A+ A-

Elveszve és megtalálva

(ezt a történetet még a 2010. - s pályázatra írtam ; egy kicsit átformáltam)
A lány belefeledkezett a látványba. A Tatai várból csodálatos volt a tó. Békés, nyugodt, tiszta vizében az ide - oda cikázó halakat is látta. Egy kissé előrehajolt, hogy jobban szemügyre vegye őket, ám ekkor megcsúszott a keze a kőpadkán. Érezte, ahogy egy erős kéz megszorítja és visszatartja az eséstől. Hálásan nézett a kéz tulajdonosára. Hunyorgott, a szikrázó napfényben alig látott valamit. A férfi egy fejjel volt magasabb nála. Ahogy a kék szemekbe nézett, érezte elveszett. A kelleténél tovább merültek el egymás tekintetében, de a férfit meglökte egy turista és így megtört a varázs.
- Köszönöm. - mondta halkan.
- Szívesen máskor is. Átutazóban?
Milyen kellemes hangja van - gondolta a lány.
- Nem. Már rég szerettem volna megnézni ezt a környéket. Úgy terveztem 2 hetet töltök el itt.
- További szép napot Hölgyem. -köszönt el az idegen.
- Önnek is Uram. - és miután felnézett a férfira, tekintetük összetalálkozott. Nehezen engedte el a lányt. A lány zöld szemei megbabonázták. Érezte, hogy találkozniuk kell még.
Azon morgott magában, hogy meg sem kérdezte, hogy hívják, hol szállt meg. Ilyen ostoba vagyok, summázta magában a férfi.
A lány felfedező útra indult. Végigsétált a várudvaron, látta a régi vár alapjait.
Ezután a bástyákat sorra járta, letekintve a vizesárokra is. Szinte rajongva nézte a számára új, fenséges látványt nyújtó falakat.
Lenyűgözte a látvány, teljesen belefeledkezett. Számára megszűnt a külvilág. Elolvasta a vár történetét. Szinte látta maga előtt az egészet. Mivel nagy álmodozó volt, ez nem esett nehezére. Észre sem vette, hogy egyedül maradt. Kezdett esteledni. Megborzongott a hűvös szélben, hisz csak egy lenge blúzt viselt. Ideje mennem -gondolta. Hangos szó ütötte meg a fülét.
- Nézd csak barátom milyen csinos kis nő van itt!
- Látom, látom. Gyere, nézzük meg közelebbről a kicsikét!
A lány ijedten nézett körül, és meglátta őket. Határozottan és gyorsan jöttek felé. A lány szíve a torkában dobogott. Körbe nézett, rejtekhely után kutatva. Nézte a közeledő suhancokat, és hátrálni kezdett. A várfal útját állta. Nem volt hová menekülnie. A fiúkon látszott, hogy kicsit tántorognak Részegek. - villant át a lány agyán. Már nem félt, elszántan elindult feléjük. A terve az volt, hogy elfut mellettük, hisz úgyis lassú a reakcióidejük.
Rosszul mérte fel a helyzetet, nem voltak részegek mégsem és az egyikük elkapta a karját. Sikítani akart, de egy kéz betapasztotta a száját. Kapálózott, rugdosott. Menekülni próbált. Az egyik támadó mindkét kezét hátraemelte a könyökénél, ezáltal kidomborodott a mellkasa. A másik támadó már tépte is a blúzát. Az anyag recsegve adta meg magát. A lány összpontosított, és a szemben levő támadóját egy jól irányzott rúgással a földre küldte.
- Hülye kurva. - ordította a fájdalomtól eltorzultan.
A lány diadala nem tartott sokáig, az őt tartó fiú elengedte, majd egy hatalmas ütést kapott tőle. A lány elesett és kétségbeesve próbált lábra állni. A fiú rávetette magát, és durván a nyakába csókolt. Elkapta a lány kezeit és a feje fölé emelve a csuklójánál erősen egy kézzel tartotta. A másik kezével a melleit szorongatta, a lány kiabált, és újabb pofont kapott. A szája vérzett, és sajgott a csuklója, mellei is hisz durván markolászta a támadója. Időközben sérüléséből felépült fiú odalépett hozzájuk. A lány nadrágját gombolta ki és már húzta lefelé, a lány rugdosni kezdett lábaival, mire akkora pofont kapott, hogy elájult. Már szabadon vetkőztették volna a lányt, amikor egy hangos férfihangra riadtak fel.
- Mit képzeltek szemét állatok! - ordította, és rohant feléjük.
A vár biztonsági szolgálatának egyik tagja volt. Mire a fiúk felálltak már ott is volt mellettük. Egy két ütéssel és rúgással ártalmatlanította őket. Hívta a rendőrséget és a mentőket. Csak ezután lépett oda a lányhoz. Összeszorult a szíve egy pillanatra, hisz felismerte azt a lányt, akivel délután találkozott. Gyors mozdulattal levette dzsekijét és a lányra terítette. A lány eszmélni kezdett, és ösztönösen megütötte a mellette térdelő férfit.
- Lassan Hölgyem! - szólt halkan a férfi.
- Bocsásson meg! Hirtelen azt hittem, hogy. - mondta volna, de a férfi a szájára tette az ujját.
- Cssss, minden rendben van, nem kell félnie tőlem.
A lány felismerte a kék szemek gazdáját. Szíve hevesen megdobbant. Próbált mosolyogni, de nagyon fájt a mozdulat.
Megérkeztek a mentők és a rendőrök. Természetesen a férfi elkísérte a lányt az ambulanciára, a mentőben végig fogta a kezét.
A lány most már biztonságban érezte magát. Az ambulancián ellátták sebeit, és megfigyelésre benntartották éjszakára.
A rendőrök felvették a jegyzőkönyvet és elmentek.
- Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Somogyi Márk vagyok, és kézfogásra nyújtotta a kezét a lány felé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.67 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2013. 10. 18. péntek 05:23
Nem rossz.
#8 papi 2013. 07. 15. hétfő 12:16
Egész jó
#7 listike 2013. 05. 9. csütörtök 07:23
SZÉP TÖRTÉNET- 10pont.
#6 gaborthefirst 2013. 04. 15. hétfő 05:00
TündérVirág smile
#5 Kaszkadör 2011. 12. 22. csütörtök 21:39
szép.........
#4 tiborg 2011. 09. 6. kedd 05:09
Tiny nyavalygas. A szrelmet levagod,osszekevered csupasz szekszualis ehseggel!!
#3 v-ir-a 2011. 08. 13. szombat 00:07
köszi smile
#2 Aelm 2011. 08. 2. kedd 10:51
Tetszett.
#1 Törté-Net 2011. 08. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?