A+ A-

A kozmetikusom

Jó, fél év is eltelt, hogy Péter, s Gábor is élvezte a testem adta gyönyöreit. Volt együtt, de külön - külön is, engem már nem érdekelt, csak élvezzek, élvezzek, volt mit bepótolni.
Egyik éjjel mondom Péternek, hogy megint rendesen szőrös lettem, el kéne mennem csupaszítani. Persze, már kérni is akartam, mert úgy még kívanatosabb Vagy. Hívtam a kozmetikusomat, szombat délben, ha jó. Igen, megint Te leszel az utolsó, volt a válasz.
Szintén teljes szőrtelenítés? Igen. Akkor vetkőzz le teljesen. Mesztelenül vártam Gabit. Hozzá is látott, hónalj, láb, majd a puncim. Popsimat is szeretném, kértem Tőle. Jaj, bocs tudhattam volna. Emlékezett, hogy múltkor mennyire nedves lettem, így rátett egy kicsit. Annyira széthúzta a popsimat, amennyira csak tudta, éreztem, hogy nagyon nézi a popsi rózsámat. Nagyon szépen, mélyen kiborotvált, majd mondta egy kis masszázs is jót tenne, ha lefürörödtem. Hát az tényleg jó lenne, volt a válaszom.
Visszajöttem a fürdésből, nem volt rajtam semmi, direkt provokáltam. Frissen, most már megint szőrtelenül, elkezdett masszírozni. Olajos masszírozással kezdte, és kérdezte, hogy a köpenye ne legyen olajos, mit szólnék, ha levenné? Vegyed le csak Gabikám! Gyorsan megszabadult a ruhájától, és elkezdte a hátamat, lábaimat, lábujjaimat popsimat masszírozni, de annyira jól csinálta, hogy megint olyan nedves lett a pinám, mint a múltkor. A fenekemet, ha lehetne még egy kicsit, kértem Gabit. Jól beolajozta a popsimat, majd elkezdte a popóm kényeztetését. Ujjai sokszor a popsim nyílását vette célba. Az egyik ilyen alkalommal, érzem hogy a középső ujját, lassan, óvatosan próbálja bedugni. Nagyon jó, folytasd! Erre a pillanatra várt, ujja azonnal tövig hatolt az ánuszomba. Egy ideig egy ujjal dolgozta a fenekemet, nem sokára érzem, hogy egy másik is a fenekembe hatol. Kurvára jó - jött ki a számom -, na erre Gabi még lelkesebb lett. Olyan intenzív popsi masszást kaptam tőle, hogy kétszer is elélveztem. Fordulj meg Lencsi, kérte Gabi.
Puncim olyan nedves volt már a két orgazmustól, hogy nagy folt keletkezett a lepedőn. Gabi is észrevette, és mielőtt még teljesen megfordultam volna, mohón belenyalt a nedves foltba, nem gondolt arra, hogy észreveszem. Elment kezet mosni, majd folytatta a masszírozást. Puncimat nagy ívbe elkerülte, de láthatta, hogy nedvedzek ám rendesen. Jó negyed óra után, mondta Gabi, hogy kész van, mehetek tusolni, de ne öltözzek még fel, mert bekeni a testemet egy speciális krémmel. Mindenemet bekente, kivéve a pinám tájékát. Akkorra már igen fel voltam izgulva, s szemeimmel kérdően vártam, hogy ott is szeretném. Ez a krém oda nem jó, de ha szeretném, van ötlete. Igen, nagyon szeretném, válaszoltam. Keze, lassan a lábam közé csúszott, és finoman, érzékien símogatni kezdte a kopasz, bársonyos puncimat. Nem volt tolakodó, szép lassan, fokozatosan elkezdett izgatni. Nagyon értett hozzá, orgazmus közeli állapotban voltam, de arra figyelt, hogy ne élvezzek el. Szeretnéd, ha folytatnám, kérdezi. Egy halk - igen - volt a válaszom. Lábaimat amennyire csak tudta szét nyitotta, és elkezdett puszilgatni. Olyan forró volt a lehelete, hogy majdnem elélveztem. Lassan, nyelvét hegyesre kidugva, belenyalt a nedves, akkorra már csatakos kelyhembe. Nem bírtam tovább, akkorát élveztem, hogy azt hittem bepisiltem. Gabi, lenyalta rólam az összes kéjnedvet, majd mosolyogva kérdezi, na milyen volt a testápoló. Isteni volt, de ezt én, hogy tudnám Neked viszonozni, kérdeztem. Soha nem voltam még nővel, a férfiakkal szemben is prűd voltam, de azóta sok idő eltelt, és nagyot változtam, ami a szexet illeti.
Hát.. Most helyet cserélünk, a többit rád bízom, válaszolta Gabi. Felfeküdt az ágyra, nem hassal, hanem háttal, lábait enyhén szétrakva, kopasz punija, nagyon nedves volt már. Elkezdtem masszírozni, nem inkább símogattam. Egyre jobban belejöttem, pláne, hogy a kezeim hatására Gabi kezdett nagyon is felizgulni.
Csináld Lencsi, nyögte Gabi. Megpuszilhatom a puncidat - a kérdésem naív volt - hát persze, ha akarod, volt a válasz. Izgatottan, de félelemmel, megpusziltam a nedves puncikát. Akkorát sikítottt, hogy megijedtem. Nyaljál ki, nyaljál ki, nem kérte, követelte. Nyelvemet óvatosan a pinájához érintettem, hogy milyen az íze. Nagyon kellemes, női hormonokkal teli ízt éreztem. Volt, hogy a sajátomat is megkóstoltam, de ez más volt. Meleg, nagyon folyós, innivaló. Nyalakodtam, mint egy kisgyerek. Jól csinálhattam, mert Gabi úgy vonaglott az ágyon, hogy féltem. le fog esni. Nyelvem. tövig a pinájában, számmal a csiklóját ingerelve, akkorát élvezett, hogy spriccelt a puncija. Nekem is volt néha hasonló élvezésem, Péterrel, meg a Gáborral is, de ez más volt. Ő lőtte tele a szájamat, az összes kéjlevet meg akartam inni. Ittam is, nem sok kellett, hogy orgazmusom legyen. Lencsikém, rég élveztem már ekkorát, lenne kedved nálam folytatni a lakásomon. Időm még bőven volt estig - ma Gábor is ott lesz Péternél - így igent mondtam. Gyors zuhany együtt, majd bezárta az üzletet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.62 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2016. 07. 1. péntek 06:28
Tetszett!
#5 A57L 2014. 03. 4. kedd 07:11
Nem rossz.
#4 gyuri0926 2012. 12. 18. kedd 07:46
A női elélvezéskori spriccelés NEM PISI , folyadék , de nem vizelet !!!!
#3 Pavlov 2012. 12. 18. kedd 07:02
Nagyon összevissza, pongyola fogalmazás!
#2 Rinaldo 2012. 12. 18. kedd 06:54
Jó nagy kurvák.
#1 Törté-Net 2012. 12. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?