NOV
29
2011

Románc a kapualjban

hetero

Tizennyolc éves voltam, mikor a szüleim elengedtek a Balatonra egy egész hónapra a nagynénémékhez. Füred mellett laktak, egy nagyon szép és csendes faluban. Elengedtek, pedig tudták, előző nyáron bele szerettem egy pincér fiúba. A srác huszonöt éves volt, fekete, és bajuszos. Nem volt túl magas, de alacsony sem, és megnyerően kedves, kimérten udvarias modorával egyszerűen levett a lábamról. No persze e mellett remek alakja és kemény ökle volt.
Felújítottuk a kapcsolatot, ami nem is szakadt meg tulajdonképpen, hiszen egész éven át hívogattuk egymást. Csak az érettségi ideje alatt volt egy kis "mosolyszünet." Étteremben dolgozott, ami mindig tömve volt a jó konyha miatt, ezért alig tudtam vele két szót is váltani.

NOV
28
2011

A nővér megkapja, amire szüksége van 2. rész

családi, anál

Egy darabig még ott álltam az öcséimmel folytatott dugás után, a gecijük még mindig szivárgott a fenekemből és a szuper-érzékeny puncimból. Tudtam, hogy még többet akarok belőlük. Nem hagyhatjuk abba, soha! Ez volt a legjobb alkalom, amibe részem volt, és az öcsémék voltak, akik ezt tették velem.
A lábaim igazán gyengék voltak, és fájtak a sok térdeléstől, lovaglástól, ugrálástól, úgyhogy gyorsan a fürdőbe mentem letisztálkodni. Csináltam egy meleg fürdőt, és belecsúsztam a kádba. Csak áztattam magamat, miközben a puncim és fenekem normálisra szűkült össze. Istenem, mennyi érzés volt!
Egy fél órás pihenés után, felkeltem, magam köré tekertem a törülközőmet és egyenesen a szobámba mentem. Ki voltam merülve. Levettem a törülközőt, és arccal előre az ágyba zuhantam, rögtön álomba is merülve. Természetesen az álmom is a szexről szólt, arról,...

*  *  *

Inci te fincsi 1. rész

hetero

Inci és Sándor gyerek korukról jól ismerték egymást, már akkor is szerettek egymás közelébe lenni. Később egy cégnél, egy irodába dolgoztak. Inci férjhez ment gyerekei lettek, Sándor elkerült a nagy cégtől vidékre, így nem találkoztak évekig. Egyszer Sándor kapott egy nagyon jó állást, külön iroda titkárnővel. Az első munkanap belépve az irodába Incivel találta szembe magát, a nő még mindig csoda szép volt, vagy ha lehet még szebb, a harmadik x után is nagyon vonzó, szemet gyönyörködtető, csábos nő volt. Sándor mindig is csodálta, a mindig tökéletes alakú lányt, természetes barna bőrű és hajú lány szemeiből mindig sugárzott a boldogság. Most, hogy újra össze hozta őket a sors, egymás nyakába borulva üdvözölték egymást.

*  *  *
NOV
25
2011

Társbérlet

hetero

Gyógyírt kerestem a válás után, mert fájt itt belül. Nagyon fájt. Hat év színtiszta szerelem, ki az ablakon, becsapva éreztem magam, tőrbecsalva. Soha nem léptem félre a hat év alatt. Pedig volt egy-két ajánlat, incselkedő lehetőség, és a monogámia alapvetően nem az én belső hitem, de megpróbáltam az Ő, az én, a boldogságunk kedvéért. Vannak kiknek semmi sem elég, pénz, jólét, szeretet. Csak éppen nincs ráírva a homlokukra, mi is lakozik ott a leges leg mélyén. S most itt állok egymagam, se ház, se asszony, se gyerek. Igaz a kislány az Ő első házasságából született, de nagyon összenőttünk, Anna többször is kért, "hadd szólítsalak apunak". Ott és akkor úgy döntöttem, soha többé meg nem tagadom önmagam. Miért is tenném, hisz szabad az élet, szabad a szerelem. Talán a legőszintébb érzelmi megnyilvánulás egy ember életében, igaz, lehet az egyik legkomplikáltabb...

*  *  *

Egy éjszaka Visegrádon

hetero

Augusztus elején férjem hivatalos útra ment külföldre, így végre lehetőségünk adódott, hogy megvalósítsuk Gábor javaslatát, és a hétvégén egy éjszakát Visegrádon töltsünk. Gyerekeimet anyámra bíztam, aki tudta miért megyek Visegrádra. Anyámmal nem volt titkunk egymás előtt, és csak egy megjegyzése volt:
- "Ne kezdjél nős férfival, abból csak baj lehet. Én mindig csak nőtlen férfiakkal csaltam meg apádat."
Napok óta kánikula volt, így csak egy nyári szoknyát és egy vékony pólót vettem a fehérnemű fölé. Szombaton késő délután érkeztünk Visegrádra. Gáborék nyaralója a községből kivezető a Dunával párhuzamos utcában állt, a hegyoldalban. A tetőterében volt a hálószoba, belőle tágas terasz nyílt, amire a szomszédból nem lehetett rálátni. Miután lepakoltunk, végigjártuk a házat, körülnéztünk a kertben, végül kiültünk a teraszra. A...

NOV
24
2011

Sütiárus

leszbi, tini

Ez is egy átlagos napnak és egy átlagos kis utamnak indult. De előtte egy kicsit magamról. 14 éves vagyok, befejeztem az általános sulit és nyári munka képpen sütiárulást vállaltam.
Koromhoz képest nem vagyok egy nagy cicis csaj inkább olyan tinis féle.
Aznap már vagy 10 házat végigjártam és alig adtam el valamennyit. Aztán jött a következő.
Csengetek... semmi. Kopogok... semmi. Kicsit várok, majd újra csengetek. Mire egy elég álmos kb velem egykorú csaj nyit ajtót.
Fekete hálóing van rajta, a haja szép barna és kicsit kócos, szép arc és nagy kerek szemek.
- Szia, jó reggelt! -köszön.
- Szia, neked is jó reggelt! Látom most keltél. - mondom mosolyogva.
...

*  *  *

Nyár, strand

hetero, tini, nyaralás

Hello, Viki vagyok, a nyáron múltam 16. Szeretem a nyarat, leginkább a strandot.
170 cm magas vagyok, barna hajú és nagyon vékony, a mellem nem túl nagy.
Nagyon izgat, ahogy a pasik néznek a strandon, főleg amikor fehér bikiniben vagyok, és az tudom, hogy vizesen átlátszik. A barátnőm szerint olyan mintha meztelen lennék. A puncim teljesen átlátszik mivel csupasz és a mellbimbóim is.
Az idén nyáron is a Balatonon nyaraltam a barátnőmmel, és a strandon megismerkedtünk két sráccal. 1 évvel volt idősebb, aki nekem tetszett, de mégis olyan kisfiús volt. A vízben mindig próbált megfogni vagy megölelni, többször megfogta a fenekemet, és amikor magához húzott, éreztem a hasamon a keményen álló farkát. Először meglepődtem, de aztán izgatott, már magamtól dörgölőztem hozzá, láttam, hogy nagyon felizgatja.

*  *  *
NOV
23
2011

Kéretlen segítség

hetero

Lábaimba erősen hasított a fájdalom, de nem állhattam meg. Akárhányszor néztem hátra, nem láttam tisztán, de éreztem a fenevad közelségét mögöttem. Bár nem tudtam érdemes-e, mégis futottam, ahogy csak bírtam. Fogalmam sem volt azonban, meddig bírom még. Erőlködve kapkodtam a levegőt és a szürke égboltot átkoztam. Ám hiába, mert a vastag felhőréteg nem akart oszlani, hogy utat engedjen a napsugaraknak, amik véget vethettek volna menekülésemnek. Miért pont én? Mit ártottam a másik oldalnak, hogy időről időre újabb vadállatok vesznek üldözőbe? A gondolataim azonban hamar visszatértek a kimerülőfélben levő izmaimra. Kilátástalannak éreztem a helyzetem. Elképzelni sem tudtam, ezúttal hogyan úszom majd meg...