Hírek

JAN.
29.
2021

Kis kalandok 1. fejezet

A nevem Hajni 167 cm magas vagyok vékony szőke hajú lány, a testalkatomhoz viszonyítva elég nagy mellekkel vagyok megáldva és szép kerek popsim van amit rendszeres edzéssel tartok formában.
A pasim szereti is nagyon azt szokta mondani, hogy isten legjobban sikerült példánya. :)
Jól megvagyunk a pasimmal mondhatjuk, hogy a nemi életünk is elég rendszeres, olyan amilyennek lennie kell. De ez a történet most teljesen másról szól, ugyanis van nekem egy barátnőm akivel gyerek korunk óta együtt csinálunk szinte mindent és minden hülyeségre rábeszéljük a másikat. Van egy játékunk ami hasonlít nagyon a felelsz vagy mersz játékhoz azzal a kis különbséggel, hogy mi leginkább merünk. Na, de hol is kezdjem? Azon a bizonyos pénteki napon nagyon unatkoztunk itthon és az én Ani barátnőm kitalálta, hogy menjünk el shoppingolni a Westedbe egész jól elvoltunk. nézelődtünk, edtünk és beültünk mozzizni is.


JAN.
28.
2021

Edző és játékosa 4. rész

Enyém is lett nemsokára. Kimászott a jakuzziból és tekerő fenékkel elindult a szauna világ felé. Haverom is arra indult, úgyhogy gyors kiugrottam, és mentem a haver után. Kiderült, hogy Laurára fájt a foga neki is, de leállítottam, hogy engem vár. Nehezen, de lemondott róla a cimbora, és más punci után kezdett kajtatni, de még felvetet-te a duplázás lehetőségét, de tudtam hogy az Laurának nem jönne be. Eszméletlen fertőbe csöppentünk aznap de ennek még koránt sem volt vége. A Szauna részen nagy volt a nyugalom, egy pultos csaj volt, aki adott egy lepedőt. 4-5 különböző szauna volt mindegyik előtt 1-2 papucs és a pihenő részek is üresek voltak, nagy volt aznap dél-után a turnus váltás miatt a pangás. Bementem az öltözőbe és az egyik játékosomba botlottam, aki épp a bikinijét igazgatta és megörült nekem. Elkezdtünk beszélgetni, majd éreztem, hogy erőteljesen nyomult.


Alex elmeséli 2. rész

Fickóval, a kutyusommal rendszeresen folytattunk popsi-szexet a kivágott bugyimban. Ja, és a nyelves kényeztetést sem hanyagoltuk el. Persze nem minden nap, csak heti 1-2 alkalommal. Ő ápolta a popsimat, a barátom pedig a puncimat. Egy idő után kezdtem szeretkezés közben arról fantáziálni, hogy a Fickó nagy fütyije van bennem a barátom helyett. Sőt, a kutyapózos közösülés lett a kedvencem. Ha a barátom megkérdezte, hogy szeretném, akkor mindig azt választottam. Olyankor teljesen beindultam, mert még a méhemet is el tudta érni szerszámával. Nekem az nagy élvezetet okozott, mert arra emlékeztetett, mintha Fickó lenne bennem.
Eljött a nyári szünidő, a sok szabadság. Egy 17 éves szexuálisan túlfűtött lány mit csinálhat magával, minthogy kielégíti vágyait. Nos, arra a nyárra én is valami nagyon különlegeset találtam ki. De ezt majd később.


JAN.
27.
2021

A várva várt első randi

A megbeszélt találkozóra már órákkal előtte elkezdtem készülődni, mert nagyon csinos akartam lenni, hisz már régóta vártam arra a pillanatra, hogy megkérdezd, nem megyek-e el veled egy kávéra. Mikor mégis megkérdezted, örömömben majd kiugrottam a bőrömből. Azon tanakodtam, mit vegyek fel. Végül egy harang alakú térdszoknyát és egy blúzt vettem föl, melyből engedtem láttatni formás melleim.
Pontosan érkeztem, nem akartalak megváratni, de te nem voltál ott, s nem is írtál, hogy késni fogsz. Úgy döntötte, hogy várok 15-20 percet és hazamegyek, miközben megérkeztél. Bocsánatot kértél a késésért, s elmesélted, hogy egy kis gond volt otthon, ezért késtél.
Sétálni indultunk, s betértünk egy kávézóba, ahol több mint egy órát beszélgettünk nevetgéltünk. Fizetés után elmentünk a közeli parkba sétálni, ahol nem volt túl sok látnivaló, mert időközben teljesen besötétedett, s csak az utat megvilágító lámpák égtek.


Sátrazás egy forró nyári éjszakán

Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem én is megosztok veletek egy sztorit, remélem élvezetes lesz. Nekem az volt.
Egyik nyáron sátrazni mentünk egy nagyobb társasággal (a haveri körrel). Duna parti városban lakunk, úgyhogy csak át kellett menni a másik partra, ahol erdős-ligetes részek vannak, és máris megvolt a hangulat! Már évek óta terveztük a sátrazást, de eddig nem jött össze, mindenki nyaralgatott, és a programok ütötték egymást. De azon a nyáron, érettségik és felvételik után sínen volt minden. Egy szombat reggel indultunk. Komppal átmentünk, aztán az erdőben bóklászva megkerestük a strand részt. Oda járt mindenki nyáron. Úgy telepedtünk le, ahogy a sátrazók többsége: közvetlenül a homokos part fölötti ligetes részen vertük föl a sátrainkat. Én és a barátnőm egy kettes sátorban aludtunk. Persze nem sok alvással teltek az éjszakák…


JAN.
26.
2021

Bemutatkozás

Hank vagyok. Szeretnék bemutatkozni. Egy olyan speciális cég vagyunk, akinek szolgáltatása a szexuális kívánságok és vágyak teljesítése. Vannak állandó vendégeik és friss beugrók, akik az alkalmazottaink között választhatnak, lányokat és fiúkat egyaránt. Minden igényt lefedünk, a hetero vonaltól a biszex vonalig, a swingerezés, gruppen, masszás, bdsm, cuckold témákat, és még lehetne sorolni. A lányink és fiaink ellenőrzött személyek, akik egészségügyileg és emberileg is a legjobbak.
A felkérés online felületen történik, ahol kategorizálva ki lehet választani, milyen célból milyen nemű vagy neműeket szeretne a kuncsaft megnézni. Fontos, hogy mi is találkozzunk a leendő kuncsafttal, mert fontos az alkalmazottaink véleménye. Szimpátia esetén van csak üzlet.


Meleg szauna

Aznap öreg nap volt, vagyis az ötven felettiek mehettek be jutányos áron. Ideális helyzetnek tűnt arra, hogy kipróbáljam mi is vagyok valójában. Becsengettem, majd lementem a szűk lépcsőn. Életem első meleg szaunája. Az öltözőbe, miközben a ruháimat hámoztam le magamról, bár már jócskán túl vagyok a harmadik X-en, és távolról sem sem vagyok egy kigyúrt macsó típus, alaposan megnéztek. El kell ismernem, hogy jól esett.
Bementem, a pince homályosabb része felé oldalogtam, majd megálltam és kivártam, míg szemem hozzászokik a sötétséghez. Fokozatosan vettem csak észre, hogy egy pár áll mellettem, egyikük a másik előtt térdel. A térdelő elkapta a lábamat, maga felé húzta, kezét fölfelé csúsztatta a combomon. Ijedten hátráltam, majd arrébb mentem. Egy kerevet állt előttem, és ahogy közelebb mentem, egy férfialak bontakozott ki a homályból: hason, szétvetett lábakkal feküdt a posztón, és valaki lendületesen kefélte hátulról.


JAN.
25.
2021

Felelsz vagy mersz?

- Apa!
A lányom a kajaimba vetette magát, amitől megtántorodtam és majdnem lecsúsztam a lépcsőfokról. Jó érzés volt hosszú idő után újra átkarolnom.
- Hiányoztál! - mondtam.
- Brandy! Ne öleld így! - sziszegte az anyja.
A lányom elengedett, egyet hátralépett és a szemét forgatta úgy, hogy csak én láthattam. Magamba ittam a látványát. Sokat nőtt, egy kicsit teltebb lett és domborodott is.
- Hello Sam! - mondtam a volt feleségemnek.
- Neked Samantha!
- Charles! Válthatnánk pár szót? - kapcsolódott be a pöcsfej testvére is.
Nem tudom hogy miért érezte kötelességének hogy elkísérje az exemet és a lányomat. Ráadásul egyenruhában. Valószínűleg fenyegetni próbált.
- Le akarsz tartóztatni? - kérdeztem.