Hírek

JÚN.
18.
2018

Vetélytársak 3. rész

Egyre nyíltabban cukkoltuk egymást. Mintha titokban versenyeznénk érte. Anyámnak persze peche volt, mert az üzleti útjai miatt sokat volt távol, viszont a táskájában tartogatta vaskos csekkfüzetét. Viktornak majd leesett az álla, amikor meglátta a vadiúj fehér bőrüléses Porschét bekanyarodni a kocsi feljárónkra. – A tiéd – vigyorgott a mutter és még aznap felavatták az üléseket. Reggel, Viktor kérését teljesítve, nekem kellett letisztogatnom a spermáját a szélvédőről. Hogy, kerülhetett pont oda?
- Cserébe megmutatom, neked hogyan lehetsz rossz kislány! – vigyorgott és én persze bólintottam - A rossz lányok faszt szopnak. – folytatta. – Most vedd ki a nadrágomból és tedd a szádba.
Felnevettem a merész szavaitól, de ez megtörte nálam a jeget és hatalmába kerített az … érzelem? Amint kigomboltam a nadrágját és lehúztam a boxerével együtt a bokájára, kiugrott a nagy szerszáma. Még filmekbe se láttam még ilyen szép formásat.


JÚN.
15.
2018

Politika

A támogatóknak szervezett kis fogadás a vége felé járt és Jill, mint újonnan megválasztott polgármester el sem hitte a sikerét. Ez volt az álma és most teljesült. Ügyelt rá hogy mindenkinek személyesen mondjon köszönetet. Az utolsó vendég akivel még nem találkozott egy húszas évei végén járható csinos, elegánsan öltözött, leheletnyit sznobos megjelenésű lány volt.
- Igazán lelkesítő beszédet mondott Ms Wilson! Minden nő példaképe lehetne! - mondta a lány a kezét nyújtva.
Jill mosolyogva rázta meg a kezét és azt felelte:
- Igazán kedves! A támogatását pedig nagyra becsülöm, Miss...
- Sarah Harding. Az apám az egyik helyi médiavállalat hírigazgatója. Így sikerült sajtóbelépőt szereznem.
- Persze, Harding... Ismerem a nevet. Kérem tolmácsolja édesapjának a köszönetemet az elismerő cikkekért és támogató híradásokért!


Szárazon

Marianoval, a pasimmal repülővel jöttük haza a nyaralásból. Az út vége felé Mariano hozzám hajolt és a fülembe súgta:
- Nagyon kanos vagyok.
Végigmértem Mariano ágyékát: tényleg eléggé ágaskodott a farka, jól látszott a nadrágon keresztül is. Belebizseregtem a látványba.
Felé fordultam és előrehajoltam, fejem a szék karfájához támasztottam. Úgy tettem, mintha csak szundikálnék, és reméltem, hogy a bal oldalamon ülő lány nem veszi észre, hogy a kezem a pasim ágyékára szorul. Megszorítottam dákóját: kőkeményen meredezett, makkja fellüktetett érintésemre.
Láthatóan kemény maradt végig az úton, sőt, még a reptérről hazáig is. Időnként rajtakapott, hogy a merevedését bámulom, és ilyenkor megrándította nekem; de egyébként arra koncentráltunk, hogy minél előbb hazaérjünk, és leápolhassam.


JÚN.
14.
2018

Amit megszelídítesz 1. fejezet

- Good morning! - köszönt rám negédes hangon Alexander, a legundokabb diákom.
Már a hangját meghallva kinyílt zsebemben a kisbicska, annyira a bőröm alá férkőzött kiállhatatlanságával. Tizenhét évének minden gőgösségével igyekezett kihozni a sodromból. Nagyot fújtam, ahogy becsaptam a kocsim ajtaját. Én vagyok a felnőtt! Most én vagyok a tanár! Ismételgettem magamban, mint a mantrát. Felnőtt vagyok, már nem diák, erősítettem meg magam. Hatalmam van fölötte! Erre elmosolyodtam és így köszöntem vissza, tekintetem közölte vele, hogy tudom, mivel próbálkozik és nálam ez nem fog működni. Különösen, hogy tisztában voltam, az előző köszönés angol szókincsének fele volt.
A többi tanítványom is üdvözölt, én pedig eltökélten tartottam az épület másik végén lévő tanári bejárathoz. Hallottam, hogy Alexander és barátai felröhögnek mögöttem, eszem ágában sem volt hátra nézni vagy magamra venni a dolgot.


Az elátkozott szerelem

Bevezető: Ez a történet igazából is megtörtént. Egy 28 és egy 34 valamint egy 29 éves férfi közös története ez. A legfiatalabb férfi kínlódásáról szól, aki olyan valakibe zúgott bele, akibe nem kellett volna. (Egyébként, ha merészebb és korábban lép, akkor nem kellett volna ennek így alakulnia. De hát a sors már csak ilyen furcsaságokat tud tenni még a melegekkel is.)
Ezt a történetet nem én találtam ki. Ezt a történetet egy középkorú férfi ismerősöm kérésére küldöm el. A cím ugyan magáért beszél, de higgyétek el azt, hogy érdemes lesz végigolvasni.
Sziasztok! Csanádnak hívnak és 1988. október hónapjába születtem. A történetem másik két főszereplője a bátyám, Ádám (1982. június) és Laci (1987. szeptember) lesz.
A bátyám és köztem meglevő korkülönbségből is adódik, hogy amikor Ádám bejelentette otthon, hogy meleg, akkor Ő már 16 éves volt, míg én 10 éves sem voltam.


JÚN.
13.
2018

Különszolgáltatás

Daphne mellbimbói megmerevedtek ahogy az utasításokat olvasta. A turistahajó utaskísérőjeként a különleges szolgálat egyáltalán nem volt része hivatalos munkaköri leírásának. Miután a titkos megbízás miatti izgalmán úrrá lett, apró darabokra tépte a papírt és papírzsebkendőkbe csavarva tette a szemetesbe hogy kollegái még véletlenül se olvashassák el. Ellenőrizte magát a tükörben és elégedett volt a látvánnyal. Perfekcionista lévén kisimította az egyenruhája ráncait. Kívülről nézve maga volt a megtestesült jó modor, belül azonban tűz égette és vadul vert a szíve. A puncija benedvesedett és biztos volt benne hogy a feladata elvégzése után bugyit kell majd cserélni. A mellbimbói pedig mereven álltak. Daphne a női öltözőkben híres volt a testéhez képest nagy mellbimbóiról. Néha zavarban is volt miattuk, de olyan jó érzés volt amikor szopogatták őket, hogy ez bőven kompenzálta a kényelmetlenséget.


Pókerjátszma hármasban 1. rész

Az első meleg tavaszi péntek volt, igazi vidám, csillogó, életre kelt a természet a téli álmából. Ragyogott a város a türkiz ég alatt, az utcákon mosolygósabbak lettek az emberek. Előkerültek a könnyű nyári ruhák, laza dekoltázsok, rövid szoknyák, egyik ámulatból a másikba esve sétáltam hazafelé a munkából a lányokat csodálva. Mindenfelé tekintetet hívogató formás fenekek, színes felsőkön átsejlő feszes mellek körvonalai pattogtak a léptek ritmusára. Kinek ne kalandoznának el a gondolatai ennyi szemet gyönyörködtető szépségtől, még ha a világ legcsodálatosabb nője, szeretett menyasszonyom vár is otthon.
Délután beszéltem Bettivel utoljára, kedves hangja mindig melegséget kelt bennem. Telefonon kérdezte, nem bánom-e, ha Zsuzsi ma nálunk alszik. Főiskolán lettek legjobb barátnők, és hiába telt el egy év azóta, barátságuk szemernyit sem kopott.


JÚN.
12.
2018

A kolléganőm 2. rész

Az előző történetben ott hagytam abban amikor, hogy a kolléganőm nyaralójára rá engedtem a vizet és utána jól megdugtam a kolléganőm kiéhezett pináját. Sajnos a nyár hamar eltelt, utána jött a nyirkos ősz, meg a ködös tél is. Nem jutottam hozzá a hőn áhított forró pinájához meg a szűz ánuszához sem. Valahogy a sors nem akarta, hogy összejöjjünk. Pedig minden nap láttam ott volt a másik irodában, sokszor megsimogatott és én is sokszor megsimogattam, de csak ennyi. Eljött a tél és ekkor jött a nagy arcul csapás. Bejelentették, hogy a kolléganőm visszamegy a cég másik telephelyére ahonnan jött. Búcsúzásunkkor megkérdeztem tőle:
- Na, akkor mi lesz azzal az ígérettel?
- Nem tudom. De amit ígértem azt mindig is meg szoktam tartani. Ne félj tiéd lesz a fenekem szüzessége. De ha véletlenül soha nem találkoznánk, akkor azt a szüzességet a sírba viszem. – mondta mosolyogva.