DEC
13
2011

Kikötői kalandok 2. rész – Teraszparti

gruppen, munkatárs

Hamar eljött a szezon vége. Az idő ugyan nem fordult rosszra, még szeptember végén sem kellett attól tartanunk, hogy befagy a hátsó fertályunk, de azért a hajnalok már csíptek, és a Balatonban is csak a rozmár-ember hibridek mentek bele. Szóval hajóval kifutni ilyenkor már nem dívott. Ergo elkezdték kipakolni a ladikokat a partra, hogy letakarva téli álmot aludjanak, gazdáik pedig – révén vagyonos jószágok – valami melegebb éghajlaton töltsék el a cidris időket. Áthidalásul némelyik díszpinty magával vitte csónakját ezekre a melegebb égövekre.
De csak úgy nem lehet ám partra vetni ezeket a hajókat. Nem! Az idényt tisztességesen el kell búcsúztatni, mert anélkül a következő szezon nem lesz jó. Legalábbis állítólag van egy ilyen tengerészbabona, bár a terjesztők – alias kikötőtulajok – mivolta miatt én kételkedtem a létezésében. Akárhogy is, a vezetőség...

DEC
12
2011

Marilyn meg az öccse 3. rész

családi

Másnap reggel Marilyn ragadta magához a kezdeményezést. Felkelés után minden előzetes bejelentés nélkül, úgy ahogy volt, babydollban átment Tommy szobájába, és bebújt mellé az ágyba.
Tudta, hogy öccse meztelenül alszik, ezért szorosan átölelte és hozzásimult. Meglepetten tapasztalta, hogy Tommy keményen álló farka a hasába fúródik. A félig még alvó srácnak ugyanis éppen reggeli merevedése volt. Ujjait a fiú farka köré kulcsolta, miközben másik kezével a tömör herezacskót markolta meg.
Tommy erre azonnal felnyitotta a szemét, de mielőtt megszólalhatott volna, Marilyn szabad kezével befogta a száját.
– A tegnap történtek miatt ne izgasd magad, öcskös! A mai antibébi-tabletták mellett nem számít, hogy testvérek vagyunk. Tegnap láttam, hogy milyen jól tudsz dugni. Akkor miért ne csinálnánk? De most gyere, menjünk zuhanyozni!

*  *  *

Csoki és Andi

hetero, tini, szűz

Péter vagyok 17 éves. Érdekes dolog történt velem néhány napja. Andi 15 éves, a szomszédomban lakik egy emeleten velem. Szép arcú, átlagos külsejű lány, nem öltözik kihívóan. Azon kívül, hogy köszönünk egymásnak, nem fordítottunk egymásra különösebb figyelmet. Talán mindketten el voltunk foglalva a mindennapi teendőkkel, így amikor találkoztunk, csak egy hello - hello köszönés erejéig futotta. Andi rossz családi körülmények között él, szülei állandóan veszekednek. Talán e miatt is nem gondoltam rá, hogy foglalkozzak vele.
Időnként előfordult, hogy Andi anyámhoz jött látogatóba, ilyenkor beszélgettek egy ideig. Én ilyenkor legtöbbször a szobámban voltam és csak köszöntem neki. A számítógép és az internet eléggé lefoglalt. Ha találtam magamnak egy témát, hetekig tudtam keresni utána.

*  *  *
DEC
09
2011

Az elveszett pendrive

családi, munkatárs

Dani vagyok, egy muticégnél dolgozom, mint Rendszergazda. Találtak egy pendrive - ot a munkahelyemen és nekem adták le, hiszen én az IT részlegen dolgozom és talán megtalálom a gazdáját. Bedugtam, üres volt, a lemezcímke sem volt kitöltve. Először körbeküldtem egy üzenetet az intrán, hogy találtak a kistárgyalóban egy 4 GB - os Kingston pendrive - ot és jelentkezzen a gazdája. Egy hétig pihent az asztalomon a kicsike, majd próbaképpen ráengedtem egy törölt fájlokat helyreállító programot. Helyreállított egy rakás MP3 - at, meg egy csomó képfile - t. Éppen ráértem, elkezdtem nézegetni.
Első kép: a képnek csak a teteje volt meg, majd utána összevisszaság. Második kép: Jé ez a Feri, a HR - es Livi nagyobbik fiacskája. Akkor ez a Livi pendrive - ja! De azért csak nézzük a képeket... A következő képen ugyancsak a Feri volt, de félmeztelenül és egy fej foglalatoskodik a...

*  *  *

A meetingen

hetero, munkatárs

Munkámból adódóan több projektben is részt veszek, ezért többször is utazom évente külföldre. Az utazások főként a munkára koncentrálnak, de azért néha-néha lehetőséget teremtenek egyéb non-business dolgokra is.
A legutóbbi ilyen út alkalmával egy közeli nagyvárosban tartottunk projekt találkozót. Több magyar kolléga is részt vett a rendezvényen, amely a szokásos mederben zajlott. Regisztráció, délelőtti fejtágítás, ebéd, kávészünet, majd a délutáni elköszönés. Nem az este beülünk borozni, és mindenki a másik ágyában köt ki találkozó volt, mint ahogy máskor sem. Történetem lényege az ebéd alatt zajlott. Az ilyen projektek során mindig figyelnek a szervezők, hogy a különböző országok résztvevői egymások mellé kerüljenek, és ne legyenek érezhetők az országhatárok az asztalnál. Viszont a magyar leleményesség mindig megmutatkozik, mert bár magyar...

DEC
08
2011

7 nap

Az eset tavalyelőtt nyáron történt, egy Balaton - környéki építőtáborban. Zolival, az egyik legjobb haverommal mentünk le facéran és kissé kedvetlenül, hátha jót tesz a levegőváltozás. Nem tagadom, közel másfél évi csajszünet után "más" is volt az eszemben, de ami történt arra nem számítottam.
Hatosával voltunk beosztva egy - egy területre, a feladat ásatás volt. Mi ketten fiúk kubikoltunk, a lányok meg jöttek az ecsettel, ha találtunk valami követ, cserepet vagy csontot. Négy lány volt mellénk beosztva:
Évának egyáltalán nem volt szép arca, de nagyon határozott egyéniség volt, rövid barna haja volt, sovány volt, sőt deszka is, de izmos testalkattal.
Látszott rajta, hogy nem az a szűzies típus, van már tapasztalata, és ami kell neki azt általában el is veszi. Csilla magasabb volt, szőke, kissé testesebb, nagy domborulatokkal, szép arccal és az a csöndes,...

*  *  *

Velence - Budapest

hetero, közlekedés, anál, vibrátor

Szervusz Drága!
Megjöttem az olasz nyaralásomból. Olaszország egyszerűen csodálatos. A napfény, az a rengeteg virág! Egyszerűen beleszédül az ember lánya. Én aztán alaposan bele is szédültem A lényeg az, hogy hazafelé a vonaton a hálókocsiban elkapott… Na, de nagyon előre szaladtam. Velencéig bérelt kocsival mentem. Végig jártam a nevezetességeket, majd elcsigázva ültem be a pályaudvar éttermébe megvacsorázni. Fáradt lábaimat kihúztam a cipőből, és bámultam az éttermi felhozatalt. Pont két hete csak ujjaim, na meg a tőled kapott vibrátor enyhítették nemi vágyamat, már nagyon rám fért volna egy finoman erotikus éjszaka. Sajnos az sem éltetett, hogy hazajövök, és Te vársz, mert még nyaralni voltál akkor a feleségeddel. Nos, nézegettem az olasz pasikat, fiatalabbakat, meg nem annyira fiatalokat. Megmondom neked őszintén, kicsit csalódtam a digó pasikban. Egyik sem...

*  *  *
DEC
07
2011

Volt osztálytársnőm

hetero

Mostanság olvasgattam a sztorikat ezen az oldalon, és úgy döntöttem megosztom veletek ezt a történetet.
Még gimnáziumi éveim alatt nagyon odavoltam az egyik osztálytársnőmért. A lány kb. 165-170 magas, szép nőies idomok, gyönyörű lábak, kerek feszes fenék, gyönyörű körte mellek, barna mandulaszemek, sötétbarna vállig érő haj, és gyönyörűszép kreol bőr. A gimi alatt semmi nem történt köztünk (az ő nem akarása miatt), de nagyon jókat beszélgettünk, jól éreztük együtt magunkat. Érettségi után mindketten más városban tanultunk tovább.
Június vége lehetett, vége a vizsgaidőszaknak, amikor a városunk utcáin a autókázva élveztem a napsütést és a szabadságot, amikor megláttam őt. Ott állt a vasútállomás előtt, mellette a csomagjai -gondoltam ő is lezárt az évet- rajta fehér szoknya, és egy fehér top. Gyönyörű volt. Megálltam, kérdeztem kit vár....