Bűvészmutatvány 2. rész - A tudás

Szavazás átlaga: 7.89 pont (73 szavazat)
Megjelenés: 2022. július 11.
Hossz: 26 439 karakter
Elolvasva: 2 222 alkalommal
Fordítás
Egy bűvész testvér rájön, hogy a nővére mennyire perverz.
Ez egy 3 részes történet 2. része. Ahhoz, hogy megértsd, mi történik, azt ajánlom, hogy olvasd el az első részt. A testvér felfedezte, hogy a nővére nagyon perverz és többet akar megtudni.
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Ültem a székemben, és próbáltam mindent tisztázni magamban. Tudomásom volt a nővérem minden titkáról és vágyáról. Ez irreális volt, de egyben hatalom is. De vajon fel merem-e használni ezt a tudást a saját hasznomra? Ismét kezdett visszatérni a bűntudat. Igazán szeretem a húgomat. Nem akarom megbántani őt. Hogyan fog ez kihatni a kapcsolatunkra? El kellett gondolkodnom ezeken a kérdéseken, mielőtt tovább léphettem volna. Többször is elkezdtem törölni azt a privát mappát, amelyet a nővéremtől loptam. De minden alkalommal láttam őt lelki szemeim előtt megkötözve és fejjel lefelé lógva. Nem tudtam megtenni. Többet kellett tudnom. Most már tudtam, hogy bárhová is vezet ez az út, végig kell mennem rajta.
Az órára pillantva rájöttem, hogy a nővérem hamarosan hívni fog, hogy megkérdezze, mikor jövök át ma ismét. Változtatni akartam a szabadulási trükkömön, de ugyanakkor azt is meg akartam nézni, hogy meddig tudom a húgomat elvinni. A farkam kezdett felállni, ha csak arra gondoltam, hogy újra látom a nővérem orgazmusát. Amíg azt hiszi, hogy minden, amit csinálok, a bűvésztrükk része, addig valószínűleg belemenne. Mi az, ami igazán felizgatja? Nos, itt az ideje egy kis kutatásnak. Bekapcsoltam a számítógépemet, megnyitottam a nővérem privát mappáját, és elkezdtem nézegetni a fotóit. Egy ideig jobb volt, ha távol maradok a videóktól. Legutóbb, amikor megnéztem egyet, a végén már nem tudtam magamban tartani. Ehhez az kellett, hogy ne veszítsem el az önuralmamat.
Több olyan képet is megnyitottam, amelyeken úgy tűnt, mintha az orgazmus torkában lenne. Egy dolog volt közös bennük, hogy mindegyiken meg volt kötözve és be volt kötve a szeme. Mindkét elemet felírtam megfontolásra. Tényleg elkezdtem alaposan megnézni a képeket. A csomók, amelyeket használtak, nem csak funkcionálisak, hanem nagyon vonzóak is voltak. A fickó, aki megkötözte, igazán mesterien mutatta be az általa használt csomókat. Rájöttem, hogy a saját csomóim mennyire szürkének és unalmasnak tűnnek a képeken látható csomókhoz képest. A bemutatás nagyon fontos volt, úgyhogy fel kell javítanom a játékomat, amikor a kötélmunkámról van szó. Attól a naptól kezdve, hogy először döntöttem úgy, hogy szabadulóművész leszek, a csomók és a zárak megismerése szükségszerű volt. Felnyúltam a polcomra, és levettem az egyik csomókról szóló referenciámat.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 13 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.89 pont (73 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2023. április 17. 02:21
#9
Igen az érzéki szeretkezés az jobb... de jó a hossza
1
cscsu50
2022. július 12. 13:34
#7
Nem tetszett.
1
f
feherfabia
2022. július 12. 06:19
#6
Nem szeretem ezt a stílust!
1
kivancsifancsi
2022. július 11. 20:37
#5
Igazi hülye amerikai iromány fordítása, a literotica hemzseg a hasonló lelkületü írásokkal.
1
l
listike
2022. július 11. 06:51
#3
Volt már jobb is.
1
a
angel234
2022. július 11. 04:05
#2
Jól megírt történet lett ez is.
1
T
Törté-Net
2022. július 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1