Hírek

ÁPR.
23.
2018

Tolvaj

Tolvaj Tolvaj Tolvaj

ÁPR.
20.
2018

Edző és játékosa 3. rész - Öt csillagos szórakozás

Eljött a tél alapozás kezdete és csapatommal a város egyik elit szállodájába voltunk hivatalosak. A kötelező protokoll rendezvények után a lányok, én és pár a csapat körül tevékenykedő emberke kipróbálhatta a szálloda nyújtotta élményeket a wellness részlegen. Egy laza kondi termi edzés után mindenki elvonult és fürdő ruhára öltözött, és indult a kötetlen program. Egy szaunával kezdtem, majd úgy gondoltam, hogy kimegyek az egyik kinti medencébe. Mivel halkan csöpögött az eső a fedett részre mentem, és ott találkoztam Laurával. Szó nélkül letelepedtem mellé, éppen bugyogott a víz alatta és a hátát masszírozta és látom, hogy élvezi. Én is átadtam magam a buborékoknak, majd egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Simogattam a testét, de nem szóltunk, majd összenéztünk és lemásztunk a fekhelyünkről. Megöleltük egymást a vízben és úgy forogtunk tovább, majd megcsókoltam.


Segítség, elraboltak!

Neszeket hallottam. Mintha valakik a zárral babrálnak. Gyorsan felkaptam a selyemköntösöm. Leszaladtam az emeletről, felkapcsoltam a lámpát. A hang abbamaradt, de minden bátorságomat összeszedve kinyitottam a bejárati ajtót és körülkémleltem az éjszakai sötétségben. Visszazártam az ajtót, mikor valaki a szájamra tapasztotta a kezét és hátulról magához ölelt. Önkéntelenül is halk sikkantás bugyogott fel a torkomból. Szám, ami soha nem állt be, most elnémult. Szememmel pásztázni keztem a körülöttem lévő dolgokat.
- Kislány, most nyisd ki az ajtót. - motyogta a hajamba a férfi, aki tartott. Hangja halk és bársonyos volt, de annál több tekintély volt benne. Kicsit elméláztam, de a figyelmeztető morgásra előkaptam a kulcsom. Remegő kezekkel beillesztettem a zárba. Nem illett bele. A férfi kesernyésen felnevetett.


ÁPR.
19.
2018

Továbbfejlesztett szabályok

A lakás tisztán ragyogott. A vacsorát csak a sütőbe kellett tolni. Minden a helyén volt, de éppen csak időre. Dora és Peter leültek a kanapéra hogy egy kicsit fújjanak.
A pókerklub tagjai minden hónap első szombatján találkoztak. A három pár forgóban volt a találkozó házigazdája. Megszólalt a csengő és Peter ajtót nyitott Sara és Mitch számára. Pár perccel később Wanda és Phil is megérkezett és elkezdték előkészíteni a pókerasztalt. Az a forró délután volt, amikor az ember szívesen várt volna egy vihart, de az nem jön el. Wanda megjegyzést tett a párás hőségre.
- Te csak ne panaszkodj. Peter és én annyit rohangáltunk a takarítás során, hogy teljesen átizzadtunk és másodszor is le kellett zuhanyoznunk. Legszívesebben bikiniben játszanék! - mondta Dora.


Különös család 1. rész

Szervusztok!
A kicsi családomról szeretnék írni, amelynek 3-an vagyunk tagjai, a nejem Josy, az ő „mami”-ja Donna és én. Mindenekelőtt egy kicsit magamról írok, hogy megismerhessetek, és talán kevésbé csodálkozzatok néhány későbbi döntésemen.
30 éves elvált ember voltam, amikor Josyval találkoztam. Elég magas vagyok, amihez sportos alkat párosul. Nem vagyok izompacsirta, de azért rendben vagyok. A combom és a fenekem a visszajelzések alapján a szexepilem pozitív oldalát reprezentálják. Férfiasságom gondolom átlagosnak mondható, mindesetre nem volt rá panasz.
Fiatal koromban én is átestem testem felfedezésén, mint minden kamasz, annyi volt talán a különbség, hogy mint kiderült, én análisan is érzékeny vagyok. Kíváncsi voltam, hogy a lányoknak milyen lehet, és jobb ötletem nem lévén, különböző dolgokat kezdtem a fenekembe dugdosni és azt találtam, hogy ez bizony igen jó érzés, ha az ember nem viszi túlzásba.


ÁPR.
18.
2018

Krisztina

Krisztina a fellegekben járt a boldogságtól. Úgy érezte, hogy az elmúlt két hét volt élete 17 évének legboldogabb időszaka. Felhőtlen öröme forrását Péternek hívták. Ismeretségük már korábban elkezdődött, abban a kisboltban ahol Krisztina dolgozott és oda is korlátozódott csupán, mivel Péter ott vásárolt hetente kétszer-háromszor.
Mindig volt egy mosolya és néhány kedves szava amikor betért, de ennyiben ki is merült figyelme Krisztina iránt. A lánynak nagyon tetszett a legalább hat évvel idősebb férfi, de nem mert kezdeményezni, az nem az ő stílusa. Eddigi kevés kapcsolata mindig úgy indult, hogy meghódította őt az aktuális partnere. Visszahúzódó, önbizalom hiányos természete miatt nem is tudta igazán, hogyan keltse fel egy fiú érdeklődését. Három komoly barátja volt eddig, az utolsó éppen fél éve hagyta el.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 20. rész

Lorena a munkahelyén szabadságot intézett magának vasárnapra, de szombat délután dolgoznia kellett, így meló után egyből hazasietett, villámgyorsan elkészült, és ahogy végzett, már csörgött is a telefonja, ami Vivi nevét jelezte. Pár perccel később beszállt a házuk előtt parkoló autó hátsó ülésére, majd két barátnőjével, illetve Tomival együtt elindult Budapestre.
A városban betértek egy kínai étkezdébe, aztán meg sem álltak a Jam Pubig. A szórakozóhelyen Lorena jaigert ivott energiaitallal, hogy végleg elűzze fáradtságát. A második kör után a másik két lánnyal karöltve, Tomit a bárpultnál hagyva, táncolni igyekezett a tömeg közepére. Később, mikor már harmadjára rendelt, akkor a pultnál várakozva megismerkedett egy Beni nevű sráccal. A fiúnak fekete szemei voltak, a szintén fekete haját pedig elöl felzselézve hordta. Lorena az alkoholtól oldottan, mosolyogva flörtölt a tőle egy-két évvel idősebb sráccal.


ÁPR.
17.
2018

Pannus gyere vissza

- Pannus gyere vissza kérlek! – kiáltott utánam Zsolti. Én mégis fogtam, magamra rántottam a kabátom és kiviharzottam a lakásból. Nem volt más rajtam csak egy vékony póló (még melltartó se), egy sort és egy papucs. De úgy éreztem ki kell szellőztetnem a fejem vagy nagyon rossz vége lesz a dolgoknak. Ezért hát eljöttem. Se telefon, se iratok, semmi. Nem akarok tudni a világról, mert ő sem akar tudni rólam.
- Mégis mi a fenét gondol magáról, hogy én mindig mindent megbocsájtok neki? De komolyan, elegem van. Amióta együtt vagyunk, csak tűrök tőle. Tűröm, hogy nőkkel flörtöl, nem kis mértékben. Tűröm, hogy találkozgat is velük, és isten tudja mit csinálnak. Persze, azt mondja, hogy szeret, azt mondja, hogy sose csalt vagy csalna meg. És egy részem hisz is neki, de akkor is pasi és olyan dolgokat tett, és bántott meg, amiket nem csinál egy olyan ember, aki szereti a másikat.


A megváltozott életem 4. rész - Nyári sporttáborban: A ráadás ráadása

Tollaslabdaversenyen
Az előző levelemben említést tettem a versenyen résztvevő fiúk számáról és arról, hogy a vasárnap elkészítették a párosításokat. Amiről kiderült, hogy másnap reggel, hogy csak a megérkező helybeli játékosok hiányoznak, így újra elkellett készíteni. Ráadásul Isti itt dőlt el, hogy tényleg csak 3 versenyszámban indul. Az u15-ös korosztályban egyéni és páros, míg az u18-as korosztályban pedig egyéni számban indult. Az előzetesben szerepelt, hogy indul mind a két korosztályban egyéni, páros és vegyes-páros számokban is indul. Aztán a párosításnál már csak a két egyéniben és az u15-ös párosban és vegyes-párosban jelentkezett. A megismételt sorsolásnál végül az a döntés született, hogy csak az u15-ös és az u18-ös korcsoportok egyéni valamint az u15-ös korcsoport páros küzdelmeiben indult. Az utóbbiban Robival párban.