A+ A-

Történetek az ókori Alexandriából 1. rész

Fordítás
A rabszolgalány a földön térdel az ágy mellett a sarokban. Ölében egy fából készült tálat tart, melyben néhány szem gyümölcs, s mogyoró található. Az egyetlen ruhadarab, amit visel, a csípője körül megkötött kendő. A tekintete a padlóra irányul.
A lány nem boldog. Amióta a háznál szolgál, feladata a feleségem hálólakrészének a felügyelete. Tegnap azonban megszegte a szabályokat, és most a kikérdezésemre és az ítéletemre vár. Én vagyok a ház ura.
Bemegyek a szobába. A rabszolgalány csendesen tartja a tálat, a szeme még mindig a padlón nyugszik. Ahogy elérem a lányt, kiveszek a tálból pár szem mogyorót, és megeszem, miközben hozzá beszélek.
" - Tudod - e miért vagy itt? Bólints, ha megértetted. Rendben. Képzeld el, hogy éreztem magam, amikor tegnap a testőrparancsnokom bejött hozzám múlt éjszaka, hogy elmondja, felfedezte, hogy az őrök szobájában vagy a főkapu mellett. Nyolc férfit szoptál le ájulásközeli állapotba hozva őket. Amikor a testőrparancsnokom bement a helységbe, a kilencedik katona előtt térdeltél, és úgy szoptad, mintha csak egy rosszéletű nő lennél.
Tudod, hogy mi történt volna, ha valamelyik ellenségem úgy dönt, hogy leteszteli a védelmi rendszeremet akkor, amikor a katonáim alig tudnak a lábukon állni? A fejem egy lándzsára lenne kitűzve a falon. Csakúgy, mint a családomé, és a te csinos fejed is ott lenne..."
" - Miért tetted ezt? Valamelyik ellenségem szabadságot vagy aranyat ígért neked?"
A rabszolgalány megrázza a fejét.
" - Nem? Valóban? Az őrök leitattak vagy veréssel fenyegettek meg?"
A válasz újból egy fejrázás.
" - Hát akkor? Nézz rám, lányom. Megengedem, hogy beszélj és védd magad..."
A lány megemeli a fejét. A szemei ragyognak.
" - Uram, nincs mivel védenem magam. Egy éve nem láttam, nem beszéltem, nem érintettem férfit. Minden napomat és éjszakámat a feleséged szolgálatában töltöttem. Múlt éjjel kinéztem az ablakon és láttam, hogy az őrök lakóhelységének az ajtaja nyitva van. Kiszöktem, miután az asszonyom elaludt. Az éhségem vezetett."
" - Lányom, az éhséged mindannyiunk vesztét okozhatta volna. El kéne küldenem téged délre a következő karavánnal. Vagy hagynom kellene, hogy az éhségedet a vadonban elégítsd ki - kíváncsi lennék, hogy boldogulnál a vademberek brutális szenvedélyével."
A lánynak elakad a lélegzete, majd ismét a földet kezdi nézni.
" - De talán más sorsot kéne neked szánnom. Ha a tehetséged olyan figyelemre méltó, ahogy az őrök jelentették, a házamban maradhatsz és szolgálhatsz más pozícióban. Ha lakomát adok, szórakoztathatnád a vendégeket kiszolgálva őket úgy, ahogy ők óhajtják. Tedd le azt a tálat, és állj elém. Látni akarlak téged, mindenedet. Ez egy teszt lesz. Maradj csendben, mert a feleségem alszik, és nem lenne jó őt felébreszteni..."
A rabszolgalány remeg, ahogy leveszi egyetlen ruhadarabját. Most meztelenül áll előttem. A bőre sima, a haja hullámos, ahogy a háta közepéig hullik le. Nem érti, hogy mit értettem azon, hogy tesztelem. Fél.
" - Tartsd magad mellett a kezeidet - mondom udvariasan, ahogy leülök az ágyra - , elő kell készítselek."
A lány alázatosan engedelmeskedik. Kinyitok egy ládikát az ágy mellett, és kiveszek belőle négy bőrcsatot. Barnák, rézzel bevonva. Amikor az első csatot a lány karjára illesztem, megijed, hogy milyen nehéz a kikötés, és hogy milyen puha a csat bélése. Továbbra is csendben van, ahogy a második csatot is a helyére teszem.
" - Tedd a karodat le, és a jobb lábadat fel az ágy szélére."
Megerősítem a csatot a csuklóján, majd ráteszem a jobb és bal bokájára is a csatot. A lány mozdulatlanul áll, a karjai maga mellett, a lábai enyhe terpeszben. Még mindig nem néz rám. Bár szabadon mozgathatja a kezeit, és a lábait, a vastag és nehéz csatok a kiszolgáltatottság érzetét keltik benne. Emlékeztetik a lányt, hogy ő rabszolga, tulajdon, akit kedvem szerint használhatok.
Ahogy a karcsú, meztelen lány igyekszik érzelmeit kontrollálni, magamban mosolygok, ahogy vizsgáztatom. Hosszú még az éjszaka.
" - Válaszokat akarok tőled. Engedem, hogy beszélj, amikor kérdezek valamit tőled. Nézz a szemembe, amikor válaszolsz. Látni fogom, mikor mondasz igazat, vagy mikor hazudsz. Nem kell emlékeztetnem arra, hogy mi fog történni, ha hazudsz nekem. Nézz a szemembe, te lány! MOST!"
A lány rám emeli tekintetét, látszik, hogy fél. Pislog néhányat, majd megpróbálja állni a tekintetem, a lélegzésének a nyugodtságát megőrizve.
" - Azt mondtad, hogy az elmúlt egy évben, amikor a feleségemet szolgáltad, felügyelted a lakrészét, nem érintett férfi. Igaz ez?"
" - Igen, uram."
" - Ez számodra nagyon nehéz lehetett. Egy ilyen fiatal lány, mint te, egyedül az éjszaka, egy keskeny priccsen aludva a feleségem lakrészében, anélkül, hogy valakinek a teste melegítené a tiedet. Senki, aki círógatná ezt a fiatal testet, amit magam előtt látok. Sok lány enged a kísértésnek ezeken a hosszú és sötét, csendes éjszakákon, hogy maguknak okozzanak örömet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.29 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2016. 10. 1. szombat 10:42
szeretem az análszexet ez most nekem 8p lett...
#8 A57L 2014. 04. 2. szerda 05:48
Nagyon jó a kezdés.
#7 Morvi 2009. 01. 26. hétfő 00:13
SZerintem nem rossz, igaz én
amúgy is szeretem a
régi korban játszódó történeteket.
Nekem inkább az a bajom, hogy
keveri a szexet az s/m-mel.
Olyan történetet szeretnék
olvasni, ahol csak büntetés van
szex nélkül.
#6 Bl 2008. 04. 8. kedd 10:16
Nekem nagyo tetszett, bár nem igazán művelem a műfajt, sőt, nem is szeretem, de valamiért ide kattintottam.
Nem bántam meg. :)
Még sok ilyet!

Ui: Nincs valakinek egy időgépe? :)
#5 Luxor 2008. 04. 4. péntek 23:37
Elismerem, van benne néhány logikai baki, de az eredeti történetet fordítottam, és így szerepelt abban. Én is csodálkoztam, de hát a történet írója is így írta.
#4 Ram Agile 2008. 04. 4. péntek 22:40
A következő bajok vannak az írásoddal:
1. leteszteli a védelmi rendszeremet - ez akkor most sci-fi vagy ókori történelmi munka? Ezek a fogalmak nem illenek a környezetbe.
2. Ez egy teszt lesz. - ugyanaz a gond.
3. meztelen lány igyekszik érzelmeit kontrollálni, - szintén. A kontroll XX. századba illő kifejezés.
4. megtanulta élvezni nedveinek komplex ízét, - komplex???
5. Elkezdem ütni lágy ütésekkel a lány combjait, váltogatva az ütések irányát. Látom, hogy vércseppek jelennek meg a sima bőrén. - Ezt hogy gondoltad? Lágy ütések, amiktől vérezni kezd? Akkor mi fog történni az erősebb ütések után? Szétesik a csaj? Utána meg arról van szó, hogy vigyáz a nő bőrére.
Tessék odafigyelni a logikai és fogalmazási hibákra!
#3 Luxor 2008. 04. 4. péntek 12:31
Véleményeket kérek.
#2 Luxor 2008. 04. 4. péntek 12:30
Véleményeket kérek.
#1 Törté-Net 2008. 04. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?