Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ma lecserélték a 2. fejezetet, (a végétől korábban lemaradt kb. 20 000 karakter), így már teljes. Örülök, hogy észrevetted, és bocs a korábbi figyelmetlenségemért.
Igazad van, a második rész végéről elkallódott vagy 10 oldal. Az én hibám volt mert máshogy daraboltam mint a szerző. Kérném egy kis türelmedet, megpróbálom helyrehozni de pár nap kell hozzá, és ebben a kuka melegben alig fog az agyam. Gyakorlatilag elő kell bányásznom valahonnan a nyersfordítást. Ha elveszett, akkor újra kell fordítanom ezt a részt. És persze kicseréltetni a 2. fejezetet. Köszönöm, hogy figyelmeztettél.
Szia! Elkezdtem újraolvasni a sorozatot, és úgy tünik egy rész elkallódott. A második és harmadik rész között a Tonyval és Saraval való találkozás. Nézz utánna kérlek!
Nagyon jó lett. Látszik a sok munka amit bele tettél a fordításba. Látszik, hogy nem csak a G a barátunk fordítót használtad. Gratulálok az igényes és jó munkához.
1
b
berher
2024. augusztus 5. 06:21
Nagyon tetszett! Köszönöm a sok belé fektetett munkát.
Köszönöm, hogy figyelmeztettél.
Gratulálok az igényes és jó munkához.