SZEP
09
2011

Az új albérletben

gruppen

Ezt a történetet már régóta elakarom mesélni valakinek, sokszor visszagondoltam rá, és fantáziáltam arról, mi lenne ha újra megtörténne.. Két évvel ezelőtt új albérletbe költöztem, ezért feljött hozzám Fruzsi, hogy megmutassam neki az új kecót. Fruzsival korábban majdnem három évig egy pár voltunk, de már nagyjából rendeződtek a dolgok közöttünk, vőlegénye is volt már akkor..Fruzsival együtt érkezett egy közös barátunk, Gabi is, akiről tudni kell, hogy egy határozottan csinos, és annál határozottabban leszbikus nő. Jó hangulatban telt az este, sok közös élményünk volt már korábbról, rég láttuk egymást, szóval volt miről beszélgetnünk. Természetesen a hangulatunkat némi itallal is oldottuk, kellemesen sikerült becsípnünk már, amikor egy kis levegőzésre vágytam, ezért kimentem cigizni a teraszra, Fru pedig jött velem. Mindketten rágyújtottunk, és valahogy...

SZEP
08
2011

Testet ölt a szenvedély...

hetero

Önfeledten bulizott mindenki, Jeff mindig nagyon jó kis összejöveteleket tart. Mindig hatalmas a hangulat nála. Persze engem csakis Dave érdekelt. Ahogy döntöttem magamba az alkoholt úgy vált egyre vonzóbbá a számomra. A fekete haja, a nagy, sötétbarna szemei, a csókra csábító húsos ajkai...ahányszor a szájához emelte a poharat és annyiszor borzongtam bele a látványba. Elképzeltem, ahogy a legérzékenyebb pontjaimhoz közelít így a szájával...Nem szabad többet innom, különben színt vallok a végén.
..........................................................
Mivel mindketten ittunk már, ezért taxit fogtunk, ami kis idő múlva múlva meg is érkezett. Beültünk hátra és Dave lakása felé irányítottuk a sofőrt. Nagy nehezen sikerült elmagyaráznunk mi is a pontos cím, de a vezető csak elmosolyodott és gázt adott, mondván, tudja az utat. Amíg alkalmi sofőrünk a vezetésre...

*  *  *

Az italos nevelőanyám

családi

Bár már 16 évvel ezelőtti történet, de van nekem is egy gyerekkori élményem. Kissrác koromban, úgy 11-12 körül, már javában maszturbáltam, akkoriban szőrösödött a fütyim is. Mostohaanyám, aki akkor 34 volt, jó alakkal, nagyon jóban is voltunk, szeretett, de elég gyakran ivott főleg töményet (minden nap), apám sokáig vidéken dolgozott, havonta kétszer járt csak haza hétvégente. Nyár volt és egyik nap hazajöttem a napos táborból, akkorra már leitta magát nyílván, mert mélyen aludt.
Beköszöntem, de nem közönt vissza, aludt a kanapén a nappaliban egy egy részes halványzöld fürdőruhában, hanyatt fekve, gondolom előtte megint napozott a kertben. A bal mellbimbója jól láthatóan kikandikált a fürdőruha alól. Először csak néztem, de ez egy éppen kamaszodó fiúnak nagy élmény, beleszédültem a látványba. Lepakoltam a szobámba, átöltöztem a fürdőnadrágomba és...

SZEP
07
2011

Szőke matektanárnőm... 7-8. rész

hetero, anál

"trigonometriai gyakorlatok"
... késő délután volt és cél nélkül bolyongtam a városban. Séta közben eszembe jutott, hogy beülök egy moziba, mert tanulni nem volt aznap kedvem. A mozi, mint program sem vonzott túlzottan.
Eszembe jutott Eszter, - vajon mit csinálhat? - zavarnám - e ha felhívnám? - így tanakodtam magamban és nem vettem észre, hogy már a lakása felé járok. Egy hirtelen ötlettől vezérelve elővettem a mobilom és a gyors keresőben megkeresve Eszter számát már hívtam is. Sokáig kicsengett s úgy voltam vele kinyomom, mikor egy fátyolos hang beszólt, - tessék...
... úgy tűnt nem egészen van a jelenben az én Eszterem... zavaromban mondom, ha nem alkalmas akkor... de visszazökkent és mondja dehogy zavarsz... - közben beszűrődött egy idegen hang is...

*  *  *

A haverok titka

homo

Tizenöt évesek voltunk a haverokkal, amikor megtörtént. Majdnem minden nap kijártuk a kis falunkhoz közeli erdőbe, ahol volt egy kis faházikó, amit a helyi erdész épített nekünk. Oda szoktunk kitekerni, dumálni, szalonnát sütni, pókerozni. Mesélgettünk erről a helyről sok mindent egymásnak, amit épp hallottunk róla. Volt olyan, hogy mókusok jártak erre, és az itt lévő fiatalságot, azaz apáékat elijesztették, mert azt mondták, hogy egy öregember itt meghalt és az jött vissza kísértetni, mire apuék neszeket hallottak meg és így nagyon megijedtek. Előbb apuék, ami fegyverként használható tárgyat megragadták és úgy próbálták megtalálni a neszezés forrását. Nagyon halkan megindultak kifelé az ajtón és hirtelen apu kiugrott a többiek vártak, hogy mi lesz, mire apu röhögve szólt a többieknek, hogy az csak egy mókus, erre az egész társaság kacagni kezdett. Már itt volt a...

SZEP
06
2011

Kedves Látogatóink, Íróink, Fordítóink!

Újabb funkció került be a Törté-Net rendszerébe, ez pedig a T-pontok rendszere.
Szeretnénk a rendszeresen visszajáró, illetve a az oldal tartalmát szavazatokkal/hozzászólásokkal értékelő látogatóinkat kicsit jutalmazni, így ezekért a dolgokért mind-mind T-pontot kaphattok, amiket VIP tagságra tudtok beváltani. :)
Reméljük ezzel is növeljük a hozzászólási kedvet, hogy az írók pontosabb és több visszajelzést kapjanak a történeteikről.

Ezenkívül fejlesztettünk a keresőnkön is, hagyj mutassuk be egy példán:
Tegyük fel, hogy a legjobb olyan gruppen történeteket keressük, amelyben anális szex is szerepel.
Ez esetben a Kereső oldalán állítsuk be, hogy csak a történetek között kívánunk keresni, majd a címkék közötti keresést lenyitva, rakunk egy zöld pipát a gruppen címke (fő kategóriák) és az Anál címke (Egyebek) mellé, ezzel jelezve, hogy csak azokat a történeteket keressük, amelyeken mindkét címke megtalálható.
Miután a Keresés gombra kattintva megkaptuk a kért történeteket ABC szerinti listázásban, a jobb oldalon a legfelső dobozkában kiválasztjuk, hogy átlag szerinti listázást kérünk, és máris előttünk áll a legjobb gruppen-anál történetek listája. :)

(A címkék felhelyezése folyamatosan történik, ennek meggyorsítására hamarosan egy játékkal jelentkezünk, ahol a résztvevők újabb T-pontokat szerezhetnek.)

További jó írást, olvasást: A 10 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

*  *  *

Munkahelyi kaland

hetero, iroda

Erika gyönyörű 30 - as egyedülálló szőke nő volt. Mint asszisztens dolgozott egy multinál és élte a szingli nők élvezetes életét. Jól ment neki a munka, szépen volt fizetése is, beindult a karrier, ám a magánéletben nem volt túl rózsás a helyzet. Nem vágyott szerelemre, ám egy olyan társra, aki megbecsüli, igen. A munkahelyén a feljebb valók csak szórakozgattak az ott dolgozó odaadó hölgyekkel, még a fiatalabb jó pasik, akiket felszedett egy - egy buliban, csak mint trófea vadászok bántak vele. Úgy érezte, ő csak egy lépcsőfok, az idősebb pasiknak egy kis kikapcsolódás a feleség mellett, a fiatalabbaknak pedig csak egy jó kis préda, akivel aztán lehet dicsekedni.
Erika úgy gondolta talán egy kicsit lejjebb kéne adnia a dolgot, és egy olyan pasit kipróbálni, aki számára ő egy elérhetetlen istennő.

*  *  *

Kate kívánsága

gruppen, anál

Kate idegesen kopogott Linda ajtaján. Kíváncsi volt, vajon tényleg teljesülhet - e a kívánsága. A ház körül több autó is állt, ami azt jelentette, hogy Linda nagyon jól megszervezte a vendégséget.
Kinyílt az ajtó, és Linda fogadta Kate - et. Miközben a házigazda beinvitálta, Kate látta, hogy a nő egyrészes ruhája nemcsak a dekoltázsát mutatta meg jól, hanem csípőig fel volt vágva a combjánál is. A hátsó udvarból és a filagóriából hangok hallatszottak. A nappaliban nem volt senki, de Linda azért már begyújtott a kandallóba.
- Szép hely - gondolta Kate.
Linda bekísérte Kate - et egy hátsó szobába, ahol Torre várta. Linda javasolta, hogy Kate igyon egy pohár bort, és lazuljon el, mielőtt levetkőzne. Torre azért volt ott, hogy mindenben segítsen neki.

SZEP
05
2011

Felszabadító fényképek

családi

Ez a történet jó pár éve esett meg velem, de tudom, hogy életem végén is az egyik legszebb napként fogok visszaemlékezni rá.
20 éves voltam akkortájt, pár nappal karácsony előtt járt a naptár. Egyetemista voltam, s az egyik olyan napra ébredtem, amikor semmi sürgős tennivalóm nem akadt, a vizsgákra folyamatosan készültem, így engedélyeztem magamnak egy szabadnapot.
10 körül felkeltem, s lenyomtam a szokásos egy órát a kondipadomon. Nemrég vettem, mert előtte jártam 2 évet konditerembe, de jobb szeretek egyedül gyúrni. Nyugodtan, kényelmesen, s nem várni a soromra, s közben nem hallgatni az izomagyúak idióta történeteit, hogy éppen hogyan és milyen lányt dugtak meg előző nap. E téma különösen fájó pont volt akkori életemben, hiszen már javában nagykorú voltam, s még mindig szűz. Pedig semmi okom nem volt a szégyenkezésre, értelmes, jóképű gyerek voltam, aki a...

*  *  *

Az a NAP 3. rész

hetero

Szorosan ölelő karjaimmal elengedtem. Fejem mellett hosszan elnyújtva azokat, ujjaimat összekulcsoltam, közben talpamat az ágynak feszítve, nagyot nyújtóztam és így még jobban rácsúsztam dárdaként nyársaló faszára.
- Jaj, teljesen összenyomlak - mondta miközben megtámaszkodva testem két oldalán az ágyon, kicsit felemelkedett rólam.
Épp mikor rá akartam szólni maradjon csak bennem nyugodtan, pihegjünk kielégülten még egy ideig, már fel is egyenesedett és fenekét hátrébb mozdítva halk cuppanással kihúzta belőlem továbbra is merev farkát. Szinte ugyanezzel a mozdulattal már fel is tápászkodott és ott állt az ágy mellett. Én a könyökeimre támaszkodva egy kicsit felemelkedtem, s ekkor megláttam testétől még oly izgatón elálló, félkemény péniszét. Valami hirtelen ötlettől vezérelve, amiben persze nem kis része lehetett a korábban ivott és mostanra már a...