Hírek

JÚL.
25.
2018

Randi magammal

Mosolyogva szálltam ki a fürdőkádból. Ma randizom magammal. Megszárítottam a hajam, sminkeltem és 5 percig álltam a szekrény előtt: mit is vegyek fel? Végül egy fekete csipkemelltartó, egy antracitszürke harisnya és egy fekete egyberészes ruha mellett döntöttem. Bugyi nem kell. Végignéztem magam a tükörben. 40 éves múltam, bár nem látszik rajtam. Nem vagyok a mai divatos plázacica alkat, de mindenem kerek és eredeti.
Bezártam az ajtót, leszaladtam a kocsihoz. Persze esett, ernyő az irodában. Indítottam, eszembe jutott, hogy tankolni kell. El fogok késni. Aztán megint mosolyogtam, mert arra gondoltam, hogy amióta a saját cégem ügyvezetője vagyok, az “elkéstem”, mint fogalom, kiesett az életemből.
Napok óta izgatott vagyok. Rendeltem egy új, háromágú vibrátort, bár az anál nem az én műfajom. Mivel mindig is izgatott az irodai szex, úgy döntöttem, hogy bent fogom kipróbálni.


JÚL.
24.
2018

Két malomban 1. rész

Judit csendesen üldögélt, gondolataiba merülve a kád szélén. Mi lesz most? Hogy mondja el férjének mi történt? 18 éve házas Gáborral. Gyerekkori szerelem teljesedett ki házassággá. Pár napja még semmi baj nem volt. Illetve ez nem teljesen igaz mert, a munkahelyén már hetek óta elindult benne a vonzalom egyik kollegája Péter iránt. Aki 10 évvel volt fiatalabb nála. Hetek óta incselkedtek egymással, ami egyre több erotikus töltetett kapott szép lassan forró vibrálás keletkezet kettöjük közt. Pedig Minden olyan szép és jó volt az életében eddig. Gábor a gyerekek, minta család. Jó munka, kis ház, kerttel... távolodni látszott
Most hazaérve az céges meetingről, nagyon mocskosnak és aljasnak érezte magát. Hiába fürdött le a lelke nem tisztult meg. Lelkiismerete marcangolta, úgy érezte minden elveszett. Pár napja mikor elindult Gábor segített össze csomagolni, ő vitte ki a buszhoz.


Coming Out - Az első valódi

Ezt a történetet sem jómagam találtam ki. Ez az egyik legjobb haverommal történt meg. Nem kell nagyon meglepődni, hogy ez már nem az első történetem, amelynél egy-egy haveromra, vagy annak testvérére hivatkozok, hogy tőle kaptam meg. Nekem, az exemnek és a jelenlegi páromnak valamint az öcsémnek és az Ő exének valamint új párjának egy elég nagy kb. 250-300 főből álló baráti társaságunk van, melyből többen közös és régi haverok, így azok a fiúk is, akik a történet főhősei. A történetet Palitól kaptam és az Ő kérésére küldöm el. A szöveg megfogalmazása az „Ő műve”. Én csak ezt a pár soros kiegészítőt írtam hozzá. Remélem, hogy a hosszú bevezető ellenére is sokaknak felkeltettem az érdeklődését és végig fogják olvasni. Jó szórakozást.
Pali vagyok, 18 éves múltam januárban. Édesapám 2 éves voltam, amikor elhunyt. Anyu egyedül nevelt fel engem. A mostani férjével (Tomi) kb. 1,5 éve jöttek össze.


JÚL.
23.
2018

Elkóborló kéz

** AMY **
Minden nagy dolog egy aprósággal kezdődik. Amy vagyok. A szüleimmel és a bátyámmal élek egy tömbház negyedik emeletén. Mark technikusnak tanul a helyi főiskolán én pedig gimnáziumba járok. Sohasem volt sok pénzünk és a város egy meglehetősen szerény negyedében lakunk, de mindig szerető család voltunk. Egyszerű örömök - ez volt a kulcs a boldogságunkhoz. Az egyik ilyen a közös tv nézés volt. Régen mindannyian a kanapéra telepedtünk, néha betakarózva, néha nem, és együtt néztük a műsorokat. Ahogy Mark és én egyre nagyobbak lettünk apa az ablak melletti fotelbe szorult. Természetesen voltak barátaink és eljártunk ide-oda, de a heti két-három ilyen közös alkalom megmaradt. Kölyökként Mark és én gyakran összebújtunk a pléd alatt és felváltva hajtottuk fejünket a másik vállára. Kényelmes és ártatlan dolog volt.


Nagyvad

Ingatlanügynökként dolgozva a kedvenc részem a „vadászat”, legalábbis én így hívom azt a feladatot, amikor az utcát róva figyelem a környezetet, beszédbe elegyedek vadidegen emberekkel, vagy a már korábbi portyákról jól ismertekkel és el-elkapok egy-két potenciális eladnivalót. Kevesen szeretik ezt, mert munkaigényes becserkészni az eladókat, bizalmat építeni ki velük, de... én szeretek vadászni, szeretem a változatos újdonságokat. Ennek az a következménye, hogy ha egy-egy új kollega érkezik, általában velem küldik el, hogy tanulja meg hogyan kell ezt igazán jól csinálni. Nem mondom, hogy örülök ennek a kitüntetésnek, mert az újoncok nagy része bőven nem érik meg a fáradtságot, de néha akad egy-két gyöngyszem. A tegnap belépett legalább jól néz ki és van az egész megjelenésében valami, ami megmozgatja a fantáziámat.


JÚL.
20.
2018

Minta

Dr Maria Ramirez komoly gondban volt. Az egyik hűtőt nem állították be megfelelően és a benne levő minták használhatatlanná váltak. Egyszerű technikusi figyelmetlenség volt, de a helyzet most nem volt egyszerű. Maria a labor hivatalos vezetőjeként felelt azért, hogy minden rendben működjön. Még komplikáltabbá tette a dolgot, hogy esélyes volt a Kutatás és Fejlesztés részleg hamarosan megüresedő posztjának betöltésére. Egyike lehetne annak a néhány nőnek, aki valaha ezt a címet viselte. Most nem jöhet szóba semmilyen kudarc.
A munkát a tervek szerint pontosan 10-kor kezdték volna. Egy óra múlva. A halasztás nem opció. Igazából egyetlen kémcsőnyi sperma is elegendő lett volna ahhoz hogy az aznapra tervezett méréseket elvégezzék és időt nyerve beszerezzék a hiányzó mennyiséget. De honnan vegyen? Kellett valaki aki hajlandó egy kis mintát adni. Azon gondolkodott hogy kihez fordulhatna, de tétovázott. Ez nem illett hozzá.


Édesötös

Ez a történet két hete történt, amit most nektek elmesélek. Bence vagyok, harmincegy éves. Feleségem Melinda huszonnégy éves. Nagyon szép és aranyos arca van, kicsit vágott szeme, ami még vonzóbbá teszi. Nagyon fehér puha a bőre, jó érzés hozzá simulni. Hátközépig érő dús szőkés barna haja van, ezenkívül zöldes-barnás árnyalatú szeme. Van rajta felesleg, de emiatt csak még puhább és aranyosabb, nem mellesleg egész szép méretű mellei vannak, amit nagyon szeret, ha simogatok. Természete nagyon aranyos, megértő, segítőkész.
Nemrég házasodtunk össze, nagyon szeretjük egymást. A mi kapcsolatunk három éve kezdődött, de már több mint hét éve ismerkedtünk meg. Azt tudni kell rólunk, hogy mindketten nagyon szeretjük a testi élvezeteket. Meg is beszéltük, hogy egyszer kipróbáljuk a hármas felállást. A feleségem először kicsit csodálkozott, de aztán legnagyobb örömömre belement a dologba.


JÚL.
19.
2018

Egy balatoni este

A Balaton déli partjának egyik városában történt, 3 hétre jöttem dolgozni a vasárnapom és a hétfőm mindig szabadnapok! Mivel a nagybátyám éttermében dolgozom ezért unokatesóm is ott volt! Egyik este a család egyik ismerőse jött be az étterembe és a barátjának a lánya, Lili és a barátnője Vivi! Igazi kis pesti ribancokról van szó!
Én Vivire vetettem szemet egy szombati napon, ekkor személyesen még nem ismertem őket. Másnap mivel szabadnapos voltam így este lementünk vacsorázni az étterembe, ők is ott voltak és unokaöcsémmel odaültünk. Vivi széparcú, selymes barnabörű, fekete majdnem vállig érő haj és szép kissé telt alak, pont jó ugyancsak telt keblekkel! Egy fehér póló volt rajta és egy majdnem térdig érő fekete szoknya, amik között a hasa és a köldök piercingje kilátszott ez elindított bennem valamit. Megvacsoráztunk, majd meghívtak, hogy menjünk el velük a sorra este. Több sem kellett, azonnal igent mondtunk!