Az anyát és a fiát is

Szavazás átlaga: 7.73 pont (71 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 24.
Hossz: 14 429 karakter
Elolvasva: 1 433 alkalommal
Ez egy biszex történet. Aki nem szereti az ilyesmit, ne kezdjen bele!
Visszagondolva fogalmam sincs, hogyan lett ilyen az életem. Miközben felnőttem azt gondoltam, hogy tipikus házastárs és apa leszek. Fiatalkoromban kísérleteztem egy kicsit férfi és női partnerekkel, de tizenkilenc évesen megismertem azt a nőt, aki a feleségem lett, és attól a pillanattól kezdve én voltam az odaadó férj és apa. Ez egészen addig tartott, amíg a házasságunk felbomlott, és azt mondta, hogy többé nincs szükségünk egymásra. Itt kezdődik a történet.
Körülbelül egy éve váltam el feleségemtől, Kallitól. A fiam, Alex éppen most végzett a középiskolában. Fiatalok voltunk, amikor született, így mindig mi voltunk a menő szülők a baráti körében. Nem volt igazán meglepő, hogy meghívást kaptunk a baráti bulijaira.  
Azon viszont kicsit meglepődtem, amikor meghívást kaptunk Carsontól. Ő és Alex jó barátok voltak felső tagozaton, de a középiskolában már nem annyira. Azonban egy kisvárosban gyakran összefutunk mindenkivel, amikor elmegyünk egy boltba, moziba stb. Carson részmunkaidőben a szupermarketben dolgozott, én pedig gyakran megálltam vele beszélgetni vásárlás közben. Jó gyerek volt. Jó megjelenésű, okos, vicces. Azon kaptam magam, hogy furcsán vonzódok hozzá.
A buli napján egy kicsit ideges voltam. A válás óta nem randiztam és magamon kívül senkivel nem feküdtem le három éve. Tudtam, hogy Carson anyja, Jenny még mindig egyedülálló, és még mindig figyelemreméltó hölgynek tartottam. Úgy határoztam, hogy legalább flörtölni fogok vele, hátha van esély. Kezdett elhatalmasodni rajtam a szorongás. Nemcsak újjászületett szűz lettem, hanem az étel is kezdte helyettesíteni az érzelmi és fizikai intimitást. Az erőnlétem még megfelelő volt, mert a szakmám nem tette lehetővé, hogy kövér legyek, de nem voltam "jó formában".
Először csak egy pólót és egy rövidnadrágot akartam viselni, de úgy gondoltam, jobban nézek ki felnőttként, ezért egy világosbarna khaki nadrág és egy galléros póló mellett döntöttem. A póló megmutatta a felsőtestemet és az átlagosnál jobb bicepszemet, de nem tudta elrejteni a pocakos hasamat. Kezdtem elbizonytalanodni azzal kapcsolatban, hogy esetleg elhívhatok egy nőt. Majdnem húsz év telt el azóta, hogy utoljára ezt csináltam.
A ház melletti utcában parkoltam le.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.73 pont (71 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
m
matzkó54
2024. február 1. 18:20
#5
élvezettel olvastam)))
várom folytatást)))
remélem bi barátja lesz))
1
genius33
2024. január 26. 04:48
#4
Lefogadom hogy akit fel akar hivni az a fia lesz.
1
kivancsifancsi
2024. január 24. 14:27
#3
Ez az igazi amerikai gondolkodás mód.
1
veteran
2024. január 24. 04:11
#2
Szereti a faszt, nem tehet róla.
1
T
Törté-Net
2024. január 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1