Ennyi volt 3. rész

Szavazás átlaga: 7.67 pont (57 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 5.
Hossz: 19 161 karakter
Elolvasva: 2 978 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
– Jó estét kívánok. A szomszédok bejelentése alapján jutottunk el önökhöz... – ekkor sötétedett el a világ előttem, szerencsére anya megfogta a vállam. Tudtam ennyi volt.

– Ne ilyedjen meg kisasszony, nincs semmi baj, csak a tárolók egy részét feltörték, és meg kéne nézni, mit vittek el. Anya is fellélegzett, – bár csak én vettem észre, – úgy mondta.
– Oda maximum betehettek, de természetesen mindjárt megyek.
– Hölgyem! Csúnya ilyet mondani, de gondolják végig mik is voltak benne. A ház biztosítása kifizeti!
– Józsi! – Szólt rá a civil ruhás.
– Oké, oké! Én végig reszkettem, míg anya vissza nem jött. Próbált mosolyogni, de remegett az ő szája széle is.  

– Nem szabad egyből a legrosszabbra gondolni. Senki nem tudhatja, ami a négy fal között történik. – Hozzám lépett, és óvón ölelt magához.  Letörölte könnyeimet, én megcsókoltam. Egyre vadabbul smároltunk, majd leszedtem róla a melegítőjét, felhúztam a pólóját, és szoptam a mellét, mint egy kisded. Hosszan, kitartóan. Megnyugtatott, ahogy érezni véltem szíve dobogását, ami egyre erősödött és gyorsult. Megszorítva bimbóját ajkammal, hogy nem akarom elengedni, csak azért lépek hátra, hogy magam is ruhátlanítsam. Már anya is áthúzta fején a felsőjét, így bőr a bőrrel érintkezve ölelkeztünk, csókolóztunk. Felfokozott testi vágyunk már visszafordíthatatlan volt. Gondoltam egyet, és 69-es pózban túrtam a fejem a combjai közé. Nyaltam ki belőle a nedvét. Most a dupla izgalom miatt erősebben termelődött, és az íze is más volt. Nem érdekelt. Nyaltam, mint a cica a tejfölös bödönt. Anya sem tétlenkedett. Éreztem orra, nyelve jótékony, nyugtató hatását, egyben a felfokozódó nemi vágyam tört előtérbe. Seggem két oldalát markolva, szorítva, karmolva kezdett élvezni. A kezdeti fura kis fájdalom bennem is elindította a gyönyört. Marokra fogtam bokáit, ráfeszültem, és jött az ismert, vágyott érzés. Mindkettőnkből visszafolytva tört ki a félelem és a test orgazmusa. Jó volt. Lassan fordultam meg, anyára feküdtem. Lenyaltuk egymás arcáról a saját nedveinket, a gyönyör termékét. Kicsit lazult a rendőrség okozta feszültség, de tudtam, mind bennem, mind anyában ez örökre megmarad.

Telt az idő. Nőiesedtem minden téren. Felszedtem pár kilót mellre és seggre. Anya is terebélyesedett, de nem olyan látványosan, mint én. Heti kétszer szeretkeztünk. Én magamhoz nyúlva adtam meg a testemnek, ha kevés volt neki, míg anya a dirinőnél találta meg azt, ami esetleg nálam kimaradt. Egyik péntek éjszakai műszakot követően anya nem jött haza, pedig nagyon vártam, így gondolva egyet, bementem hozzá. A pultnál azt mondták, hogy nehéz éjszakájuk volt, így ledőlt a pihenőben, és csak utána megy haza. Kártyám nyitotta az ajtót, a kattanásra anya lépett elém.

– Szia Csibém, hát te? Épp most akartam indulni.
– Képzeld, képzeld sikerült két jegyet szerezni a Fenyő koncertre. Örülsz? – Ugrottam a nyakába, szinte felfalva csókoltam, simogattam seggét, markoltam mellét.  Furán tolt el magától. Szemében félelem látszott. Az ágyra nézve a dirinő kigombolt blúzzal, oldalt feküdt. Megsemmisültem. Ennyi volt. Börtön jár mindkettőnknek. Falfehérek lettünk mindketten anyával, a diri meg csak mosolygott, kényelmesen felült, nem zavarta, hogy szinte kint vannak giga csöcsei a melltartójából.

– Nyugi. Nincs gáz. Éva, – mint már mondtam neked is többször, – Csillán éreztem a kisugárzást. Nincs pasija, és ha együtt vagytok, vibrál körülöttetek a levegő. Lám, igazam volt. Éljétek meg! Láttam, ahogy meglesett minket. Láttam, ahogy az ajtóból néz minket. Látszott a féltékeny gyűlölet rajta, és nem riadtan mondtad – ami a természetes lett volna – hanem hallgattál róla. Titkoltad a tényt, bár tudtam, hogy egy ilyen eset után a gyerek kiveri otthon a balhét, hacsak nem kell kussban maradnia. Szégyenlem, de ez velem is megtörtént. Igaz, csak egyszer, mikor anya
b
alf
ep
alf
alf
lt
. Talán nem is emlékszik rá. Csókolóztunk, én vetkőztettem le. Simogattam, fogdostam, puszilgattam mindenhol, majd egyoldalúan szeretkeztem vele. Rajtatok kívül nem tudja senki, még a férjem sem.  Csend lett, síri csend. Dirinő felváltva falt fel bennünket a szemével, megsimogatta melleit, megnyalta a száját, és amíg öltözött, azt mondta:

– Jó lenne nézni, ahogy együtt vagytok... Amúgy meg szívesen lennék hármasban, és akkor a kicsi Csillácska nem akarna felnyársalni, meggyilkolni dühből, féltékenységből. Jövő hétvégén a férjem konferenciára megy... Elindult felénk. Anyát megcsókolta, az én arcom meg megsimogatta. Csendesen húzta be az ajtót, ridegséget, csendet és kételyeket hagyva maga után. Mi álltunk. Anya fogta meg a kezem, szorította meg. Lassan szedelőzködött. Csendben mentünk hazáig. Lezuhanyozott, szó nélkül húzott az ágyhoz, és   – hiába voltam ruhában, – szinte belém bújt. Sokára aludt el. Biztos kavarogtak a gondolatok a fejében. Nekem is. Kétségek, amiket nem tudtam kezelni. Ha nem tesszük azt, amit a diri mond, baj lesz. Miért lesz baj? Nem tud bizonyítani semmit. Bosszút áll. Kilépek, kilépünk. Nővérhiány van, főleg olyan tudással, mint anyának van. Én is simán elhelyezkedem a privát szférában, lehet több pénzért... Anya valószínű vonzódik ahhoz a nőhöz, nem akar lelépni onnan. Ha megteszem, amit kér, anya mit fog érezni? Akarja vajon ő is? Jó lenne neki? Boldog lenne? Hallottam, hogy alszik, álmodik, mert nyög, rándulnak izmai, ráncolja szemöldökét, mosolyog. Lassan keltem fel. Csendben főzni kezdtem. Agyam végig ezen járt. Nem jelent gondot, hogy megtegyem, ha anya akarja. Nővel eddig még nem, de pasival bármikor megtettem, megtenném. Pár óra után anya felkelt. Nyúzott, beesett szemű, nagyon fáradt volt. Megölelt, simogatott, de egyikünk se szólt. Kurva kényes volt ez a téma. Penge élen lépkedni, mit akarhat, mire gondol a másik?

– Gyere enni.
– Még nem.
P
alf
is
alf
il
alf
ek
. Csoszogott, mint egy aggastyán. Fürdőből kijövet a piás szekrényhez ment. Kivette a páleszt és meghúzta, én vettem el tőle, mert úgy akarta inni, mint a vizet. Leült a székre, magába roskadva. Elé térdeltem. Büdös
p
alf
ál
alf
in
alf
ka
alf
szaga
volt, így ittam én is egy kortyot, hogy ne érezzem. Tudtam, hogy én hibáztam, neki nehéz ezt kimondani.

– Anya! Sajnálom, nem voltam elég elővigyázatos, körültekintő. Nem tudom vissza csinálni.
– Nincs gond, Csibém!
– Van! De szerinted orvosolható, kezelhető? Tudtam, hülye kérdés. Benne is vannak érzések. Talány, hogy mit akar? Kérdés, hogy mit szeretne? Fél attól, amit én gondolok? Fél attól, mi van, ha nem teszem meg, vagy mi van, ha megteszem?

– Anya! Itt te vagy nehéz helyzetben! Nem tudom, mit szeretnél... Nekem mindegy. Kereshetünk másik munkát, de akár gond nélkül meg is tehetjük... Te gondold át, mit szeretnél! Tenyerembe hajtotta a fejét. Hallottam agytekervényeinek kattogását. Tudtam a kétségeket. Tenyerébe fogta arcom.

– Kicsi Csillagom. Nehéz... – hosszan hallgattunk.  
– Téged, – egyszem gyerekem – imádlak, szeretlek! Mint nőt is! – Hosszan a szemembe nézett.
– Az igazgatónő... Ő, mint nő... jól érzem vele magam. Nincs lelkiismeret furdalásom, hogy a vérem, mint te, DE nélküled nem lenne teljes az életem! Kell a veled való szoros testiség! Eddig is őrlődtem, most felőröl... – megcsókoltam
– Anya! A diri rosszul elemzett! Nem düh, féltékenység volt bennem... Nem csak az. Valami érthetetlen rácsodálkozás, vágy mindkét nő iránt... Igaz akkor csak keveset néztem a... a... őt. Ha akarod,... bármit akarsz, megteszem! Láttam, hogy a jó pár korty
p
alf
ál
alf
in
alf
ka
beütött anyánál. Üveges lett a szeme.

– Köszönöm! – Rebegte, mikor az ágyhoz kisértem. A kétely megmaradt... Mit köszönt? Azt hogy simán megteszem, vagy azt, hogy az ágyhoz kísértem?  Este felkeltettem, menjen el
p
alf
is
alf
il
alf
ni
és egyen egy kevés levest. Vasárnap is csend volt köztünk. Agyunk dolgoztattuk.

– Ha azt mondom, tegyük meg, akkor megvetsz? Törés lesz bennünk? Sérülsz? – Szinte azonnal rávágtam.
– Nem! Nem zavarna, nem sérülnék... Tapasztalatot szereznék... Mi az, amit ő tud, és én nem?  Hallgattunk, de tudtam már, hogy anya úgy döntött, szeretné. Az volt talány, hogyan mondjuk meg. Nem beszéltem meg anyával, de én is döntöttem.  

Kedden anya rövides volt, korán hazament. Én húztam az időt a munkámmal. Tudtam, a dirinőnek megbeszélése van az orvosigazgatóval. Résnyire nyitva hagytam az ajtóm, figyeltem. Doki diri el, én csendben az igazgatói részhez lopództam, az előtérben várakoztam. Szó szerint megrettent a dirinő mikor észrevett, váratlan volt neki, hogy áll ott valaki.

– Csilla ba... meg, a frászt hozod rám!
– Tudnál pár percet rám szentelni ilyen későn?
– Gyere! – Nyitotta a párnás ajtaját, engedett előreEz a tervem része volt. Mikor becsukta maga mögött az ajtót, neki toltam, és a szájára tapadtam. Riadalom, bizonytalanság érződött rajta, majd visszacsókolt, magához ölelt. Elvesztem, szinte beleolvadtam molett testébe. Eltoltam magamtól annyira, hogy szánk összeérjen, de egyen fehér blúzát ki bírjam gombolni. Engedte, sőt besegített. Melleit kiemeltem a melltartójából. Volt súlyuk így is, hogy alulról még tartotta a melltartó. Sokkal lágyabb, puhább, folyósabb volt a tenyerem alatt, mint anyáé. A kora és a testalkata miatt, gondoltam én. Bimbói lefelé mutattak, még így is, vagy pont ezért. Megemeltem a jobb oldalit, és szám a szájáról elvéve, arra a mellére cuppantam. Beszívtam, hogy kitöltötte a szájüregem, majd visszább engedtem, hogy nyelvem ezzel a testrészével csókolózzon. Ruhán keresztül simogatta az egyébként nem kicsi, de anyáéhoz, vagy az övéhez képest, aprócska mellem, nyúlt a nadrágom közé, tenyerébe fogta lábamközét. Ha ő úgy, én is úgy. Szoknyája alá nyúltam, félre toltam a bugyit, és nedvedző pinájába dugtam két ujjamat. Jólesően nyögdécselt, ahogy ujjaztam.  

– Vetkőzz! – Jött a kéjes parancs. Elhúzódtam.
– Majd szombaton! Siklottam el a hóna alatt, és erővel húztam az ajtót, hogy kiférjek.
– Péntek este! – Mondta nevetve. – Te, te, büdös kis ribanc! Tudod a módját a csábításnak...  
– Rohadj meg... – gondoltam – és direkt ismét megcsókoltam. Anya dühösen várt otthon. Telefonon megelőzött a történtek híre. Számon kért, de nem érdekelt. Bennem maradt jócskán izgalmi állapot, így mondhatom
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakoltam
az anyámat. Nem erővel, de határozottan tettem vele azt, amire vágytam. Brutális nagyot élveztünk mindketten.
A Dirinő péntek este hatkor vett fel minket a déli pályaudvar parkolójában, és egy kisebb budai kastélyba mentünk. A vacsora számomra ehetetlen volt. Tenger gyümölcsei. Maradt a megszokott vajas kenyér. Ők
b
alf
or
alf
oz
alf
ta
alf
k
is. Nekem, – az érzékeimnek – abban a pillanatban életidegen volt ez az egész, de hagytam magam sodródni az árral. Anyáék csókolózva vetkőztették egymást. Már nevettek, vihogtak, pirospozsgás volt az arcuk. Látszott, hogy valamilyen szinten összeszoktak. Meztelenül húztak kezeimnél fogva az alagsorba. Leesett az állam, de láttam, hogy anya is elcsodálkozik kicsit. Egy komplett wellness volt ott, szauna, szolárium, kerek
p
alf
ez
alf
sg
alf
ő
medence és egy több mint tíz méteres úszómedence. Vetkőztettek, főleg a dirinő. Simogatta, szemével felfalta ruhátlanná vált testem. A vízben egymásnak estek ismét. Én néztem őket, mint anno a pihenő szobában. Anya nem volt szívbajos, nem zavarta sem a jelenlétem, sem az igazgatónő rangja. Évekkel később mondta, hogy ne hatódjak meg semmilyen, magas pozícióban lévő embertől. Ők is büdöset szarnak, és minden nélkül távoznak ebből az életből. Anyának súgott valamit a diri, erre anya felém siklott, és csókolóztunk. Ő evett halat és
b
alf
or
alf
t
is ivott. Éreztem a szája ízén. Nem tudtam elengedni magam, fél szemmel a dirit néztem. Simogatta, emelgette a nagy melleit. Hihetetlen, de akkorák voltak, hogy magának tudta nyalogatni, majd a víz alá tette egyik kezét. Lassan, billegve himbálózott felénk, nyakig a vízben. Hátamhoz feszült. Éreztem elterülni, szétpréselődni melleit a hátamon, ahogy anya vállába kapaszkodva húzódzkodott hozzánk. Vállam felett csőrözve puszilgatták egymást. A diri egyik húsos keze a mellem fogta, szorongatta, másik előre nyúlva a lábaim között matatott. Pasis volt. Erős, durva, rámenősen
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
, ahogy túrta be a kézfejét a lábam közé, majd, – mint ahogy én tettem vele pár napja, – megujjazott. A víz alatt minden másként érződött.  
Lassan emeltek meg kétoldalról, a hónom alá nyúlva, és tettek ki a medence szélére. Hideg volt a csempe a melegvíz után a fenekemnek. Anya feltérdelt oldalra, és a melleimet puszilta, csókolta, a dirinő oldalt rövidre vágott haja sünisen simogatta a combom belső felét, ahogy törtetett közéjük, széttolva térdeim. Nem teketóriázott. A lényegre térve, tövig próbálta tolni a nyelvét. Úgy éreztem, hogy ujjait, mint két húskampót akasztotta be kétoldalt, és már a fájdalomhatárt feszegetve húzta szét szeméremajkaimat. Kivette a fejét, kéjesen mosolygott, míg a pinám nézte. Kettő, majd három húsos ujja préselődött belém. A feszítő érzés csak lassan szűnt. Mellem nyomorgatta. Anya finom puszijaira próbáltam inkább figyelni. Mint a férfiak, gyors és
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
volt a dirinő. Anya talán tudta, ezért kezdte simogatni a csiklóm. Ez szerencsére jó irányba vitt, de kezdtem unni a hatalomvágyas
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
törtetést. Kisiklottam kezeik közül, és becsobbantam a vízbe.
Anya ült a padkára, a diri maradt térdelve az ülőkén, fenekét felpucsítva kezdte lefetyelni anyát, aki fél szemmel engem nézett. A vízbe térdeltem a diri mögé. Jó nagy, lötyögős sonkái voltak. Széthúztam őket, hogy megérezzem a sunája tapintását. Fura volt, hiszen elöl teljesen kopaszra gyantázta, de a fenekét piheszerű szőr borította. Én magamnak ott is epilálom. Nem kellemes, de volt részem két
r
alf
és
alf
ze
alf
g
pasi beszélgetését végig hallgatni, hogy ha a szarcsimbók bele ragad, milyen fájdalmasan szakítható le. Hirtelen vezérelve egy ujjamat bepréseltem a húsos puncijába. Gondolva egyet, a nagyujjamat meg a seggéhez tettem. Egy pillanatra megfeszült az egész teste, de lassan kezdett ellazulni. Záró izmai a vizes ujjamat gyorsan átengedték. Felnyögött. Simán csúszott be, szerencsére nem ütközött akadályba. Teljesen bent tartva ezt, a punciba lévőt meg ki-be húzgáltam. Másik kezem előbb a vízbe csüngő melleit simogatta, majd a csiklóját kerestem meg. Vadul, ujjazva basztam, ahogy ő tette velem korábban. Anya hasának feszült fejtetője. Anya melleit emelgette, markolászta. Mély hangtónusban hörögve élvezett el. Kimozgott a kezeim közül. Ráborult fejjel a medence szélére. Anya mögé lépett, és nyalni kezdte. A dirinő egész teste remegett. Hújjozott, kurva anyázott. Tenyerével csapkodta a padlózatot. Azt kiabálta, hogy elég-elég. Anya már nem nyalta, de látványosan dörzsölte a csiklóját. A nem kicsi test belezuhant a vízbe, így szabadulva a folyamatos izgatástól. Hosszú mozdulatlanság lett úrrá mindhármunkon, végül a diri kezdett anyához beszélni.

– Hú, de tudod, mi kell nekem, te büdös kis ribancom. Ezért imádlak! Elterült a vízben, tarkójával tartva magát a medence szélén. Tátott szájjal kezdett lazulni. Hihetetlenül gyorsan bealudt, de a saját horkantására felriadt. Mint aki nem tiszta, tekintgetett ide-oda egy ideig.

– Menjünk fel! – Nyögte már az ismert hangon.  A konyhában az üvegből ivott, majd mentünk a hihetetlenül nagy ágyra. A mi százhatvan centis ágyunk kétszer ráfért volna. Nem tudtam, mit kéne tennünk, szememmel kérdeztem is tőle. Anya a fejét csóválva nyugira intett.  

– Gyertek! – Invitált minket az ágyra ütve.  Anya mászott előbb hozzá, és csókolóztak. A dirinőre feküdt, combja a combjai között. Ringtak, ahogy egymás altestét dörzsölték combjaikkal. Én csak kuporogva néztem őket. Tudtam, ez kettőjük megszokott módszere. Van, hogy anya velem is csinálja. Csodálkoztam, hogy nem végig ténykedtek. Anya nyúlt értem, húzott oda, bevonva engem is. Nehezen ment. A dirinőn már látható volt az
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
. Mosolygott, röhécselt. Anyával öleltük egymást. Éreztem, hogy erőt akar adni. Hirtelen párnacsata alakult ki. Nem durván, csak játékosan. Oldódtam. Jó volt a mozgás, jó volt a testrészek önfeledt összeérése. Anya és diri mellei vadul csapódtak saját testükhöz, az enyémek masszívak voltak, talán csak remegtek mindebben. Csendesedtünk. Én ekkor kezdtem látványosan vizsgálni a nagy tőgyeket. Már értem, miért kezd púposodni a főnöknő. Óriási súlyokat cipel, még melltartóban is. Nem tudtam betelni velük. Ő is fogdosta a melleim, neki talán tizenegy-két évesen lehetett ekkora. Most anya ült nézve minket. Hosszú percek után a diri felugrott, – és ahogy kivettem – a gardróbba szaladt be. Én alulra fordultam, fejem a lábrész felé, anya 69-ben térdelt fölém. Mielőtt nyalakodni kezdtem volna, megjelent a diri. Egy dupla végű, felcsatolható műbráner volt a derekán. Méretes műdákó hegyesedett elöl, a másik vége őbenne volt. Nem kérdezett, csak anya mögé lépett, és anya testének mozdulásából éreztem, mikor vezeti be neki. Ütemesen döngette. Én oldalt kihajolva figyeltem. Néha anya fenekét paskolta, nem erővel, de csattanósan. Fura volt, mivel mindketten egyre izgatottabban nyögtek. Én próbáltam kimaradni, de anya mellei simogatták a testemet, ahogy mozgott a dugás ütemére. Főleg a dirinő izzadt. Mindketten hangosan élveztek. Fura volt a trágár duma, amit elengedett az igazgatónő. Anyából kicsúszott, anya mellém, a műfaszos meg félig rám feküdt. Hideg volt a teste az izzadságától. A fülembe lihegett, majd anya lábujjait kezdte szopogatni. Anya vihogott, tudtam csiklandós a talpa. Talán erőgyűjtés volt csak, mert a lábamközénél megéreztem a hideg, kemény műdolgot. Vibrink nekünk is van anyával, de ez teljesen más volt. Már éreztem, hogy feszítő érzéssel nyomja belém. Amúgy a félelmem, hogy nem fér be, alaptalan volt, mert simán magamba fogadtam. Egyre gyorsabban rezgett, miközben a testével mozgatta a főni. Mellei szó szerint beborították az arcom. Simán közéjük préselődött a fejem. Kicsit sós íze volt az izzadságtól. Egyre fokozódott a férfiakra jellemző tempó, amitől én is egyre izgatottabb állapotba kerültem. Mikor már eléggé benne voltam a gyönyörben, rátett egy lapáttal úgy, hogy kivette, és a csiklómnak nyomva rezegtette. Elkészültem testileg, lelkileg. Mint egy béka, elterülve feküdtem. Idővel kezdtem figyelni őket. Már anyának volt farka. Vad tempóban dolgozott a négykézláb álló nőben. Jött a csúnya beszédes élvezés. Ereje teljesen elfogyott mindkettőnek. Félre dobva a felcsatolható szerkezetet, látszott a két nőn, hogy most már pihenni akarnak. Vizsgálgattam a műbrokit. Egy kisebb belül, amit a hevederbe lehet illeszteni, kívül meg a férfias méret. Gondolva egyet felcsatoltam. Mellettünk a távszabályzóval külön-külön lehetett rezegtetni a két merevséget. Anya fölé hajoltam. Láttam, csak egy pillanatra néz rám. Felsóhajtott, amikor benyomtam neki. Elég bénácskán sikerült, és szoknom kellett a méreteket is. Finoman mozogtam anyán. Közepesen rezgett mindkét segédeszköz bennem is, anyában is. Hosszan, de lassan, gyengéden mozogtam. Élveztem, ahogy dörzsölődőm rajta, de nem úgy, mint eddig. Mozgásunkat behatárolta a dupla felnyársalás. Nem nagy, nem intenzív, de volt orgazmusunk. Csend lett a szobában. A diri férfiakat meghazudtolva horkolt. Nem volt teljes a pihenésünk. Reggel gyors zuhany után szedelőzködtünk, mert a tervvel ellentétben, anyát délutánra behívták betegség miatt. Dirinő intézkedni akart, de rájött, mindenki levenné, mi a szitu, és nem kell a pletyka.
Az ajtón kilépve, – mielőtt a taxiba ültünk volna – hirtelen világosodott meg bennem:  
Ennyi volt...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.67 pont (57 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
feherkalman1
2023. november 7. 05:40
#7
Néha jó csak csajokról olvasni.
1
didide
2023. november 6. 05:38
#6
Igazán bevehettek volna egy férfit is. Másként tetszett.
1
Fluxus
2023. november 5. 10:57
#5
Tetszik ez a rész is.
1
sportyman (alttpg)
2023. november 5. 10:28
#4
Nekem kixsit túl kemény volt. Hiányzott belőle a nőies finomság.
1
j
joco610920
2023. november 5. 09:39
#3
Tetszik. Gratulálok.
2
kivancsifancsi
2023. november 5. 07:08
#2
A kedvenc téma a megszokott szinten megírva. Gratulálok.
1
T
Törté-Net
2023. november 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1