Hírek

JÚL.
17.
2017

Első házassági évfordulónk

Még egyszer körülnéztem. Minden készen állt. Az asztal megterítve, cd bekészítve. Kaja rendben. Ugyan nem én főztem, hanem hozattam, de mentségemre szóljon, hogy nem vagyok a konyha ördöge. Gyertyák meggyújtva, villany leo, hangulat. Várakozás.
Feleségemet kívántam meglepni első házassági évfordulónkra. Nem voltam elragadtatva a szexuális életünktől. Az a havi egy alkalom, amikor elviselte a közeledésemet, nem elégített ki. Azért én szeretem, mert gyönyörű, okos és minden másban nagyon figyelmes. Csak a szex...
Kulccsörgés. Megjött. Már az előszobában valami feltűnhetett neki, mert nem igazán vetkőzött le, csak benézett. A szeme tágra nyílt. Nem érti. Odamegyek hozzá, megcsókolom.
- Boldog házassági évfordulót! - mondom és átnyújtom szerény ajándékomat, mely egy nagyon szexi fehérnemű szett volt.


JÚL.
14.
2017

Anyummal való aktusom

Azért írom ide történetemet, mert nem egy olyan mindennapi, hogy megbeszélhessem a barátokkal, ismerősökkel. De már muszáj elmondanom valakinek.
A történetem tavaly (2012)nyarán kezdődött, vagyis teljesedett be. Ekkor 27 éves voltam. Átlagosnak mondanám magam. Barátnőm 1 volt eddig, az sem volt komoly. Anyummal élek aki ekkor volt 49 éves. Apánkat nem ismertem. Anyumnak volt egy időben barátja, de annak is rég vége. Átlagos életet éltünk. Mindketten dolgozunk. Anyumat korához képest vonzó nőnek tartottam mindig. Láttam párszor pucéran, mikor öltözött vagy fürdött. Szép mellei voltak, kissé lógtak neki, de szépek voltak. Testalkata átlagosnak mondott, pici fognivalóval, de jól tartotta magát, a punciján láttam szőrt, de látszott, h nem borotválja, hanem természetes, de olyan dekoratívan szőrös. De ezt ugye csak a szeméremdombján láttam. Mindig lesve pillantottam oda ilyen esetekben, mert még is csak anyám.


Nőstényördög

I. fejezet
Nem hittem volna, hogy idáig jutok, abba az állapotba amiben most vagyok. Én nem voltam ilyen ember, valahogy a sors, az élet acélozott meg. Elégedett voltam az akkori ,,rendes lány” életemmel, büszke voltam arra, hogy még nem járt a vaginámban senki egészen addig a pillanatig. Aztán jött a szerelem ripsz-ropsz csodája, amikor együtt fedeztük fel egymás értékét, egymás testét. Szerettem vele lenni, úgy éreztem ő a mindenem, aztán, mint mikor beléd csap a villám, úgy csapott belém is a felismerés, hogy neki nem én vagyok a legfontosabb az életében. Máshogy kezdtünk el élni, máshogy járt az agyunk, sokat veszekedtünk, valahogy eltávolodtunk. Sok rossz történt abban az időszakban, amiről a mai napig nem beszélek, szóval ezt a témát inkább ne is boncolgassuk. Az egyik ilyen veszekedés következménye volt, hogy a megtépázott lelkemet egy másik pasinak adtam, kalandból, bosszúból, vágyból a testemmel együtt.


JÚL.
13.
2017

Iskolai kirándulás régről

Hosszú idő óta és jelenleg is kedves nejem, akkor még a középiskola utolsó évét járta.
16 éves volt, amikor megismerkedtünk és két hónap együtt járás után feküdt le először velem, (szűz volt) amely utána már rendszeressé vált. Nagyon imádta a szexet, a popsi szexen kívül mindent.
A történet, hogy elmentek Debrecenbe 3 napos szakmai osztálykirándulásra.
Az éjszakákat szállodában töltötték, persze fiúk-lányok külön négy ágyas szobákba elszeparálva.
Napközben is persze ment a fiúk lányokkal való évődése. Az esti vacsoránál is ez volt. Akkor épp ő volt a terítéken.
Oltogatták, (mivel tudták, hogy csak velem volt) hogy nem igazán tudhatja még a szex praktikákat és egy komolyabb méretű faszt be sem tudna fogadni a puncija.


Egy lánnyal tudni kell bánni

Nem vagyok egy monogám alkat, és ezt elég kevés fiú tudja tolerálni. Nem igazán használnám a férfi szót, hiszen 18 éves létemre leginkább hű vagyok a saját korosztályomhoz, nincs apakomplexusom, hogy "férfiak" farkán töltsem az éjszakáimat. Sőt, tizenöt éves koromtól kezdve tényleg a szex az egyik kedvenc hobbim, páran még az iskola ribancának is tartanak.
Őszintén; Miért akkora baj az, ha valaki szeret dugni? Mindenkinek meg vannak a maga igényei, a maga módján. Kinek ezek nagyobbak, kinek kisebbek. Én akkor vagyok teljesen kiegyensúlyozott és boldog, ha minél több pasival feküdhetek le, ennyi, tetszik az embereknek avagy sem. Elsős-másodikos koromban a gimnáziumban lefeküdtem a felsősök jó nagy részével, majd amint ők elballagtak, vagy a sűrűje "elhasználódott" bennem, újabb husikákat kerestem, bár néhány alsóbb évest is elkaptam néha. Fiatalabbaknál azért jóval válogatósabb vagyok, akkor ténylegesen legfőképpen a méretre megyek.


JÚL.
12.
2017

Barátból pasi

Nem régen történt meg velem ez a kis történet. Lehet olvasva nem annyira izgató, de elhihetitek, hogy fantasztikus élmény volt számomra, mert ez volt az első.
A srácot rég óta ismerem, de soha nem fordult meg a fejünkben, hogy bármi lehet köztünk... de másképp alakult.
Délután 4 óra, szobrozom a park kellős közepén, Ádám sehol.
Komolyan kezdtem aggódni, hisz soha nem késett. Pár-perc múlva megpillantottam, egy lánnyal. Micsoda? Összeszedett valakit és nekem nem is szólt? 3-as tali lesz? Jaj, most mit csináljak? Elkalandoztam: féltékenyen tekintettem feléjük, mert most, ahogy látom egy másik lánnyal, hírtelen engem is kezdett érdekelni, mint pasi. Gondolataimból arra eszméltem fel, hogy Ádám közeledik felém és alig pár méterre van tőlem, egyedül. Hol a csaj? Mindegy nem is érdekelt, oda ért puszi puszi, de én kicsit csalódottan néztem rá.


Fitnessterem

Különösebben sosem volt kedvem a testmozgáshoz, Petra javasolta, menjek el, nem is annyira a fizikai erőnlét miatt, hanem mert azt mondta, amióta napi szinten sportol, lelkileg is kiegyensúlyozottabban éli a hétköznapjait. Pár hete ismertük egymást. Napközben pultosként dolgozott a kávézóban, ahova újabban beültem néha meló után egy jóféle kávéból erőt meríteni a néhány szabad órához, ami estig hátravan. Kedveltem, mert a pozitív gondolkozásával, és ahogy néha egy mondattal viccet csinált olyan dolgokból is, amik nekem eszembe se jutottak, mindig jobb kedvre derített egy - egy fárasztó nap után.
Egyik alkalommal szóba került, hogy hétköznap esténként aerobic edző egy közeli sportklubban, és akkor ajánlotta.
- Nem kell túlhajszolnod magad! Már pár perc után is észre fogod venni, milyen sokat dob a hangulatodon! Meg nő az állóképesség, élénkebb leszel, könnyebben kezeled a stressz helyzeteket!


JÚL.
11.
2017

A valóság határán

Sziasztok, szeretném nektek elmesélni hogyan is kerültem igen közeli kapcsolatba az egyik tanárnőmmel! Éppen csak betöltöttem a 18-at mikor mindez megtörtént, akkor már közel 4 éve volt osztályfőnököm és angol tanárom. Gyűlöltem, mint tanárt, de mint embert annál jobban szerettem. Az idő múlásával azt vettem észre, hogy szinte szerelmes leszek gyönyörű barna szemébe, kislányosan csábító mosolyába és persze anyáskodó jellemébe. Azonban ezeket a gondolatokat mindig elhessegettem, hiszen anyám lehetett volna maga 40 életévével, sőt férje és gyereke volt. Nem egyszer kaptam magam azon, hogy az ő gondolataira maszturbálok, pedig nem volt tradicionális értelemben vett szép nő, sőt súlyával mindig is problémái voltak, de az a gyönyörű arc, engem ezzel megvett magának.