A+ A-

Lilla, Bea, Szilvi

- Itt van, fogd meg!
Bea a nagy franciaágy közepén ült törökülésben, és úgy ágaskodva, rémüldözve kapott a felé repülő telefon után, amit persze nem kapott el, és az enyhe huppanással mellette esett le a virágmintás takaróra.
- Jézusom, hülye vagy? Dobálod ezt a drága telefont... - Lilla csak nevetett. A két lány hazaért a nyaralásból már néhány napja, de még szabadságukat töltötték. Sokat beszélgettek a tengerparton történtekről, kezükben a náluk hagyott cetlit forgatva gondolkodtak, vajon tényleg jó ötlet lenne - e egy harmadik lányt meginvitálni magukhoz. Lilla, az idősebb, bevállalósabb jellem, nagyon rajta volt az ügyön, Bea pedig féltékenységével és izgalmával párhuzamosan küzdve próbálta meg kitalálni, hogyan lenne a legjobb. Végül azon a péntek estén eldöntötték, hogy felhívják Szilvit, a lányt, aki kileste szeretkezésüket a tengerparton, és megismerkednek vele, lesz ami lesz. Lilla mosolyogva ült le újra és újra elbizonytalanodó kedvese mellé, kezébe vette a telefont, és bepötyögte a megadott számot. Megpuszilta, majd gyengéden megcsókolta Beát, és megérintette a hívás gombot.
Néhány kicsengés után fiatal hangú lány szólt bele a vonal túlsó felén. Megköszörülte a torkát.
- Igen?
- Szia, én Lilla vagyok, és... őőő... Nem tudom, emlékszel - e ránk, otthagytad nálunk a telefonszámodat néhány napja a tengerparton... - Néhány másodperc feszült csend.
- Oh, igen, szia, hú, hát nem is gondoltam volna, hogy felhívtok... Igen én vagyok az, Szilvi.
- Azok után, azt hitted, nem keresünk meg? - Lilla derült mosolyát bizonyára a másik oldalon is hallani lehetett. A másik lány még mindig bizonytalanul, de egy kicsit oldottabban folytatta.
- És... Minek köszönhetem, hogy...
- Annak, hogy úgy döntöttünk a barátnőmmel, szeretnénk találkozni veled és megismerni. Lenne hozzá kedved, mondjuk holnap? - Az újabb néhány másodperc csend mindhármójuk számára örökkévalóságnak tűnt, talán még egymás szívdobogását is hallották. A túloldalon néhány mély lélegzetvétel után hangzott el a válasz, bizonytalan, mégis izgatottan búgó hangon:
- Rendben...
Másnap délután kellemes kávézóba ültek be a lányok, menekülve a forró szombati Nap sugarai elől. Lilla és Bea türelmetlenül várakoztak, de régi - új ismerősük pontosan érkezett, ők már messziről felismerték. Vékony, fiatalos arcú leányzó lépett be a kávézó ajtaján, hullámos, sötétbarna haja vízesésként omlott keskeny vállaira. Nem lehetett több 165 centinél, apró, rózsaszín felsőt, rövid szoknyát viselt, mely alól nem túl feltűnően, de izgalmasan tűntek elő csinos combjai. Vállán divatos, de nem giccses táska, fehér szandáljából fiatalos lábfeje mosolygott a világra. Szilvi nem csak a nyári melegtől kipirulva vette észre már a bejáratban a két másik lányt, és kissé megszeppenve ült le velük szemben az asztalhoz.
A lányok nem úgy néztek egymásra, mint egyszerű ismerősök. A kávézó vendégei, az ablak mellett elsétáló járókelők nem vehették észre, de Lilla, Bea és Szilvi az első pillanatban mélyen, szinte vágyakozva keresték egymás pillantását. Talán ez az a szikra, amitől izzik a levegő, amitől megdobban a szív és a bugyiban is megmozdul valami. A másik közelsége, parfümének illata, amit egyszerre lélegeznek be, és érzik, hogy többről van szó, mint baráti beszélgetésről. Bármi is legyen az, a három lány között azonnal megvolt, és bár visszafogottan ismerkedtek, mindannyian érezték az első pillanatban, hogy itt nem lesz megállás.
Szilviről kiderült, hogy néhány évvel tényleg fiatalabb náluk. Még csak 23 éves, pályakezdőként dolgozik egy irodában. Nem tartotta magát leszbikusnak, de kíváncsisága mindig is nagyobb volt vállalkozó kedvénél. A nyaraláskor történtek pedig spontán jöttek, és nem tudott ellenállni a kísértésnek. Mire a kávéscsészék kiürültek, és csak némi tejszínhab - maradék emlékeztetett az ízletes italra, a három lány is feloldódott. Lilla érezte, hogy itt az idő. Egy ujjával az előtte lévő csésze száján körözött, másik kezével a nyakát támasztotta.
- Szóval, Szilvi... Lenne kedved feljönni hozzánk, hogy ott folytassuk? - A legfiatalabb lány nagyot nyelt, kislányos arca ismét elpirult.
- Hát, ha mindketten úgy gondoljátok... - Szeme találkozott Beáéval, aki mosolyogva, bíztatólag bólintott. A bólintás ugyanúgy szólt önmagának is. Az asztal alatt megfogta Lilla egyik combját, és kajánul megszorította.
A közös lakásba érve a három lány még mindig barátságosan beszélgetett, nem volt nyoma komolyabb gesztusnak, egyikük sem volt az a lerohanós fajta. A nyári forróságból a hűvös, lesötétített előszobába érve azonban megváltoztak a dolgok. Bea lágyan kézen fogta Szilvit, úgy invitálta be a lakásukba. Lilla halkan csukta be az ajtót, a zárat egy kattanással ráfordította.
- Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem gyorsan le kell zuhanyoznom - kezdte. Szilvire nézett, aki zavarában a két lány között forgatta a fejét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 04. 19. szombat 07:03
Nem rossz írás.
#6 joozsi 2013. 03. 14. csütörtök 04:57
Szuper!
#5 rockycellar 2013. 03. 13. szerda 18:24
A legjobb
#4 genius33 2013. 03. 13. szerda 11:44
Szuper smile
#3 Rinaldo 2013. 03. 13. szerda 09:30
Jó kis leszbi történet.
#2 hairy_pussy 2013. 03. 13. szerda 07:10
10p
#1 Törté-Net 2013. 03. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?