NOV
05
2010

Minden világok legjobbika

családi

Alison volt a tökéletes partner. Ösztönösen tudta, kérés nélkül is, hogy mire van szükségem. Hol egy gyors szopás az autóban, hol egy vadítóan szexi fehérnemű az örömömre. Akármikor kész volt a szex bármilyen formájára, legyen az anális, orális vagy hagyományos. Ráadásul gyönyörű alakja, formás mellei és a fényes, lángvörös haja, minden férfi tekintetét magához vonzotta. És ha tudnátok mennyire imádott baszni... az elmúlt négy évünk - mióta együtt vagyunk - arról szólt, hogy mindenféle kellemes módon a spermát kihúzza belőlem. A családi életünk is tuti volt, mindhárman - Alison, a lánya Gemma és én - egyaránt élveztük. Egy meleg száj érzésével ébredtem ma reggel is, ami éppen elnyelte gyorsan keményedő farkamat. Nem volt egy különösen hatalmas méretű kakasom, de szerinte és a régen volt a szeretőim szerint is, ez éppen alkalmas...

*  *  *

Egy rutin vizsgálat...

hetero

Amit tudni kell rólam, hogy egy 19 éves lány vagyok, arcra azt mondják elég szép, modell sajnos nem leszek az alakomból kifolyólag, de imádnak a pasik, fekete hosszú hajam van. Ezt csak azért írtam le, hogy legyen valami vizuális elképzelésetek rólam. Ezelőtt még sosem írtam, így hát várom a kritikákat, és szívesen tanulok belőlük. De azért gondoltam ezt megosztom veletek. Már nagyon régóta készültem menni nőorvoshoz, semmi panaszom nem volt, de édesanyám ragaszkodott hozzá, hogy váltsak dokit, és én rendes kislányhoz méltóan eleget tettem a kérésének. Egy nap rá is szántam magam a dologra, nagyon sokan voltak a váróteremben, mire odaértem, mégis fordult a fejemben hogy hátat fordítok az egésznek. De végül bementem és leültem.

NOV
04
2010

Az álom valóra vált

hetero

18 éves lány vagyok és van egy meglepően helyes, nagyon aranyos angol tanárom. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy soha nem voltam túl jó angolból, de mivel a továbbtanuláshoz kell a nyelvvizsga, eldöntöttem, hogy megkérem Tomit (az angol tanáromat), hogy korrepetáljon. Már több mint egy éve korrepetált és elég jó barátok lettünk. Rögtön az első óra után mondta, hogy mikor nála vagyok, nyugodtan tegezzem. Furcsálltam, de nem esett nehezemre, ugyanis ő még csak 27 éves. Hetente kétszer jártam hozzá, mindig két órát töltöttem nála. Mindig is többet szerettem volna, mint tanár-diák viszony, vagy mint barátság, de soha nem volt elég bátorságom, hogy elmondjam neki. Őszintén szólva nagyon szeretem és mindig öröm volt angolozni járni.

*  *  *

Túlóra

gruppen

Fülledt nyári nap volt. Az irodában, ahol dolgoztam, légkondi híján egy árva ventilátor volt hívatva komfortérzetet biztosítani, de most elromolva, árván bámult minket a sarokból. Este 6 is elmúlt már, ráadásul péntek volt, de határidős munkáinkat be kellett fejeznünk hétfőig, s senkinek sem volt kedve hétvégén bejönni és dolgozni. Zitával ketten ültünk benn, papírjainkba mélyedve. Egyszer csak felemelte világosbarna fürtjeit, melyek addigra már az asztalon feküdtek a fejével egyetemben, s kezeit a magasba emelve, hosszan nyújtózott. Én közvetlenül mellette ültem, így akaratlanul is átpillantottam. Zita gyönyörű lány volt a többi munkatársnőmhöz hasonlóan, hiszen a főnöknek jó ideje nem túl ideális a kapcsolata a feleségével, ráadásul két kisgyerek zajong otthon, így a gyorsan növekvő céghez szükséges új kolléganők egyik kiválasztási szempontja a...

NOV
03
2010

Az odaadó feleség

hetero

Alig vártuk már a feleségemmel a nyaralást. Idén nyáron úgy terveztük, hogy a gyereket a nagyszülőkre bízzuk és elmegyünk kettesben és élvezzük a pihenést. Már lassan húsz éve vagyunk együtt és nagyon jó a kapcsolatunk. A feleségem még nem volt 17, amikor megismertem, és én voltam a számára az első férfi, akivel lefeküdt. Az idők folyamán aztán sok minden történt, és így 36 évesen már nem mondható tapasztalannak a szex terén. Igazán izgalmas és izgató jelenség nagyon szépen karban van tartva, sokkal fiatalabbnak tűnik a koránál és nagyon szexi. Soha nem akartam egy férfi börtönébe zárni, szerettem volna, ha megízleli a szex különböző formáját, és kb.10 évvel ezelőtt el is kezdődött Nála ez az "ízlelés". Sokszor mondogattam Neki, hogy szívesen nézném, ahogyan mással szeretkezik, vagy beszállhatna hozzánk még egy pasi, és ezek a szavak olyan komoly...

*  *  *

Szex mindhalálig

homo

Kukucska Gábor, az echte parvenü gazdag vállalkozó, kacsalábon forgó palotája vízmedencéjének partján üldögélve, kedvenc jégbe hűtött sörét szopogatva kéjes pillantásokkal méregette a kocsiját, mosó fiatalembert. Ezen a napon sofőrjének frissen érettségizett, egyetemre készülő fia, segített apja helyett lemosni a villa kertjében álló kocsit. Szemei megakadtak a sortban, meztelen felsőtesttel ügyködő fiútesten. Az adoniszi szépségű fiú látványa fellobbantotta gerjedelmét, és a hamu alatti parázs izzani kezdett. Magához intve, megállítva, mustrálgatni kezdte, majd tenyereivel végigsimította a gyönyörű fiútestet. Beleremegett az érzésbe, mely újra hatalmába kerítette. Hirtelen szájon csókolta, a meglepett fiút, aki szótlanul tűrte a gazdag főnök tettét. Aztán a fiú kezébe nyomott egy ötezrest, hallgatása fejében és így szólt hozzá.

NOV
02
2010

Egy fiú babaországban 9. rész

családi

A következő nap történt, miután Lee és April könnyek közt megegyeztek, hogy keresnek egy lakást és elköltöznek a többiektől. Lee egész este csöndesebb volt a szokásosnál. Anyja és Kim is rákérdeztek, mi a baj. - Semmi - hazudta. Nos, nem igazán volt ez hazugság: semmi baja nem volt, azonban - el kellett ismernie magának - fura érzés volt összeköltözni Aprillel, elszakadni a családtól, akikkel oly szoros volt a kapcsolata, majd új életet kezdeni. Mélyen belül azonban tudta, el kell mondaniuk a többieknek, mielőtt lépnének. Ez történt múlt éjjel, most azonban új napra virradt: a Nap felkelt, Aprilt és öccsét leszámítva mindenki elment hazulról.

*  *  *

Utolsó este

hetero

- Nem lehet. Nem szabad... nem, nem… - suttogta zavarában, leszegve fejét. Csak egy hangulatlámpa tompa fényei töltötték be a szobát. A tenger halk morja és kettőnk szuszogása még feszültebbé tette. El akart menni, a kilincshez nyúlt, de nem tette. Maradt. Leült az ágy szélére. - Tudod, hogy ez nem helyes, már az sem, hogy itt vagyok. - sóhajtozott, nem mert a szemembe nézni. Az ágytakarót szorongatta. - Tudom, de nem maradhatsz egyedül. - megfogtam kezét, gyengéden megszorítottam. – Kérlek, nézz rám. - súgtam a fülébe. Felém fordította a fejét, és lesütött szemeit lassan rám emelte. Végigsimítottam az arcát, majd lágyan megcsókoltam. Attól tartottam eltaszít magától, de nem, sőt, viszonozta, hevesen csókolt, s egyre közelebb vont magához.

*  *  *
OKT
29
2010

Kollégista kalandok 1. rész

hetero

Sziasztok, 4 évig kollégiumban éltem, gondoltam megosztom veletek ottani élményeimet. Mert az van pár. Tudnotok kell, hogy a kollégium előtt minimális szexuális élményben volt részem csak. Egyszer jutottam el egy lánnyal odáig, hogy megengedte, hogy kézzel kielégítsem. Jó volt, tetszett, de ő nagyon féltette a szüzességét, és így nem jutottam el vele tovább. Ezek után bekerültem egy pesti főiskola kollégiumába, amiről kb. azt kell tudnotok, hogy 300-an laktunk benne, és ebből 200 lány volt és 100 fiú. Meglehetősen jó arány, nem? Ennek a kolinak köszönhetem én is, hogy 4 év után komoly szexuális tapasztalatokkal hagytam el e helyet, ebből fogom leírni most az elsőt, amikor elvesztettem a szüzességemet.