Sógornőm
b
alf
er
alf
úg
alf
ot
alf
t
2. rész

Szavazás átlaga: 8.19 pont (52 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 19.
Hossz: 62 718 karakter
Elolvasva: 1 779 alkalommal
Nelli:
Imádom a férjem, imádom az életem. Vagyis... Úgy pár napja még ezt éreztem.
Karcsival az egyetemi éveink alatt ismerkedtünk meg és első látásra tudtuk, hogy van köztünk valami. Izzott a levegő, bármikor, bárhol voltunk is együtt. Tánc közben néha úgy éreztem, azonnal kivonszolom egy mosdóba, vagy akár a táncparketten is hajlandó lettem volna lecibálni róla az összes ruháját. Annyira vonzó és annyira remekbe szabott férfitest... „Az istenek direkt nekem teremtették őt. Ilyen remekbe szabott férfit csak ők alkothattak nekem. ” 
Tudtam, hogy más lányoknak is voltak hasonló gondolatai róla, ő mégis engem szeretett. Egy volt a gondolatunk, egyek a nézeteink, majdnem minden dologban egyetértettünk. Az a kevés, amiben nem, az lényegtelennek tűnt.  
Karcsi számítástechnikában volt jó, rendszergazda lett, majd programozóként is megállta a helyét és mára egy multinacionális cég egyik nagyon fontos projectjének vezetője lett. Természetesen ő többre vágyott és hagytam neki ehhez saját életteret. Nem féltékenykedtem és nem rendeztem jeleneteket, még akkor sem, amikor egy járvány idején otthonról dolgozott és hallhattam miként évődnek Szendivel, aki egy kezdő, de igen csinos kis szőke nő volt. Alárendeltjeként dolgozott, napi kapcsolatban voltak, de velem sose viccelődött úgy mint vele. Kérés nélkül elmondta, hogy csak szimplán élvezi, hogy zavarba hozhatja azt a csinos kis nőt. Ő fogalmazott így: csinos kis nő. Féltékenynek kellett volna lennem, de éjszakánként az ágyban mindig elhitette velem, hogy senki mást nem kíván, csak engem szeret, így reggelenként már én is nevettem azokon a vicceken, amiket Szendinek szánt. Nevezhetném flörtnek is, mert sok erotikus célzást tartalmazott és talán emiatt a lány eleinte nem tudta kezelni. A kamerából néhanap ráláthatott Karcsi életterére, biztosan néha engem is megpillantott a háttérben és talán ez tette vele, hogy egy idő után felvette a kesztyűt és ugyanolyan kétértelmű, évődő stílusban beszélt párommal, ahogy Karcsi is vele.
Ez az idő pár hónapig tartott és bár sokszor maradhatott itthon férjemuram, ambíciózus középvezetőként neki sűrűbben kellett megjelenni a munkahelyén, mint másoknak a kollégái közül.  
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 29 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.19 pont (52 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2024. május 20. 07:20
#6
Köszönöm ezt az érzelmes és élvezetes olvasmányt. Várom a folytatásokat.
2
Selymi
2024. május 19. 22:37
#4
Most meg akadhat olyan, aki nem tudja, hogy van 3. rész is fent már, mert nincs összekapcsolva.
Egyébként egyszerre töltöttem fel 5 részt, külön sorszámozva, nem az én érdemem, hogy nem sorrendben jelentek meg. Bocsánatkérés a fórum hibák szekciójában olvasható.
A 6. részt nem küldtem be. Megvárom a többi rész fogadtatását, mert a negyediktől már meredek dolgok történnek benne. Az utolsóban gondoltam kijavítani az előző kettőben elkövetett hibákat, de a fogadtatás függvényében elképzelhető, hogy fel se teszem ide.  Pedig abban írtam meg a kedvencem.  Hogy az mi lenne, az egyelőre titok.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 19. 10:51-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. május 19. 10:51
#3
Amikor a 3. részt olvastam nem tudtam, hogy honnan indult a történet. Kellett az első két rész, hogy kitisztuljon a kép. Ugye lesz folytatás?
1
Andreas6
2024. május 19. 09:57
#2
Nagyon tetszett. Köszönöm, Selymi!
1
T
Törté-Net
2024. május 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1