Hírek

JÚL.
11.
2017

Kamionos kaland

30 éves meleg pasi vagyok, kb 6 éve teljesen coming outoltam a családom, barátaim, munkahelyem előtt is, de ez a nyári élmény úgy 14éve történt. 16éves voltam, a farkam egyre több gondolatra állt fel és ez már igen gyakran nem a női test volt...
Ez a történet úgy kezdődött, hogy az apám nemzetközi kamionsofőr volt néhány éven keresztül.
Nyaranta az iskolai szünet alatt többször elkísértem egy-két fuvarra, a végcél általában Svájc volt, 5 nap alatt megjártuk oda-vissza.
Ilyenkor mindig igyekezett olyan helyeken megállni, ahol volt valami látnivaló az autópályák unalmas parkolóin kívül, illetve olyan úton menni, ahol láttam valami érdekességet. Szóval nagyon lelkes volt, de a legnagyobb élményt mégsem egészen ez okozta. Hanem a Passau melletti pihenőhely zuhanyzójában történtekkel, azt sosem felejtem el :)


JÚL.
10.
2017

Chaten szerzett történetek 6. rész

Sajnos bízom annyira az emberekben, hogy a chaten néhányuknak megadtam a számomat is. Egyik nap megcsörrent a mobilom. 
- Te vagy az aki családi szextörténetekre vadászik? - szólt bele egy határozott nõi hang.
Kissé ledöbbentem és hirtelen nem is tudtam válaszolni, de nem is kellett, mert folytatta:
- Ne akard tudni, hogy kitõl szereztem meg a számodat, mert úgyse mondom el. Meg nem is ez a lényeg, hanem amiért hívtalak. Azért kerestelek meg, mert olvastam a sztorijaidat a történet.hu - n és azon kevesek közé tartozol akiknek a családi írásaiban azt hiszem tényleg van egy - két valós történet. Bár szerintem nálad sem mindegyik igaz. Lehet, hogy egy része talán megtörtént annak amit elmeséltek neked, de lehet, hogy csak fantázia. De ezt hagyjuk. A kérdésem az, van - e kedved találkozni és egy tényleg valódi sztorit megismerni?


Niki, Tünde és én, avagy sok a jóból is megárt

Ez volt az utolsó vizsga, amit harmadikos egyetemistaként letettem, és menekültem a fővárosból haza. Még aznap délután vonatra ültem, miután jól összevesztem Magdival, a barátnőmmel. Azzal váltunk el, hogy vagy látjuk még egymást valaha, vagy nem.
A vonatban azon gondolkodtam, hogy milyen buták is vagyunk, miért kellett ilyen hirtelen szakítanunk – főleg most, a nyár küszöbén? Kivel fogok ezután kefélni? Mert, ha nem is túl gyakran, de azért olykor-olykor sikerült összehozni a dolgot, s Magdi nem is volt olyan rossz az ágyban.
Árva gyerek vagyok, apámat korán elveszítettem, anyám sem él már, s a mostohaapám az, aki bitorolja a családi házat, oda hordja a nőit, akiket elég gyakran szokott cserélgetni. Nem is szívesen járok haza, mert nem érzem ott jól magam. Dehát hova mehetnék máshova? Olyan szépen elképzeltem, hogy majd Magdival töltöm a nyarat – s itt van, most verhetem a farkamat, ameddig csak jólesik.


JÚL.
7.
2017

Borika története

Kórház, Intenzív osztály, gyönyörű fiatal feleségem ágya mellett ülök. Drótok csövek lógnak ki testéből. Szememből patakzik a könny, torkomat a hangtalan sírás görcse fojtogatja. A gép szíve ritmusában pityeg, aztán csak egy hosszú sípolás, elsötétül előttem a világ ...
Igen, élénken emlékszem erre az esetre.
Magamról:
35 éves voltam akkor, és egy mezőgazdasági üzem főagronómusa. Túl egy fiatalon elkövetett és rosszul sikerült házasságon, aminek egy gyermek látta kárát és 5 év után válással végződött
A történet:
Az egyik nyáron egy egyetemista leányt osztottak be mellém, nyári gyakorlatra. Mint a mezőgazdasági üzem főagronómusa, örömmel vettem a segítséget, mert bizony a nyári időszakban nem nagyon volt időm unatkozni. A leány, Borika egy nagyon szép, dekoratív és erős erotikus (legalább is, rám) kisugárzással rendelkező 23 éves fiatal NŐ volt.


Versenyben

Edward megérkezett a szálloda halljába. Az ötcsillagos épület ízlésesen berendezett bárjának bejárata már innen is jól látható volt. – Nagyszerű... - gondolta Eddie. - Legalább, itt sem fogok unatkozni.
Magabiztosan, amolyan sármőr módjára lépett a recepciós pulthoz, hogy bejelentkezzen. A pult mögött álló hölgy alkalmazottnak elakadt a lélegzete, amint meglátta a nem mindennapi külsővel megáldott fiatal üzletembert: A férfi fekete inget viselt, amely alig láthatóan felszült meg izmos mellkasán minden lélegzetvételekor, így az érte áhítozó nő képtelen volt megállni azt, hogy végig ne pásztázza a többi testrészét is szemeivel. A látvánnyal egészen meg volt elégedve: A férfi ajkai mintha szóra nyíltak volna, ez azonban a recepciósnak fel sem tűnt, csupán akkor figyelt fel furcsa viselkedésére, amikor a férfi az órájára pillantott, s poggyászait a szálloda egy londinerére bízta,


JÚL.
6.
2017

Ruhapróba

Srácok... Ha én előbb tudom mivel jár , ha az embert felkérik esküvői tanúnak, az biztos hogy már régen kerestem volna az alkalmat rá! Ha nem velem történik meg az eset, akkor én nem hiszem el senki ember fiának, így aztán Ti sem fogjátok elhinni Nekem, de emiatt nem is bánkódok egy cseppet sem, de muszáj kiírni magamból az élményt.
Történt ugyan is, hogy egyik legjobb barátom megkért, hogy vállaljam el ezt a megtisztelő szerepet. Úgy általában nem vagyok az elegancia nagykövete, de gondoltam most ki kell tenni magamért, így hamar nekiláttam a ruhák keresgélésének a neten. Meglepődve tapasztaltam hogy a belvárosban rengeteg szalonban lehet ruhát venni, vagy kölcsönözni. Végül is a ruha vásárlás mellett döntöttem, hátha jó lesz még egyéb ilyen különleges alkalomra. Gyors telefonálgatás az egymáshoz közel eső szalonokba és már meg is volt az útitervem másnapra.


Az iskolatársammal - Áron és én

Helló mindenkinek! Engem Bélának hívnak és ez év januárjában töltöttem a 25-öt. Már egész kicsi (10 éves) koromtól összesen mindegy 11 évig voltam kollégista. Mint minden gyereket, engem is nagyjából 10-12 éves koromtól foglalkoztat a szex, mint téma. De talán 12 éves lehettem, amikor már erős sejtéseim voltak azzal kapcsolatban, hogy én a saját nememhez vonzódok inkább. (Egyébként ötödikes koromtól egy 8 évfolyamos gimibe jártam)
A kollégiumba 4-6 ágyas szobákba voltunk "szétosztva". Éppen csak megkezdtem a gimit, vagyis a 9. évfolyamot, amikor egyre egyértelműbbé vált számomra, hogy nagyon tetszik a kollégiumi szobatársam Áron. (Ő év vesztes is volt, de emellett pont a megelőző tanév végén bukott meg annyi tantárgyból, hogy nem mehetett pótvizsgázni sem.


JÚL.
5.
2017

Karácsony Lucával

Szokásos karácsonyi nap. Reggel felkeltem, megreggeliztem, rendet raktam, felállítottam a fát, majd feldíszítettem. Ebéd után szieszta, aztán pedig a várva várt ajándékozás a szüleimmel. 20 vagyok, Mérnökinfós, és imádok bütykölni, szerelni, ezért makettet kaptam. Egy Porsche 911 Carrerat, illetve annak darabjait, hogy pontos legyek. Miután elkezdtem összerakni, kaptam egy SMS-t, amire nem számítottam. Luca írt, hogy Boldog Karácsonyt!
No de ki is az a Luca? Nos ő a ki nem hevert lány, akinél friend-zone-ba kerültem, és onnan menekülni nem tudtam. Továbbra is nagyon kötődök hozzá, de már nem találkozunk, és egy ideje nem is beszéltünk, mert nekem két éve barátnőm van, aki nem nézné jó szemmel, ha összejárnék a korábbi NAGY Ő-mel.