SZEP
14
2011

A mostoha apámmal

homo

Már több mint hat éve nem tudtunk az apámról semmit, csak azt, hogy valahol Írországban dolgozik. Rendszertelenül küldte haza a pénzt és anyám folyton el akart válni, mivel volt is férje, meg nem is. Persze más már régen megtette volna a helyében, de ő kitartott, és a pénz sem volt kevés, ami a bankszámlánkra utalódott.
Aztán egy Vasárnapi reggelen hangos veszekedésre ébredtem, mert az apám se szó, se beszéd hazajött, de végleg!
Az első pillanatban furcsán méregettük egymást és a számomra idegennek tűnő férfi, csak a fejét rázta, hogy mennyire megváltoztam az alatt az időszak alatt mialatt távol volt.
Ő ugyanúgy nézett ki most is, egy jóképű macsó volt pontosan, ahogyan az emlékeimben élt, csupán egy - két kisebb szarkaláb a szeme körül mutatta az idő múlását. Ám neki még ez is jól állt. Fiatalosan nézett ki farmert, pólót és sportcipőt viselt....

SZEP
13
2011

Albion rózsaszín köde

hetero

Néhány évvel ezelőtt külföldre szólított a munkám. Egy kelet-angliai céggel működtünk együtt, egy új munka tervezéséhez azonban nekem és néhány kollégámnak is ki kellett utaznunk. Örömmel mentünk, céges pénzen mindig szívesen utazgat az ember.
Mivel én tudtam legjobban angolul, ezért én vezettem a megbeszéléseket, fordítottam a többieknek, és láthatóan az angolok is hozzám fordultak mindennel, velem beszéltek a legtöbbet. A hét unalmasan telt, bár nem panaszkodhattunk, a munkaidő végeztével mindig elvittek minket vacsorázni, várost nézni. Többször mondták, mennyire hálásak nekem a munkáért, de egészen az utolsó estéig nem is tudtam, mennyire akarják ezt a projektet.
Egy nem túl fényűző, de takaros kis hotelben szálltunk meg, nekem is egy átlagos háromcsillagos szoba jutott. Franciaágy, tévé, külön fürdőszoba. Az utolsó esténk volt, és kicsit már...

*  *  *

Szőke matektanárnőm... 9-10. rész

gruppen

9. rész
"riposzt... - előkészület a visszavágásra "
... egész úton forrt bennem az indulat, már nem a megcsalás miatt, hanem Levi volt indulatom tárgya. Nem tudom miért, de nem szívleltem azt a tanárt. félreértés ne legyen nem féltékenység beszél belőlem, mert az egyetem legjobb csajait kapta meg. Az szép lány, akivel összefutottam az előcsarnokban, amilyen méreggel elfutott azt hiszi, hogy csak őt csalta meg... legalább tíz társa még bosszút forralhatna, de hagyjuk törődjek az én kis Eszterkémmel. Mit is találjak ki. Ezt meg kell tárgyalnom Anitával, hátha a női elme csavarossága valamit kiötöl.
Menet közben mobilon meg is csörrentettem...
- haló Anita rá érsz?,

SZEP
12
2011

Kedves Íróink, Fordítóink!

Mostantól a feltöltésre kerülő, új történeteitekhez magatok is beállíthatjátok a hozzá tartozó címkéket, így pontosabbá téve a kategorizálást.
Reméljük hasznosnak találjátok ezt a lehetőséget, és éltek vele. (És rövidesen indul ez a lehetőség a már felkerült történetekhez is, de ott már az olvasók is résztvehetnek a játékban. :))

További jó írást: A 10 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

*  *  *

A medalion

családi

Ez a történet a véletlenek sorozatának köszönhető. Igyekszem pontosan és szabatosan fogalmazni, nem összecsapott félmondatokban szeretném megfogalmazni az élményeimet. A véletlenek sorozata ott kezdődött, hogy Mira, aki a legkedvesebb barátnőm, regisztrált egy levelezési fórumon. Ennek jelentősége csak akkor derült ki, amikor megkért, hogy ugorjak át délután hozzájuk, mert szeretne engem megkérni egy nagy-nagy szívességre.
- Tudod, mit szeretnék? – tért rögtön a lényegre, amikor megérkeztem.
- Fogalmam sincs – vallottam be töredelmesen.
- Megmondom, de előbb ígérd meg, hogy köztünk marad.
- Megígérem – jelentettem ki ünnepélyesen.
- Azt szeretném, ha készítenél rólam néhány fotót a fényképezőgépemmel.

*  *  *

Az a NAP 4. rész

hetero

Mintha milliónyi hangya rágta volna a lábaimat, rogytam vissza erőtlenül a földre. Hiába no, a hosszúra nyúlt, kielégítéséért folytatott csatározásomban teljesen elzsibbadtam.
- Adj egy papírzsebkendőt, légy szíves - böktem fejemmel az ágy végénél álló éjjeliszekrény felé, miközben lábszáramról felemelkedve, combjaim közé túrtam, hogy a kiszivárgó nedveket szétkenhessem a már úgy is ragacsos, csatakos bozontomon.
- Remeg a lábam... - mondta és láthatóan meg-megrázkódott nyújtózkodása közben lábujjhegyén támaszkodó lábának combizma.
-...kiszívtad minden erőm - folytatta, ahogy átadta a csomagból előhúzott zsebkendőt és nem hagyhatta ki, hogy meg ne csókoljon. Térdelve felegyenesedtem, egyik kezemmel kicsit felfelé húztam szőrös szeméremdombom bőrét, a másikkal pedig igyekeztem szárazra törölni magamat.

SZEP
09
2011

Különleges szexélményeim 17. rész

hetero

Sziasztok. Az a nagy helyzet velem, hogy Bettit továbbra sem tudtam ismét megfektetni. Lakik a bérházukban egy kis gyerek imádó nyugdíjas öregasszony, állandóan nála van. Gondoltam a hagyományos szeretőimmel múlatom az időt, meg időközben nyaraltunk egy hetet az asszonnyal meg a gyerekkel a Balatonon. Aztán augusztus második hetének hétfő reggelén megtalált az öreg: -- Péterkém, te most úgyis csak a többieknek segítesz ki, lenne itt neked egy jó kis feladat. Svédország déli részén egy ottani kis városban lesz egy építész konferencia. Új hatékonyabb eljárások stb. A nyelve német és angol, a te német tudásoddal ideális terep. Mind az oda, és haza utat én fizetem, meg a konferencia 3 napjára a szállodai szobádat. Gondolom vállalod. Hát, mertem nem vállalni? Annyi volt a jó, hogy mostanában sokat van együtt anyósom Erikával meg a gyerekkel, strandra járnak stb, így legalább...

*  *  *

Az új albérletben

gruppen

Ezt a történetet már régóta elakarom mesélni valakinek, sokszor visszagondoltam rá, és fantáziáltam arról, mi lenne ha újra megtörténne.. Két évvel ezelőtt új albérletbe költöztem, ezért feljött hozzám Fruzsi, hogy megmutassam neki az új kecót. Fruzsival korábban majdnem három évig egy pár voltunk, de már nagyjából rendeződtek a dolgok közöttünk, vőlegénye is volt már akkor..Fruzsival együtt érkezett egy közös barátunk, Gabi is, akiről tudni kell, hogy egy határozottan csinos, és annál határozottabban leszbikus nő. Jó hangulatban telt az este, sok közös élményünk volt már korábbról, rég láttuk egymást, szóval volt miről beszélgetnünk. Természetesen a hangulatunkat némi itallal is oldottuk, kellemesen sikerült becsípnünk már, amikor egy kis levegőzésre vágytam, ezért kimentem cigizni a teraszra, Fru pedig jött velem. Mindketten rágyújtottunk, és valahogy...

SZEP
08
2011

Testet ölt a szenvedély...

hetero

Önfeledten bulizott mindenki, Jeff mindig nagyon jó kis összejöveteleket tart. Mindig hatalmas a hangulat nála. Persze engem csakis Dave érdekelt. Ahogy döntöttem magamba az alkoholt úgy vált egyre vonzóbbá a számomra. A fekete haja, a nagy, sötétbarna szemei, a csókra csábító húsos ajkai...ahányszor a szájához emelte a poharat és annyiszor borzongtam bele a látványba. Elképzeltem, ahogy a legérzékenyebb pontjaimhoz közelít így a szájával...Nem szabad többet innom, különben színt vallok a végén.
..........................................................
Mivel mindketten ittunk már, ezért taxit fogtunk, ami kis idő múlva múlva meg is érkezett. Beültünk hátra és Dave lakása felé irányítottuk a sofőrt. Nagy nehezen sikerült elmagyaráznunk mi is a pontos cím, de a vezető csak elmosolyodott és gázt adott, mondván, tudja az utat. Amíg alkalmi sofőrünk a vezetésre...

*  *  *

Az italos nevelőanyám

családi

Bár már 16 évvel ezelőtti történet, de van nekem is egy gyerekkori élményem. Kissrác koromban, úgy 11-12 körül, már javában maszturbáltam, akkoriban szőrösödött a fütyim is. Mostohaanyám, aki akkor 34 volt, jó alakkal, nagyon jóban is voltunk, szeretett, de elég gyakran ivott főleg töményet (minden nap), apám sokáig vidéken dolgozott, havonta kétszer járt csak haza hétvégente. Nyár volt és egyik nap hazajöttem a napos táborból, akkorra már leitta magát nyílván, mert mélyen aludt.
Beköszöntem, de nem közönt vissza, aludt a kanapén a nappaliban egy egy részes halványzöld fürdőruhában, hanyatt fekve, gondolom előtte megint napozott a kertben. A bal mellbimbója jól láthatóan kikandikált a fürdőruha alól. Először csak néztem, de ez egy éppen kamaszodó fiúnak nagy élmény, beleszédültem a látványba. Lepakoltam a szobámba, átöltöztem a fürdőnadrágomba és...