Hírek

JÚL.
6.
2018

Szex anyámmal

Ádám vagyok, 17 éves, szüleimmel egy kisvárosban lakom, a szomszédos városban lévő szakközépiskolába járok. Édesapám 47 éves, egy tengerjáró hajón hajóskapitány, édesanyám 42 éves, kimondottan csinos nő, szép mellekkel, egy butik tulajdonosa.
Édesapám a munkájánál fogva sokat van távol, két három havonta jön haza egy hétvégére.
Nem volt még barátnőm, de a szexről az internetnek köszönhetően jártas vagyok, gyakran nézek pornófilmet, és erre szoktam esténként maszturbálni.
Egy családi házban lakunk, a földszinten nappali, étkező fürdőszoba, az emeleten vannak a hálószobák. Amikor apám itthon van, akkor éjszakánként szoktam hallani, hogy szexelnek, de nem foglalkoztam vele, mert mégiscsak a szüleim.
Apám már régen távol volt, amikor egyik nap az utolsó két tanóránk elmaradt.


Violatiprás 1. rész

A metró a szokottnál is büdösebb nyáron. A nyári szünet előtti időszak a legrosszabb, a diákok még nem maradtak ki, de a turisták már megérkeztek. Péntek délután?! Felejtsd el, tömegnyomor! Nekem mégis haza kellett jutnom, ha már előbb végeztem a munkahelyemen, nem fogok az irodában ülni, hogy kevésbé legyen zsúfolt a tömegközlekedés! A vonal kezdete utáni második állomáson szálltam fel és már nem volt ülőhely.
Idelent sötét volt, mégsem vettem le napszemüvegemet, így tekintetem feltűnés nélkül vándorolhatott kivillanó lábakra, hívogató dekoltázsra vagy megmarkolni való fenékre. Épp egy lenge virágos nyári ruha loknis szoknyája alá nyúltam gondolatban, mikor a nevem hallottam.
- Bence! Tényleg te vagy? - szólt hozzám az imént gondolatban fogdosott lány.


Maruta

Maruta Maruta Maruta

JÚL.
5.
2018

Vetélytársak 7. rész

Kibékülésünk … de azt mondhatnám, hogy megbékélünk első jeleként anya megengedte, hogy elmenjek velük a „Klubba”. A zártkörű intézményben olyan férfiak és nők fordultak meg, akik sokszor és szívesen vétenek a hatodik parancsolat ellen. Miközben ők az évfordulójukat ünnepelték (itt ismerkedtek meg pontosan egy éve) én a bárpultnál sertepertéltem.
A kopasz férfi, fekete öltönyt viselt fekete inggel és fekete nyakkendővel. Ahhoz képest, hogy inkább az ötvenhez járt közel, mint a harminchoz, olyan ruganyos volt, mint egy futballista. Odahajolt hozzám, és nekem szegezte a kérdést:
- Levetted már?
Döbbent arckifejezésem láttán elmosolyodott, majd kortyolt egyet a whiskyjéből, letette az üres poharat, és a keze fejével megtörölte a száját.


Az első szerelem

Bevezető: Ez a történet egy kamasz fiúé, aki nagycsaládban nevelkedett.
A rettentően széles baráti társaságomnak hála, ezen történetet is az egyik haveromtól kaptam meg. (Itt megjegyzendő, hogy természetesen vannak hetero barátaim is, de úgy vagyok evvel, hogy az „általánosnak” mondott párkapcsolati formából sokkal könnyebb történetet megosztani és a társadalom is sokkal jobban el is fogadja, mint a meleg, leszbikus, biszexuális kapcsolatokról szóló történeteket.)
Sziasztok! A történetem elején pár szó rólam. Engem Bencének hívnak és 18 leszek októberben. Három bátyám, egy húgom és két öcsém van. A legidősebbik (37 éves) bátyámnak van két fia, míg a középső (32) bátyámnak van egy kislánya. A legfiatalabbik bátyám 5 évvel idősebb, ezzel ellentétben a húgom 6, míg az öcséim további 3 és 5 évvel fiatalabbak Nálam. Jelenleg van egy tartós párkapcsolatom.


JÚL.
4.
2018

Nyári tábor a Balatonon

Egy szép nyári napon a balaton déli partjára utaztunk egy általam félig ismert középiskolai osztállyal. Szingliként indultam neki a nyaralásnak. Már a vonaton szemezgettem, ismerkedtem a „felhozatallal”, amire barátomtól kaptam is a választ kinél lehet esély és ki az akinél abszolút nem, mert párja van. Ahogy haladtunk menetközben folyt az iszogatás a kabinokba, így egyre bátrabb lett mindenki, amiből kifolyólag dőlt a hülyeség a társaságból, na meg, hogy nekünk fiúknak melyik lány jön be a leginkább ( persze ezt csak szolidan magunk között ).
Nekem személyszerint egy 17 éves lány tetszett meg már ott útközben, akin igazából semmi extra nem volt és korához képest elég molett is volt, de nagyon pozitívan érintett a kisugárzása meg az igazat megvallva sosem vágytam a „tökéletes” cicababák után.


A lecke

Sonya tudta, hogy most nagyon mellé lőtt. Voltak ám szabályok, és ő most épp a legfontosabbat szegte meg.
Pár hónappal korábban ismerkedtünk meg a FetLife-on. Volt már tapasztalata a domináns/alávetett játékban, bár még sosem csinálta folyamatosan napokig. De azért mindig is ki akarta próbálni. Meg voltam lepve, hogy ennyire illettünk egymáshoz. Még csak huszonkét éves volt, de korához képest nagyon is motivált. Mindketten tudtuk, hogy ez nem fog örökké tartani, mivel egy nagyon konzervatív muszlim családból származott, ami engem sosem fogadna el, hiszen fehér voltam és nem muszlim. Ráadásul ott volt még a nagy kor- és tapasztalatbeli különbség is, de mindezektől eltekintve próbáltuk kihasználni a közös időt. Pajzán kis hölgy volt, 160 centi magas, alig 60 kiló. Kis melle volt, de feszes, kemény feneke. Bőre mélybarna volt, a feneke félgömbjei pedig hihetetlenül érzékien mutattak hátulról.


JÚL.
3.
2018

Különleges szexélményeim 43. rész

Sziasztok. A legfőbb szeretőm továbbra is a húgom, akire mindenkinél jobban áll a farkam, egyrészt mert még több gyerek után is jó teste van, másrészt meg a perverz élvezet, hogy a féltestvérem puncijában, seggében jár rendszeresen a farkam. De most nemrég volt egy új élményem. Úgy kezdődött, hogy apám felhívott, ne e segítenék neki a közeljövőben. Az udvaron álló nagy gesztenyefát kéne rendbe tenni, gallyakat levágni stb. Anyámmal még sem akarja csinálni, mert férfi munka. Kértem az öregtől 2 szabadnapot az ügyre. Mikor oda értem beszélgettünk apámékkal, mire apám csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy egy fiatal házaspár költözött a szomszédjukba. A srác magyar, a csaj cigány, de nagyon rendes, aranyos, meg szép. Itt anyám meg emelt hangon megjegyezte:


A fiammal 1. rész - Szerető kapcsolat

Először is szeretném előre jelezni, hogyha bárki, bármilyen hasonlóságot talál saját életével, vagy a honlapon már korábban közzétett bármely történettel, az csak a véletlen műve.
Én Ricsi vagyok. A 48. életévem betöltésére hamarosan sor kerül. Biszexuális vagyok. A néhai nejemnek és nekem két lányunk és egy fiunk született. A nejem a fiam születésekor hunyt sajnálatosan el. A lányaink már családot alapítottak mára. A nagyobbiknak kettő (egy fiú és egy lány), a kisebbiknek egy gyermeke (fiú) van. A fiam kései gyermek, hisz ő még csak 17 éves múlt alig félévvel ezelőtt.
A történet mondhatnám úgy, hogy már az én gyermekkoromba kezdődik, de ez így obszcén volna. Az, hogy biszex vagyok, viszont 17-18 évesen tudatosult bennem, miután az egyik haverommal nemi kapcsolatot létesítettem egy átbulizott éjszaka után (amit később 3 alkalommal megismételtünk, amelyekből 2 alkalom teljesen józan állapotba történt).


JÚL.
2.
2018

A lányom 15. szülinapja

Csodálatos barátnőm volt 20 évesen, és a kapcsolatunkba becsúszott egy baba. Azt hittük menni fog nekünk együtt a dolog, de a kislányom, Viki első születésnapja után hamarosan szét is mentünk. A gyereket a feleségem kapta meg, de közös megegyezés alapján minden hétvége az enyém volt, és iskolai szünetekből is legalább egy hónap. Nem laktunk messze egymástól, 100 km-re, és mivel Viki szeretett itt lenni, sok barátja lett ebben a városban is. A történet, amit elmesélek, a kislányom 15. születésnapján történt meg. Elég nagynak gondoltam ahhoz Vikit, hogy elengedjem élete első bulijára, azzal a feltétellel, hogy nem iszik alkoholt és legkésőbb hajnali egy órára érte megyek a szórakozóhely elé. Elég megbízható kislány volt, ezért nem féltem. Csendes, nyugodt estém volt, aludni nem akartam elmenni, nehogy elaludjak és ne keljek fel, mire menni kell érte, ezért semmit mondó műsorokat néztem a TV-ben. Éjfél elmúlt, amikor csengettek.