A cég 4. rész - Szilveszteri buli a nyilvános szórakozóhelyen

Szavazás átlaga: 5.41 pont (51 szavazat)
Megjelenés: 2021. június 8.
Hossz: 25 420 karakter
Elolvasva: 1 767 alkalommal
Írta: Esseldin, szerkesztette és módosította: közös ülés
Az egyszerű családi vígjáték, ami a televízió műsorában megszokott ezekben a napokban, kényelmes pihenést kíván eldőlni a kanapén és teljes lendülettel elfogadni hogy iskola és munkaszüneti napok vannak az ünnepek között. A "reszkessetek betörők" negyedik része azt jelenti, hogy már közelebb van az újév, mint a karácsonyeste. Nem sajnálkozol azon, hogy hamarosan újfent munkába kell állni, hiszen lassan két hetet töltöttél otthon... Az első héten Tibor még eljárt dolgozni, ezért szépen minden reggel mikor Férj-Főnök munkába indult, szépen lekísérted a bejárati ajtóig ahol forró csókkal engedted ki a zord decemberi időjárásba, ami mintha kimondottan neked kegyelmezett volna eddig. De most hogy otthon maradsz, teljes erejével havazássá és kemény fagyokká morcosodott...

... és most itt ültök péntek délután a tv előtt. Ahogy a filmnek vége van Tibor megébred és kávét főzni indul, ami kimondottan jó ötlet, közben pedig új szokásának él, a tablet-jét pöckölgeti egyfolytában. A konyhában épp a pultra könyökölve várja hogy a presszógépből lecsurogjon a fekete nedű két személyre, amikor felkiált a konyhából a ház ura:

– Drágám, van fehér egyrészes ruhád?
– Van, de miért?
– Mert ma szükséged lesz rá.
– Miért?
– Mert most jött találtam egy jónak ígérkező szilveszteri bulit estére és dresskód van.
– Milyen bulit? Milyen kód? – kissé értetlenül állsz a hitelen programváltás előtt.
– Szilveszter van, tudod december 31... na a nők fehérben a pasik feketében lesznek, úgyhogy készülődj szívem, én megyek is zuhanyozni.
– Hát... jó...

Azzal Tibor az emeletre vezető lépcsőn balra fordulva elindul a mosdó felé, te pedig a hálóba a gardrób elé válogatni a ruhákat, és a buli hangulat önkéntelenül is zökkenőmentesen beléd költözik. Nem kell sokat találgatni, mióta nem áltatod magad sokkal konkrétabb a kép magadról, mi az oka ennek. Tibor utasított, hogy buli lesz, hát buli lesz. Függetlenül attól mit is képzeltél vagy gondoltál előzőleg, már eldőlt, te pedig egyetlen gondolat nélkül sodródsz az árral. Ez izgalommal tölt el. Felmerül benned a kérdés, hogy az engedelmesség felé átszakadó gát mekkorára nyílhatott, de senki nem mondta, hogy ezen gondolkodnod vagy aggódnod kéne, így el is illan amint a tükör elé emeled az első ruci összeállítást.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 12 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.41 pont (51 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!