A+ A-

Maszti Dórival

Az első leszbikus élményem 17 évesen ért, a középiskolában. Az egész egy iskolai kiránduláson kezdődött. Három napra mentünk, egy vidéki táborba. Faházban kaptunk szállást, amelyben csak hálószobák voltak, wc, mosdó egy központi helyen. A hálószobák kétágyasak voltak, nagyon takarosak, az ágyak külön a fal mellett, középen egy kis éjjeliszekrénnyel. Nem volt nagy, de hát két embernek éppen elég volt, hogy aludjon benne. A szobák elosztásánál természetesen szigorúan fiús és lányos szobák alakultak ki. Mi a barátnőmmel egy szobába kerültünk, az osztályban már előre mindenki eldöntötte, hogy kivel akar aludni.
Már az első nap jól megmászattak bennünket, elég korán érkeztünk, úgyhogy belefért egy túra. Jól elfáradva értünk a táborba, útközben vacsoráztunk, úgyhogy csak fürdeni kellett, azután beeshettünk az ágyba. A zuhanyban nagyon jól esett a forró vizet engedni magamra. Egy idő után teljesen elmúlt a fáradtságom. A zuhanyállások között nem folt fal, egyre izgatóbb volt a tíz lány látványa, ahogy mindenki együtt zuhanyozik. Ritkán gondolkodtam ilyesmin, de érdekes volt a sok punci és mell forgataga. A barátnőm pont velem szemben zuhanyozott, teljesen elképedtem, amikor megláttam, hogy csupaszra van borotválva a puncija. Én is fazonra igazítom ugyan, de ez meglepett. A csajok nem vették észre, hogy bámulom őket, jókat nevettünk., a fáradtságom teljesen elszállt. Vidáman mentünk lefeküdni, kiki a maga ágyába. Még dumáltunk egy kicsit Nórival, - így hívják, - megdicsértem a macis pizsijét. Lassan elaludtunk.
Éjjel felébredtem valamire. Nem tudom mire, csak hallottam, hogy Dóri megmozdul a takaró alatt. Próbáltam mozdulatlan maradni, nem akartam, hogy felébredjen. Nem tudtam visszaaludni, eszembe jutott a zuhany. Végülis magam is meglepődtem azon, hogy mennyire felizgatott a látvány. Akkor utána azért hamar elaludtunk, de az éjszaka közepén éreztem, hogy kezdek benedvesedni. Dóri megint mocorgott a takaró alatt, kezdtem felidézni, hogy milyen szép teste is van.. A félhomályban próbáltam kivenni a vonalait, de az oldalán feküdt. Mintegy kívánságomra egyszer csak hanyatt fordult. Láttam szinte asszonyos melleit, eszembe jutott a kopasz puncija. Ismét mocorgás, mintha Dóri takarója megmozdult volna. Én lassan benyúltam a puncimba, a legjobban azt szeretem, hogy megfeszítem előröl, akkor a csiklóm szinte kiugrik. Átnéztem Dórira, elképzeltem, hogy milyen jó lenne, ha ébren lenne.
Akkor hasított belém a felismerés, hogy miért mozog Dóri takarója olyan furcsán. Az ő keze is a lába között volt, és lassan simogatta magát. Nyitott szájjal vette a levegőt, alig hallottam hogy sóhajtozik. Ekkor teljesen elöntött a puncinedv. A tenyeremmel feszítettem, miközben a mutatóujjam lassan simizte a teljesen megdagadt nagyajkak között a csiklómat. Persze közben igyekeztem minél kevesebbet mozogni, nehogy Dóri észrevegye. Most már mindenképp kivárom, mi történik.
Aztán az jutott az eszembe, miért is ne vehetne észre. Most már úgysem kell szégyelnünk magunkat egymás előtt. Egyre gyorsabban simiztem magam, lassan Dórira sandítottam, aztán félhangosan felsóhajtottam. A hatás frenetikus volt. Dóri keze megállt, de a csípője követelte a magáét, utána mozgott. Felém fordult, és halkan megkérdezte. Fenn vagy? Ühüm mondtam.
- És? - kérdezte.
- Nem jössz át hozzám?
Nem kellett kétszer hívni, azonnal mellém bújt.
- Voltál már? - kérdezte félénken..
- Lánnyal? Nem. - vágtam rá, s ez igaz is volt. - De ma este óta kívánlak.
Kényelmesen elhelyezkedett, hanyatt fekve. Én az oldalamra fordultam, fél könyékre emelkedve, úgy gyönyörködtem benne. Ő ismét benyúlt a pizsamájába, és lassan maszírozni kezdte magát, mintha ott sem lennék. Egy darabig csinálta, és én csak bámultam teljesen átszellemült arcát, kissé szétnyíló ajkait. A kezemet a hasára tettem.
- Nem baj? - kérdeztem.
Nem válaszolt, csak lassan nemet intett a fejével. A kezemet feljebb csúsztattam, és megéreztem ujjaimmal a melleit. Még feljebb, és az egyik melle már a markomban volt. Finoman elkezdtem simogatni, megéreztem, hogy a bimbója milyen kemény. Az arcommal közelebb hajoltam, már éreztem a leheletét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 04. 19. szombat 07:08
Kár hogy rövid.
#2 Lúzer 2006. 10. 26. csütörtök 14:52
Jó !!! Folytatása lessssz ??? Várom !
#1 Törté-Net 2006. 10. 21. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?