki nem hevert lány, akinél friend-zone-ba kerültem, és onnan menekülni nem tudtam. Továbbra is nagyon kötődök hozzá, de már nem találkozunk, és egy ideje nem is beszéltünk, mert nekem két éve barátnőm van, aki nem nézné jó szemmel, ha összejárnék a korábbi NAGY Ő-mel.


Állati orgazmus a fürdőben

Eme sztori szervesen kapcsolódik életem során megélt szexuális élményeim sorához melyeket bizonyára majd olvashattatok. Bevezetésképpen el kell mondanom házasságban élek azonban munkámból kifolyólag sokat utazom ami által sajnos nem hogy mozgalmas lenne a szexuális életem, hanem igen változó. Persze vannak hasonló kollégáim akik kiküldetéseiket mozgalmasan és tartalmasan élik meg, én nem ez vagyok. Ezzel ellentétben jó két tucat partnerem volt, viszont ez teljes aktív koromra vonatkozik. Ebből aztán levonható nem vagyok egy Casanova de meg sem vetem a jó és kielégítő szexet. Bevezetéshez tartozik még talán átlagos testalkatú vagyok 1,76 magas 80 kg barna szem szőkés haj. A sporttal csínján bánok így a fő folyamhoz visszatérve amennyiben akrobatikusabb elemeket viszek az együttlétbe bizony másnap jelentkezik izomlázban. Ez így igaz az alkoholra is.


JÚL.
4.
2017

Sonny Solo 1. rész - Az interjú

18 éves vagyok és Mount Shop plázában dolgozok az egyik élelmiszer boltban, árufeltöltőként. Mindennap este héttől kilencig edzésen vagyok, ahol megpróbálom fenn tartani a jelenlegi sportos alkatomat.
Egy ilyen edzés végén jött hozzám az egyik jó barátom, Marco, aki egy hirdetést adott a kezembe, amiben az állt, hogy férfi modellt keresnek egy új magazinhoz.
- Feltétlenül menjünk el - mondta.
Mikor hazaértem, azonnal regisztráltam a honlapon és másnap reggel jött is az email, amiben egy interjúra hívtak meg.
Csütörtök tizenkettő óra volt az időpont, de már háromnegyedkor a magazin épületében voltam. Odamentem az információs asztalhoz, ahol elmondtam miért is jöttem, mire a fekete biztonsági őr felküldött a harmadik emeletre, ahol majd útba fognak igazítani.


A Sötétség Birodalma - A Megtörhetetlen

- Sir Jones! - szólalt meg a királynő kényelmesen hátradőlve trónszékében. - Megtalálták a tolvajt, de nem hajlandó bevallani a bűntettet. Pedig ellopni az aranysárkányomat biztos nem könnyen felejthető művelet! Mint hivatalosan is legjobb Sötét Lovagom, megbízom magát megtörhetetlennek nevező személy megtörésével. Remélem érthető és egyértelmű volt a feladat?!- beszélt egy vérfagyasztó hang valahonnan a sötét köd mélyéről a térdre ereszkedett, démonvérrel fertőzött fiatal férfinek. Jó vágású humanoid volt, jóképű, éles arcélekkel, hollófekete hajjal és éjfekete szemekkel. Bőre fehér volt, szinte annyira, mint a hó; öltözete egy kemény rockerről árulkodott; bőr atléta, gyémánt szegecsekkel, amik koponyát formálnak. Alatta feszülnek az izmok, mellkasa széles, karjai vastagok, nem kétség, hogy mintapéldány kinézete. Fiatal, 20-as évei elején jár. A szíve azonban sötét és érzéketlen. De a Királynőnek tökéletes.


JÚL.
3.
2017

Zitakrónikák 9. rész - A múltba révedve

Meztelenül feküdtünk a meleg, kavicsos parton leterített pléden a Dubrovnik közelében fekvő nudista strandon. Fejemet Levi mellkasán pihentetve figyeltem a távoli óceánjárót, amely a lebukó nap irányába tartott, el a Daksa-sziget mellett az Elafit-szigetek felé. Késő délutánra járt, a Cava strandon ennek ellenére rengetegen voltak. Turisták és helyiek egyaránt. Beszélgettek, süttették magukat a lassan lebukó nap fényében, vagy mint mi, csak úgy élvezték egymás társaságát.
Gellért nem jött le velünk, azt mondta, a nudizás neki már túl sok a jóból. Zsani viszont itt volt, egy perccel ezelőtt még mellém bújva feküdt, de most elment, hogy valami étket keressen nekünk. Én is éhes voltam, csak nem akartam elmozdulni Levi mellől. Nem akartam elmozdulni erről a helyről. Kilencszáz kilométerre voltunk hazulról, s itt csak két ember ismert minket, ők viszont tudták a tikunkat. Mindenki más számára csupán egy fiatal pár voltunk.


Elszökve otthonról

Kriszta a szoba közepén állt, amikor odaléptem hozzá. Finoman megsimogattam a haját, néhány ujjal füle mögé toltam tincseit, és lassan megcsókoltam. Először csak az ajkaink csókolták egymást, majd határozott nyelvjátékba kezdtünk. Kezeim Kriszti popsija felé csúsztak le, felváltva markolászva és masszírozva azt. Másik kezemmel a hátát és tarkóját simogattam.
Lent lévő kezemmel néha még lejjebb nyúltam, és ujjaimmal a két kis gerezd közé simítottam be, egészen a tanga alá tévedt be a kezem. Kriszta lábujjhegyen pipiskedett, kicsit terpeszbe állva, hogy még mélyebbre tudjak besimítani. Közben megállás nélkül csókolóztunk.
Lassan felfelé nyúltam, és kikapcsoltam a lányka melltartóját, majd egyik kézzel előre nyúlva, felemelve a lazán lógó melltartót nyúltam fel cicijéhez és kezdtem masszírozni. Először csak hüvelyk és mutató ujjaim közti résszel majd egész tenyérrel simogattam. Szinte belefért a hegyes mellbimbós cici.