JAN
15
2015

Éjszakai szórakozóhely 5. rész

gruppen, anál

5. Az egyik csütörtöki bulin itallal a kezemben nézelődtem a táncolók mellett, egyszer csak visítozva a nyakamba ugrik valaki és hatalmas csókot nyom az arcomra.
-Szia drágám - lehel a képembe egy kisebb italkereskedést. Lefejtettem a kezét és kis szünet után nagy nehezen beugrott, hogy az anyám barátnőjének a lánya az. Ahhoz képest, hogy háromszor, ha találkoztunk, egészen közvetlen volt. De a neve még véletlenül se ugrott be.
- Hát szia kedves. Jöttetek kicsit bulizni? – jópofizok, meglátva mögötte két hasonlóan ittas barátnőjét.
- Szombaton lesz az esküvőm! Utoljára még szabadon kitombolom magam. – üvölt a fülembe. Teljesen elázva visongott ezen egy percig a két kis picsa barátnőjével. Kikértem a pultból egy üveg pezsgőt és a kezébe nyomtam.

JAN
14
2015

Észrevétlen szerelem 5. rész

leszbi

Azt hiszem, elkerülhetetlen volt, hogy még ennek az élvezetes helyzetnek az ellenére is, végül az előtörő érzelmek mindent összezavarjanak.
Épp az asztalomnál ültem és a szokásos dokumentumok és e-mailok sorozatát gépeltem, mint minden nap. Diane-nek utoljára pár napja volt megbeszélése. Nagyszerű csapatot alkottunk. Mióta “besegítettem” neki, egyszerűen verhetetlen volt a tárgyalóasztalnál. Annyi megbízást kaptunk, hogy már kezdhettük igazán komolyan űzni az ipart. Habár Diane nemigen akart terjeszkedni. Nem szándékozott feladni azt a kényelmes munkatempót, amit a legtöbb jogászhoz képest folytatott.
Miután elküldtem az utolsó mailt is, visszatérve a postaládámba, láttam, hogy egy újabb érkezett. Egy olyan címről, amit nem ismertem. Megnyitva egy hosszú beszélgetést láttam. Valószínűleg véletlenül kapcsoltak be valahova. Az ilyesmi gyakran megtörténik egy...

*  *  *

Enikő

hetero, anál

Enikő az egyik legszebb nő, akivel valaha is találkoztam. Régóta ismerem. Amikor megismertem még nem tetszett, de ahogy felcseperedtünk, egyre kívánatosabb, szexi nő vált belőle. 28 éves, csupán 160 cm magas körül lehet, de én kedvelem a kistermetű lányokat. Vékony, enyhén kreol bőrű és fekete hosszú egyenes haja van. Az arca bájos és kedves, mindig mosolygós. Rengeteget fantáziáltam róla, hogy hogyan dughatnám meg egyszer. Már úgy éreztem belebetegszem, ha nem érinthetem meg a testének rejtett zugait, mikor történt valami:
Enikő férje jó ismerősöm volt, de azért nem voltunk barátok. Egyszer Enikő munkahelye előtt mentem el. Gondoltam beköszönök neki, így bementem hozzá. Egy pékségben dolgozott, így mikor megpillantottam az üzlet dolgozóinak az egyenruhája, fehér nadrág és felső volt rajta, valamint egy pici, talán kb. 37-es fehér klumpa. Ébenfekete haja fel volt...

JAN
13
2015

Riley 3. fejezet

gruppen, regény

Három és fél órával később Cade a lift hangjára ébredt. Trevor hosszú léptekkel, mohón lépett be. Meg sem állt, amíg az ágyhoz nem ért, Riley mellé. Cade nem ébresztette fel, csak kisimította a haját az arcából, és gyengéden megfordította, hogy barátja jól láthassa. Pontosan erre az elakadó lélegzetre és halk füttyentésre számított.
– Gyönyörű – suttogta Trevor. – Tökéletes.
Cade pillantása arról árulkodott, hogy még nem látott semmit, és felemelte a lány testéről a takarót. Barátja mély levegőt vett, elszakította tekintetét a lány testéről, és olyan arckifejezéssel nézett a másikra, ahogy egy gyerek néz az ajándékokra a karácsonyfa alatt. Úgy néztek össze, ahogyan csak hosszú évek ismeretsége után lehet, valami mélyebb és melegebb volt köztük egyszerű barátságnál. A pillantásuk arról árulkodott, hogy mindketten tudták, mi...

*  *  *

A beavatás 1. rész - A kezdet

hetero, tini, diák

Délután 5 óra felé járt az idő. A kocsi leparkolt a kollégium előtt. A sofőrülésről egy nő szállt ki. Kinyitotta a hátsó ajtót és beszólt a lányának:
- Kriszti, kicsim, szállj ki! Nem lesz itt olyan rossz, hidd el!
A hátsó ülésről kelletlenül kiszállt egy 15 éves lány. Magas volt, barna haja a derekáig ért, fekete pólót és mini farmernadrágot viselt.
- Szerintem pedig igenis rossz lesz! Fogd már fel, hogy nem akarok kollégiumba menni!
- Ugyan, kicsim, hagyd már ezt! – Gyere, menjünk be!
Kriszti dühösen bevágta a kocsi ajtaját, és anyja mögött belépett az épületbe. Az előtérben egy fiatal férfi fogadta őket, papírokkal a kezében:
- Jó napot kívánok, Fekete Zoltán vagyok.

JAN
12
2015

A hipnózis 2. rész

családi, leskelődés, anya-fia

Hazamentem és kifeküdtem a szobámban. Szerencsére senki sem volt otthon. Anya elment shoppingolni az unoka tesójával, apa pedig elutazott Bécsbe az új munkahelyére. Elővettem a telefonomat és a filmek mappába kapcsoltam. Elsőre anya fürdőszobás filmje jött ki, már nem is emlékeztem rá, még a tavasszal csináltam. Ágit akartam megnézni amint segbe dugom, de most kíváncsi lettem és elindítottam anyát. Tavasszal volt egy nap, amikor apa nem volt itthon és kihasználtam az adódó lehetőséget, és meglestem anyámat fürdés közben. Nem csak leskelődtem, hanem a kulcslyukon keresztül, fel is vettem az egészet, egy ideig erre maszturbáltam, de mostanában inkább Ágit nézem, vagy dugom. Szóval elindítottam a videót és néztem, amint anyám elkezd vetkőzni. Még tavasz volt, és volt rajta ruha. Szépen vette lefele egyiket a másik után. Ott kezdett izgalmas lenni, amikor már csak a harisnya és a...

*  *  *

Kaland a Swinger klubban 4. rész

gruppen, férj-feleség, anál

Nem volt nehéz a filmezés helyét megtalálni, mert abban az irányban voltak a legtöbben,alig tudtam utat találni,hogy odajussak. A félhomályos folyosón Zoltánnal találkoztam.
- Azt hittem, nem vagy kíváncsi a szexi feleségedre - mondta
- Dehogynem, csak akadt egy kis kalandom az imént - feleltem,de szerintem látszott is rajtam, hogy ki vagyok facsarva
- Gyere megmutatom,hol van a forgatás, de csendben kell lenni, ne zavarjuk a munkát! - mondta
Követtem Zoltánt, aki a nagy terem folyosóján igyekezett az egyik ablakhoz. Már sokan leskelődtek minden lehetséges nyíláson, mindenfelé félmeztelen testek, kéjsóvár nők és férfiak figyelték a műsort.
Sikerült egy ablaknál elhelyezkednünk.

*  *  *
JAN
09
2015

Tanyasi csirke 2. rész

leszbi, nyaralás, tini

Ebéd után elmosogatunk, segítettem az állatoknál, majd borsót fejtettem Annuskával és mire mindennel végeztünk jött az este. Eszmi még mindig nem ért haza, de anyja egyáltalán nem aggódott. – Amíg fiatal addig tombolja ki magát – mondta. Mint egy darab fa estem az ágyba. Olyan fáradt voltam, hogy bármit is csináltak a szomszéd szobában én mélyen aludtam.
Hajnaltájt arra ébredtem, hogy valaki matat az ágyamon.
- Visszajöttem puncika, hogy befejezzük – vihogott Eszmi és rám vetette (inkább rám esett) magát. Olyan büdös volt a szája, hogy elfordítottam a fejem, amikor rám lehelt. – Bocsika – dadogta – az a sok cigi meg pia…de a piát te is szereted. Az én kis fincsi páleszomat mind megittad mi. Na… néz rám, amikor veled beszélek hallod! Szóval … a…bocsika, hogy elmentem, de tudod jött a Dani. Láttad?

*  *  *

Riley 2. fejezez

hetero

Riley egy toronyház tetőtéri luxuslakásában találta magát – és ez nem álom volt, hanem maga a mennyország. Talán lezuhant a repülője, és ő majd így tölti el az örökkévalóságot. A szoba közepe felé botorkált, lassan körbefordult, és megpróbált mindent egyszerre megcsodálni. Alig hallotta Cade suttogását. – Nézz körül, amíg én rendbe hozom magam.
Hihetetlen volt. Üveg, króm és hatalmas ablakok képeslapra illő kilátással. A megfelelő helyeken feltűnő ékkövek csillogtak szétszórtan a fekete felületen. A kandallópárkányra ámulatba ejtő, üvegből készült műalkotás kavargó vörös és arany árnyai vetültek. A tűzhely előtt odaillő fekete bőrkanapék álltak, lazán odavetett smaragdzöld, zafírkék és rubinvörös párnákkal. Látta, hogy az étkezőben az ébenfa asztal üvegként fénylik a szőnyegen, melyről ordított, hogy egy vagyonba kerülhetett. A...