Végtelen vágy

Szavazás átlaga: 4.38 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 29.
Hossz: 6 959 karakter
Elolvasva: 520 alkalommal
Ági egy fekete, térde felett végződő nyári ruhában sétált a lakótelepen. Régen elmúlt éjfél, ő azonban nem bírt nyugton maradni, ágyéka felől végtelen vágy lüktetett; arra vágyott, hogy valaki kielégítse telhetetlen kívánalmait. Nem tudott másra gondolni, testét forróság öntötte el, csak a szex járt fejében.
Vékony testére felfigyeltek a lottózó körül üldögélő férfiak is, s ahogy vékony ruhájában ellibegett mellettük, hirtelen abbamaradt a beszélgetés. Az egyik férfi mellett lévő felemelve Ági nagyot húzott a férfi , néhány korty pedig kifolyt a szája szélén. Az megmerevedve, csendben figyelte, mint teszi vissza a fiatal lány, de szó nélkül hagyta az esetet. Nem, nem támadtak neki a lánynak, és nem szaggatták le ruháit, ahogy Ági elvárta volna. Csak ültek csendben, bamba arckifejezéssel.
Ági sértődötten igyekezett tovább a lakótelepi kocsma felé. A parkon áthaladva két jól megtermett férfi jött vele szembe, s a lány hallotta, amint egyikük arról mesél a másiknak, hogy nemrég szabadult a börtönből. Borzongás futott végig a lányon. Ki tudja, az ilyen emberek mit művelnének vele. Megnézték a lány hosszú combját, amikor eléjük ért, s a támolygó bal oldali férfi gentleman módjára húzódott félre.
– Parancsolj.
Ági nem szólt semmit, duzzogva haladt tovább.
Formás seggére a kerthelyiségében üldögélő férfiak is kíváncsiak voltak, de ennél többet nem mertek vagy nem is akartak tenni, így aztán a lány csalódottan nyitotta ki a bejárati ajtót. A lépcsőházba belépve valamiben megakadt a lába. Legnagyobb meglepetésére egy hajléktalanba rúgott bele, aki erre megmordult.
– Fúj, bazmeg – szólt halkan a lány, majd ment is tovább felfelé a lépcsőn.
Az idős hajléktalan férfi árgus pillantásokkal figyelte, amint a rövid szoknyás lány felfelé halad. Látta, hogy nincs rajta bugyi, s azt is hallotta, ahogy az első emeletre felér, és nem zárja be az ajtót. Titokban remélte a lány, hogy valaki meglepi az éjjel folyamán, és .
Hasrafeküdt az ágyán, és vágyakozva gondolt vissza az előző egy órára. Fantáziája beindult, s elképzelte, mi történhetett volna, ha a férfiak nem ilyen pipogyák, s jól ellátják a baját. Keze megindult puncija felé, s mikor odaért, ijedten vette tudomásul, hogy lakása ajtaján valaki benyitott.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.38 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2024. május 30. 06:29
#5
Én azt sajnálom,hogy elolvastam.Megy az 1 pont,az is sok ennyi mocsokra.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. május 29. 06:30-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. május 29. 06:30
#4
Ezt hívom mazochizmusnak. 🙂 Jó a fantázia-valóság keverése a lány fejében, bár hosszan kifejtve lenne ütős igazán, felépítve a karaktert és a megvalósulást, ahogy kiforr benne a "minden mindegy, csak elég mocskos legyen". Itt csak összecsapottnak érződik a rövidség miatt. Sajnálom.
1
sztbali
2024. május 29. 04:52
#3
Nem tudom, hogy ebből mit akartál kihozni.
1
veteran
2024. május 29. 04:21
#2
Ez mi lett volna.
1
T
Törté-Net
2024. május 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1