NOV
02
2011
OKT
28
2011

Kéjvágy

hetero

A barátommal már több mint 4 éve együtt vagyunk. Szeretjük egymást, de néha elég viharos a kapcsolatunk, és néha hiányzik egy-két dolog, főleg az ágyban. Hűséges vagyok hozzá, ez a történet csak a fantáziám szüleménye.
Egyik alkalommal, mikor egy régi ismerősömmel találkoztam, mondta, hogy ha nem leszünk együtt a párommal, ő szívesen ágyba bújna velem, mert nagyon kíván. Más se kellett nekem, elindult a fantáziám, hiszen itt van egy férfi, aki megőrül azért, hogy ágyba bújtasson, és mindent megadjon, amire csak vágyom. Sokáig csak kerülgettük egymást, hívott fel magához, de persze nem lehetett semmi köztünk. Egyik alkalommal azonban nem bírtam, és engedtem a csábításnak.

*  *  *

Angyali szerető

hetero

Egy fárasztó nap után szomorúan indultam haza. Aznap volt egy éve, hogy először találkoztam életem nagy szerelmével. Ahogy a ház közelébe értem – mint ahogy azóta minden nap- szememmel végigpásztáztam a parkolót. Tudtam, hogy úgysem fogok látni semmit, de már úgy belém ívódott ez a mozdulat, hogy nem tehettem ellene semmit.
Ekkor hirtelen nagyot dobbant a szívem, mert megpillantottam egy ismerős fekete autót. A rendszámát ugyan még nem láttam, de nyugtattam magam, hogy ez nem lehet az Övé! Olyan messziről nem jön még egyszer ide. Az eszemmel tudtam, hogy Őt oda köti minden, engem ide, ezeket feladni nem tudjuk, bár azért idővel én mobilabb tudtam volna lenni, ha kell, a távkapcsolatról pedig azt gondolta nekem nem elég. Tudta, hogy szeretem, tudtam, hogy szeret, de ennyi. Hónapok óta nem beszéltünk, azért, hogy talán így könnyebb felejteni. Csak remélni mertem, hogy ez neki...

OKT
27
2011

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket/képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit vagy a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben. Minden beküldött történetre válaszolunk!

További jó írást, olvasást: A 10 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

*  *  *

Szűzföld 2. rész - Össztűzben szűzföldön

gruppen

Ugyanaz a repedezett, szomjas föld, melynek nem használna sem szemránckrém, se száguldó vihar. Szorít és sűrű a meleg.
Mint egy katlan a pokol tornácán. Mellettem a konyhakésen barnára száradt a vér.
A semmi közepén kapaszkodik a réglátott Y-ágú fa. Korhadt testében apró rovarok és éhező élősködők jelentik az egyetlen kapcsolatát az élettel. Még egy halovány ágacskát erős jóindulattal beszámíthatunk, amely csálén tétovázik, mint lebénult aggastyán makrancos kisujja, ami a szuvas törzstől függetlenítve magát, virtustáncba kezd a végső búcsú előtt.
Imélda! Vele voltunk itt egyszer... Merre jársz, Imélda?
Minden ugyanolyan a szigorú, sötét hegyek is, a szétszórt mákszemekként pattogó tücskök is mint amikor előzőleg itt jártam. Szinte ugyanolyan...

*  *  *

A beteljesült kéj

hetero

Másfél hónapja ismerkedtem meg Tiborral. Egy szórakozóhelyen láttam meg. Azonnal megtetszett. Kedves stílusa, figyelmessége lenyűgözött. Pláne, mikor láttam, milyen erotikusan táncol. Kiderült, hogy barátnője van, de az utóbbi időben elhidegültek egymástól, mint mondta. Barátnője mindig fáradtságra hívatkozva síet ágyba bújni egyedül. Különben sem volt jó híre a lánynak. Mindenki azt mesélte róla, hogy könnyű megkapni. Tibor is könnyedén ágyba bújt vele pár órás ismeretség után, de mivel akkor jól esett neki, és szerelmes lett, hát nem tulajdonított nagy jelentőséget a hírnek.
Most eldöntötte, ad még esélyt önmagának, hogy megismerkedjen egy aranyos, rendes lánnyal. Ezért kezdeményezett nálam. Elhatározta, megpróbálja, egy kis kaland belefér életébe. Persze, legbelül nem kalandra vágyott, de ezt még magának sem merte bevallani. Nem síettette a sexet, de...

*  *  *
OKT
26
2011

Jöhetsz hát, miért ne jöhetnél...

hetero

Feszült voltam és rohadtul fáradt mikor végre hazaértem, mert már napok óta rengeteget dolgoztam. A nyári szabadság előtt szerettem volna minden folyamatban lévő dolgomat befejezni. És mindezeken túl ráadásul már hetek óta egyedül voltam otthon. A gyerekek előbb táborban voltak, majd elmentek a nagyszülőkhöz, a férjem pedig külföldön dolgozott. Csak a hétvégére jönnek majd haza és akkor végre elutazhatunk családostul pihenni egy kis időre. Előbb még úgy gondoltam legjobb lenne egy kád forró vízben elnyújtózni és relaxálni egy kicsit, de ahogy elkezdtem vetkőzni már inkább egy gyors zuhany mellett döntöttem, hogy mihamarébb végre ágyba bújhassak. Amint letettem a fejem szinte már aludtam is.

*  *  *

Egy kéjes buli története

gruppen, tini, diák

Ez a hétvégi buli is csak átlagosnak készült, de eléggé meglepően ért véget. Gondolom már sokan örültek, ha az ősök eltűnnek otthonról, és szabad a kéró. Így volt ez velünk is. Gimnázium elsőben történt, mikor új osztályba kerültünk 2 haverommal. Az egyik nagyon iszákos, a másik eléggé félénk, na mindegy nem ez a lényeg. Az osztályba jó pár jó bőr csaj került, aminek mi nagyon örültünk. Gondoltuk, kicsit közelebbről is meg kéne őket ismerni, meg egy kis alkoholt inni. Erre tavasszal került sor, amikor eltűztek nagymuteromék otthonról. A dugi kulcsot tudtam, hogy hol van, úgyhogy a többit meg már könnyű volt elintézni. A ház igazán arra kellett, hogy éjjel, amikor már fáradtak vagyunk, le tudjunk feküdni. Szóltam a két haversrácnak, hogy buliidő van, és hogy hozzanak magukkal piát, ha inni akarnak. Természetesen szóltunk az osztályban lévő új csajoknak is, de...

OKT
25
2011

Régi szép emlék

hetero

- Gabi, te vagy az?
Egy ismerős hang szólított meg a hátam mögül. Megfordultam és ott állt előttem egy gyönyörű alakú, fekete hajú nő.
- Üdvözlöm tanárnő, micsoda meglepetés, hogy itt találkozunk.
A középiskolás irodalom tanárnőm ott állt előttem teljes életnagyságban. Csinos volt mint mindig. Rég a haverokkal gyakran álmodoztunk róla, hogy milyen is lehet meztelenül és közben bámultuk ahogy a szűk ruha feszül rajta.
- Milyen kicsi a világ.
- Igen, eléggé kicsi. Nem is gondoltam volna, hogy pont itt találkozunk.
- Egyedül vagy, vagy barátokkal, családdal esetleg?
- Egyedül vagyok, kicsit leugrottam bulizgatni, meg mivel jó idő van így a Balatonban úszok egy keveset.