Hírek

JÚL.
23.
2019

A szobatársam

Egy kicsit magamról. 183 cm magas, fekete hajú, barna szemű. átlagos testalkatú 18-éves meleg srác vagyok.
Eléggé nehezen indult az egyetem, már akkor is, mikor csak jelentkezni kellett. Nem volt számomra furcsa az ilyen dolgok intézése, de most mégis nagy volt a tét ahhoz, hogy bármit is elrontsak. Természetesen felvettek az általam választott szakra. Már csak egy kérdés volt számomra megválaszoltalan, mégpedig az, hogy fel vesznek e kollégiumba, és ha igen, akkor melyikbe. Több lehetőség is adott volt a számomra. Az első, amit a legjobban szerettem volna, ahol 2 fő osztozott egy szobán és egy fürdőn, viszont a konyhát még 4 személlyel kellett volna megosztani. A második, ami még belefért volna az „elvárási kereteimbe”, ahol 3 személy osztozik egy szobán, egy fürdőn és a konyha szintenként közös. Az harmadik és egyben az utolsó, ahol szintén 3 személy osztozik egy szobán, viszont a vizesblokk és a konyha szintenként közös.


JÚL.
22.
2019

Az én utam 2. rész

Haza érve balhé fogadott, láttam anyának ki vannak sírva a szemei.
- Mi történt? - öleltem át.
- Elment, Gábor elment - sírta el magát.
Gábor anya „barátja” volt, én nem nagyon kedveltem egy parazitának tartottam, anya nyakán élt. Sajnos apa tíz éve itt hagyott bennünket, azóta anya a rosszabbnál rosszabb kapcsolatokba ugrott bele. Erre mondják nem volt szerencséje a férfiakkal. Nagy nehezen sikerült megvigasztalnom, így este el tudtam menni a haverokkal bulizni.
- Anya el szeretnék menni. Itt hagyhatlak, nem lesz semmi baj ugye?
- Persze menjél csak, vigyázz magadra, és ne maradj sokáig.
Éjfél után nem sokkal értem haza a buliból. Anya a nappaliban a kanapén hangosan szuszogva aludt, mellette egy majdnem üres vodkás üveg. Csak egy póló, és bugyi volt rajt. Mellé ültem a kanapéra, és ébresztgetni kezdtem.


Elhanyagolt puncika

Mióta megengedtem a pasimnak, hogy minden lyukamat kedve szerint használja, teljesen elhanyagolja a puncimat.
A múlt héten is, amikor hazajött a munkából, épp az ágyban Facebookoztam a laptopomon. Ahogy belépett, rögtön észrevettem nadrágján keresztül a hatalmas merevedését. Vajon már útközben hazafelé verte magának? Hogy lehet, hogy máris ilyen kemény volt?
Szóval épp a barátnőmmel csevegtem Messengeren, amikor a pasim kihúzta kezemből a laptopot és a fésülködőasztalkámra állította. Még csak el sem küldhettem a félig megírt üzenetet. Ha ez az egyezségünk előtt történt volna, miszerint bármikor kedvére használhat, legalább az üzenet elküldéséhez ragaszkodtam volna. De most már másképp álltak a dolgok.
Még csak nem is köszönt vagy üdvözölt, csak rám parancsolt, hogy vegyem le minden ruhámat, és álljak négykézlábra. Egy kicsit megalázó volt, de engedelmesen, sietősen levettem a pólóm és a farmerem.


JÚL.
19.
2019

Anyám megosztja titkait 4. rész

Megérkeztek a nagyszüleim, anya és én, mint szextársak meglepetés volt nekik, erre valószínűleg sosem gondoltak.
Nagyszüleim a hatvanas éveikben vannak, fiatalosok, egészségesek, aktívak és nagyon szexéhesek. A nagymama mindig büszke arra, ahogyan kinéz, korához képest nagyon jól néz ki. Nagyapám nagyon jóképű.
Nem sokkal nagyszüleim érkezése anyám és én is, két nap után előszőr, felöltöztünk, remélem minden normálisnak tűnik, mégcsak nem is sejtik, hogy egyfolytában együtt basztunk.
Sokat tanultam a családunk történetéből, anyám személyes titkai, amit megtudtam, csak erősebbe tette szeretetemet iránta. Igen ő egy egészséges nő, de ugyanakkor az anyám is, és hozzám tartozik.
Miután megérkeztek, kinyitottunk néhány üveg bort, négyen a nappaliban ülve beszélgettünk, mintha évek óta ezt tennénk. Anya különösen boldog volt és ezt ki is mutatta, bár mi nagyon rendesen viselkedtünk.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 33. rész

Lorena Vivivel együtt szállt fel a villamosra. Aznap este csak ketten vágtak neki a fővárosnak, és egy kizárólag táncolós, csajos bulit terveztek be.
– Örülök, hogy megint összejött – kezdte Vivi, mikor leültek – Látod, Én mondtam, hogy ez az egész egy új kezdet lesz számodra, mivel ez az életforma sokkal színesebb és izgalmasabb, mint a hétköznapi, unalmas élet.
– Hát igen, és mennyire igazad volt – helyeselt mosolyogva Lorena – Bár még sok mindenben tapasztalatlan vagyok.
– Azért, mert még nem próbáltál ki mindent. De már így is sokkal tapasztaltabb, nyitottabb, merészebb és magabiztosabb vagy, mint mondjuk tavaly ilyenkor. És nézd meg, sikerült összehoznod a második hármasodat.
– Inkább úgy mondanám, hogy részegen sodródtam az eseményekkel. De persze Én is nagyon örülök, hogy újra hármas szexben volt részem.


JÚL.
18.
2019

Egy valóra vált álom 3. rész

Néhány héttel azután hogy közelebbről is megismerhettem Kingát, azzal hívott hogy van egy meglepetése számomra, találkozzunk nála péntek este. Mit ne mondjak lassan telt el az a három nap, mert nagyon kíváncsi voltam hogy mit találhatott ki. Felérve a lakására mosollyal és csókkal fogadott ahogy mindig. Beérve a nappaliba láttam hogy a kanapén ül a barátnője, Petra, akit nemrég mutatott be de nem ismertem még igazán, csak pár szót beszélgettünk eddig. Vele két puszival köszöntöttük egymást.
Kiderült hogy mesélt rólam Petrának, és ha nem lenne ellenemre akkor csinálhatnánk hármasban.
- Úgy gondoltam te simán ki tudsz elégíteni két nőt is, úgyhogy ha tetszik neked a Petra akkor mindkettőnket megdughatsz.
- Hát nem lenne ellenemre. - Mondtam vigyorogva, miközben, végignéztem ezen a két gyönyörű lányon, akik engem választottak ki. Alig akartam elhinni.


Egy szerető apa kalandozása a fiával 1. rész

Jómagam 56 éves vagyok, a fiam 31 éves, de a történet bő 1 évtizede játszódik.
Ma már egy gyönyörű leány- és egy belevaló fiúunokám, akiknek persze a fiam az édesapjuk. A fiú 10, a leányzó 6 éves.
A fiamat a nejem sajnálatos halála miatt már 4 éves korától egyedül neveltem.
A történet nagyjából 15 éve zajlott, amikor is a fiam éppen túl volt azon a dacos korszakán, hogy senki előtt sem túl sűrűn mutatkozott meztelen. A csajok mellett többször úgy láttam, hogy a srácok sem hagyják hidegen, ahogy engem pedig ő nem hagyott hidegen.
Hosszúkás arc, középhosszú szőke haj, gyönyörű égszínkék szem, nagyjából 175-180 cm, 70-75 kg, kamaszosan sportos felsőtest, gyönyörű arc és szexien arányos lábak. Jól láttam, hogy a bokszerén keresztül, hogy a farkának igencsak szűk lenni odalent. Néztem rá mosolyogva, majd félreálltam, hogy betudjon menni a szobájába, de nem tudtam ellenállni neki és utána mentem, viszont kb.


JÚL.
17.
2019

A szomszéd lánya

Hadd osszak meg veled egy rövidke, ám annál izgalmasabb történetet, ami a minap esett meg velem, mert ekkora mázlija nem mindenkinek adatik életében! Egy igazi gyöngyszemet hozok ma világra, amiről a főszereplők még csak mit sem sejtenek!
Hétfő dél körül a boltba indultam, amikor a kaput nyitva, megláttam a szomszéd 15 - 16 éves lányát és a kis szöszi barátnőjét, a kapujukban állva búcsúzkodni.
- Holnap este érünk haza, de majd felhívlak, jó? - mondta a barátnő.
Odaköszöntem, de rám se hederítettek, miközben a szomszéd lánya, egy szál bikiniben állva, átölelte barátnőjét, és puszit nyomtak egymás arcára. Talán együtt napoztak a hátsó udvaron? - ez ugrott be hirtelen, ezt a kínzóan kívánatos kiscsajt, ennyire hiányos öltözékben látva.