Hírek

NOV.
15.
2017

Különleges szexélményeim 40. rész

Sziasztok, régen jelentkeztem, jobbára a hugommal szoktam szexelni, hiába, az ő rései lettek a kedvenceim. De most volt nyáron egy nagyon kellemes, izgató élményem. Ott kezdődött minden, hogy az asszony unokatestvére kitalálta, hogy cseréljünk gyereket nyárra nyaralás céljából. A gyerek mehetett a másik megye egy középvárosába, és a rokon gyerek meg ide hozzánk. Összesen három hétre. Hát, talán nem lövök le nagy poént, de a rokon gyerek nagyon nem volt már gyerek. Képzeljetek el 16 éves, nagyon dögös, vékony, feszes testű kis szöszi ribancot. Miért ribancozom? hát, rászolgállt, higgyétek el, sokan megdugták már, nállunk is, és persze ahogy sejtitek én is. Na de, mondhatjátok, akkor ha én is megkaptam, miért kell róla így beszéllni? Mert én utoljára kaptam csak meg, és addigra alaposan megkínzott, szórakozott rajtam. Szóval már amikor megjött hozzánk egy Július végi forró napon, már akkor elállt tőlle a lélegzetem.


Lady Vengeance 2. rész - A búvóhely

Három napi kitartás után összedölt minden tervem, és felhívtam a közvetlen vonalát. Csak csöngött és csöngött, de senki nem vette fel. ’Bizonyára kiment valahová’ gondoltam és beletemetkeztem a munkámba. Órák múltak el mire ismét magam maradtam az irodában és nyugodtan hívhattam. Második csengésre belebúgott az ismerös hang. „Igazgatósági tikárság”. Nem tudtam, hogy egyedül van-e, tud szabadon beszélni vagy sem, ezért úgy beszéltem, hogy megkönnyitsem a válasza adását akár ki is van körülötte. „Kezeit csókolom, szeretnék érdeklödni egy cim után” mondtam olyan természetes hangon, hogy ha nincs egyedül akár hallhatják is a kérdést. Rövid szünet után jött a válasz „Bajza utca 1. Harmadik emelet 3” és letette a telefont köszönés nélkül. ’A kocka el van vetve’, ma délután minden aminek meg kell történnie meg is fog történni. Ismertem az épületet, és amint végeztem a napi feladatommal elindultam a ’Gyönyörök Házába’.


NOV.
14.
2017

Sztriptíz a kosárlabda meccsen

Sajnos, csak nagyon későn néztem a telefonomra. Rossz szokásom, hogy sokszor nem hozom magammal, hagyom kisülni vagy lenémítva marad. Ugyanez történt most is, amikorra egyértelmű volt, hogy a többiek nem jöttek el: ekkor láttam, hogy már dél körül megkaptam az üzenetet: a tervezett program elmarad.
Nem ma történt, sok-sok éve: az egyetemen volt egy sportcsarnok, amelyet nagyon szerettünk. Sajnos azonban este nyolckor már bezárták, pedig sokan használtuk volna szívesen ezt követően is. Aztán úgy alakult, hogy az egyik évfolyamtársunk megszerezte a kulcsokat, amelyeket mások és mások is lemásoltak: több hónapon keresztül, amíg ki nem derült és nem gondoskodtak a zárak lecseréléséről és a megfelelő biztonsági felügyeletről, sokan jártunk be éjszaka is. Aznapra a legkitartóbbak egy éjféli kosárlabda-meccset szerveztek: fiúk, lányok vegyesen, a sport és a buli kedvéért is.


Egy nehéz kapcsolat kezdete

Ez egy valóságban folyó szituáció, amit a másod-unokabátyám sógorától kaptam. Aki valójában még nem a sógora, csak a sógorjelöltje. A rokonom menyasszonyának az öccse. A történetet az érintett fiú fogalmazta!
Sziasztok! Engem Jónásnak hívnak (a barátaimnak Dzson vagy Dzsoni /inkább angolosan ejtve/) ez év július végén ünnepeltem a 20. születésnapomat. Van egy fiú, aki szinte a szomszédom, és bár ő fiatalabb nálam, de mégis évfolyamtársak vagyunk. (Nem azért mert annyiszor buktam volna, hanem azért mert először leérettségiztem, majd elkezdtem az Eladó szakmát, amit ő akkor, vagyis tavaly kezdett el.)
A történetem viszont valójában tavalyelőtt június legelején játszódik. A születésnapom szerdára esett. A szüleim viszont 2 nappal később mentek anyám keresztszüleit meglátogatni, ahova jómagam nem kísértem el őket.


NOV.
13.
2017

Tornatanár 4. rész

Miután Anikóék elmentek felhívtam a feleségem. Megkérdeztem, akarna e találkozni? Még nem tudtam, mit, és hogy akarnék mondani neki, de majd csak kialakul a nap folyamán… Azt mondta másnap délután ráér. Rendben. Megbeszéltük, hogy ötkor összefutunk a plázában.
Elmentem uszodába, utána ettem egy tripla whoppert, kellett az energiapótlás, közben nézegettem a betérő lányokat, vajon hányan lettek s ki által megkefélve? Ha olyan jött be aki masszírozza a fenekét, arra gondoltam, vajon kaphatott egy két seggre csapást, vagy akár többet? És már emelkedett a farkam!
Este elmentem moziba. Semmi kedvem nem volt otthon ülnöm, egyedül. Ha nem is ismerkedni akartam, jól éreztem magam emberek közt. Jól esett a zsibongás körülöttem.
Hazaérve kinyitottam egy aszút, két pohárral elkortyolgattam, míg a youtube - ról pörgős bigband számok szóltak.


Kalandok 2. rész

Másnap a csengő szakadatlan berregésére ébredtem, mérgesen pillantottam az ágy melletti órára, fél hét, - ki a fene az ilyenkor? -, gondoltam magamban. Kelletlenül kászálódtam ki az ágyból. Gyorsan felhúztam meztelen testemre a bemelegítő alsómat, amit még tegnapi futás után hagytam az ágy mellet. Az újabb csengetés bántóan élesen törte meg körülöttem a csendet. Szitkozódva nyitottam ajtót, ami mögött, legnagyobb meglepetésemre Ohara nyomozó állt, egy kopott farmer nadrág és egy fehér póló volt mindössze a ruházata, az elmaradhatatlan pisztollyal az oldalán, a nyakában a rendőrség jelvénye lógott.
- Jó reggelt Mr. Richards- mosolygott rám.
- ’ reggelt Ohara – vetettem oda foghegyről- Miben segíthetek?
- Erre jártam, gondoltam megnézem Leavenworth város hősét, hogy érzi magát.


NOV.
10.
2017

Az ágyban párnák közt 2. rész

Az ágyamban fekszek, mint múlt pénteken. Végeláthatatlan gondolat folyam zaklatja megtépázott lelkem. Péntek van, a város fiatalabbik része bulizik, iszik és könnyed kalandra vágyakozva veti bele magát az éjszakába. Emese is köztük van, telve szexuális vággyal. Érződik rajta, s talán néhány srác a pultnál, pont mint lehetséges áldozatukról beszélnek. Merengenek róla, hogy milyen lehet az ágyban. Figyelik csípője mozgását, ahogy táncol, mert Mesi mindig táncol, ha zenét hall. Férfiak hada veszi körül. Jobbnál jobb ajánlatot kap, de mindet visszautasítja, hisz barátja van, hisz ott vagyok neki. Rémképek jelennek meg előttem, hogy mégis. Tűzpiros sportkocsiban ül egy sráccal, s a fejét lehajtja.
- Elég!
A hangos kiáltás elkergeti a gondolatokat. Kikelek az ágyból és az ablakhoz megyek. Odalent két lány ül az útszéli padon. A diszkó előtt melegítenek egy kis köztéri iszogatással. Melléjük parkol egy menő verda. Tűzpiros.


A nagypapa nagyon gazdag

A nagypapi nagyon gazdag. Ezt persze ovis koromtól is tudtam, mert mindig tőle kaptam a legszebb ajándékokat, neki köszönhettem, hogy nekem volt legnagyobb Barbie babás gyűjtemények és a legújabb iphone-om a suliba. Azt azonban, hogy a mit is jelent valójában, az, hogy valaki szinte bármit megkaphat a pénzéért, azt csak azután tudtam, meg hogy hozzáköltöztünk. Nem sokkal azután történt, hogy a cégünk csődbe ment és mi mindent elvesztettünk. Anyum eleinte tiltakozott, rengeteget ordibált apukámmal, ilyeneket mondott neki, hogy hülye köcsög meg béna fasz, de miután a házunkat is elárverezték mennünk kellett. Nem értettem, miért ellenzi annyira a költözést. Persze én is sajnáltam, hogy el kell válnom a legjobb barimtól, hogy egy idegen városba, országba kell költöznünk, de valahogy volt valami izgalmas is az egészbe. Egy nagy kaland kezdete. Az is igaz, hogy a muteron nehezen igazodtam ki.