Frizura

Szavazás átlaga: 8.38 pont (72 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 5.
Hossz: 11 342 karakter
Elolvasva: 1 332 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Hajnival huszonkét éve vagyunk a legjobb barátok. Gyerekként nem volt más lehetőségünk, mint egymás mellett élni. Csak pár perc különbséggel születtünk. Ikrek vagyunk. Egy fiú/lány ikerpár tagjának lenni nem volt mindig olyan nagyszerű, amikor kicsik voltunk. Senki sem ismert másnak, csak ikertestvérnek. Állandóan együtt voltunk. Odáig jutottam, hogy néhány évig visszautasítottam, hogy az ikre vagyok valakinek – főleg egy olyan aranyos valakinek, mint Hajni.

Visszatekintve persze értem, miért csinált mindenki ekkora felhajtást miatta, de akkor csak az számított, hogy úgy tűnt, mindent ő kap. Még akkor is, amikor nekem kellett volna a család figyelmének középpontjában állnom. Jó példa erre, hogy soha nem tartottunk csak nekem szóló születésnapi bulit. A születésnapunk minden évben közös esemény volt. Akkoriban azt hittem, Hajni kap minden figyelmet. Élénk emlékeim vannak a rokonokról, akik azt mondták: "Hát nem aranyos? ". Sokszor kész voltam hányni.

De amikor elértük a korunk közepét, Hajni megváltozott. Aranyossága folyamatosan érlelődő szépséggé fordult. A bébiháj eltűnt, mintha varázsütésre női görbületekké alakult volna. Melleket növesztett. Észrevettem. Megnéztem a melltartóit. A srácok elkezdték randira hívni.

Tizenhét évesen kipróbáltam a focicsapatot és elég jó voltam benne. Pontosabban baromi jó. Az edző az első szezon után súlyzós edzési programra küldött. Megfeszültem, és kilenc kiló izmot szedtem fel a következő néhány hónapban. A testem egyre keményebb és kidolgozottabb lett. Úgy tűnt, Hajni most először vett észre engem, az ikertestvérét. Elkezdett bókolni, és ugratott azzal, hogy a többi lány rólam beszél, még akkor is, amikor megfogta az izmaimat. Elkezdtem rajtakapni, hogy engem figyel, amikor egy rövidnadrágban edzek.

Éppen a tizennyolcadik születésnapunk után volt, amikor közvetlenebbül kezdett érdeklődni a kinézetem iránt. Hirtelen bejelentette, hogy a hajam totál gáz. Azt mondta, hogy változtatnom kellene a frizurámon és szívesen segít a problémámon.

Egyik este a kanapén ültem és a hétfő esti focit néztem, amikor Hajni megjelent egy sor kefével és fésűvel, meg néhány egyéb golyóval üvegekben és spray-s flakonokkal.

– Ideje tenni valamit a hajaddal! – mondta a tévé elé állva, éppen akkor, amikor büntetőrúgás készült.

– Túl jóképű srác vagy ahhoz, hogy ilyen frizurával járj!

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.38 pont (72 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2023. szeptember 5. 08:36
#2
Hajvágást is megkellene írni.
1
T
Törté-Net
2023. szeptember 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1