JAN
26
2015

Most pénteken 2. rész

hetero

- Hazaviszel? - törte meg a hosszúra nyúlt csendet a párom. Előtte már-már azon gondolkodtam fel kéne hívnom, mert az volt az érzésem, hogy elaludhattak.
- Most? - kérdezett vissza jól kihallható riadalommal szexpartnere - Máris? Miért? Neked nem volt jó? - egyre csak aggodalmaskodott tovább - Pedig..., - de hirtelen a torkán akadt a szó.
- "Ezek újra csókolóznak..." - tudatosult bennem a halk motyogásaikat hallva.
- Dehogy, kis buta... - csilingelt megint a kedvesem hangja - ...majd ráérsz olyan hat körül... - hallgatott el újra - Különben is, van itt még egy kis dolgom - fejezte be már furcsán artikulálva.
- "Ez leszopja" - villant a tudatomba - "De nem is le..." - tréfásan polemizálni kezdtem magammal - "...inkább tisztára..." - futott végig az arcomon egy bárgyú vigyor.

*  *  *
JAN
23
2015

Riley 6. fejezet

gruppen, anál, vibrátor

Amint kiléptek a liftből, Trevor belemarkolt a hajába, és addig húzta, míg a lány már lábujjhegyen állt. Riley úgy érezte, a koponyájától a sarkáig szinte sistereg. Soha nem tartotta magát olyan lánynak, aki élvezi a fájdalmat, de ahogy vele bántak, olyan mesterien kavarta meg az érzéseit, amitől elállt a lélegzete, és a vér az intim testrészeibe áramlott.
– El sem tudom mondani, miféle veszélyeknek tetted ki magad, ifjú hölgy. Meg kell tanulnod engedelmeskedni. Ha azt mondjuk, ne menj ki egyedül, azt komolyan gondoljuk. – Olyan hirtelen engedte el, hogy előrebotorkált a tűhegyes sarkakon. El is esett volna, ha Trevor nem nyúl ki reflexszerűen, és nem fogja meg. Amint megállt a saját lábán, újra elengedte, és szigorúan szólt hozzá.

*  *  *

Apuci pici lánya, avagy egy kiskirálylány móresre tanítása 1. rész

s/m, bilincs

Legutóbbi, tizennyolcadik születésnapjára egy régi gyártmányú, de felújított amerikai Cadillac autót kapott, amin a minap begördült a céghez és amiből kiszállva megismerkedett édesapja egy fiatalabb beosztottjával, Barnabással. Barna valójában Sándor fia volt, aki szintén a Miller&Millernél dolgozott. Ez a kis sörhassal és már ritkás hajjal rendelkező férfi volt a vállalat egyik legrégebbi alkalmazottja, szemben a fiával, aki a legfiatalabb volt a 20 évével, amiről persze fiatalos külseje is tanúbizonyságot adott (kidolgozott mellizom, feszes hátsó, hullámos, barna hajzat). Barnabás édesapja hirtelen bökésétől ismét visszatért a Föld nevű bolygóra, de Sándor még mérgesen megjegyezte, hogy a filozofálgatás helyett inkább vezesse a kisasszonyt a főnökúr irodájába. A fiú betessékelte Amandát a márványpadlójú hallba és illedelmesen elköszönt, de visszanézett és...

*  *  *
JAN
22
2015

Most pénteken 1. rész

hetero

Sikerült kölcsönkérnem egy kocsit. Gondoltam meglepem a páromat és elmegyek elé a munkahelyéhez. Ahogy elindultam valami gonosz kisördög bújt belém. Hisz előbb azt gondoltam még, hogy felhívom, de ahogy egyre közelebb értem már sokkal jobb ötletnek tűnt, ha titkon megfigyelem és legfeljebb majd később veszem fel.
Legnagyobb meglepetésemre, egy, az épület előtt parkoló autóba pattantak azzal a sráccal akivel önfeledten beszélgetve léptek ki a munkahelye ajtaján.
Cikáztak a gondolatok az agyamban. Felderengett, reggel megbeszéltük, hogy én várhatóan csak késő este végzek, ő pedig elszalad, vesz pár dolgot és itthon fog tevékenykedni, vagy pihenget egy kicsit, mert elég hajszolt napokon van túl. Tehát külön jó, hogy pénteken csak kettőig tart a munkaideje. Persze semmi rosszat nem sejtettem. Úgy véltem a kollégája elviszi a metróhoz, hogy ne kelljen villamosoznia,...

*  *  *

Erőszak - Krien

hetero

Tudtam, hogy egyszer még megszívat az a bolond öregasszony a másodikról. Képes volt a képzelgései miatt rám hívni a rendőröket, pedig valójában semmi oka nem volt rá. Nem tudhatta, hogy a FutuRantól szöktem meg, hiszen olyan rossz volt a látása, hogy egy kutyát is alig tudott megkülönböztetni egy nagyobb macskától, nem hogy felismerjen egy szar kép alapján. A szomszéd csaj sem ismert fel, és senki a házban. Sosem hittem, hogy annyira nemtörődöm a társadalom, de szerencsémre tévedtem. A rendőrök közül viszont, akik kijöttek, az egyik felismert és ha nem egy első emeleti lakásban húztam volna meg magam, nem is tudom, hogyan menekültem volna előlük olyan gyorsan. Hiába tették rugalmasabbá a csontjaimat azok az őrült kutatók, így sem tehettem meg akármit. De azt az ugrást az ablakból még éppenhogy. Az addigra jól ismert utcákon gyorsan megtaláltam a legjobb menekülő...

JAN
21
2015

A Szerelő

hetero

A lakásodhoz kiérkezvén viszonylag hosszú várakozás után nyitsz ajtót nekem de ahogy meglátlak azonnal megbocsátom a dolgot hisz épp a zuhany alól mászhattál ki.
Egy lenge kis köntös van rajtad valami nagyon finom anyagból ami látni engedi formás melleid izgató körvonalát, karcsú tested tökéletes formáját.
Csak remélni merem hogy nem veszed tolakodásnak gyors mustrámat de a nedves hajaddal keretezett csodaszép arcodon megjelenő huncut kis mosoly másról árulkodik.
Pironkodva lépek beljebb és nem segít a kalandozó fantáziámon az se hogy nem hagysz annyi helyet hogy anélkül férjek el melletted hogy hozzád ne érjek.
Akár szándékos volt akár nem a hatása nem marad el. Ahogy a bőrünk egy pillanatra összeér, kellemes borzongás járja át a testem és hirtelen késztetést érzek hogy jó mélyen beszívjam kellemes illatod ami nem kerüli el a figyelmed. Ahogy...

*  *  *

Az első szex

hetero, szűz

Az élet nagyon pocsék, de ha egy jót szexelsz minden megváltozik. Így volt ez velem is. Egészen addig nagyon pocsék volt az életem. Egy napon viszont megváltozott minden.
Egy szokásos péntek éjszakán mentünk a haverokkal inni. Akkor még nem sejtettem mi fog történni. Éjfél körül betértünk egy kocsmába. Én aznap józan voltam, de a haverok mind egy szálig be voltak rúgva, úgyhogy elindultam új embereket megismerni. Akkor ismertem meg Angélát, aki nagyon szexi nő volt, a gyönyörű szép fekete szemeivel, hosszú fekete hajával, két nagy és kerek mellével, hosszú sima lábaival és formás fenekével. Egy igazi istennő. Egyből rágyorsultam. Még nem tudtam hogy a vonzalom kölcsönös, úgyhogy csak beszélgetünk az élet rejtelmeiről.

JAN
20
2015

Riley 5. fejezet

gruppen

- Itt Kincade - Cade hangja reszelős volt az álmosságtól. Az éjjeliszekrényen álló óra szerint még csak reggel nyolc óra volt, és a halálon kívül nem tudott semmit elképzelni, ami elfogadhatóvá tette volna a telefonhívást. Miután szétáztak a forró fürdőben, ő és Trevor lehozták Riley-t, megszárították, és eltették magukat éjszakára. Még csak tizenegy óra volt, de az előző éjszakai alváshiánytól ők is ugyanolyan félholtak voltak, mint a lány. Fel sem vette volna a mobilját, ha nem az étterem számát jelzi ki.
- Szia Cade, itt Annie.
- Igen, Annie, mizujs?
- Halló, főnök - szólt bele Annie, a hangja csöpögött a sajnálkozástól. - Annyira rosszul érzem magam, amiért felhívtalak, de nem hallottam rólad, és nem is láttalak a hétvégén. Csak tudni akartam, minden rendben van-e. A múlt éjszaka egy kicsit őrültekháza volt a klubban, és az új...