Hírek

JÚL.
3.
2017

Elszökve otthonról

Kriszta a szoba közepén állt, amikor odaléptem hozzá. Finoman megsimogattam a haját, néhány ujjal füle mögé toltam tincseit, és lassan megcsókoltam. Először csak az ajkaink csókolták egymást, majd határozott nyelvjátékba kezdtünk. Kezeim Kriszti popsija felé csúsztak le, felváltva markolászva és masszírozva azt. Másik kezemmel a hátát és tarkóját simogattam.
Lent lévő kezemmel néha még lejjebb nyúltam, és ujjaimmal a két kis gerezd közé simítottam be, egészen a tanga alá tévedt be a kezem. Kriszta lábujjhegyen pipiskedett, kicsit terpeszbe állva, hogy még mélyebbre tudjak besimítani. Közben megállás nélkül csókolóztunk.
Lassan felfelé nyúltam, és kikapcsoltam a lányka melltartóját, majd egyik kézzel előre nyúlva, felemelve a lazán lógó melltartót nyúltam fel cicijéhez és kezdtem masszírozni. Először csak hüvelyk és mutató ujjaim közti résszel majd egész tenyérrel simogattam. Szinte belefért a hegyes mellbimbós cici.


JÚN.
30.
2017

Tornatanár 3. rész

(Törté-Net Szerkesztőség@16:00: Elnézést kérünk, "nyomdai" hiba miatt a történet fele lemaradt, a javítás megtörtént, a teljes élményhez javasoljuk az újraolvasását.)
Április 1.
- Maga megbaszta a kislányomat!
Köpni - nyelni nem tudtam, annyira megijedtem.
A reggel még nem így indult.
Pénteken a tornaóra után Bibi utolsóként lépett ki az ajtón, a többiektől kicsit lemaradva. Hátrafordulva a legtermészetesebb hangon visszaszólt
- Holnap 11kor átmehetnék?
Felcsillant a szemem.
- Persze!
Már két hete erre vártam. Hiba ígérte meg Bibi, hogy hamarosan feljön a bugyijáért, nem jelentkezett.
Vártam rá, max akkor vertem ki a faszom, ha már nem bírtam, s kettő közt mindig volt néhány nap szünet. Most is már szerda óta gyötört az ínség, akkor is Bibiék órája után csaptam ki.
Nagyon ki akartam tenni magamért. Elmentem egy szexboltba, vettem egy potenciaerősítőt is, nem azért mintha tartottam volna tőle, hogy szégyenben maradnék, de többszörösen is ki akartam élvezni a szombat délelőttöt.


A hárem 1. rész - Marika fáradhatatlan

Marika kifogyhatatlan energiával rendelkezett. Minden együttlétünk felért egy kifacsarással. Amikor elhagytam a lakását, a zacskóm minden alkalommal garantáltan üres volt. Négy éves kapcsolatunk alatt soha nem engedett el háromszori magömlés előtt, de többször kierőszakolt négy vagy öt menetet is belőlem. Már amennyire kellett erőszakolnia. Olyan tüzes puncija volt, hogy a farkam nemhogy menekülni akart volna előle, inkább mászott volna vissza amint elköpte magát. Persze az idő valahogy mindíg szűkösnek bizonyult. Legalábbis ameddig titokban kellett találkoznunk.
Ahogy Kati kiszállt az édeshármasból, Zsuzsi láthatóan hiányolta a jelenlétét. Felötlött bennem, mi lenne, ha Marikát becsempészném a helyére. Csak hogyan adjam elő az ötletemet a lánynak? Nyilván azt nem fogom az orrára kötni, hogy mellette van (volt) egy másik is aki "lelépett" és megüresedett a helye.


JÚN.
29.
2017

Kaland, játék, kockázat

Kaland volt Erikával, amikor a volt barátnőmmel, akivel már akkor nem voltam együtt, meglátogattak a munkahelyemen. Egy budai áruház épitkezésén voltam őr. Tél volt, délután már sötétedett. Míg Niki (ugye a volt) a bátyámmal cseverészett, a portán addig Erika kiváncsiságának eleget téve körbe kisértem az épületben.
Sok helységet megnéztünk de az egyik eldugott kis szobácskában igen csak elidőztünk kicsit. Az adott helyzetben, míg én nagyban meséltem, hogy ahol vagyunk milyen helyiség is lesz az áruházon belül, addig Erika mögém osonva el kezdte a nyakamat, fülemet puszilgatni, nyalogatni, közben a keze a nadrágom azon részét kezdte el simogatni. Hozzá teszem, hogy körülbelül akkor volt három hete, hogy nem voltam nővel. Lassan megfordultam, ekkor már szótlanul, de halkan ziháltam és egy pillanat alatt megcsókoltam. Egyre hevesebben és vadabbul smároltunk, miközben Erika a kezével dörzsölte egyre jobban meredező farkamat.


A haverom anyja

Falun nőttem fel, abban az időben nem sok házban volt fürdőszoba. Nyáron egy lemezkádat tettek ki az udvarra, kicsit körbekerítették valami ruhafélével, abban fürödtek. A vizet általában a nap melegítette föl.
Egy nyári napon elmentem a haveromhoz, hogy elhívom fürödni a bányatóra. Benéztem a házba, nem volt senki, elindultam a kert felé. Az udvar hátsó részéből víz locsogása hallatszott, gondoltam a haverom fürdik.
- Szia, Jancsi! - köszöntem.
Meglepetésemre az anyukája, Zsuzsi néni hangját hallottam.
- Mindjárt megyek! Ülj a diófa alá, az árnyékba!
Elindultam a diófa felé, közben arra gondoltam, megleshetném Zsuzsi nénit, ahogy fürdik. Próbáltam úgy helyezkedni, hogy belássak a kád körül elhelyezett lepedők résén. Nem láthattam be a kádba, ezért óvatosan közelebb húzódtam. Zsuzsi néni éppen végzett a fürdéssel, felállt, s ekkor megláttam meztelen testét. Nagyon jó alakja volt, nagy gömbölyű mellei.


JÚN.
28.
2017

Kutyahelyzet

A nyári napsütés már éppen kezd enyhülni, mikor Lis belép az épületbe. Barátnője hívta fel, hogy a segítségét kérje. Kate egy állatmenhelyen dolgozik, állatorvosi asszisztensként. Így a helyiségbe belépve Lis egyből négy kutyát, három macskát, két nyuszit és egy hörcsögöt lát meg. A rá szegeződő tekintetek sűrűjében hellózik egyet, majd a szobán átvágva egyből bekopog az ajtón. Kate nyitja ki, és szélesen mosolyogva be is engedi.
- Szia! Köszi, hogy tudtál jönni!
- Szia! Nincs mit - siet be az ajtón Lis.
Kate most is a szokásos fehér köpenyét viseli, egy hosszú farmernadrággal, a nagy meleg ellenére is. Hiába a forróság, a munkahely az munkahely. Ugyan vastagabb talpú papucs van rajta, amolyan bokafogó, nagymamás-féle, még így is alacsonyabb Lisnél, akin lapos talpú balerina van.


Mosaic Stories: First time

-Szóval miért szakítottál Mátéval? - huppantam le az első osztályú kabin egyik üres helyére. Egyik barátnőmmel utaztunk Pestre, és már nem maradt hely az IC másodosztályán. Nem volt kedvünk egy órát várni a következőre (igaz, időnk sem), így kifizettük a csillagászati összeget ezért a helyjegyért. Legalább büntetlenül elnyújtózkodhattunk és nem kellett elviselni a némelykor rettenetesen irritáló utastársak hülyeségeit.
- Nem én szakítottam vele. Mindketten észrevettük, hogy már nem a régi a kapcsolat, eltávolodtunk egymástól.- magyarázkodott útitársnőm, miközben felrakta táskáit a tárolóra és kényelmesen elhelyezkedett a mellettem lévő ülésen. - Nagyon sok idő kellett volna, hogy 'visszahozzuk' és inkább úgy döntöttünk, hogy akkor egymás nélkül.


JÚN.
27.
2017

A borosgazda 5. rész

A boraink szépen elforrtak, jött a fejtés ideje, hogy Márton napját újborral köszönthessük.
Nem bírtam egyedül a munkát, muszáj volt segítséget szerezni. Nagyi egy régi ismerősét ajánlotta, Gyula urat, aki szerencsére kötélnek állt. Ő volt az első alkalmazottunk, bár nem volt fiatal, mégis nagyon jól jártam vele. Gyula úr egy ezermester volt, mindent megszerelt, megjavított, bármilyen járművet elvezetett. Ez nagyon jól jött, mert a TSZ összeomlása előtt még sikerült egy MTZ-traktort is kiprivatizálnunk nagyon sok hozzávaló adapterrel. Kellett még egy ember, Gyula úr Valit ajánlotta, aki már régebben is dolgozott itt, és ismeri az itteni feladatokat. Vali a negyvenes évei elején járt, arányos alakja volt, bár a késő őszi öltözet nem sokat engedett megmutatni belőle. Így hárman dolgoztunk a pincében, nagyit kíméltem, ő csak főzött ránk.