Hírek

DEC.
7.
2023

A szomszédom lányának vigasztalása 1. rész

Négy hónapja költöztek be az új szomszédaim. Megszoktam, hogy a szomszédos ház üres, mivel az előző lakók néhány hónappal korábban kiköltöztek, ami nem volt nagy veszteség, mert soha nem jöttem ki velük. Úgy tűnt, hogy a család azt gondolta, hogy én vagyok a hibás azért, hogy a feleségem elhagyott, annak ellenére, hogy mindenki más tudta, hogy a feleségemnek volt viszonya, és elhagyott engem. Szóval jó volt, hogy volt egy üres ház az enyém mellett, de még jobb volt, amikor az új szomszédok beköltöztek.
Kimentem, hogy találkozzak Johnnal és Debbie Russell-lel, amikor először megérkeztek, és úgy tűnt, hogy jól kijövünk egymással, bár ez nem volt túl nagy meglepetés, mert a 40-es éveik...


Zsuzsi kalandjai 7. rész - Egy furcsa kívánság

Szerencsére jól sikerült a videofelvétel páromról és kedvenc játékszeréről, ahogy kényezteti magát vele. Azóta többször is megnéztük, sőt én, mint afféle rossz, huncut kislány, egyedül is élveztem párszor, s persze minden alkalommal elfajult a dolog, ha értitek, mire gondolok. Egyszóval Péternek is nagyon tetszett, ő sem látta még magát így kívülről, amikor maszturbál. Nagyon értékelte, ahogy az ajándékomat is kezdi egyre jobban élvezni. Amikor pár napra el kell utaznia munkaügyben mindig magával viszi, és elmondása szerint mindig rám gondol, miközben játszik vele, sőt néha videochaten is játszadozunk egymással, és akkor is használja. Egyik szeretkezésünk után is elég sokat beszélgettünk...


DEC.
6.
2023

Jan anyósa 6. rész

Szombat volt, Pia és Jan a szüleikhez tartottak az autóban. Jan a volán mögött ült, Pia pedig az elhaladó mezőket és erdőszéleket figyelte. Álmodozó hangulatban volt:
– Nagyon jó, hogy beleegyeztél és segítesz a szüleim kertjében.
– Csodálatos az időjárás és a mozgás jót fog tenni nekünk. Egyébként a szüleidnek nincs kertészük?
– De van, évek óta. Ketten vigyáznak a parkra. De mama virágágyásai az ő birodalma. Nem engedi, hogy bárki hozzányúljon.
Jan megrázta a fejét:
– Soha nem gondoltam volna, hogy két egymást követő hétvégén elmegyek a szüleidhez.
Pia mosolyogva fordult felé:
– Örülök, hogy meggondoltad magad anyámmal kapcsolatban.
Jan köhintett:
...


Egy boldog táborozó

Már öt napja táboroztam egyedül, a Sierrákban, a Yosemite-völgytől északra, amikor azt találtam, hogy a táboromat egy medvecsalád lepte el. Kimentem a magaslatra, és kivártam őket, ügyelve arra, hogy az ételem magasabban lógjon, mint amit a medvék elérhetnek, és a felszerelésem nem tartalmaz ételt. Egész nap figyeltem a medvéket a távcsövemen keresztül, és amikor biztos voltam benne, hogy eltűntek, visszamentem a táborba.
Mire a kempingembe értem, egy másik tábor volt felállítva mellettem. Nem nagyon figyeltem, amíg meg nem láttam egy pár csipke bugyit lógni egy hátizsákról, és néhány más frilly dolgot, amelyek mellettük fújtak a szélben. A tábort felállították, és az élelem, mint már...


DEC.
5.
2023

Párcsere egy hétre 4. rész

Az elmúlt három nap tartalmasan telt. Annyiszor és olyan módokon voltunk együtt Kleoval, ahányszor és ahogy csak lehetett.  
Egy hajó kirándulásra mentünk a negyedik nap. Úszkáltunk, gyönyörködtünk a tájban. Este egy közeli hangulatos étteremben vacsoráztunk. A hotelbe visszaérve hamar álomba szenderültünk.  
Ötödik nap hajnalban arra ébredtem, hogy meredezik a szerszámom, így útitársam felé fordultam, hátha fel tudom ébreszteni egy kis hancúrozásra. Simogattam, de csak nyöszörgött. Éreztem, hogy most nem lesz rám és a kielégíthetetlen szexuális vágyamra vevő. Így ahogy otthon is sokszor előfordult már, visszavonulást kellett fújnom...
Reggel ébredés után Kleo megkérdezte, hogy...


Hogyan lettem rabja egy őrült boszorkánynak? 1. rész

Sokáig azt hittem, hogy nincs okom panaszra. Én, dr. Kozma Kristóf, mindig az élet napos oldalán járok, semmiféle gondom nincs.   Jó állásom, tisztes keresetem, házam, autóm van.   Üzleti okból is sokat utaztam, sok élményt gyűjtöttem, és persze számos lánnyal volt kapcsolatom. De egyik sem volt rám olyan elemi hatással, mint egy észbontóan szép lány, Garamszegi Amanda. Egymás között csak ’Amica’-ként említettem őt. Fiatalabb volt nálam.  Vad volt, önfejű, fékezhetetlen.  Igazi vadmacska!

Amica igazi művészlélek volt. Karmesternek készült, ami lányok között különösen ritka.  

Elképesztően intelligens és rohadtul csinos, kifejezett szexi. Nálánál jobbat, szebbet elképzelni...


DEC.
4.
2023

16 éves voltam, amikor először szoptam faszt

Még csak 16 éves voltam, amikor ez az eset megtörtént velem, de megpróbálom úgy leírni, ahogy akkor történt. Amúgy most már 18 vagyok, és még mindig a történet hatása alatt állok.
Zolival megbeszéltük, hogy szombat este átjön hozzám, hogy végre megtörténjen köztünk az, ami már régóta vágyunk. Szexelni akartam. Azért a szombat volt megjelölve e jeles napnak, mert Apa nem volt otthon, mert elment a haverjaival valami pacás kirándulásra. Persze, én kétlem, hogy a peca lett volna az ok, de mindegy, nem firtatom, a lényeg, hogy nem lesz otthon.
Már szombat délután van, és nagyon várom, hogy este legyen már, 9 óra, mert akkor fog jönni Zoli. Remélem. Anyu már akkor alszik, vagy a tévét...


Bennem szól a zene 2. rész

Fehér Ferdinánd vagyok. Egy hétig Fefe voltam egy Lili nevű tündér által elnevezve, az volt eddigi életem legszebb hete. Akkor úgy éreztem, beleszerettem ebbe a lányba, aztán mikor fölkerekedtem és elmentem az üzletbe vásárolni, ellátmányt beszerezni, ő eltűnt. Mikor hazaértem az üres lakás, és nagyon üres ágy fogadott.  
Láttam, hogy zuhanyozott, a vizes törölköző ott feküdt a földön a fürdőszobában. Ezt különben bárkinek szóvá tettem volna, de tőle még ezt is elfogadtam, hogy csak úgy ledobta a törölközőt, és tudta, hogy majd jönnek a kismanók, és mindent eltakarítanak utána. Ő egy tündér volt, aki egy hétre menedéket keresett és talált nálam, aztán eltűnt.
Kerestem őt abban a...


DEC.
3.
2023

Elfogadás 2. rész

Ebéd után Eger irányában, már a kocsiban.

– Márti!
– Gábor! – Nevettünk.
– Megálljunk Egerben, vagy...
– Bé-bé bé verzió!!
– Hozzád, vagy hozzám? – Láttam oldalról, hogy játékosan töpreng egy kicsit.
– Variálni lehet?
– Mindent lehet!
– Jó. Akkor először hozzám, a protézisekért, mankókért, meg tiszta fehérneműért, ruháért, piperéért... majd utána hozzád.
– Ok. – nyugtáztam. Hazáig egyfolytában csacsogott. Megnyílt, mivel tudta, hogy a hivatalos dolgait kiloptam, – de azt, hogy 13 évesen leesett a fáról, és a gerince úgy sérült, hogy térdtől lefelé teljesen érzéketlen, hogy térd – és boka merevítővel tud mankózni – nem tudtam. Féltem az...