Albérlet 3. rész

Szavazás átlaga: 7.21 pont (78 szavazat)
Megjelenés: 2023. március 16.
Hossz: 12 965 karakter
Elolvasva: 1 661 alkalommal
Másnap délután 5 körül értem haza szüleimhez. 6 óra körül Edit hívott, hogy emailben küldött egy programot, töltsem le a laptopomra, és ha kész vagyok, hívjam fel.

Kész lettem felhívtam. Telefonon mondogatta, hogy mit csináljak, hova kattintsak, és egyszer csak megláttam őt a monitoron keresztül. Kérdezte, hogy egyedül vagyok-e a szobában, mondtam, hogy igen, az egész lakásban, és ekkor mondta, hogy tegyem le a telefont.

Letettem, és bekapcsoltam a hangot, és a gépen keresztül beszélgettünk. Elmondta, hogy ezen a kamerán keresztül a férjével sokszor igy szoktak csetelni. Van egy funkciója a kamerának, miszerint teljesen sötétben, ha nála ki van kapcsolva a monitor, akkor is lehet vele közvetíteni, ezt ki szeretné próbálni. Láttam, hogy teljesen besötétített a szobát, lekapcsolta a monitort. Az én monitoromon megjelent a kép és hallottam, amint beszél hozzám. Mondta, hogy én hallom, amit mond, látom is, és elkezdett vetkőzni, és simogatta magát, majd meztelenül masztizni kezdett.

A kamera elég nagy felbontásra volt állítva, jól láttam a punciját, melleit. Miután elélvezett, annyit mondott, hogy este 10 óra után kapcsoljam be a gépet, és ha nem egyedül leszek otthon, akkor zárjam be az ajtómat, és készítsek magam mellé fülhallgatót.

10 óra előtt bezárkóztam a szobámba, bekapcsoltam a gépem, de a monitor sötét volt. Pár perc múlva megjelent a kép, Edit volt az. Annyit mondott, hogy készítsek magam mellé papír zsebkendőt is. Nem tudtam mire vélni, de úgy tettem. A kamera teljesen az ágyra volt irányítva, és eléggé felnagyítva. Kezdtem sejteni, hogy mit fogok látni. Edit kiment szobából, majd pár perc múlva Lacival ketten jöttek vissza. Leültek az ágyra, és beszélgetni kezdtek mindenféle dolgokról.

– Remélem ma is meg fogsz annyira dugni, mint múlt héten – mondta Edit.

– Ha van olyan tablettád, akkor biztosan – válaszolta Laci.

Edit kihúzta az éjjeliszekrény fiókját, kivett belőle egy tablettát melyet Laci lenyelt. Mindketten vetkőzni kezdtek, de egymásnak nem segítettek. Edit mindig úgy fordult, hogy jól lássam. Laci a nadrágjával vesződött, de már látszott, hogy kezdett ágaskodni a farka. Edit már a bugyiját is levetette, úgy fordult, hogy lássam a punciját is, és simogatni kezdte magát. Laci a boxerját próbálta levenni.

– Elég hatásos a pirula, alig bírom levenni az alsóm. Mondta, miközben Edit már a punciját simogatta.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.21 pont (78 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!