Hírek

DEC.
20.
2019

Egy pesti kaland

Ez a dolog nem olyan rég történt meg velem. Imádok utazni és imádom Budapestet. Egy alkalommal egyedül mentem fel, csak az utazás miatt, meg ugye pest miatt. Sétálgattam az utcán és szembejött velem egy srác. Már messziről kiszúrtam magamnak, és gondolkodtam, hogyan szólíthatnám le. Tudom közhely, de a legegyszerűbb ismerkedési mód a "tűzkérés". Gyorsan elővettem egy cigit, és úgy csináltam mintha tüzet kérnék... majd amikor odért hozzá fordultam:
- Bocsi. Tudnál tüzet adni nekem? - és mosolyogtam nagyon csábosan. A mosoly megtette a hatását, mert elkezdtünk beszélgetni. Megkérdezte, hogy nem megyek e el vele sétálni, mert úgyis csak egyedül sétálna. Persze kaptam az alkalmon és elmentem vele. Margitszigetre mentünk... a kedvenc helyem.


DEC.
19.
2019

Egy kapcsolat történései

Andrissal mindketten a harmincas évek elején jártunk mikor megismerkedtünk. Előtte több kapcsolatom, szexuális kapcsolatom is volt. Kétszer éreztem előtte, hogy igazán szerelmes vagyok. A szex terén sem volt soha problémám.. mondhatni jó pasikat fogtam ki mindig.
Mikor találkoztam vele egy házibulin, először nem éreztem semmi extázist. Bemutattak minket közös ismerőseink, pár szót beszélgettünk, de semmi maradandót nem hagyott az emlékezetemben. Mikor másodjára találkoztunk, hasonló körülmények között, már minden máshogy alakult. Mindketten kicsit alkohol hatása alatt álltunk. Sokkal felszabadultabban viselkedtünk, nevetgéltünk, lökdösődtünk. Mikor először érintette meg a fenekem „véletlen” bizsergés szaladt át a testemen. Nagyon jól esett. Pedig nem tett semmilyen simogató mozdulatot, nem húzta végig a tenyerét rajta, egyszerűen csak hozzáért.


Éjjeli csemege

Aznap estére Steve bácsit vártuk éppen, amikor Loren és én úgy döntöttünk este tizenegykor, hogy többet nem vagyunk hajlandóak rá várni. Tegnap este felhívott minket, hogy a közelünkben találkozik a barátaival, és ha nem gond este nálunk aludna.
Mi persze örömmel beleegyeztünk, csak azt nem sejtettük, hogy az érkezése mikorra tehető, amit utóbb visszagondolva jobb lett volna rá kérdezni.
És persze arra, hogy vajon egyedül lesz-e? Ami éppen nem kevés bonyodalmat okozott akkor éjjel. Talán egy óra telt el, mikor fent meghallottuk, hogy nyílik a bejárati ajtó. Tudva, hogy megmondtuk Steve bácsinak, hol van a pótkulcs, gondoltuk ő lesz az, de a lentről érkező hangok több emberre utaltak. Amikor pedig valami lent összetört a feleségem abban a pillanatban felkeltett.


DEC.
18.
2019

Osztoztunk a feleségemen

Forró nyári reggelen ébredtem. Zavart , hogy szemembe süt a Nap a sötétítőn keresztül. Valaki csengetett, eltévesztette a lakásszámot.Visszamentem a szobába és eszembe jutott, hogy ma van a 6. - ik házassági évfordulónk. Timi kitakarózva aludt, mint szoktott, csak egy vékony lepedőt húzott a derekára, meztelen fenekét kidomborítva feküdt a matracra húzott sötétkét lepedőn. Kibontott hosszú haja végigsímult a párnákon, nem tudtam melyikre feküdjek. Nem akartam felzavarni, viszont most sem bírtam ellenálni, ahogy máskor sem, ismét csak azt egy csókot szerettem volna a fenekére adni.
Abból az egy csókból csókók sorozata sikeredett, csodáltam, hogy most is, 15 év ismerkedés után milyen szép, hogy szeretem a bőrének illatát és testének nőies idomait. Simogatni kezdtem fenekét és derekát, amitől megébredt. Gondoltam, hogy ez volt az első baki, amit elkövettem, de megkért, hogy húzodjam fennebb az ágyon.


A feleségem első kalandja

A szexuális életünk akkoriban enyhén szólva akadozott. Egy este egymás mellett feküdtünk az ágyban, amikor zavartan hozzám fordult.
- Valamit el szeretnék mondani neked!
Éreztem, hogy nem egyszerű dologról van szó.
- Már régóta nem volt köztünk semmi, én pedig egyre kevésbé bírtam magammal, úgyhogy a múlt héten megtörtént valami. - kezdte.
A hangsúlytól összerándult a gyomrom idegességemben. Nyugalmat erőltetve magamra kértem folytassa.
- Akkor történt, amikor múlt héten Dóri barátnőmnél aludtam. Félek, hogy mástól tudod meg, ezért akarom megelőzni a bajt.
- Szexről van szó ugye? - kérdeztem.
- Igen.
- Meséld el részletesen, mi volt, nehogy utólag derüljenek ki részletek, ha már megtörtént, legalább én is élvezhessem kicsit.


DEC.
17.
2019

Vörös rabság

Rátettem a bilincset a kezére.Hozzá csatoltam a bilincs másik végét az ágyhoz. Amikor megértette hogy nem menekülhet tőlem, elkezdtem vetkőztetni őt.Nem kellett sietnem, szóval lassan csináltam mindent. Először is, elkezdtem csókolgatni a nyakát. Hallottam hogy tetszik neki a dolog amit csinálok, ugyanis halkan nyögdécselt és mikor felpillantottam az arcára a kéj és a vágy árnyalatai festették mélyvörösre az arcát.Gyönyörű nő volt, nem véletlenül szerettem volna benne látni a piszkos kis játékaimban.Mindenhol gömbölyű volt, azt hiszem az övé volt a legszebb fenék amit láttam. Pipacsvörössé akarom tenni azt a halvány és bársony puha bőrt. Mély vörös haja gyönyörű és laza hullámokban keretezte bájos arcát. Az ajkaira nem kellettek rúzsok és szájfények olyan cseresznye pirosak és teltek voltak hogy minden férfi értük óhajtozott. A szemei smaragdzölden csillogtak a könnyein át amit a vissza-visszatérő kéj okozott.


A csontember 2. rész

Anette a nyakába akasztotta a dögcédulát és úgy rohant hazafelé. Nem is nézte, mi van körülötte, csak szedte a lábait és meg sem állt a rozzant kis kertkapuig, amin át belépve végre kint hagyhatta a valóságot. Eltámolygott a ház oldalába és nekidőlt a hideg, meszelt falnak. Elkapta a sírás.
Vörösen izzó szemekkel, hüppögve nézett körül az udvarban, amit a katonák szétbarmoltak. Szipogott párat, majd a ruha ujjával megtörölte az arcát és bement a házba. A konyhában meleg gőz terjengett, édesanyja - egy testes asszonyság - éppen tésztát nyújtott. Nem a családnak. Az itt állomásozó katonáknak kellett az ételt sütnie. Amint megpillantotta a nyíló ajtó mögött belépni legnagyobb lányát, eldobta a sodrófát a kezéből, mire az nagyot koppanva gurult végig a konyha kövén. Anette az anyja elé sietett és szinte magánkívül átölelte a puha vállat. Feltört belőle a vigasztalhatatlan zokogás.


DEC.
16.
2019

Iskolai vizsgálat

Fáradtan kelek fel mikor megszólal az ébresztő. Kedd, gondolom magamban. Legszívesebben be se akarnék menni a suliba de hát nem lehet. Kedd gondolok rá még egyszer, az eggyel jobb mint a hétfő már és egyel közelebb van a péntekhez. De rájövök hogy közelebb van még az előző hétvége mint a következő. Fájdalmasan kelek fel az ágyból. Nincs túl jó kedvem. Lassan felöltözöm, reggeli és irány az iskola.
Egy órával később már a padban ülök, és a barátaimmal vitatom meg a különböző lövöldözős játékokban használt fegyvereket és taktikákat. 5 perccel becsengetés előtt eszembe jut hogy innék egy kávét hát leszaladok az automatához. Míg várok a kávémra meglátom a védőnőnket. 30-as éveiben járhat, hosszú barna hajú nőies szép nő. Közepes körte mellekkel. Arca érdekes számomra, olyan fanyar szomorú. Nagyon magányos lehet. Lehet akár szép arcú is nem igazán tudom megítélni. Azt viszont látom hogy rossz kedvű, mint mindig.


Izgat, ha félrelép a párom 5. rész

Életem nagy szerelmével, Vikivel tovább éltük megszokott mindennapjainkat. Közben habzsoltuk az élvezeteket. Viki időnként lefeküdt más pasikkal is, ha összehozta a sors olyannal, akire hirtelen be is tudott indulni. Mindenkivel jellemzően csak egy alkalmat volt, Zsoltit megtartotta tartós szeretőnek. Az én kérésemre kezdtek privát levelezésbe, ahol könnyen le tudták beszélni a randikat. Engem mindketten tájékoztattak a dolgok állásáról. Tetszett ez a helyzet, nagyon izgató volt. Zsolti a faszáról is küldött képeket a kedvesemnek rendszeresen és munkában is folyton őt méltatta. Milyen jó csaj, ügyesen szopik és mennyire imádja őt megdugni. Viki is hasonlóan vélekedett róla, kölcsönösen szerették és keresték egymás társaságát. Azonban drágám az anális szexet és a nyilvános helyen való elidőzést és privát közeledést továbbra is megtagadta tőle. Szigorúan csak szexpartner kategóriában tartotta őt.