A+ A-

Szállodai sóhajok

Fordítás
Eredeti író: Catmoore
1. fejezet
Cat vagyok, középkorú, csinos nő, az első leszbikus élményemet egy szállodában éltem át, a bombázó, fiatal hosztesz lánnyal. Íme a történetem.
A hotel egyik legjobb szobájában szálltunk meg a férjemmel, ahonnan egyenesen le lehetett látni a medencére. Richard üzleti tárgyalásokat bonyolított le, de pihenni is maradt időnk bőven. A sors iróniája, hogy a férjem vette észre először Sharát, a szobánk teraszán álltunk. Falatnyi bikinijében mászott ki a medencéből, magára vonta a tekintetünket, ahogy ruganyos, karcsú testével elsétált a medence mellett.
- Bájos, ugye? – kérdeztem kissé féltékenyen.
- Hasonlít az unokahúgomra - mormolta zavartan Richard, ami valóban igaz volt. A lánynak az arca is tökéletes, szabályos vonásai figyelemre méltóak. Szőke, középhosszú hajából csöpögött a víz. Persze nem csak mi bámultuk, a többi férfi is alig bírta róla levenni a szemét.
A következő délutánunkat Richardal a medence mellett töltöttük. Kindlén olvastam egy kellemes regényt, ő zenét hallgatott. Egészen belemerültem az olvasásba, de elpilledtem, majdnem elaludtam. Egy nagyon kellemes női hang rántott vissza a valóságba.
- Hello, szabad ez a nyugágy?
- Igen, abszolut. - felelte a férjem. Furcsa előérzet kerített hatalmába, ki sem nyitottam a szemem, tudtam, a szőke bombázó telepedett mellénk.
- Ma rengetegen vannak - mormolta a lánynak Richard.
- Igen, rendkívül. A hotel minden szobája megtelt. - egymásra mosolyogtak.
- A hotel klubjában dolgozom, egyszer nézzenek be a feleségével.
Richard megígérte, hogy alkalomadtán majd beugrunk.
A lányt legközelebb a vacsoránál láttuk újra, kettőnkre mosolyogott. A férjem szép estét kívánt neki, ő pedig elmondta, azon az éjjelen szabadnapos. Richard épp azt ecsetelte nekem, hogy másnap egész éjjelbe nyúló tárgyalások várják - sajnos magamra maradok a hotelben, amikor észrevettük a lány étellel megpakolt tálcájával szabad helyért tekintget körbe. Valahogy mellénk sodródott, Richard pedig javasolta, hogy üljön mellénk. Shara hálásan mosolygott ránk, jól esett, hogy a közelünkben van, annak ellenére, hogy tudtam, Richardnak nagyon tetszik.
A párom elugrott vacsora után a bárba, hogy beszéljen egy ügyfelével, én magamra maradtam a lánnyal.
- Tudja azért, néha kínos egy ilyen szállodában egyedül.
- Igen tudom – válaszoltam - Richard van, hogy elugrik egy-két napra, üzleti tárgyalásra, és akkor magam is nagyon érzem. Holnap is pont elmegy.
- Egész napra?
- Még vacsoraidőre is. Csak utána tud visszaérkezni. De lehetséges, hogy az éjszakát is megbízója házában kell töltenie. Egy tárgyalás bármeddig elhúzódhat.
- Nos, talán együtt vacsorázgatnánk mi ketten. - javasolta új ismerősöm, amibe azonnal beleegyeztem.
Richard visszatért, kellemesen eltöltöttünk hármasban egy órát az asztalunknál, majd fáradságra hivatkozva Shara kimentette magát. Távozó alakjára tapadt a szemünk, lenge ruhája alatt, mintha még egy tangát sem viselt volna. Csípője lágyan ringott, erotikus látvány volt, minden lépése. Nem tudom mi ütött belém, azelőtt sosem figyeltem nőt ilyen tüzetesen.
- Szóval ketten fogtok vacsorázni? – kérdezte a szobánkban Richárd.
- Igen, és remélem csatlakozni tudsz majd hozzánk drágám.
- Nem hiszem édes, Csütörtökig is lehet, hogy ott kell maradnom. Úgy tűnik a kabinet emberei okoskodnak. Nagy meccsnek nézek elébe. Ezért is örülök, hogy találkoztunk Sharával, legalább nem fogsz unatkozni.
- Igen, nagyon kedves lány, és szép is.
- Igen, az –morogta Richard, amikor levetkőztünk és ágyba bújtunk. Neki álltam folytatni az olvasást.
- Drágám, láttam, hogy megbámultad a csodás lábát, és a fenekét, úgy stírölted Sharát, mint egy férfi.
- Én? Óh, dehogy!- feleltem zavartan.
- Pedig el tudnám viselni, ha egyszer egy nővel láthatnálak.
- Hagyd ezt, nem szeretnék olyasmit, már mondtam!
Mérges lettem, egyszer már felhozta Richard ezt a témát, de nekem ez kivitelezhetetlennek bizonyult, nem bírtam volna elviselni, hogy osztozzak rajta. Mindaddig leszbikus hajlamaim sem voltak, bár igaz, Shara érzéki szépsége alól, én sem tudtam magam kivonni.
- Igaz, hogy szép - mondta ekkor a férjem - de ez is szép itt - simogatta meg a mellem, mert talán látta, hogy megbántódtam.
Lassan és finoman simogatott, felgyújtotta az érzékeimet, a mellem fölé hajolt, megszívta a mellbimbóimat, 10 perc múlva pedig már a hátamon feküdtem, mert Richard elég keményen tett a magáévá. Előtte percekig nyalt odalent, egészen finom volt. Az ujjaival feszítette hüvelyem, ekkor élveztem el először. A hímtagja jól kitöltött, jobban állt neki, mint valaha.
Egy rossz érzés nem hagyott nyugodni, talán azért ilyen heves, mert Sharára gondolt közben.
Másnap lementem a medencéhez, délelőtt tíz körül, miután Richard elment. Bár az időjárás szép volt, hideg szél fújt, és kevés volt a napfény.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 genius33 2015. 07. 20. hétfő 11:13
Nagyon jó, lehetne 2. rész.
#7 picula 2015. 07. 16. csütörtök 23:41
Nagyon jó
#6 Rinaldo 2015. 07. 3. péntek 06:17
Szuper.
#5 Andreas6 2015. 07. 1. szerda 08:50
Nem szoktam általában érdeklődni a lányok játszadozásai iránt, de ez nagyon jó volt!
#4 hairy_pussy 2015. 07. 1. szerda 06:22
nagyon jó történet 10p
#3 feherfabia 2015. 07. 1. szerda 05:57
Kellemes lehetett!
#2 A57L 2015. 07. 1. szerda 04:13
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2015. 07. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?