NOV
24
2011

Nyár, strand

hetero, tini, nyaralás

Hello, Viki vagyok, a nyáron múltam 16. Szeretem a nyarat, leginkább a strandot.
170 cm magas vagyok, barna hajú és nagyon vékony, a mellem nem túl nagy.
Nagyon izgat, ahogy a pasik néznek a strandon, főleg amikor fehér bikiniben vagyok, és az tudom, hogy vizesen átlátszik. A barátnőm szerint olyan mintha meztelen lennék. A puncim teljesen átlátszik mivel csupasz és a mellbimbóim is.
Az idén nyáron is a Balatonon nyaraltam a barátnőmmel, és a strandon megismerkedtünk két sráccal. 1 évvel volt idősebb, aki nekem tetszett, de mégis olyan kisfiús volt. A vízben mindig próbált megfogni vagy megölelni, többször megfogta a fenekemet, és amikor magához húzott, éreztem a hasamon a keményen álló farkát. Először meglepődtem, de aztán izgatott, már magamtól dörgölőztem hozzá, láttam, hogy nagyon felizgatja.

*  *  *
NOV
23
2011

Kéretlen segítség

hetero

Lábaimba erősen hasított a fájdalom, de nem állhattam meg. Akárhányszor néztem hátra, nem láttam tisztán, de éreztem a fenevad közelségét mögöttem. Bár nem tudtam érdemes-e, mégis futottam, ahogy csak bírtam. Fogalmam sem volt azonban, meddig bírom még. Erőlködve kapkodtam a levegőt és a szürke égboltot átkoztam. Ám hiába, mert a vastag felhőréteg nem akart oszlani, hogy utat engedjen a napsugaraknak, amik véget vethettek volna menekülésemnek. Miért pont én? Mit ártottam a másik oldalnak, hogy időről időre újabb vadállatok vesznek üldözőbe? A gondolataim azonban hamar visszatértek a kimerülőfélben levő izmaimra. Kilátástalannak éreztem a helyzetem. Elképzelni sem tudtam, ezúttal hogyan úszom majd meg...

*  *  *

Saját kis történetem

homo

A sztori amit most elmesélek nektek, teljesen a valóságot adja vissza. Nagyon régen történt ám az emlékezetemben úgy él, mintha csak tegnap történt volna.
Nővérem összejött egy sráccal, aki egy nagyon kedves, bár annál érdekesebb srác volt. Ez első ránézésre lejött a szüleimnek is, na meg nekem is amikor először lépett be hozzánk. Amikor szájját elhagyták az üdvözlő szavak édesanyánk ránézett és egyből rákerdezett : "Te véletlenül ne a Kata fia vagy?" – hát ilyen az amikor az ember úgy választ párt, hogy nincs tudatában annak, hogy milyen kicsi a világ. Meg kell jegyezni, hogy az említett hölgy azon faluból származik ahonnan ő is. Sőt Marián szüleit mindketten ismerték anyáék, mivel apu csak egy kőhajításnyi messzeségre lévő szomszédos faluból származott.

NOV
22
2011

Sensual Rooms - A kéj eladó

hetero

Mindennek előtt hadd szögezzem le, hogy ez egy teljesen igaz történet. 2009 késő tavaszán esett meg velem. A helyszín és a nevek módosultak egyedül.
Minden egy kora nyári délutánon történt, Amikor fáradtan libbentem be a Sensual room's-ba. Élveztem az itt lévő emberek társaságát, hiszen ugyan olyan viccesek, és lököttek voltak, mint én. Ezen a napfényes délutánon hét ágra sütött a nap, ezért úgy döntöttem, egy Blue Hawaiian koktélra beugrok a fiúkhoz. Egy egyszerű aranyszínű spagetti pántos mini ruha fedte csak testem minden szegletét.
- Szia, Mancsi üdvözölt a bár tulaja, BJ.
- Hello, BJ, Gombócék itt vannak? érdeklődtem.
- Persze, menj le felelte BJ és egy könnyed mozdulattal a lépcső felé mutatott.

*  *  *

Béküljünk ki!

hetero

Kihalt volt az utca. A holdfény ezüst sávba vonta az arcomat, miközben sietősen lépkedtem a járdán, kerülgetve az apró pocsolyákat. Összébb húztam a kabátomat, amint megcsapott a csípős, hideg szél. Egyedül álltam a buszmegállóban, amikor egy ismerős autó parkolt le előttem. Tomi letekerte az ablakot, és megtörten nézett rám.
- Szia... Én... szívesen hazavinnélek.
Hűvösen viszonoztam a tekintetét.
- Kösz, nem.
És ezzel arrébb léptem, várva a buszt, s közben majd szét szakadtam a fájdalomtól. De még mennyire, hogy vele mentem volna! Egy éjszakát a karjaiban tölteni.. De makacs voltam és még mindig dühös. Hiába próbálkozott a kiengeszteléssel, a megcsalás nem áll a "megbocsátható bűnök" listámon. Elhajtott, én pedig tovább vártam arra a nyavalyás buszra, mely csak nem akart jönni. Mikor aztán megérkezett, és hazazötyögtünk, már fáradt...

NOV
21
2011

A nővér megkapja, amire szüksége van

családi, anál

Volt egy elég kellemes megegyezésünk a szüleimmel: „Amíg tanulsz, addig ingyen maradhatsz nálunk bármeddig.” Visszaéltem ezzel valaha? Nem. Ahogy leérettségiztem, és nem akartam egyetemre menni, összeköltöztem egy barátnőmmel és keményen buliztunk. Nem is tudtam, hogy két csaj ennyire jól szórakozhat, de ember, nekünk tetszett! És a fiúk? Ó, hát velük is jól szórakoztunk! De amikor 22 lettem, rájöttem, hogy hibát követtem el, és vissza akartam menni az iskolába, hogy diplomát keressek, hogy sok pénzt kereshessek. Azonban dolgozni és iskolába járni egyszerre túl nagy feladat volt nekem. Tehát megkérdeztem a szüleimet, és azt mondták, hogy az ajánlatuk még mindig áll. Akkor már nem voltam hülye, és elfogadtam az ajánlatukat.

*  *  *

Egy kis testgyakorlás 3. rész

gruppen, buli, anál

A következő héten Dan és én amikor csak tudtunk, keféltünk. A masszázsszobában, vagy akár az irodájában. Kockázatos volt és nagyon izgató; általában gyorsan lezavartuk, de mindig, mindig nagyon tüzes volt. Egyszer még a mozgássérült vécében is csináltuk.
Dan elmondta, mennyire teszik neki a testem: a vonalaim, a mellem, a csípőm és a fenekem. Amikor azt kérdeztem tőle, mi izgatja fel a legjobban, azt mondta, az, ha széttárhatja a fenekem, és ha érezheti a farkával, ahogy egyre jobban felforrósodok.
Egyszer a kocsim mögött is dugtunk egy mélygarázsban. Dan lerántotta rólam az edzőruhám, és nyalni kezdte a fenekem. Nyelve egészen felcsúszott a segglyukamba, ettől én is lenyúltam, és a csiklómat simogattam. Nagyon élveztem, ahogy a szeretőm felkészíti a fenekemet a kemény menetre.

*  *  *
NOV
18
2011

Időtlen szerelem

hetero, tini, diák

A hosszú évekkel ezelőtt kezdődő történetem elején senki, de legfőképpen én nem gondoltam, hogy úgy alakulnak az események, amelyek elvezettek odáig, ahol most, 6 évvel később vagyok. Minden megváltozott, amikor belépett Ő az életembe a középiskola 3. osztályában.
17 évesen az embernek nagy álmai vannak, és azt gondolja, hogy megválthatja a világot. Ezzel én is pontosan így voltam. Mióta az eszemet tudtam, mindig orvos akartam lenni. Nem érdekelt sem a család gondolata, sem a szerelemé, csak az, hogy minél jobb állásban minél több pénzt kereshessek. A vallásos hátterű családom elérte az, hogy az érzelmek nagytöbbsége kiirtódjon belőlem és mindenféle érzést bűnnek éljek meg- ezzel egy állandó lelkifurdalásba kergetve saját magam-. Bár próbálkoztam a lányoknál, valahogy sosem jött össze, hogy pár éjszakánál több legyen akárkivel is. Szívtelen, önző és...