Természetben fizetés

Szavazás átlaga: 8.06 pont (84 szavazat)
Megjelenés: 2022. augusztus 3.
Hossz: 14 084 karakter
Elolvasva: 2 855 alkalommal
Igen, szerintem sem egy komplikált történet úgyhogy ki is kapcsolom a kommentelést hogy ne fáradjatok ennek közlésével. A vérgőzös sztorik fordítgatása közben viszont kell egy kis szellemi relax és ez az. 
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Mint kiderült a probléma nem volt túl komoly, és a magas, sötét hajú villanyszerelőnek alig egy óra alatt sikerült helyreállítania az áramot. Egy régi konnektor vezetékei adták meg magukat a sok évnyi apró mozgatásnak és a rövidzárlat gyakorlatilag leállította a házat délelőtt kilenckor. Linda próbálkozott a hagyományos szerelőkkel, de azok mindannyian elfoglaltak voltak. Végül kénytelen volt egy expressz szolgáltatóhoz fordulni. A férfi, aki két órával később végre megérkezett, elég rendesnek tűnt és Linda megkönnyebbült. Egyedülálló szülőként az élet arra tanította, hogy legyen találékony és vigyázzon azokra, akik ki akarják használni helyzetét. Azt viszont el kell mondani, hogy ő maga nem idegenkedett attól, hogy kihasználja mások helyzetét. Határozottan nem.
A szerelő munka közben megemlítette Lindának, hogy a délelőtti sürgősségi munka költsége 150 font lesz. A nő megdöbbent. Motyogott valamit arról, hogy a mosdóba kell mennie és felrohant a lépcsőn, hogy átgondolja a helyzetet. Becsukta maga mögött a fürdőszoba ajtaját és leült a kád szélére. Egy terv kezdett kialakulni az elméjében. Az áramszünetes délelőtt káoszában nyugtatásként néhány pohár elfogyasztott, és ez kicsit befolyásolta gondolkodásának józanságát.
Lánya, Emma nagyon közel került hozzá mióta a férje meghalt. Ragaszkodóvá vált és végül egy kicsit intimebb közelségbe kerültek, mint illett volna. A hosszú téli éjszakákon gyakran összebújtak a kanapén. Emma a fejét eleinte a vállára támasztotta, idővel az ölébe csúszott, és teljesen átölelte Lindát. Eleinte csak egy tizennégy éves ragaszkodó ölelése volt, de gyakran egy gyengéd ajakcsókkal koronázták meg. Linda nem tagadhatta, hogy szerette ezt az intimitást. Egynek érezte magát a lányával, miközben az felnőtté vált. Érezte hogy ez az intimitás enyhíti Emmában az apja elvesztése miatti fájdalmat. Helyes volt vagy sem, de egyre jobban függtek egymástól.
Emma a korához képest magas volt, sötét, enyhén hullámos, vállig érő hajjal. Sok tekintetben olyan volt mint az anyja. Ugyanaz a kiegyensúlyozottság és veleszületett érzékiség jellemezte. Linda harmincöt évesen a fénykorát élte, de nem igazán keresett másik férfit, mióta férje meghalt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.06 pont (84 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!