Továbbképzés

Szavazás átlaga: 7.54 pont (72 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 2.
Hossz: 20 288 karakter
Elolvasva: 966 alkalommal
3 éve diplomáztam matek, fizika, számtek tanárként. Hülye ötlet volt annak aki utálta a gyerekeket. Frontinon éltem a gyakorlati hónapokban. Diplomaosztó után a fejvadász cégek rohamoztak, de közöltem bármi, csak gyerekek nem, mert börtöntöltelék leszek bántalmazás miatt, azaz mind szétverem ha elpattan az idegeim húrja. Egyik fejvadász ajánlott egy banki munkát, egyenlőre mint ügyintéző. Pénz minimum 3-szorosa a tanárinak, csak az előre haladásból ügyfelesből sokat kell önképzésben részt vennem. Ezzel nem volt gond. Gyorsan beilleszkedtem, tanultam a régi kollégáktól, képeztem, fejlesztettem tudásom. 25 évesen már egy nagyobb kirendeltségen voltam személyi munkatárs, ahol is a kiemelt, főleg idős, de pénzes magánszemélyek pénzére figyeltünk, segítettünk nekik a részvények, kötvények mozgatásában, adás-vételében. Jól éreztem magam a munkában, de a magánéletem romokban szüleim miatt. Ne volt elég pénzem csak maximum albérletre, de akkor kidobálom az ablakom, így szüleimmel egy leválasztott 25 nm – es garzonban éltem, vagyis aludtam mikor éppen nem a balhéjuk, vagy mulatozásuk engedte. Így alkalmi nőim voltak, olcsó  lepukkadt hotelekben, lestrapált kurvák, vagy kiéhezett idős nőkkel. Pénzbaszó, szarrágó voltam.

 Egy keddi nap vicsorogva sziszegte arcomba a kirendeltség vezető helyettes:
– Irodámba, te seggnyaló buzi.
Tudtam nem hibáztam, hanem csak miattam léphettek a tyúkszemére.
– Te kis szerencsétlen senki. – már nevetett, veregette a vállam. – Baszogatod a főniasszonyt? – nem várt választ. Ő folytatta. – Örülnék a bennfentes pletykáknak, hogy Kiemelt ügyfél kapcsolati menedzsert akar csinálni belőled, majd Cilimama helyére csopit, de addig farkadon kívül mást is le kell tenni az asztalra.
– Feri. Akkor most buzi vagyok vagy chippendél fiú? – röhögtünk.
– Komolyra fordítva. Jövő héten Mátraderecskén egy kis hotelben lesz jutalom üdülés, vagyis akarom mondani továbbképzés. Különbség az eddigiekkel szemben hétfőn tizenegytől, vasárnap délig, teljes hét. Persze délutánonként online dolgoznod kell, az ügyfeleid, meg engem baszogatnak. Na erigyé húzzál bele ne maradjon sok nekem.

 A hét gyorsan eltelt. Hétfőn a kis öreg golfommal mentem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.54 pont (72 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Lolamacko
2024. január 4. 14:16
#5
Te ne nézd el az én hibáim, mert az csak figyelmetlenségből adódik és megbocsáthatatlan, hogy nem nézem át elégszer, vagy kijavítom és aztán a nyers változatot küldöm be a javított helyett.( sajnos ilyen is előfordult). Minden kritikát elfogadok.
1
Ez egy válasz Nazar 2024. január 2. 15:58-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2024. január 4. 14:04
#4
Jó kis történet, nekem tetszett.
1
Nazar
2024. január 2. 15:58
#3
Lola! Köszönöm, hogy elolvastál( idézve Lolamackotól). Én Ukrán-Magyar állampolgár vagyok. Még CCCP-ben titokban tanultuk a magyart. Köszönöm, hogy elnézed nekem a hibáim, pedig sokat átnézem.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. január 2. 12:05-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. január 2. 12:05
#2
Eszembe jutottak a továbbképzések. Jól írsz. Örülök, hogy más is figyelmet fordít arra, hogy legyen történet is ne csak tömény pornó. Ha valami jól van megírva, akkor az apróbb hibákat is elnézem.
1
T
Törté-Net
2024. január 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1