A+ A-

Kicsapongásaim 1. rész

Már napok óta irtózatosan éreztem magam. Mert hittem, hogy mi egy pár vagyunk, de egyre nyilvánvalóbbá vált: nincs közös jövőnk. Néha ugyan össze-összefuthatunk, titkon elvonulva egy hotelszobába, hogy jól érezzük magunkat néhány órán át, de semmi több. Pedig én vele képzeltem el a további életemet. Váltanom kell, döntöttem el, s már regisztráltam is egy társkereső oldalra. Röpke szemlélődés után, legnagyobb meglepetésemre, már több kedves üzenetet is kaptam. Kezdett egyre izgatottabbá tenni a kíváncsiság. Persze ahhoz, hogy mást is tehessek az egyszerű szemlélődésnél, némi pénz fejében növelnem kellett a lehetőségeimet a társkereső rendszer berkein belül. Nem sokat haboztam hát, így alig több, mint fél nap múlva már a társkeresők kiemelt tagjainak táborába tartoztam, s ennek hatására azután beindult az az "őrület", amit kár lett volna kihagynom.
A regisztrációkor nem titkoltam, hogy ugyan tartós, érzelmekkel átszőtt, férfi-nő kapcsolatra vágyom, keresve azt a pasit, aki életem szerelme helyére léphetne, de nincs ellenemre kipróbálni milyen lehet egy hetero párhoz csatlakozni, esetleg egy lánnyal önfeledten szerelmeskedni.
Jó néhány üzenetváltás után kialakult szimpátia alapján egyre nyíltabb beszélgetést folytattam egy lánnyal, egy párral, valamint egy viszonylag rámenős sráccal.
Azt hiszem, kezdhetném a leszbikus élményeimmel, bár azt gondolom az olvasó számára egyre nyilvánvalóbb lesz: a párhuzamosság, a nem kis szervezést igénylő összehangoló ténykedésem szüntelenül jelen volt a szerteágazóvá vált kapcsolati rendszeremben.
Rohadtul unalmasan telt a napom a munkahelyemen. Nyár volt, kegyetlen hőség. A főnököm is lelépett alig, hogy bejött dolgozni, így egész nap egyedül voltam az irodában. Párszor beszéltem telefonon a volt szerelmemmel, mert délutánra egy légyottot beszéltünk meg. Közben pedig újdonsült barátnőmtől érkező egyre forróbb hangvételű levelek kerítettek mind jobban hatalmukba. Először csak ártatlan tetsző képeket küldött át emailei mellékleteként, hogy láthassam, hogy is néz ki. Közben pedig egyre inkább kezdtünk belemelegedni abba, hogy neki vannak már lányokkal átélt szexuális tapasztalatai és igyekezett minden averziómtól engem is megszabadítani. Nem titkolom nagyon felizgatott minden szava, noha még fogalmam sem volt arról, hogy tényleg a képeken látott csajjal folyik-e a csevegés ténylegesen vagy sem. Hisz úgy tenni az internet névtelenségében mintha, bármikor lehet, de valahogy úgy éreztem itt nem erről van szó. És megérzéseimben most sem kellett csalatkoznom. Kis időre leállt a csevegésünk, eltűnt, de mikor újra jelentkezett, küldött pár képet, amiket a telefonjával készített a mosdóban. Láthattam az izgalmi váladékától átnedvesedet bugyiját, csupaszra borotvált punciját és még egy egész alakos képet is készített magáról, amelyen földre hullt szoknyában állt, kigombolt blúzban, a melltartóját a nyakába tolva, hogy megmutassa nekem milyen gyönyörű és megkért, hogy viszonozzam is a képeit, persze csak ha tudom. Elsiettem én is a mosdóba és hasonló fotókat csináltam magamról. A hatás nem maradt el. A következő üzenetváltásaink alkalmával már telefonszámot is cseréltünk, így, amikor lementem cigizni gondoltam felhívom.
- Szia! - kezdtem még bizonytalankodva - gondoltam, tök jó volna hallanom a hangod... - álltam meg egy pillanatra.
- De jó, hogy felhívtál - lelkendezett - ezek szerint te is... - hallgatott el most ő is egy kicsit.
- Igen - válaszoltam, bár nem is tudom pontosan mire.
- Én 5-ig dolgozom ma - vette át a szót - nincs kedved találkozni velem?
- Valakivel megbeszéltem - hebegtem -, hogy értem jön fél ötre..., de ha neked úgy jó, nyolc után találkozhatunk?
Megbeszéltük még a helyszínt majd elköszöntünk. A telefonálást követő emailezésünket már egy jóleső várakozás szőtte át. Egyre több dolgot próbáltunk elmondani magunkról a másiknak. Nyilvánvalóvá tettem, hogy nem élek egyedül. A kisfiammal és az apjával lakom együtt, így ha egy kávé vagy üdítő melletti beszélgetésnél többre vágynánk, akkor részemről nem túl sok mindent ajánlhatok fel. Ugyan a nyári szünet miatt a csemetém épp nem tartózkodik otthon, de azért hozzánk mégsem mehetünk. Ő azonban megnyugtatott, hogy egyedül él, így hozzá, ha úgy alakul, bármikor felmehetünk. Az a fajta őszinteség, ami a levélváltásainkat ekkor már jellemezte egyre inkább sürgetett, mondjam el miért nem tudtunk ma korábban összefutni. Dióhéjban elmeséltem a csalódásomat és azt, hogy a volt szerelmemmel fogok néhány órát eltölteni még az előtt mielőtt vele találkoznék. Legnagyobb meglepetésemre semmiféle ellenérzést nem váltottam ki belőle. Sőt, mintha még buzdított is volna irigykedve, hogy vegyem csak el a jogos “jussomat”. Így rossz érzések nélkül köszönhettem el tőle fél öt előtt, mikor a munkaidőm letelt és jött értem a volt kedvesem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 04. 18. péntek 06:02
Nem tetszett.
#9 hairy_pussy 2014. 04. 2. szerda 06:50
10p
nagyon jó
#8 feherfabia 2014. 04. 2. szerda 05:29
8P
#7 rockycellar 2014. 04. 1. kedd 20:35
Nem rossz SŐT!
#6 zsuzsika 2014. 04. 1. kedd 08:56
Jó.
#5 Rinaldo 2014. 04. 1. kedd 08:01
Jó.
#4 veteran 2014. 04. 1. kedd 07:47
Elmegy
#3 genius33 2014. 04. 1. kedd 07:22
Imádom a leszbiket nyes
#2 papi 2014. 04. 1. kedd 04:49
Nagyon jó
#1 Törté-Net 2014. 04. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?