Ha megdugom megszeret?

Szavazás átlaga: 8.46 pont (46 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 1.
Hossz: 35 728 karakter
Elolvasva: 820 alkalommal
Kislánykorom óta van egy nagy problémám. Akkor vettem észre, amikor megjött a menstruációm, azaz mióta biológiailag nővé értem. Ezt mások empátiának hívják és sokan pozitív tulajdonságnak gondolják. Pedig szerintem ez egy átok.
Ez nem a köznapi értelemben vett mások bajának elfogadása, nem. Ez sokkal rosszabb. Ha azt mondanám, hogy érzed a világon levő összes ember szenvedését, akkor is ezt állítanád az empátiáról? Kétlem. Szerencsére én nem mindenkiét érzem, de így is elég rossz. Ha életemben akárcsak először is találkozok valakivel, akiről semmit sem tudok és eltöltünk együtt mondjuk munkatársként egy kis időt, akkor olyan fél óra múlva hozzá igazodik a hangulatom. Talán a testbeszéde miatt, vagy nem is tudom, de úgy érzem hallom a gondolatait. Nem a konkrét gondolatokra értem ezt, mert ha nem beszélünk sokat egymáshoz, akkor sem fogom tudni róla azt, hogy van-e barátja, barátnője, egyszerűen csak annyit érzek, hogy valamiért szomorú, mérges, boldog, vagy éppen nagyon vágyik valamire. Ennél többet nem fogok róla tudni, de ezek az érzések annyira erősek sokszor, hogy az én napomat is erősen befolyásolják. Képes vagyok kimenni a mosdóba sírni, vagy ok nélkül nevetek mindenen, szóval nem éppen kellemes érzés.  
Valamelyik barátnőm azt állította, hogy túl sokat olvasok és túl sok filmet nézek, pedig ez nem is igaz. Akadnak nálam nagyobb könyvmolyok és filmeket is alig merek nézni, mert a főhőssel, vagy éppen a női főszereplővel annyira együtt tudok érezni, ha jól alakítják a szerepüket, hogy rám ragadnak a filmbeli érzéseik.  
Jelenleg szobalányként dolgozok és estin egyetemre járok. Azért is választottam ezt a munkát, mert a végzettségem szerint ennél több nem lehetnék abban az osztályon felüli szállodában. A szobalányokat sokan a takarítónőkkel, mások meg az eszkort lányokkal azonosítják. Ez is óriási tévedés, mert takarító személyzetet a cég külön foglalkoztat és a nagyobb takarítási munkát mindig profi külső szakembergárdára bízzák. A legtöbb takarító eszközt nem is tudom használni. A főbb teendőim közé tartozik elsősorban az ágyneműk áthúzása és a szobákban levő készletek feltöltése. Minden a szobáktól függ. Egy lakosztályba például jár az italok sokfélesége és abból mindig kell legyen elegendő.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 17 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.46 pont (46 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2024. május 5. 08:25
#9
Gratulálok, kitűnő írás.
3
Titti
2024. május 1. 21:52
#8
Szerinted érdekelni fog egy határozott férfit a szülei tiltakozása, ha már a feleségéről van szó? 
Vagy érdekelné a z olvasókat a Lisával éppen megkötött házasságának az érvénytelenítésével kapcsolatos procedúra? 
Hm. Talán egy második nászéjszaka, amikor egyikük szeme sincs bekötve? Nem, az elég giccses lenne, bár ha a srác revansot akarna, hogy egyenlíthessen... Talán az lehetne, de hasonlóval – más szereplőkkel – biztosan beküldtem már olyat. 😉 Vagy legalábbis megírtam. 😅
Ennek is gondolkodhatok a folytatásán, de mire megírom és megjelenik, már senki sem fogja tudni majd, hogy ezzel kapcsolatos.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 21:36-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. május 1. 21:36
#7
A többi bonyodalmat a következő részben írhatod meg.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 1. 18:03-kor írt üzenetére.
f
fiesta14
2024. május 1. 20:32
#6
Jó. jöhetne a folytatás
1
Titti
2024. május 1. 18:03
#5
Szerintem benne van a válasz a sorok között. A srác titkon arra vágyik, sőt először mondja is a lánynak, hogy jobban szeretné elkövetni a nászéjszakát egy hozzá hasonlóval, mint a kijelölt menyasszonyával. Plusz nem Lisáról álmodozik az aktus közben sem -- ezt direkt beleírtam pár sorba, bár féltem attól, hogy megakasztja egyesekben a történet folyamát. 
A lány is a végén fájlalja, hogy éppen mások nászéjszakáján kell találkoznia egy hozzáillő pasival és utaltam arra is, hogy a vágynál több benne az érzés a férfi iránt. 
Ha mindez mégse lenne elég, akkor már az elején írtam, hogy egyrésze vágyik a romantikára, egy állandó kapcsolatra a sok egyéjszakás, bár testileg kielégítő kaland után. 
Segítheti a döntését a bosszúvágy is, amiért Lisa eléggé szemét volt vele...
Na, ennél már csak akkor lett volna egyértelműbb, ha ténylegesen kiírom: levette a szemkötőt és boldogan éltek, míg a hajóút végén meg nem jelent az após, anyós. 😀
Ettől még juthat bárki más következtetésre is. 😉
2
Ez egy válasz salsa 2024. május 1. 17:26-kor írt üzenetére.
salsa
2024. május 1. 17:26
#4
Nagyon jó, hogy függőben hagytad a választ. Mindenki a maga szája íze szerint képzelheti el a folytatást. De ha mondjuk egy 'Anzix a Bahamákról' című történet lenne a következő...
2
Titti
2024. május 1. 03:33
#3
Úgy gondoltam ez egyértelmű, amikor írnak neked egy üdvözletet a Bahamákról. 😀
Mint ahogy az is, hogy a 3 db 10-es szavazatot egyből 1 db egyes követte, ne örüljek már annyira. 😂 Valamikor volt ez téma a fórumon, hát... Semmi sem változott. Csak az árak, mert azok emelkedő tendenciát mutatnak. 😉
A követelmény tekjesítve, mert már legalább háromnak tetszett és csupán egynek nem. Eddig. 😇😊
Köszönöm.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 00:21-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. május 1. 00:21
#2
Megtudhatom én is, hogy mit döntött?
1
T
Törté-Net
2024. május 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1