Esküvői költségek 1. rész

Szavazás átlaga: 6.07 pont (57 szavazat)
Megjelenés: 2023. január 18.
Hossz: 64 186 karakter
Elolvasva: 3 105 alkalommal
1.
„Ó, Istenem! ” Kuncogott Natalie szája elé téve kezét. „Az ott Jack? ”
Megfordultam, és láttam, ahogy Jack besétál az ajtón. Magas volt és jóképű, fekete bőre megcsillant a bár fényeiben, ahogy végigpásztázta a termet, minket keresve.
„Igen, ő az. ” Mondtam, miközben figyeltem barátnőm arcát, ahogyan felcsillant a szeme, és ahogyan a szája kissé tátva maradt. Aztán felém fordult, és felnevetett az arckifejezésemen. Elmosolyodtam, a hirtelen haragom elillant. Természetes, hogy úgy gondolta Jack jóképű. Mindenki így gondolta. Magas és izmos volt, mintha egy sötét, tökéletes szobor kelt volna életre. Nem Natalie volt az egyetlen nő a bárban, aki észrevette. Láttam, hogy több fej is megfordult, hogy megnézze a fekete férfit, miközben az asztalunkhoz tartott...
Szorosan megragadtam Natalie kezét. Olyan birtoklási vágy volt ebben a szorításban, amilyet már nagyon-nagyon régen éreztem. Ősi szükségletet, hogy megvédjem azt, ami az enyém egy betolakodó alfahímtől. Felálltam, és kezet fogtunk.
„Szóval. ” Mondta Jack, amikor haboztam. „Ő bizonyára a barátnőd. ”
„Natalie vagyok. De két hét múlva már a felesége leszek. ” Felállt, és kezet nyújtott. A barátnőm alacsonyabb volt Jacknél, és kénytelen volt felnézni rá. A szokásos kézfogás helyett a férfi lehajtotta a fejét, és megcsókolta Natalie kezét, miközben a szemébe nézett.
„Örvendek. ”
„Óóó! ” Natalie rámnézett, és megforgatta a szemét. „Sosem mondtad, hogy ilyen sármőr. ”
Nevettem Natalie kötekedésén. Mindent tudott Jackről. Hogy ő volt a szobatársam a főiskolán, és hogy mindenben versenyeztünk. Fociban, egyetemi tanulmányokban, lányokban. Főleg a lányokban. Jack csak mosolygott a lány nevetésére, olyan nyugodt és hűvös volt, mint mindig.
„Nos! ” Jack sima hangja arra késztette Natalie-t, hogy újra ránézzen. „Tudtam, hogy gyönyörű leszel, Natalie, de még gyönyörűbb vagy, mint amilyennek elképzeltelek”.
Natalie ismét elmosolyodott, és azt hittem, hogy Jack arcába nevet. Ehelyett kitágult a szeme, Jack intenzív tekintete rabul ejtette. Láttam, hogy enyhén elpirul az arca. Hirtelen Natalie felnevetett. A varázslat megtört, ahogy barátságosan ököllel megütötte Jack vállát.
„Bevált valakinél ez a módszer bármikor is? ” Kuncogott. Egy pillanatra Jack nyugodt, hűvös mosolya megingott. Natalie megfogta a kezemet, és lehúzott maga mellé, szorosan hozzámbújt, és tudatta Jackkel, hogy ő egyértelműen az enyém. Jack mosolya visszatért, ahogy ránk nézett.
„Látom, a hírnevem megelőzött. ” Mondta, és lehuppant a velünk szemben lévő székre. „Pontosan mit is mondott rólam ez a seggfej? ”
Elmosolyodtam, és felemeltem a kezem, hogy felhívjam a pincérnőnk figyelmét. Csinos szőke volt, talán tizennyolc éves lehetett, fekete egyenruhája alatt formás, pimasz alakja volt. Mosolyogva nézett Jackre, miközben egy italos szalvétát tett elé. Jack alig nézett rá, a barátnőm válaszára koncentrált.
„Ó, tudod. ” Natalie könnyedén legyintett a kezével. „Tomy azt mondta, hogy egy igazi nőcsábász vagy. ”
„Én? ” Jack ártatlanul mondta. „Én? ”
„Gyerünk, Jack. ” Mondtam. „Végigdolgoztad az osztályunk felét az utolsó évben. Ahogy én emlékszem, a másod – és harmadévesekkel is elég jó munkát végeztél. ”
„Tényleg. ” Mondta Jack megjátszott felháborodással. „Nem feledkeztél meg az elsősökről? ”
Nevetve felemeltük a poharainkat tisztelgésképpen, és ittunk még egy kortyot.
„Tomy nem mesélt neked Tammyról? ” Kérdezte Jack.
„Az már nagyon régen volt. ” Mondtam mosolyogva.
Jack hátradőlt a székében, hosszú lábait kinyújtotta az asztal alatt, egyik lába Natalie vádlijának közelében volt. Natalie már észre sem vette Jack flörtölését, a
b
alf
or
alf
alf
l
kipirult az arca, és az érdekes történet sugallata lángra lobbantotta a kíváncsiságát.
„Tomy és Tammy elválaszthatatlanok voltak. Igazán idegesítő volt. ” Újabb kortyot ivott a kólájából. „Nem is tudom, hányszor jöttem vissza a szobába, csak azért, hogy bezárva találjam. ”
„Csupa fül vagyok. ” Natalie a kezébe támasztotta az állát, és osztatlan figyelmet szentelt Jacknek.
„Hol is tartottam? Ó, igen, Tammy. Nos, Tammy nagyon csinos lány volt. Valójában nagyon hasonlított rád. ” Vetett Natalie-ra egy elismerő pillantást.
„Szóval azok ketten nagyon odavoltak egymásért. Alig tudtam bejutni a szobába. Egy nap aztán elegem lett. Ekkor kötöttem meg a fogadást. ”
„A fogadást? ” Natalie a homlokát ráncolta. „Milyen fogadást? ”
Jack közelebb hajolt Natalie-hoz, és halkan beszélt,
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítve
őt, hogy előrébb hajoljon. Így, szemtől szemben, egy igazi szerelmespárnak tűntek, én pedig a felesleges harmadik voltam. Jack válla fölött átpillantottam, és láttam, hogy a pincérnőnk szúrós szemmel bámulja a barátnőmet. A tekintetünk a másodperc töredékéig találkozott, aztán a pincérnő félrenézett.
„Fogadást kötöttem. ” Mondta Jack. „Fogadtam Tomy-val, hogy el tudom csábítani Tammyt. ”
„Nem! ” Fakadt ki Natalie.
„De igen! ” Mondta Jack, és nevetve visszaült. „Ötszáz dollárt fizetek neki, ha nem sikerül. De ha igen, akkor én dugom tovább a szobánkban. Szeretem megmutatni a fehér fiúknak, hogy bármely fehér nőt megszerzek, ha akarok. ”
„Mi a fasz? ” Mondta Natalie, és döbbenten nézett rám. „Te ebbe beleegyeztél? ”
Jack vigyorgott, élvezve a feltámadó kellemetlen érzéseimet, és ismét egészen közel került Natalie-hoz.
„Nos, Tomy azt mondta neki, hogy találkozzanak a szobánkban. Persze mire odaért, Tomy már nem volt ott. Én pedig éppen akkor jöttem ki a zuhany alól, és csak a törölközőm volt rajtam”.
Figyeltem, ahogy Natalie szeme kitágul, nyelvével önkéntelenül megnyalja az ajkát. Élvezte a történetet, de sejtettem, hogy elképzeli Jacket egy törölközőben, hatalmas, ébenfekete izmait, amelyek csillognak a víztől.
„Bejött a szobába, persze nagyon zavarban volt. Igazán aranyosak a fehér lányok, amíg nem biztosak a dolgukba. Persze én teljesen közömbösen viselkedtem, mintha nem lenne nagy ügy, hogy ott van. Azt mondtam, hogy várhat. Aztán körbejártam a szobát, és időnként ránéztem, és rajtakaptam, hogy bámul. ”
Natalie most már gyorsabban lélegzett, egész figyelme Jackre szegeződött, miközben elmesélte a történetét. Lelki szemeim előtt ő jelent megy Tammy helyett, és rögtön merevedni kezdtem.
„Végül nem bírtam tovább. Megfordultam, és hagytam, hogy a törölközőm leessen. ”
„Ne már! ”
„Ó, dehogynem! ” Mondta Jack büszkén. „Akkor nem tudta megállni, hogy ne nézzen oda. ”
Szinte megdermedtem a székemben, ahogy elképzeltem a jelenetet. Jack állt meztelenül a barátnőm előtt, hatalmas, fekete farka himbálózott a lábai között, Natalie pedig azt nézte, szemei tágra nyíltak, akárcsak most, és levegő után kapkodott.
„Mi történt akkor? ”
Jack egyenesen Natalie szemébe nézett, és gonoszul vigyorgott. Hátradőlt a székén, kezeit a tarkójára kulcsolva kihúzta magát, és mindenki tudta, mi lett a történet vége. Natale nézte a férfit, felmérte magának a magas, fekete csődört. Még azt is láttam, ahogy a szeme a férfi ágyékára siklott, és megpróbálta meglesni az asztalon keresztül. Megnyalta az ajkát, de amikor a fekete férfihoz szólt, barátnőm tekintetéből már csak a gúnyos mosolyt lehetett kiolvasni.
„Szóval, tényleg azt hiszed, hogy a nagy farkad mindent visz, ugye? ” Kihívás volt a hangjában, amire Jack azonnal válaszolt is.
„Micsoda? ” Mondta, miközben a szemei összeszűkültek, és az orrlyukai kitágultak. „Nem vagy lenyűgözve? Kérdezd meg Tomy-t. Ő tudja. Hallgatta, amikor a szobánkban dugtam a lányokat. ”
Natalie döbbenten, kipirult arccal nézett rám. Kénytelen voltam válaszolni.
„Elég sokszor előfordult. Mikor egy lány átjött, Jack megdugta őket a mellettem lévő ágyban. A lányok mind megpróbáltak csendben maradni, de ez sosem tartott sokáig. Hamarosan Jack fekete farkán sikoltoztak. Nyilván úgy élveztek, mint még sosem, miközben Jack gúnyolódott velük, nevetett rajtuk, tudván, hogy minden szavukat hallom. ”
„És Tammy? ” Kérdezte tőlem. Jack felnevetett.
„Tammy nem ment bele a dologba, még hónapokig együtt jártak. De mikor szakítottak néhányszor azért megdugtam. ”
Natalie kipirult arccal hallgatta a történetet, miközben észrevétlenül a combomra tette a kezét. Lassan felcsúsztatta az ágyékomra, én pedig esélytelen voltam, hogy elrejtsem a merevedésemet.
„Akarod látni a farkamat? ” Kérdezte Jack.
„Mit? ” Natalie megdöbbenve nyögött fel. „Nem! Ugh! ”
„Jack, hagyd abba. ” Mondtam, és megpróbáltam kihúzni magam, de barátnőm keze a merev faszomon kisebb problémát okozott. Figyeltem, ahogy Jack ismét előrehajolt, de ezúttal agresszívebben, mélyen ülő szemei Natalie csinos arcára szegeződtek.
„Ugyan már! ” Jack nem rám nézett, hanem tisztán Natalie-ra koncentrált. „Csak meg akartam neki mutatni, miről is van szó. Egy kis vizuális segítséget adni a történethez. ”
Halk nyögést hallottam a barátnőm torkából. A világom a feje tetejére állt, és az asztalba kapaszkodtam, hogy stabilizáljam magam.
„Tényleg szét kéne csapnom közöttük. ” Gondoltam, de nem tudtam megmozdulni.
Egy részem látni akarta, hogy mi lesz a vége. A mély, sötét szégyennel együtt éreztem, hogy a farkam megrándul nadrágomban. Hirtelen az a kép jelent meg előttem, ahogy az emlegetett Tammy a kollégiumi szoba ágyán ül, és Jack vastag, fekete farkát bámulja. Aztán Jack besétált a látóterembe, és kitakarta a lányt. Amikor ellépett előle Tammy átváltozott Natalie-ra, és ez már nem a régi kollégiumi szoba volt. Hanem a hálószobánk.
„Jézusom! Annyira el vagy telve magaddal! ” Mondta Natalie. „Szóval, mit gondolsz? Once you go black, you never go back? ”
Döbbenten felhorkantam. Soha nem hallottam még a barátnőmet ilyen szavakat használni. Hol hallotta egyáltalán? Jack gonosz vigyorral bólogatott.
„Nem hiszem el ezt a fickót! ” Mondta Natalie. „Hogy maradhattatok barátok? ”
„A főiskolán nem tűnt olyan rossznak. ” Viccelődtem.
„Hát, valószínűleg azért, mert te is seggfej voltál. ”
„Figyelj. ” Mondta Jack, és kinyújtotta a kezét, hogy megfogja Natalie szabad kezét. A másik ijedten rászorult a farkamra. A lány apró, fehér keze tenyérrel felfelé feküdt Jack hatalmas, fekete mancsában, mint egy védtelen fehér madár. Natalie önkéntelenül zihált, amikor Jack vastag, fekete ujjával végigsimított a lány életvonalán, és lassan végigvezette kecses, fehér ujjhegyén. Előre hajoltam, hogy közbeszóljak, de Jack hangja megállított.
„Hidd el, ha egy nő egyszer velem volt, nincs szüksége senki másra, csak egy másik fekete csődőrre. ” A férfi végigsimította az ujját a lány kezén, addig cikázott az ujjaival, amíg Natalie keze megrándult, és megpróbált becsukódni, csakhogy Jack ujjai ezt megakadályozták.
„Minden nő? ” Natalie gúnyosan szólt, de a hangja megtört, és a szavak kétségbeesett suttogásként jöttek ki belőle.
„Nat? ” Mondtam, megpróbáltam beilleszkedni a beszélgetésbe. Natalie nem vett rólam tudomást, Jack válaszára koncentrált.
„Persze. ” Mondta Jack. „Soha nem panaszkodtam. ”
„Aha. ” A feleségem hangja halk, de kihívó volt. „Valószínűleg csak nem akarták, hogy rosszul érezd magad. ”
Jack csak mosolygott. Visszatért az önbizalma. Kihívást érzett a gyönyörű lányban, és én már egy pillanattal azelőtt tudtam, mielőtt kimondta volna a szavakat, hogy az én csinos, kemény kis barátnőm a feje fölé kerekedik.
„Be tudom bizonyítani. ” Mondta Jack.
„Hogyan? ” Natalie keresztbe fonta a karját, levéve farkamról a kezét.
„Megbaszlak. ” Mondta Jack nyersen, mire Natalie újra az ágyékomra tapadt, ellenőrizve a reakciómat.
„Jól van, elég volt! ” Mondtam az ellenkezőjét annak, mint amit a farkam állított. Úgy tűnt, Jack mindezt tudja. Amikor Natalie rám nézett, nem szóltam semmit, a gondolatok és az érzelmek miatt nehéz volt gondolkodni, nemhogy beszélni.
„Látod, ezt? ” Jack felnevetett. „Ő tudja! Tudja, hogy ha megduglak, soha többé nem leszel a régi. Ez csak biológia. ”
„Baromság! ” Hördült fel Natalie.
„Hé! ” Jack feltartotta a kezét. „Azt hiszem, ezt sosem fogjuk megtudni. Hacsak... ”
Végre megjött a hangom.
„Hacsak mi? ”
„Hacsak nem akarsz egy kis fogadást kötni rá. ”
„Mire? ” Éreztem, hogy valami készül, éreztem a zsigereimben a félelem és a vágy hullámait. „Mi a faszról beszélsz? ”
Hangos voltam, de Natalie megnyugtatóan megveregette a kezemet.
„Semmi baj, édesem! ” Mondta. „Mi itt mindannyian barátok vagyunk. Lássuk, mit mond a nagy, rossz fekete ember! ”
Ha Jack hagyta is, hogy az érzéketlen ugratás zavarja, nem mutatta. Csak egy ragyogó fehér vigyorral, diadalmasan vigyorgott, tudta, hogy győzött.
„Hagyod, hogy megdugjam a gyönyörű barátnődet. ” Mondta Jack simulékonyan. „Ha én élvezek el először, kifizetem az esküvői költséget. Sőt, ha 15 perc alatt orálisan kielégít, meg sem fektetem. ”
„Szó sem lehet róla. ” Mondtam. „Ez túl messzire megy. ”
„Várj egy percet. ” Natalie mondta, és megdöbbentem, amikor megszorította a merev faszomat. „Mi a fogadás többi része? ”
Jack előrehajolt, és suttogva beszélt hozzám.
„Ha Natalie élvez el először, akkor egy hétvégére hozzám költözik... ”
„Kibaszottul kizárt! ” Mondtam, és fel akartam állni, de Natalie visszarántott a helyemre.
„Nyugi, Don. ” Mondta nevetve. „Nyilvánvalóan csak viccel. ”
„Nem, nem viccelek. ” Jack komoly hangon mondta. „Nem viccelek. Csak kérdezd meg Tomy-t. ”
„Azt hiszem, itt az ideje menni. ” Mondtam, és kinyújtottam a kezem.
Natalie aggódva nézett, és Jack felé fordult, aki csak megvonta a vállát, és tovább mosolygott. Arra számított, hogy bocsánatot kér, hogy kineveti az egészet, mint valami őrült,
r
alf
és
alf
ze
alf
g
viccet. De én tudtam, hogy komolyan gondolja. A barátnőmet akarta. Végül bólintott, és a távozás útjára léptünk.
„Örülök, hogy megismerhettelek, Natalie. ” Mondta Jack.
Az ajtó felé húztam a lányt, de még mindig hallottam Jack szavait, ahogy a zsúfolt bár zaján átkiabál hozzánk.
„Gondolj bele, Tomy! Ez egy pokoli jó üzlet! ”

2.
„Mi a baj? Haragszol rám? Úgy éreztem a kezemben, hogy élvezted a beszélgetést! ” Mondta Natalie, ahogy a kocsi felé rángattam.
Nem szóltam semmit, csak megnyomtam a gombot a slusszkulcson, és az egyetlen hang köztünk a kattanás volt, ahogy a zárak kinyíltak.
„Tomy? ” Kérdezte. „Biztos vagy benne, hogy tudsz vezetni? ”
Csak belenéztem gyönyörű szemeibe, majd beültem a kocsiba. Már nem éreztem magam
r
alf
és
alf
ze
alf
gn
alf
ek
, a harag, a fétékenység és vágy keveréke elűzte az
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
utolsó hatásait is. Natalie egy pillanatig habozott, aztán beült mellém a kocsiba. Kinyújtotta a hűvös kezét és az enyémre tette.
„Jól vagy? ” Kérdezte, én pedig ránéztem mosolygós arcára és aggodalommal teli szemére.
„Miért kellett így flörtölnöd? ” Mondtam, és nem tudtam visszatartani a dühöt a hangomból.
„Miről beszélsz? ” Kérdezte. „Éreztem, hogy neked is tetszik. ”
Elengedtem a kezét, és olyan erősen megmarkoltam a kormánykereket, hogy az ujjbegyem bőre elfehéredett.
„Nem akartalak megbántani, bébi! ” Mondta, és felnyúlt, hogy megsimogassa a kezemet. Addig masszírozta az ujjperceimet, amíg a fehér bőr rózsaszínűvé nem változott, és az ujjaim el nem lazultak. „Nem tennék semmit az engedélyed nélkül! ”
Odanéztem hozzá, de nem tudtam kiverni a fejemből a képet, ahogy Jack vastag, rózsaszín ajkai a füle mellett suttogják neki a kéjes szavakat. Tudtam, hogy a szituáció hatással volt rá, de mi van akkor, ha egy kicsit felizgult? Soha nem csalna meg, ugye?
„De ugye nem gondolod komolyan, hogy Jack mindezt komolyan gondolta? Elég sok pénzről van szó? Csak vicc volt. ”
„Hallottad őt. ” Mondtam, és megnyomtam a gombot, hogy beindítsam a kocsit. „Ez nem vicc volt. ”
Csendben hajtottunk haza. Natalie az anyósülésen gondolkodott, ráncolta a homlokát, és próbálta feldolgozni az éjszakát. Kíváncsi voltam, mit gondolhatott most, hogy tudta, Jack nem viccelt, hogy minden szavát komolyan gondolta. Akarta őt, és hajlandó volt megkockáztatni egy nagyobb összeget, hogy ezt bebizonyítsa.
Egyszer csak elfordította tőlem az arcát. Nem tudta, hogy látom a tükörképét a kocsi ablakának üvegén. Forróságot éreztem a golyóimban, ahogy az arckifejezése megváltozott. Mosolygott.

3.
Még mindig feszült voltam, amikor hazaértünk. Natalie mosolya eltűnt, de már nem ráncolta a homlokát, amikor felmentünk a hálószobába. A teljes hosszúságú tükörben figyelt engem, miközben lecsúsztatta válláról a blúzát, felfedve az alatta lévő csipkés melltartót. Kissé másfajta feszültség öntött el, ahogy lassan lecsatolta a szoknyáját, és lecsúsztatta kerek fenekén. Natalie szerint a feneke kissé nagy volt, különösen a pimasz, kerek mellekhez képest. De ez valószínűleg csak a kötelező elégedetlenség volt, mert a barátnőm teste szexre termett. Látta, hogy nézem őt a tükörben, és újra láttam azt a mosolyt. Azt a mosolyt, amit a kocsiban láttam, amikor kétségkívül Jackre és a nagy, fekete farkára gondolt. A farkam újra felélénkült, és mivel levettem a nadrágomat, Natalie tisztán láthatta a sátrat a boxeremben.
„Még mindig mérges vagy? ” Mondta, és előrehajolt. Kezeit a térdére téve kitolta felém a fenekét.
„Igen. ” Mondtam, de a rekedtség a hangomban elárulta a szavaimat.
Háttal állva nekem Natalie felegyenesedett, mindkét kezét felfelé futtatta, felemelte hosszú haját, és felfedte vékony nyakát. Megbabonázott a látványt. A tükörben láttam kerek, pimasz melleit, a piros, keményen álló mellbimbóit.
„Jack tényleg féltékennyé tett téged? ” Kérdezte. Felém fordította fejét, átnézve a válla fölött, hogy rám mosolyogjon, világosbarna haja a szemébe hullott. „Mérges vagy, hogy a fekete csődör engem akar? ”
Biztos még mindig
r
alf
és
alf
ze
alf
g
lehet, gondoltam. Mégsem botlott meg, amikor megfordult, és megmutatta nekem a meztelen testét. A haját a válla köré engedte, és pimaszul rám vigyorgott, miközben megmarkolta a melleinek kerek halmait, és felém tartotta őket.
„Igen. ” Sikerült végül kimondanom.
Olyan volt, mintha az ágyhoz szögeztek volna, képtelen voltam megmozdulni, ahogy lassan, csábítóan odasétált hozzám.
„Tudod. ” Sóhajtott, miközben kigombolta az ingemet. „Elég dögös, ha arra gondolok, hogy kifizeti az esküvőnket, nem gondolod? ”
Nem válaszoltam. A kezemet végigcsúsztattam a sima bőrén, gyönyörködtem a feszes hasizmokban, a bordáinak enyha ívén, míg végül a tökéletes melleit fogtam meg.
„Mmmm. Ez az. ” Felnyögött, amikor az ujjaim megtalálták kemény mellbimbóit, megforgattam őket az ujjaim között, éles élvezethez juttatva őket.
Leült az ölembe, forró punciját hozzádörzsölve a boxerbe rejtett farkamhoz. Felnyögtem, ahogy szinte táncolva dolgoztatta a csípőjét, lassan mozgatta fenekét, amitől a farkam megtelt forró vérrel. Átkarolta a nyakamat, és előre húzott. Barna haja csiklandozta az orromat és az ajkaimat. Az orromat elárasztotta parfümjének
m
alf
ám
alf
or
alf
ít
alf
ó
illata, az izzadsága és a puncija forró, nedves szaga.
„Ó, a francba! ” Nyögtem a vállának dőlve.
„Gondolj csak bele. ” Zihált a fülembe. „Gondolj arra, milyen jó érzés lenne, ha elélveztetném, és kénytelen lenne végignézni, ahogy fogjuk a pénzét. Hát nem lenne tökéletes? ”
Lecsúsztatta a kezét kettőnk közé, kiszabadítva a farkamat a boxeremből. Éreztem a puncija nedves melegét, ahogy végigcsúszott a
m
alf
eg
alf
alf
nz
alf
ott
húsomon.
„Nem tudom. ” Felnyögtem, ahogy végigcsúsztatta a hegyét a résén, és a farkam fejét az érzékeny csiklójához dörzsölte. „Mi... mi van, ha veszítesz? ”
Nevetett, még mindig visszatartva a farkamat attól, hogy beléje hatoljon, a forró nyílását éppen a
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
len
farkam fölött lebegtetve.
„Hogy veszíthetnék? ” Mondta. „Láttad, mennyire akart engem! Kizárt, hogy előbb elélvezzek nála. ”
El kellett ismernem, Natalie dögös volt. És Jack nyilvánvalóan nagyon kívánta, különben nem küzdött volna ennyire. Azt is tudtam barátnőmről, hogy nem mindig élvez el, nehezen érte el az orgazmust. Ha egyáltalán eljutna Jack a dugásig, nem volt rá garancia, hogy ki tudná elégíteni Nataliet.
„Ó, bassza meg, Nat. ” Nyögtem fel. „Nem hiszem, hogy kibírnám”.
Újra megcsókolt, leereszkedett, hogy a farkam hegye a puncijában legyen. Aztán összeszorította, és a nedves izmok úgy szorultak rám, mint egy bilincs.
„Érzed ezt? ” Morgott. „Gondolod, hogy Jack képes lesz megállni, hogy ne élvezzen el? ”
„Nem. ” Mondtam, miközben felfelé nyomultam. „Nem lesz rá képes. ”
„Unnh! ” Natalie lehunyta a szemét és felnyögött, miközben felnyársalta magát a farkamra.
Testünk nedves csattanásban ért össze. Natalie puncija megrándult a farkamon, hagyta, hogy a forró, nedves izmok megragadják és szoros hüvelybe zárják behatoló tagomat.
„Kurvára igazad van, hogy nem lesz rá képes. ” Natalie szinte soha nem káromkodott, még szex közben sem, és a kéjes szavaktól a golyóimban szörnyetegként tört fel a vágy.
„Kurvára igazad van! ” Morogtam, és mélyen beledöftem a farkamat a lázas puncijába.
Natalie teste emelkedett és süllyedt a farkamon, puncijának nedves szörcsögése betöltötte a hálószobánkat. Hátradőltem az ágyon, és hagytam, hogy meglovagoljon. Figyeltem a szemöldökét, ahogy koncentrálás közben összeráncolódik. Felnyúltam, és megdolgoztam a melleit, a kezemben morzsoltam őket, miközben felettem nyögdécselt, és a farkamat dolgozta forró kis testével.
„Ez az, bébi! ” Nyögte fölöttem. „Legyőzöm Jacket, bébi! Ahogy téged is legyőzlek! ”
Hirtelen képek töltötték meg az elmémet róla és Jackről. Ahogy szeretett barátnőm meglovagolja a hatalmas, fekete farkát, miközben én nézem. Hogyan fogja őt kielégíteni? Azzal, hogy gyönyörű, telt ajkai a nagy, kövér farkán dolgoznak? Vagy a puncijában élvezne el? Megtöltené a spermájával? Hirtelen rájöttem, hogy Natalie óvszer nélkül kefélt velem.
„A francba! ” Nyögtem, ahogy Natalie egyre keményebben és gyorsabban lovagolt. „Nat! Nincs rajtam óvszer! ”
Küzdöttem, hogy leszedjem magamról, mielőtt elélveztem volna a védtelen puncijában, de ő rám hajolt izzadt testével. Csókban forrtunk össze, miközben nedves puncija tovább csúszott fel és le a farkamon, egyre közelebb juttatva az orgazmushoz. Amikor megszakította a csókot, hallottam, ahogy a fülembe liheg.
„Akarom! Azt akarom, hogy elélvezz bennem! ”
Felemelkedett rajtam, kezeit a mellkasomra helyezte, és a fenekével fel-le mozgott, szinte a matracba szögelve a testemet. Puncijának falai szorosan megragadtak, és a farkamból minden cseppet kiszívtak. Natalie rám borult, teste izzadtan remegett. Éreztem, ahogy az ondóm enged a gravitációnak, és lüktető farkam köré folyik. Hirtelen aggódni kezdtem, vajon valóban teherbe ejtettem-e a barátnőmet.

4.
Úgy döntöttünk, hogy a legjobb az volna, ha Natalie telefonálna, de abban maradtunk, hogy én is ott leszek mellette. Leültünk az ágyra, és ő homlokát ráncolva rámnézett.
„Biztos vagy ebben? ” Kérdezte, miközben a kezében tartotta a telefonját. Ápolt ujjai izgatottan kopogtak az érintőképernyőn.
A szívem ritmusa felgyorsult, ahogy tudatosult bennem, hogy tényleg megcsináljuk ezt a dolgot.
„Igen. ” Mondtam. „Csináljuk meg. ”
„Oké. ” Mondta, és csinos arca széles mosolyra húzódott. „Mi a száma? ”
Megadtam neki Jack számát, ő pedig bepötyögte a telefonba. Amikor
c
alf
alf
alf
gn
alf
i
kezdett, letette kettőnk közé az ágyra, és megnyomta a kihangosító gombot. A harsogó digitális hang megzavarta a hálószobánk csendes meghittségét.
„Helló, Natalie. ” Jack sima, mély hangja szólalt meg a telefon hangszórójából, betöltve a köztem és a feleségem közötti teret.
„Ó?! ” Natalie felsikkantott. „Uh, szia Jack! Honnan tudtad, hogy én vagyok az? ”
„Hívóazonosító, te buta. Már egy ideje megvan a számod. Csak soha nem volt okom felhívni. ”
Natalie-t azonnal kizökkentette a tény, hogy Jacknek megvan a száma. Rám nézett, én pedig vállat vontam. Soha nem osztottam meg a számát Jackkel. Miért is tettem volna? Milyen oka lehetett Jacknek, hogy beszéljen Natalie-val? Kivéve persze talán, hogy megbeszéljen egy kefélős randit, de ez eléggé új fejlemény volt.
„Honnan szerezted meg a számomat? ” Natalie kérdezte, a szeme gyanakodva összeszűkült. „Tudom, hogy Tomy nem adta volna meg neked. ”
Jack kuncogott.
„Nem, ebben igazad van. ” Mondta. „Tudod, szerintem Tomy-fiú valamiért nem szeretne a közeledben tudni. ”
„Vajon miért? ” Natalie huncut mosollyal nézett rám. „De ez még mindig nem magyarázza meg, hogyan szerezted meg a számomat. ”
„Megvannak a módszereim. ” Mondta Jack, és ennyiben hagyta a dolgot. „Ugyan már, Nat. Ez az igazi oka, hogy hívtál? ”
Natalie szünetet tartott, és újra rám nézett. Egy pillanatig csendben ültünk, és hagytuk, hogy az akaratunk megszilárduljon. Azon voltunk, hogy meghívjuk Jacket az ágyunkba, és ami még fontosabb, Natalie testébe. Már a gondolat is felizgatott, és abban a pillanatban ez az izgalom elűzte belőlem a félelmet és a szégyent. Nagyot nyeltem és bólintottam.
„Szeretnénk elfogadni az ajánlatodat. ” Mondta Natalie. „Szeretnénk elfogadni a fogadást. ”
„Mi? Ezen ne múljon! ” Mondta Jack. „Tomy ott van veled? ”
Natalie felvonta a szemöldökét, és rám nézett. Megráztam a fejem, ő pedig elvigyorodott.
„Nem, kicsim. ” Mondta édesen, és a hangja szexisége mélyen megrázott. „Most csak te és én vagyunk itt. ”
„Az jó. ” Jack dorombolt. „Szóval, a nagy, fekete farkamról álmodtál? ”
Natalie kislányosan kuncogott, és lefeküdt az ágyra, a szája közel volt a telefonhoz.
„Egy kicsit sem. ” Mondta, mire Jack felnevetett.
„Hazug. ” Mondta. „Fogadok, hogy rám gondoltál. Fogadok, hogy a farkamra gondoltál, amikor a barátoddal keféltél. ”
Natalie rám nézett, a mosolya kegyetlenül szép volt. Magához intett, miközben kigombolta a rövidnadrágját. Kaptam az ötleten, halkan átcsúsztam az ágyon, megragadtam a derékpántját, és lerángattam a kiugró csípőjén.
„Megfogtál. ” Kuncogott, miközben a rövidnadrágja átcsúszott csinos fehér lábain, én pedig a padlóra dobtam. „Rád gondoltam. A nagy, fekete tested olyan szexi! ”
Úgy tűnt, hogy ez megtette a hatását Jacknél, mert amikor újra megszólalt, a hangja súlyos volt a kéjtől.
„És a farkam? ” Mondta. „Arra gondoltál? ”
„Hogy is gondolhattam volna? ” Kötekedett Natalie. „Még sosem láttam a farkadat. ”
„Akarod? ” Kérdezte Jack.
Natalie lecsúsztatta a kezét a lábai közé, szétfeszítette puncijának duzzadt, rózsaszín ajkait, és megmutatta a nedves, forró belső húst. Megnyalta az ajkait, és ezúttal nem volt semmi tettetés, ahogy a kéj forró szavait lihegte, hogy én és Jack is hallhassuk.
„Ó, igen, bébi! ” Nem tetszett, hogy „bébi”-nek szólította, de a féltékenység mardosó szúrása csak fokozta a farkam növekvő keménységét. „Én tényleg látni akarom. ”
„Akarod, hogy leírjam neked, Natalie? ” Mondta Jack. „Akarod, hogy meséljek róla? ”
„Istenem, igen! ” Natalie felnyögött, és egy karcsú ujját belecsúsztatta nedves puncijába, és zihált, amikor elérte forró közepét. „Nálad is kint van? Nézed? ”
„Messze előtted járok, bébi. ” Jack kuncogott. „És mi a helyzet veled? Magadhoz nyúlsz? ”
„Igen. ” Elvigyorodott. „Ez annyira rossz. Tomy nincs is itt! Nem kellene ezt tennem, de nem tehetek róla! ”
„Bassza meg Tomy! ” Jack morgott. „Amit nem tud, az nem fog fájni neki! ”
Natalie pajzánul rám mosolygott, és magához intett. Olyan csendben csúsztam a lábai közé, amilyen csendben csak tudtam. Az, hogy a feleségem a telefonon keresztül incselkedett Jackkel, miközben megosztotta velem a csalfaságát, annyira felizgatott, hogy azt hittem, mindjárt a nadrágomba élvezek.
„Igazad van, bébi! ” Natalie zihált, és megragadta egy marék hajamat, amikor a szám hozzáért az érzékeny puncijához. „Amit Tomy nem tud, az nem fog fájni neki! ”
„Így van, te kis ribanc. ” Jack hangja egy dühös ragadozó morgása volt. „Minél hamarabb túllépsz ezen a marhaságon, annál hamarabb megnyerhetem a fogadást. ”
„Uh uh! ” Natalie felnyögött, ahogy a nyelvem felcsúszott a nedves résén. „Soha nem fogod megnyerni ezt a fogadást. ”
„Majd meglátjuk, bébi, majd meglátjuk. ” Jack felszisszent. „Magaddal játszol? Többet akarsz? ”
„Ó, igen, bébi! ” Mondta Nat, és belehúzta az arcomat a puncijába, és nedves, rózsaszín húsával
f
alf
oj
alf
to
alf
ga
alf
tott
. „Mesélj nekem arról a faszról, bébi! ”
„ Hatalmas. ” Mondta Jack. „Nagyobb, mint Tomy-é, ezt elmondhatom. Most éppen nagyon kemény miattad, bébi. Legalább kétszer olyan hosszú, mint az övé. ”
Natalie szemei kitágultak, és megerősítésképpen rám nézett. Az igazat megvallva, nem tudom honnan tudhatta a méreteimet. Talán ezt is Chris osztotta meg vele. Megvontam a vállam, nem tudtam megmondani neki az igazat.
„Ezt nem hiszem el! ” Mondta, de visszalökött a puncijába, és az ágyékát az arcomba domborította.
„Hidd el, ribanc! ” Natalie puncija görcsbe rándult, és felnyögött, ahogy Jack szavai az agyába hatoltak. „Ez tizenkét inches kemény, fekete fasz, és kurvára tönkre akarja tenni a kis fehér puncidat. ”
„Ó, baszd meg! ” Nyögte Natalie, én pedig a csiklójára koncentráltam, az ujjam a puncijába toltam, miközben az ágyon fetrengett. „Ó, basszus, ez annyira dögös! ”
„Nem is tudod, te ribanc! ” Jack kiköpte a szavakat. „Ha végeztem veled, te leszel az én kis ribancom! ”
„N-nem lehet! ” Mondta Natalie, és a pinája összehúzódott az ujjaimon.
A számba szívtam a csiklóját, és ráharaptam, éreztem, ahogy a fogaim között megduzzad a lüktető gomb. Natalie felkiáltott, hátrahúzta a csípőjét, teste a kielégülésre vágyva megfeszült.
„Ez az, ribanc! ” Jack felnyögött. „Élvezz velem, ribanc! Azt akarom, hogy elélvezz, amint a nagy, fekete farkamra gondolsz a puncidban! ”
„Baszd meg, igen! ” Felkiáltott, én pedig vadul támadtam a punciját.
Minden technikát elhagytam, ahogy Natalie punciját dúltam, a nyelvemet a nedves lyukába tuszkoltam, és a duzzadt csiklóját szopogattam. Jack saját nyögései visszhangoztak a hangszóróból, és a hálószobánkat betöltötték a szexi hangok, ahogy együtt dolgoztunk az orgazmusig.
„El fogok élvezni, ribanc! Ez az a sperma, amit Tomy kinyal a puncidból! ” Hörögte Jack. „Gondolj erre és élvezz el velem! Élvezz el velem! ”
„Igen, bébi! Elélvezek, Jack! Elélvezek! ”
„Bassza meg! ” Jack felnyögött. Ahogy Natalie teste felfelé rándult, az ajkaimat a fogaimhoz szorította, és hátrafelé lökött. A fájdalom ellenére újra belevetettem magam, a szám és az ujjaim őrjöngve dolgoztak, hogy bájos feleségem az ágyon vergődjön. A teste újra és újra megrándult, ahogy a gyönyör hullámai egymás után zúdultak rá.
Jack is nyögött, a nyögései érthetetlenek voltak, de elképzeltem őt, ahogy a telefon mellett ül, hatalmas, fekete farka vastag, fehér spermát spriccel a kezére. A megelégedettség hulláma futott át rajtam, amikor arra gondoltam, hogy ő egyedül van a hálószobájában, miközben én titokban a feleségemet észbontó orgazmusra késztetem. Micsoda bolond volt Jack, ha azt hitte, hogy valaha is képes lesz arra, hogy a barátnőmben olyan érzéseket keltsen, mint amilyeneket én okoztam. A saját farkam is elérte a csúcsközeli állapotot. Felemelkedtem Natalie lábai közé, és a nadrágomat a fenékem köré rángattam. Nem volt időm levetkőzni, hajtott a vágy, hogy beledugjam a barátnőm puncijába, bebizonyítva dominanciámat Jack felett.
„Uh... Jack? ” Natalie szólalt meg, amikor a farkam sápadtan és mereven kipattant a rövidnadrágomból. „Mennem kell. Tomy most ért haza. ”
„Persze. ” Jack felsóhajtott a saját orgazmusa után. „Mindenképpen add át neki a legjobbakat, édesem. „
„Ó, úgy lesz. ” Natalie elvigyorodott. „Pénteken találkozunk. ”
„Alig várom. ”
„Én is. ” Natalie felnyögött, ahogy forró farkamat mélyen beledugtam a csöpögő puncijába. „S-látjuk egymást! ”
Jack kétségtelenül azt hitte, hogy a pénteki gondolatok miatt nyögött fel a feleségem, mert kuncogott, amikor odanyúltam, és megnyomtam a hívás befejezése gombot Nat telefonján.
„Alig várom. ” Gúnyolódtam, és belevágtam a feleségem puncijába.
Natalie felnevetett, és felemelte a lábait a csípőmre, magához húzva engem.
„Micsoda pimasz szemétláda! ” Morogta, miközben a végsőkig beletemetkeztem.
„Ki-ki? ” Nyögtem, kihúzódva, hogy újra belé döfjek. „Ó, baszd meg, ez jó volt. Ki az a nagyképű fattyú, mi? Én vagy Jack? ”
„Mindkettőtök, ti rohadékok. ” Natalie felnyögött, ahogy újra belécsaptam. „Mindketten! ”
Ezután nem voltak szavak, csak nedves húsunk egymáshoz csapódó hangjai, ahogy mindent megtettem, hogy a feleségemet az ágyba döngöljem.
„Ez az! ” Nyögdécselt a fülembe. „Add ide, bébi! Te vagy az én emberem, Tomy! Mindig is az én emberem leszel! ”
Ismét az a kép jelent meg előttem, hogy Jack otthon ül, és a barátnőmre gondol, miközben én a forró testét dughatom. Felnyögtem, az erőteljes gondolatok a határon túlra taszítottak. Natalie átkulcsolta a lábait körülöttem. Nem volt szó óvszerről, nem volt szó a kihúzásról. Felnyögtem, amikor elélveztem benne, Natalie pedig hűvös, megnyugtató kegyelemmel fogadta, és mormogott nekem, miközben a testem megremegett rajta.
„Az én emberem. ” Mondta újra és újra. „Mindig is az én emberem leszel. ”

5.
Jack a nappalink kanapéján heverészett, egy pohár Jack Daniels-t kortyolgatott és a saját gondolataiba merült. Megköszörültem a torkomat, mire rám nézett.
„Tomy. ” Mondta, megitta a whisky maradékát és felállt.
Felém tornyosult, és nagy, izmos jelenlétével betöltötte a szobát. Felnéztem rá, kényszeredetten nyugtáztam, hogy milyen jóképű férfi. A széles vállai, az arányos testalkata, a bőrének gazdag, csokoládészín árnyalata. Melyik nő ne találná őt szexinek. Ha valaha is volt olyan pillanat, amikor ki akartam lépni ebből az őrült, elbaszott megállapodásból, akkor ez volt az a pillanat. Az a pillanat, amikor rájöttem, hogy Jacknek van esélye, bár csak egy csekély esélye a győzelemre. Ekkor az önelégült szemétláda rám mosolygott, és úgy beszélt hozzám, mintha olvasna a gondolataimban.
„Még egy fogadáshoz mit szólsz? ” Kérdezte flegmán.
„Mire gondolsz? ”
„Ha nem élvezel el, amíg itt vagyok, akkor az előző fogadás végeredményétől függetlenül örökre kilépek az életetekből. Nyílván meztelennek kell lenned, hogy lássam az eredményt! ”
„Hát ezt simán bevállalom. ” De azért érdekelt, mi lenne a fogadás másik része. „De mi lett volna, ha elélvezek? ”
„Enyém az első éjszaka joga. Az esküvő után én dugom meg először. ”
„Oké, fogadás megkötve. Ő úgysem egyezik bele. ” Bármi is történik, legalább eltűnik az életünkből.
„Dehogynem. Akkor menjünk, meg kell dugnom a barátnődet! ” Vigyorgott rám Jack.
„Baszd meg. ” Motyogtam, aztán rájöttem, hogy tényleg arra készül. De aztán megfordultam, és végigvezettem a folyosón a hálószobaajtóhoz.
Már sok forgatókönyvet megbeszéltünk arról, hogy hol fog lezajlani a tényleges esemény. Én azt javasoltam, hogy egy semleges helyszínen, például egy motelben csináljuk, de Natalie ragaszkodott hozzá, hogy a hálószobánkban történjen. Így ő is kényelmesebben a célra koncentrálhatna, Jack pedig hátha még jobban felizgul, hogy a saját ágyamban van esélye megdugni a barátnőmet. Bekopogtam az ajtón, és hallottam Natalie remegő hangját.
„Gyere be! ”
Kinyitottam az ajtót, és Natalie-t pillantottam meg az ágy végében ülve. Bementünk a szobába, én odasétáltam a fotelhez, amelyet csak erre az éjszakára költöztettünk a hálószobába. Natalie rám nézett, megpróbált magabiztosan rám mosolyogni, de én átláttam a színjátékon. Ideges volt, ezt onnan láttam, hogy felgyorsult a légzése, és apró, csillogó izzadsággyöngyök jelentek meg a felső ajkán. Ideges volt, de láttam valami mást is. Valami mást, amit Jack is biztosan látott. Izgatott volt. Elvette rólam a tekintetét, és felnézett Jackre. A férfi föléje magasodott, és a lány csodálkozva bámulta impresszív alakját, ahogy lehajolt, megragadta az állát, és a szemébe bámult.
„Helló, Natalie. ” Mondta mély és igéző hangon.
„Szia, Jack. ” A hangja gyengén és magasan szólt, mint egy kislány hangja. „Már vártalak téged. ”
„Tudom, hogy vártál, kicsim. ” Mondta Jack, és megpróbált egy csókot nyomni a lány ajkára, de az az utolsó pillanatban elfordult, és helyette az arcát nyomta oda.
Natalie rám vigyorgott, én pedig visszamosolyogtam, miközben Jack csalódottan morgott.
„Nincs csókolózás. ” Mondta Natalie, amikor Jack újra megpróbálkozott.
Mielőtt a férfi tiltakozni kezdhetett volna, Natalie felnyúlt, és elkezdte kigombolni Jack ingét. A lány fintorogva húzta össze ajkait.
„Sajnálom, Jacky. ” Sóhajtott. „Csak... túl intim lenne megcsókolni téged. Biztos vagyok benne, hogy megérted. ”
„Ó, értem. ” Mondta Jack. Natalie fölé tornyosult, ahogy lehúzta magáról az inget. A lány kapkodva lélegzett, amint megpillantotta a férfi erős, fekete mellkasát és a kockás hasizmokat. Gondolkodás nélkül kinyújtotta karcsú, fehér ujjait és végigsimította az izmokat. Követte a kemény, határozott vonalakat a hasán, és a vastag „V” alakú izomzatot, amely az ágyék felé mutatott. Láttam, hogy Natalie egy nagyot nyelt félelmében, és talán izgalmában.
„Óvszert kell használnod. ” Mondtam, próbálva megtörni a varázst.
„Nem hoztam egyet sem. ” Morgott Jack. Nem nézett rám, miközben vastag, fekete ujjaival végigsimított Natalie barna fürtjein. Natalie felnézett rá, az ajkán incselkedő mosollyal, ahogy visszanyerte a magabiztosságát.
„Semmi baj. ” – mondta. „Hoztunk neked. ”
Előrehajolt, és ajkaival Jack hasára tapadt. Végigcsókolta lefelé a vastag izmokat, és megállt a nadrág derekánál. Jack felnyögött, amikor a lány nyelve hozzáért, és nyalogatta a csokoládészín bőrét, mint valami csemegét.
„Fogadd el, vagy vége. ” Mondta Natalie.
Jack morgott, amitől a lány felkacagott. Pontosan ott tartotta a férfit, ahol akarta.
„Rendben. ” Mondta Jack.
Natalie felnyúlt, megragadta a férfi nadrágjának gombját, és kioldotta. Magabiztosan rám mosolygott, miközben lehúzta a cipzárat.
„Megoldom, bébi! ” Közölte felém mosolyával. „Ne aggódj! ”
Lerángatta Jack nadrágját. Még mindig engem nézett, amikor Jack hatalmas, fekete fasza kiszabadult a nadrágból. Keményen felvágódott, és felfelé haladtában állon csapta csinos barátnőmet, majd lecsúszva róla a feje fölé ugrott.
„Húha! ” Kiáltott fel Natalie ijedten, amikor Jack hatalmas fekete fasza az arca fölé rugózott, fel-le ugrálva. Aztán kissé hitetlenkedő mosollyal megjegyezte. „Ez kurva nagy! ”
Simán olyan hosszú volt, mint Natalie feje a nyakától a hajvonaláig. Hagyta, hogy a vastag, fekete rúd végigterüljön az orrán és az arcán. Nemcsak hosszú volt, hanem vastag is.
K
alf
ín
alf
om
alf
ba
alf
n
felnyögtem, amint Natalie apró, fehér markába fogta a törzsét. Vékony, sápadt ujjai alig találkoztak, ahogy simogatta. Jack felnyögött amikor Natalie végigcsúsztatta a kezét a farkán, kiélvezve a hosszát és a súlyát.
„Nagyobb, mint Tomyé, mi? ” Nevetett fel Jack, és kihúzta Natalie kezéből a súlyos rudat. Kezével irányítva kezdte el jobbra-balra lóbálni. Barátnőm a kezével és a szájával kergette, Jack pedig hirtelen elengedte, és még egyszer hagyta, hogy a lány arcához csapódjon, csillogó előváladékot hagyva Natalie sápadt bőrén. Barátnőm rám nézett a csillogó fekete fasz felett.
„Ezt akarod hallani? ” Elmosolyodott, majd nyitott szájjal csókot adott Jack faszának tövére.
„Tudod te azt. ” Jack rám vigyorgott. „Hallani akarom, ahogy kimondod, hogy Tomy is hallja. ”
A farkam lüktetett, súrolta a nadrágomat. Már éreztem, ahogy az előváladék szivárog, pedig még csak meg sem érintettem magam.
„Sajnálom, Tomy. ” Mormogta Natalie, nyelvével lassan végignyalva a hatalmas fekete rudat. „Ez sokkal nagyobb, mint a te farkad. ”
Úgy tűnt, a szavaknak meglett a kívánt hatása Jackre.
T
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lenül
felnyögött, amikor Natalie feltolta kövér faszát, a vastag, kerek törzsét a hasa kemény izmaihoz szorította, és szép rózsaszín szájába szívta Jack egyik szilvaméretű heréjét. Jack halk nyögdécselő hangokat adott ki, miközben Natalie elégedetten hümmögött először az egyik, majd a másik herén, addig nyálazta őket, amíg csillogtak a nyálától. A tekintetét nem vette le Jackről. Úgy nézett ki, mint egy dögös kis ribanc, aki a fekete szeretője kedvében akar járni, de reméltem, hogy ez csak színjáték. A
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
kodás
, a lassan ingerlő szopás, mindez arra volt tervezve, hogy Jacket pokolian felizgassa, hogy semmiképpen se tudjon ellenállni a barátnőm képességeinek.
A számító, megfontolt támadás Jack golyói ellen egyszerre tett féltékennyé és kanossá. Nem tudtam tovább visszatartani magam, és kigomboltam a nadrágomat, kiszabadítva a farkamat a börtönéből. Nem tudtam megállni, hogy ne méricskéljem magam Jack hatalmas, fekete farkához. A faszhoz, amely most már nedves volt és csillogott a nyáltól, amit Natalie zúdított az ébenfekete felületére, miközben az ajkait és a nyelvecskéjét le-fel mozgatta a rúdján. Az én farkam még keményen is csak fele akkora volt, mint Jacké, és ahogy megfogtam a forró tövét, tudtam, hogy közel sem vagyok olyan vastag.
„Bassza meg, remélem, hogy a szájában élvez el. ” Gondoltam, miközben Jack felnyögött, Natalie pedig elmosolyodott. Ez volt az a pillanat, amire várt. Jack farkának a hegyéből hatalmas adag előváladék szivárgott ki. Figyeltem, ahogy Natalie nyelve a résbe csúszik, és kikaparja a sűrű krémes masszát. Jack szeme egy pillanatra becsukódott, Natalie szemei pedig összeszűkültek, ahogy ragadozó tekintettel nézett Jackre. A nő elkapta a férfit. Éljenezni akartam neki, de nem akartam tönkretenni a pillanatot, amit a barátnőm teremtett. Natalie szeme az enyémre szegeződött, majd lehetetlenül szélesre tátotta a száját, és bekapta Jack nagy, fekete szörnyetegét.
„Baszd meg, ez az! ” Jack felnyögött, sötét kezei Natalie hajába gabalyodtak. „Szopd le ezt a nagy, fekete faszt, bébi! ”
Natalie-t nem kellett sürgetni, ahogy ajkai a férfi masszív húsa köré feszültek. Csak félig tudta bevenni a hatalmas szerszámot, mielőtt az a torkának ütközött, és hihetetlen méretével elszorította a nyelőcsövét. Aztán kiengedte a szájából, és szabadjára engedte. Sűrű nyálfolyamok gyűltek össze, amikor a dagadt, fekete csúcs megjelent a rózsaszín ajkaknál. A makkról a nyálat szörcsögve a szájába szívta, majd síkosítóként használta, és visszadugta a hatalmas, fekete rudat az ajkai közé. Nyál és előváladék borította be a fekete húst. Figyeltem, ahogy a barátnőm világos ujjai átcsúsztak a nedves masszán, és mindkét keze dühösen dolgozott a sötét tengelyen. Az eljegyzési gyűrűt, amelyet nemrég húztam az ujjára, most nedves, sikamlós lé borította be.
Jack és én együtt nyögtünk, a saját kezem a farkamat dolgozta, miközben a barátnőm szája és kezei a férfi fekete farkát dolgozták. Izgató volt látni, ahogy a szeretett nő a száját használta ennek a nagy, fekete férfinak a kielégítésére. Azon tűnődtem, vajon felizgatta-e a farok szopása, vagy ez csak színjáték volt? Vajon csak azért játszotta a kurvát, hogy Jacket még gyorsabban kielégítse?
Ezt akartam hinni, ahogy Natalie rám nézett, miközben Jack farkának feje tojás alakúra feszítette az arcát. El akartam hinni neki, hogy Jacknek és nekem is műsort ad, mindkettőnket fel akar izgatni, miközben ő maga a kéjvágyát kordában tartja. Amikor azonban lehunyta a szemét, hogy újra a torkára vegye Jack farkát, túl nyilvánvalóan felnyögött a gyönyörtől, amit nem tudtam nem észrevenni. Natalie nem tudott kívülálló maradni, csak egy robot maradhatott távolságtartó egy ilyen hatalmas farokkal a szájában. És a barátnőm nem volt robot. Ez fel kellett, hogy izgassa. Engem határozottan beindított. Ennek ellenére nem nyúltam a farkamhoz, nem akartam elélvezni. Meg akartam várni, amíg Jack elélvez, amíg elveszíti a kibaszott fogadást, hogy aztán megdughassam a barátnőmet.
Jack újra felnyögött, ahogy a barátnőm mindkét kezével körbefogta a vastag farkát, és a száját előre-hátra pumpálta a fekete faszán. Szörcsögő, öklendező hangokat adott ki, és hallottam, ahogy nyöszörög, miközben csinos fejecskéjét Jack szörnyeteg farkára nyomta. A szemét szorosan behunyta, nem törődve a fekete rúdról lecsöpögő nyállal, ami az állán keresztül folyt, és sűrű patakokban csorgott le a mellére. A nyál, az előváladék és a nedves könnyei végigcsorogtak az arcán. Soha nem láttam még Natalie-t ennyire megszállottnak, attól a vágytól hajtva, hogy kielégítsen egy férfit.
A saját orgazmusom közel volt, pedig magamhoz sem értem. Kezdtem aggódni, hogy elveszíthetem a fogadást, ha ez tovább tart. De úgy tűnt Jack bármely pillanatban megadhatja magát, és Natalie éhes szájába engedheti elfojtott magját. Készen álltam erre a pillanatra. Még az sem érdekelt, hogy a barátnőm száját teletölti a spermája. Meg akartam dugni őt ott, az ágyunkon, Jack szeme láttára.
Ekkor meghallottam Jack nevetését, egy mély torokhangú kuncogást. Natalie abbahagyta a szopást, zihálva szorította a vastag, fekete rudat. Ahogy kivette szájából a fekete faszt, annak kövér makkját sűrű nyálfolyam kötötte össze rózsaszín ajkaival. Álláról is nyúlós folyadék csöpögött feszes melleire, csillogóvá varázsolva fehér bőrét. Rózsaszín mellbimbói izgatottan meredeztek, várva a további tortúrát.
„Szép próbálkozás! ” Mondta Jack. „De ennél jobbat kell majd mutatnod! ”
Hogy igazát alátámassza, betekerte a kezét Natalie barna hajába, és addig húzta hátra a fejét, amíg a lány arca fel nem nézett rá. Farkának hatalmas fejét Natalie ajkaihoz illesztette, és a lánynak már nem volt más dolga, mint kinyitni őket, hogy befogadja a
f
alf
el
alf
alf
alf
lt
masszív, fekete húst. A fejét a hajánál fogva a helyén tartva Jack beledöfte farkát a barátnőm szájába. Natalie szemei tágra nyíltak, ahogy a vastag fej a torkán csattant. Jack visszahúzta, majd újra beledöfte.
„Na, ez már jobban tetszik! ” Kiáltott fel Jack.
Natalie szeme már nem rajtam volt. Éppen csak levegőt tudott venni, miközben Jack a farkával döngölte a torkát. Natalie kétségbeesett, nedves gurgulázása betöltötte a szobát. Aztán a férfi hatalmas, fekete kezei felfelé billentették Natalie arcát, és láttam, ahogy hatalmas, fekete farka meghajlik, ahogy a lány torkának apró nyílásához szorította a pénisz fejét.
„Csak nyugi, bébi. ” Mondta Jack, a hangja most már nyugodt volt. „Csak hagyd, hogy megtörténjen. ”
Natalie küzdött a késztetés ellen, hogy elszorítsa a torkát, és tág, nedves, könnyező szemekkel nézett fel rá. Tekintete ijedt volt, de egy szemernyi ellenkezést sem vettem észre benne. Aztán egy nyálkás, nedves gurgulázással torkának izmai elernyedtek, és láttam, ahogy sápadt nyaka kidudorodik, miközben a teste befogadja a férfi fekete húsának majdnem minden egyes centiméterét. Persze a vastagsági méretei miatt az egész hosszát nem lehetett benyelni, de a fizikailag lehetségest megtette. A farkával megdugta a torkát, és a szívem összeszorult, ahogy a barátnőm elfogadta a teljes kemény, fekete húst, amit a férfi adni tudott. Natalie forró járatát az ajkától a torkáig teljesen kitöltötte Jack fekete, lüktető húsa.
Így tartotta a nő fejét, hagyta, hogy a barátnőm érezze a lüktető péniszét, egészen addig, amíg Natalie nem bírta tovább levegő nélkül. Nyáltól csillogó fehér kezét Jack vastag combjához nyomta, körmeit a kemény, fekete húsba vájta. Gyűrűje megcsillant a sötét bőrön, miközben levegőért küzdött. Jack még egy másodpercig hagyta, hogy a lány érezze vaskos húsát, mielőtt eleresztette volna. Hitetlenkedve néztem, ahogy Jack fekete pénisze centiméterről centiméterre tör ki Natalie rózsaszín ajkai közül, aki eközben újabb nyálfolyamot öklendezett fel. Visszahanyatlott a sarkaira, felnézett Jack szemébe, ujjbegyeivel gyengéden megdörzsölte meggyötört ajkait, amelyet vastag nyálfolyam kötött össze feszes melleivel. Másik kezével az állához nyúlt, és az azon függeszkedő nyálat a markába szorította. Ösztönös mozdulattal nyúlt saját lábai közé, és dörzsölte szét punciján a sikosító folyadékot.
„Ez hatalmas! ” Mondta áhítattal. „Még közelében sem voltam ekkora fasznak! ”
Nem tudtam megállni, hogy ne pillantsak a vékony, fehér farkamra, amely még mindig nagyon kemény volt, de nagyon kicsi ahhoz képest, amit szerető barátnőm az imént vett le a torkán. Ami még rosszabb volt, hogy ennek még nem volt vége. Jack nem élvezett. Sőt, úgy tűnt, közel sem volt ahhoz, hogy elélvezzen. Tekintetem össze-vissza ugrált a barátnőm csodálattól ragyogó arca és a nyálától ragyogó fekete fasz között. Aztán a félelmetes péniszen ragadt meg figyelmem, és látva a lüktető, hatalmas, csillogó tömegét, már nem voltam benne biztos, hogy nem akarom látni Natalie testében. Mintha Jack tudta volna mi jár a fejemben, szája vigyorra húzódott, majd hatalmas, fekete karjaiba kapta Natalie-t, és tátott szájjal csókot nyomott az ajkára.
Barátnőm mélyen felnyögött, a frusztráció és a vágy nyilvánvaló nyögése hallatszott a torka mélyéről. Félelem öntött el, ahogy láttam, amint Natalie szája kinyílik, hogy befogadja Jack tapogatózó nyelvét. Apró, fehér kezei Jack hatalmas mellkasát tapogatták, végigfutottak az izmokon, képtelen volt megálljt parancsolni. Jack fekete ujjait a lány fenekének zsenge húsába fúrta, magához húzta, és a combjához préselte. Hatalmas fekete farka végigcsúszott Natalie testén, nyálkás nyomot hagyva a hasától a mellkasáig.
Hosszú, gyötrelmes pillanatokon át néztem, ahogy Natalie csókolja Jacket, igazán csókolja. Ott ültem, egyedül és rémülten, a farkam kőkemény volt, de a szívem megszakadt a barátnőm minden egyes kéjes nyögésétől. Ennyit a csókolózás tilalmáról szóló szabályról. Jack volt az, aki végül megszakította a csókot, Natalie csalódottan nyöszörgött, és Jack karjaiba roskadt. A mélytorok és az azt követő csók hatására a nő lábai elgyengültek és ernyedté váltak. Jack Natalie-ra vigyorgott, majd rám szegezte a tekintetét.
„Na, ez már jobban tetszik. ”
Jack egy gyors mozdulattal felkapta Natalie-t az erős karjaiba. A lány felkiáltott a meglepetéstől, és belekapaszkodott a férfi vastag izmaiba, miközben a hatalmas fekete válla fölött rám nézett. A tekintete mindent elárult. Nem vidámság és magabiztosság, hanem vágy és félelem meredt rám azokból a szép szemekből. A fogadás óta először Natalie rádöbbent, hogy veszíteni is lehet.
Nyilvánvaló vágya ellenére Jack gyengéden az ágyra fektette Natalie-t, ő is térdre ereszkedett az ágyon, és vigyorogva meglóbálta csillogó férfiasságát. Aztán hatalmas, fekete testét barátnőm apró, sápadt alakjára eresztette, és megcsókolta. Natalie leplezetlen mohósággal fogadta a csókokat. Jack a nő fülébe mormolt, és hallottam, hogy Natalie a vágytól gyenge hangon válaszol.
„Igen. ”
Jack halk, mély morgást eresztett meg, és Natalie melleire támadt. Barátnőm rám nézett Jack széles háta fölött, a szája a gyönyörtől tátva maradt, a szeme tele volt intenzív vággyal, amit nehezen tudott kontrollálni. Aztán lehunyta a szemét, és átadta magát Jack szájának, ahogy a férfi a mellbimbóit szopogatta, hatalmas fekete kezei pedig a lány apró, sápadt testének többi részét is felfedezték. Natalie megadóan felnyögött. Jack végigcsókolta magát a lány testén, és a tökéletes, fehér húsán élvezkedett. Nyálas csókok nyomát hagyta a lány bordáin, Natalie feszes hasán, és végül az arcával az ágyéka fölé érkezett.
Natalie ficánkolt az ágyon, a fenekét felfelé mozgatta, várta Jack száját. A férfi így hagyta a kéjtől vonagló lányt, megragadta a bugyiját, lehúzta Natalie kerek fenekéről, és végül lecsúsztatta a lábáról. Átdobta a bugyit a válla fölött, és én felnyögtem, amikor a lábamnál landolt. Jack teljes magasságában felállt, termetes fekete alakja Natalie fölé tornyosult. Natalie felnézett rá, szemei elhomályosultak a kéjtől, egyik keze lecsúszott a csiklójához, és megdolgozta a duzzadt bimbót, miközben Jack hatalmas, lüktető faszát nézte.
„Annyira dögös vagy. ” Motyogta Jack.
Natalie felsikoltott, amikor Jack lehajolt, megragadta a combjait, és addig feszítette hátra a lábait, amíg a nedves, rózsaszín rését teljesen kitárta. A nő lábai közé térdelve végigfuttatta nyelvét a feneke szűk, rózsaszín lyukától egészen a csiklójáig. Natalie zihált, amikor Jack szája egy másodperccel tovább időzött a duzzadt csiklóján, majd a férfi felemelkedett, hatalmas farkának fejét Natalie védtelen nyílásához tartotta.
„Várj! ” Nyögött fel Natalie, és apró, sápadt ujjaival megpróbálta visszatartani Jack testét. „Óvszert kell viselned! ”
Jack is felnyögött, és vastag farkát végigcsúsztatta Natalie résén, végigdörzsölte a csiklóján, hagyta, hogy a lány érezze a teljes, lüktető hosszát. Natalie kétségbeesetten felnyögött, de a kezét Jack mellkasán tartotta, ellenállva a vágynak, amit tudtam, hogy érez. Azt a nagy, fekete faszt akarta. És ebben a pillanatban én is azt akartam, amit ők ketten. Bántam, hogy Natalie megállította a férfit, látni akartam, ahogy a lüktető pénisz szétfeszíti barátnőm szűk punciját. De egyben büszke voltam arra, hogy ellenállt, örültem, hogy nem volt hajlandó kockáztatni, hogy teherbe essen egy pillanatnyi kéjvágyért. Talán Natalie még mindig eléggé magánál volt ahhoz, hogy megnyerje ezt a versenyt.
„Rajtad áll. ” Mondta Jack, miközben még mindig fel-alá dörzsölgette farkát a lány forró nyílásában. Faszának vége bőven Natalie köldökén túlig ért. „Csak hogy tudd, óvszerrel alig érzek valamit. Csak tovább fogom bírni tőle. ”
„Ó, bassza meg! ” Nyögött fel Natalie.
Mindketten tudtuk, hogy közel van a vereséghez. Könnyes szemmel nézett rám. Nem tudtam eldönteni, hogy ez a frusztráció miatt volt, amiért nem kaphatta meg Jack farkát, vagy a félelem miatt, hogy veszíthet.
„Mit szólsz hozzá, Tomy? ” mondta Jack, még mindig Natalie-t nézve, aki
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lenül
vonoglott az ágyban. „ Meg akarod kockáztatni? ”
Persze, hogy bólintottam, hiszen ezt akartam. Azt akartam, hogy gumi nélkül dugja meg a barátnőmet. És láttam, hogy Natalie is megkönnyebbülten felsóhajtott. Rájöttem, hogy talán már nem is a fogadásról van szó. Lehet, hogy az én imádott barátnőmnek csak arra volt szüksége, hogy Jack csupasz farkát a testében érezze. És én ezt látni akartam. A saját farkam olyan kemény volt, mint még soha. Fájdalmasan lüktetett, ahogy Jack a farkának nagy, bíbor színű hegyét mélyen beledugta Nat védtelen puncijába.
„Lassan! L-l-lassan. ” Zihált Natalie.
Jack összeráncolt homlokkal koncentrált, és megállt, amikor farkának néhány centimétere Natalie duzzadt ajkai közé hatolt. Úgy maradt, és láttam, ahogy izmos feneke összehúzódik és elernyed, ahogy fekete faszának még néhány centijét a barátnőm puncijába fúrta. Natalie nyögött és vonaglott, ahogy a teste megpróbált megnyílni, hogy befogadja a férfit. Mintha pornót néztem volna, de ez összehasonlíthatatlanul izgalmasabb és élvezetesebb látvány volt. Jack felnyögött, és még néhány centivel beljebb csúszott. Újra és újra megismételte a folyamatot, addig feszítette a barátnőm punciját, amíg lüktető, fekete farkának minden centimétere Natalie fehér testébe fúródott.
„Ó, bassza meg! ” Natalie felnyögött. „Bassza meg, ez hatalmas! ”
„Így van, ribanc! ” Mondta Jack. „Fogsz te még könyörögni a nagy fekete faszomért! ”
„N-nem, ez n-” Natalie tiltakozását elvágta, amikor Jack néhány centit kihúzta a farkát, majd újra beledöfte Natalie testébe, és a matracra szögezte. Azt hittem, Natalie ott helyben elélvez, és a verseny véget ér. De megint meglepett. Jackre nézett, összeszorította a fogait, és felszisszent.
„Egész héten a férjemmel leszek. ” Mondta. „Míg te otthon maradsz a kezeddel. ”
Jack felnevetett, telt, mély nevetéssel. Láttam, hogy Natalie mosolya egy kicsit elillant, amikor Jack rájött, hogy blöfföl.
„A francba, Nat! Abban a pillanatban nyertem, amikor hagytad, hogy beléd dugjam ezt a kibaszott faszt! ”
„Nem! ” Kétségbeesetten nézett rám. „ Ez nem igaz! Tomy! Én szeretlek téged! I-”
Nataliet ismét félbeszakította, amikor Jack teljes hosszában kivette a farkát a puncijából, és újból belevágta. Elképedve néztem, ahogy Jack hatalmas, csillogó fekete rúdja lassan kicsúszott Natalie puncijából. A rózsaszín ajkak belekapaszkodtak, ahogy a férfi visszahúzta a szörnyeteget, hogy aztán újra és újra a helyére csússzon, miközben újra és újra a barátnőmet döngölte. Hogy tudta Natalie befogadni ezt a monstrumot? De megtette, és hamarosan buja feneke felemelkedett az ágyról, ahogy Jack farkának lökéseire válaszolt.
„Ez az, ribanc! ” Jack morogta. „Csak add meg magad! ”
„Ó, nem, nem, nem, nem. ” Natalie kántálta, de láttam, ahogy az akarata feloldódik előttem. „Kérlek, ne folytasd. ”
Jack nem hallgatott rá, hanem Natalie könyörgésétől felbuzdulva újból támadásba lendült. Fekete ujjai mélyen a lány combjának húsába vájtak, hogy szétfeszítse a lány lábait. Hatalmas fekete golyói a lány fenekének feszes, fehér húsához csapódtak. A farkának a méhnyakát kellett ütnie, és a védtelen anyaméh bejáratához csapódnia. Hallottam, hogy fáj, ha egy farok ilyen mélyre hatol, de Natalie teste olyan éhséggel fogadta a döngetést, amilyet még soha nem láttam tőle. A saját farkam is csatlakozott a nő gyönyöréhez, a kezem a vékony rudamatt rángatta. Egy részem rémülten vette észre, hogy el fogja veszíteni a fogadást, ahogyan én is. Ezek az ijedt gondolatok háttérbe szorultak, ahogy a vágyam átvette az irányítást, és átéreztem a lány gyönyörét.
„Ó, a francba! ” Natalie kétségbeesetten felkiáltott, és rám nézett, a szemei tágra nyíltak, amikor rájött, mi fog történni. „Annyira sajnálom, Tomy. Én-én nem tehetem! Én-én... ”
Natalie hirtelen megfeszült, izmai összehúzódtak, egész csodálatos teste egy összenyomott rugóvá vált. Abbahagyta a vonaglást, a szája néma sikolyra nyílt, ahogy Jack nagy, fekete farka a végsőkig feszítette. Natalie olyan sikolyt eresztett meg, hogy az egész lényemet betöltötte. Teste elrugaszkodott az ágyról, háta meggörbült, ahogy minden izma és idegvégződése a legerősebb orgazmusban tört ki, amit valaha láttam.
Soha nem gondoltam volna, még a legvadabb álmaimban sem, hogy Natalie valaha is így elélvezhet.
Ahogy Natalie sikolyai visszhangzottak a fülemben, a saját farkam felrobbant, és az ondó vastag patakokban fröccsent a kezemre és a hasamra. Még soha nem élveztem ekkorát, és képtelen voltam elfordítani a tekintetemet a barátnőmről, miközben együtt éltük át a gyönyör hullámait. Jack erős, fekete keze lenyúlt, megragadta Natalie nyakát és az arcát a sajátjához húzta. Egymáshoz szorítva, homlok a homlokhoz, mélyen a barátnőm szemébe nézett.
„Most már az enyém vagy, Natalie. ” Morogta.
Natalie ködös tekintettel rám nézett. Látta elfröccsent, de továbbra is kemény farkamat. Ránézett a fekete férfira és bólintott. Sikerült egy apró,
e
alf
lk
alf
ín
alf
zo
alf
tt
sóhajtást kiadnia.
„Igen, Jack. ” Lihegett. „Ó, igen. ”
Aztán a bájos barátnőm éhes, szenvedélyes csókokat adott neki, vádliját meghajlítva próbált felmászni Jack testére, hogy tovább pumpálhassa magát a farkán. Így tartották egymást, csókolózva és nyögdécselve. A látvány, hogy a barátnőm nem csak kefél, hanem szeretkezik a hatalmas, fekete férfival, rettegéssel töltött el. Ez nem csak szex volt, nem is lehetett csak szex, ha Natalie így elélvezett. Natalie számára ez valami több volt. És még nem volt vége.
„Újra. ” Hallottam Natalie suttogását, egy édes, szeretetteljes könyörgést Jack fülébe. „Csináld újra, Jack. Csináld újra. ”
Jack elmosolyodott, mert rájött, hogy nem csak a fogadást nyerte meg. Natalie lábaival a dereka körül, Jack újra és újra belefúrta magát a lány testébe. Nem volt több szó, csak nyögések és nyöszörgések a gyönyörtől, amelyeket Jack nehéz golyóinak nedves hangjai és Natalie puncijának szörcsögései tarkítottak.
„„A francba, bébi! ” Jack felnyögött. „El fogok élvezni! ”
„Ne hagyd abba, Jack! ” Natalie nyöszörgött. „Kérlek, ne hagyd abba! ”
Jack a lány szemébe nézett.
„El fogok élvezni benned, Nat. Ezt akarod? ”
Natalie, a pillanat hatása alatt, bólintott.
„Igen, bébi! Élvezz belém! Élvezz velem, bébi! Kérlek! ”
A szemük egymásra szegeződött, miközben Jack háborítatlanul kefélte Natalie-t. Már nem aggódott a fogadás vagy Natalie védtelen méhe miatt. Egymás szemébe néztek egészen az utolsó pillanatig, amikor testük átadta magát az intenzív, közös örömnek.
M
alf
eg
alf
alf
nz
alf
ott
fülemet Jack nyögései és Natalie sikolyai töltötték meg. Képtelen voltam félrenézni, ahogy Jack feneke összeszorult, golyói összehúzódtak, és kilőtte nehéz magját mélyen Natalie puncijába. Továbbra is egymás szemébe néztek, amíg testük elernyedt, ajkaik találkoztak, és a két szerelmes újabb mély, szenvedélyes csókba olvadt össze.
Ott ültem és néztem őket, egymáshoz simuló testük, fekete és fehér bőrük gyönyörű kontraszban volt. A szégyen, amit éreztem, mert élveztem ezt az aktust, felütötte a rút fejét. De ez a szégyen csak növelte az élvezetemet, a bűnös perverzió kéje a magasba hágott. Farkam újra életre kelt, és kőkeményen meredt rájuk. Végignéztem, ahogy Natalie egy másik férfival szexel. Ami még ennél is rosszabb, nem tettem semmit, hogy megakadályozzam. Még bűnrészes is voltam az egészben. És ami a legrosszabb? Minden egyes percét élveztem. Még akkor is, amikor Jack belespriccelte spermáját Nat védtelen puncijába intenzív élvezetet éreztem. Kéjjel töltött el, hogy a barátnőmet elrabolták, uralták és rávették, hogy átadja a méhét egy másik férfinak.
Jack felemelkedett Natalie izzadt testéről. A lány aranyos kis sóhajtást adott ki, amikor Jack kihúzta a csöpögő fekete kígyóját a testéből.
„Ó, a francba. ” Nyögte Natalie. „Annyira tele vagyok. ”
Jack a farkával eddig eltömítette Natalie nyílását, és amikor visszahúzódott, egy apró böfögést hallottam Nat puncijának mélyéről. Csodálattal néztem, ahogy sűrű, fehér ondó fröccsent ki a duzzadt puncijából, lecsöpögött a popsija közötti hasadékba, és beleivódott a lepedőbe.
„Van még ott, ahonnan ez jött. ” Vigyorgott Jack, majd ülő helyzetbe húzta Natalie-t, és újabb csókot adott neki.
Natalie felsóhajtott, és a tekintete rám siklott. Végignézett rajtam, ahogy ziláltan, a farkamat elővéve, kétségbeesett kéjvágynak tűnő tekintettel néztem. Mosolyogva nézett fel Jackre.
„2 napon keresztül, nem is tudom. ” Mondta. „Azt hiszem, ez csak egyszeri alkalom volt. ”
„Majd meglátjuk. ” Mondta Jack, és újra megcsókolta a lányt. „Majd meglátjuk. ”
Legyőzötten dőltem hátra a széken. Jack összeszedte a ruháit, és felöltözött, Natalie tekintete végig a karcsú, fekete testén volt. Végül Jack egy kacsintással távozott.
Natalie lassan, csábító mozdulatokkal kicsusszant az ágyból. Arcán kedves, de kissé csúfondáros mosollyal, csípőjét himbálva odasétált hozzám. Meztelen, izzadt testét a lábaim közé csúsztatta, és térdre ereszkedett előttem.
„Bébi? ” Mondta, és hűvös, fehér kezét az arcomra tette. Felemelte az államat, amíg a szemébe nem néztem.
Ott volt ő, az én gyönyörű, szerető barátnőm. A szeme az enyémbe meredt, a szemöldöke aggódva összevonva. Az én gondoskodó barátnőm. Világosbarna haja zilált volt, a göndör fürtök lankadtan lógtak az izzadságtól. A szempillafesték, amit oly gondosan felvitt, fekete könnycseppekként csordogált a szeme sarkából. Agyamban az a kép támadt, ahogyan küzd, hogy Jack pumpáló, fekete faszát lenyomja a nyelőcsövén. A kezem kinyúlt és végigsimított szép fehér nyakának azon a pontján, ahol Jack farkának dagadt hegye kitágította.
„Annyira sajnálom, kicsim. ” Mondta, és megcsókolta az ajkaimat.
Éreztem az izzadtság és az ondó szagát a testén, miközben ugyanazzal az ajkával csókolt meg, mint amivel Jack faszát szopta. Undorodnom kellett volna, de éreztem valami forró érzést a golyóimban, ahogy hagytam, hogy Natalie nyelve a számba döfjön. Az agyam tele volt azzal a gondolattal, hogy Jack nagy, fekete farka a punciját döngeti. Perverz élvezet töltött el, hogy pajzán barátnőmmel csókolózom, miután egy fekete férfi kielégítette. Úgy, ahogy én soha sem fogom tudni kielégíteni. Ezekkel a gondolatokkal azonban olyan kéjvágy is társult, amilyet még soha nem éreztem. Natalie észrevette a merevedésemet, és széles mosollyal nézett lefelé.
„Ó, Istenem! ” Nevetett és rám nézett. „Azt hittem, haragszol! ”
Felállt, felhúzott a székről, és az ágyhoz vezetett. Natalie kuncogott, amikor megbotlottam, és látta, ahogy a kemény farkam hasztalanul ugrál a levegőben. Hanyatt feküdt az ágyon, én pedig rámásztam. Tétováztam, amikor a farkam feje a puncijának nyílásának ütközött. Nedves volt, Jack ondója szivárgott a puncijából, még mindig meleg és ragacsos volt. Szünetet tartottam, amikor rájöttem, mire készülök. Meg akartam dugni a barátnőmet, még akkor is, ha az tele volt egy másik férfi spermájával. A gondolat, hogy ez kenődik a farkamra, perverz vágyat ébresztett bennem. Mi a fene bajom volt?
„Nem fogsz megdugni, Tomy? ” Gúnyolódott Natalie. „Nem akarod visszavenni, amit Jack elvett? ”
Minden habozásomnak vége lett. Beledugtam a kemény farkamat Natalie puncijába, és megdöbbentem, hogy mennyire nedves volt. A nedvei, Jack spermájával keveredve, forró sikosító anyagként fogták körül vékony farkamat. Úgy éreztem, mintha egy meleg, nedves medencében ficánkolnék. Natalie puncija már kitágult annyira, hogy érezhessem eddigi szorítását. Vágytam arra, hogy lássam azt a cikázó mosolyt lecsúszni az arcáról, ahogy belé hatolok. Ehelyett hagyta, hogy a testében csúszkáljak, gúnyos zöld szemei a lelkembe hatoltak.
„Ez jó érzés, bébi? ” Dünnyögte. „Jó érzés megdugni, miután Jack elélvezett a puncimban? ”
„Bassza meg... ” Nyögtem fel, a lökéseim vadak és őrültek voltak, minden finomságot elűzött a dühöm. Natalie lábai a remegő seggem köré tekeredtek, és még erősebben húzott maga felé, segíteni akart, hogy minél mélyebbre hatoljak.
„Olyan jól megbaszott, Tomy! ” Nyüszített. „Annyira, de annyira jó volt! ”
Felnyögtem, a sarkai a fenekembe vájtak, a szemei az arcomra szegeződtek.
„Sokkal jobb, mint te. ” Mondta gonosz mosollyal. Én pedig csak löködtem belé tovább a farkamat, de egy nagyon kellemes kéjes érzésen kívül semmire sem jutottam. Mereven álltam, de nem tudtam elélvezni. Natalie pedig Jack után talán nem is érezte, hogy benne vagyok.
Lassacskán abbahagytam, és lefordultam róla. Farkam könnyedén csusszant ki barátnőm testéből, csillogott a különböző testnedvektől.
„Jézusom! ” Mondta. „Mi lesz velem kettő napig? ”
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.07 pont (57 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
b
banjo
2024. március 26. 06:43
#17
Nem lesz következő rész?
1
plmyaq
2023. május 29. 20:52
#16
Folytatást, please! 😀
1
t
tibee72
2023. április 21. 13:51
#15
Én közepesnek gondolom.
1
feherkalman1
2023. január 27. 01:24
#13
Alaposan megkapta a magáét a lány.
 
1
SikeresOtto
2023. január 20. 03:22
#12
Azért nagy szöveg, szerintem 2 óra nem lenne elég. 
Nekem hihetetlenül zavaró az olvasásban, hogy szokatlan olvasni az "idézőjelesdit", valamint igen tömör a szöveg. Akinek rossz a szeme - mint az enyém is - nem lel benne élvezetet.
2
Ez egy válasz Pavlov 2023. január 18. 07:35-kor írt üzenetére.
l
laja.jl
2023. január 18. 18:27
#11
Összességében nem tetszett.
2
cscsu50
2023. január 18. 15:48
#10
Nem szeretem az ilyen nagyképű, aljas embereket.
2
Z
Zoy11
2023. január 18. 15:05
#9
Nekem a tortenet tetszik, a fogalmazas egyre jobb,minel tobbet irsz.
varom a folytatast
2
sportyman (alttpg)
2023. január 18. 10:21
#8
Nagyon szeretem a feleség/barátnő/menyasszony megosztós történeteket. Ez is izgalmas volt, még ha előre látható is volt a végén kialakult szituáció. Várok egy további izgalmas folytatást és happy and-et, hogy végül is a pár együtt marad, hiába kapott nagyon kielégító megbaszást a feketétól a lány!
3
Andreas6
2023. január 18. 10:19
#7
Nekem nem annyira tetszik, a foLYtatást persze el fogom olvasni. Amúgy veterannal értek egyet.
1
Ez egy válasz SikeresOtto 2023. január 18. 01:52-kor írt üzenetére.
Pavlov
2023. január 18. 07:35
#6
A sztori kellemes felszarvazós fordulatokat tartalmaz, de nagyon sok Google Translate-et hagytál benne, ileltve a központozás is amerikai maradt. Még két órát dolgozni kellett volna rajta.
3
veteran
2023. január 18. 04:46
#5
Nem szeretem az ilyen nagyképű embereket.
3
a
angel234
2023. január 18. 04:28
#4
Nekem is tetszik eddig a történet,majd meglátjuk milyen lesz a folytatás.
1
SikeresOtto
2023. január 18. 01:52
#3
Amikor a fehér emberek ezt mondják, azt gondolják, hogy ez egy bók, és néhány fekete ember annak tekinti, de ha ezt tovább bontja, rájön, hogy ebben semmi hízelgő. Emberek egész csoportját határozza meg – jelen esetben a feketéket, mint tárgyakat, amelyeket kizárólag azzal a céllal hoztak létre, hogy állandó szexuális élvezetet nyújtsanak egy másik csoportnak újra és újra. Az ehhez hasonló értelmetlenségek és teljesen megalapozatlan sztereotípiák miatt a fehér emberek fetisizálnak, és megszállottjává válnak a feketékkel való szexuális találkozásoknak.
Szumma-szummárum, ez inkább egy rasszista kifejezés.
A fordító talán egy másik mondatot adva Natalie szájába feloldhatta volna a szöveg pikantériáját. Monjuk: "… és azt hiszed, ha egyszer megtapasztalom milyen csődör vagy, örökre rabul ejtesz?" 

A történet tetszik, szerintem a fojtatás is jó lesz.
2
SikeresOtto
2023. január 18. 01:32
#2
Elhangzik a történetben egy szólás/szálló-ige:
"Once you go black, you never go back."
Körülbelül annyit tesz, hogy "Ha valaki beleakad egy fekete dákóba, rajta is marad." 
2
T
Törté-Net
2023. január 18. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1