MÁJ
10
2015

Tegnap este és ma dél között az SMS-szolgáltatásban fennakadások voltak, a hiba elhárítása megtörtént, az elmaradt VIP kódok kiküldése legkésőbb a holnapi napon megtörténik, természetesen egyetlen elküldött SMS sem veszik el.

Megértéseteket köszönjük: Törté-Net Szerkesztőség

MÁJ
08
2015

Megtettem 1. rész

családi, anya-fia, szűz, tini

Amikor megtörtént, 37 éves voltam. 2 éves kora óta egyedül neveltem fiam. Szerelmi házasság volt, fiatalon mentem férjhez, és szültem meg a fiam. Férjem elhagyott minket, ami nagyon megviselt. Igyekeztem a fiamnak mindent meg-adni, de nekem nem volt tartós kapcsolatom, sőt mondhatni semmilyen sem. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hiányzott a szex, de segítettem maga-mon, rendszeresen maszturbáltam, később vettem vibrátort is. Fiammal nagyon jó volt a kapcsolatom, jól tanult. A tanulás minden idejét lekötötte. Közelgett a 16. születésnapja, (kora ősszel), és én azon gondolkodtam már előre, hogy mit kapjon tőlem ezen a jeles napon. Egy este rá is kérdeztem, hogy mit szeretne kapni. Zavartan rám nézett, és dadogni kezdett, hogy semmit. Na, ezt nem hittem el. Faggatni kezdtem, de láthatóan zavarban volt, fülig pirult, és nem szólt semmit. Na, majd erre visszatérünk! Egy este bementem a szobájába, már feküdt az ágyában. Ijedtem kapta ki a...

*  *  *

Kalandjaim unokatesómmal 1. rész

családi

Régóta álmodoztam arról, milyen lenne egy olyan lánnyal szeretkezni, aki egyben a családom egyik tagja is. A húgom persze szóba sem jöhetett, még gondolatban sem. De azért voltak ám a családunkban más lányok is, akik az unokatestvéreim, unokahúgaim voltak. Közülük is egyikükön, Lillán mindig megakadt a szemem, ha találkoztunk. Ő egyenes ági unokatestvérem, édesanyám öccsének nagyobbik lánya. Van egy másik lánya is, Lili, aki viszont a kora miatt nem jöhetett szóba. Lilla 17 éves kora ellenére majdnem elérte a 2 méteres magasságot, vékony testalkatú, sportos lány volt, és persze feltűnően csinos is. Derékig érő, barna haja minden alkalommal megbabonázott. Itt jegyzem meg, a hosszú haj mindig is a gyengém volt. Lillát különösen szépnek teremtette a sors: kora ellenére már igencsak fejlett volt, gyönyörű mellekkel, és feszes, telt feneke volt. Az egyik találkozásunk alkalmával kezdtem fantáziálgatni róla.

*  *  *
MÁJ
07
2015

Az első csoda

hetero, szűz

Soha nem voltam jó a lányok körében, lelki okok miatt nem tudtam sehová eljárni, ismerkedni, s a témához szervesen kapcsolódó fizikai rendellenességem is volt, így végső menedékembe, az online világ szövevényes útvesztőjébe vonultam. Sajnos őszinteségem miatt viszonylag hosszú idő telt el, míg először szimpatizált velem egy lány. Meglepő módon igen csinos, vékony, sötét hajú volt, s kedvességével egészen megbabonázott. Teltek múltak a napok, nagyjából 50 km-re laktunk egymástól, így azért meg kellett találni a megfelelő alkalmat, amely csak nem akart eljönni. Bő egy héttel megismerkedésünk után úgy alakult, hogy a házunk kiürült. Ritka pillanat, azonnal tájékoztattam Őt, s némi habozás után bele is ment. Izgatottam vártam az eljövendő napot, éjszakát.

*  *  *

Szösszenet 2. rész

s/m, bilincs

Uramtól újabb utasításokat kaptam a találkozó helyéről, és idejéről, valamint a drescodról.
A ruházat: tanga, combfix, bő miniszoknya, feszülő topp, és tűsarkú. A hely: a város határában egy elhagyott épület, és késő délutáni időpont.
Egész héten a félelem-vágyakozás állapotban gondoltam a rám váró élményre.
Tudtam, hogy vigyáz rám, hiszen a késes szeánszunk alkalmával bebizonyította felelőségteljes DOM.
A találkozó napján megfelelően előkészülve, felöltöztem a meghatározott ruházatba kocsi ültem és elindultam a találkozó helyszíne felé. Gyomromban a már megszokott remegés és bizsergés, ahogy fogytak a kilométerek úgy lett a bugyim egyre nedvesebb. A GPS szerint megérkeztem, de csak egy lerobban gyártelepet láttam. Kiszálltam a kocsiból, körbe néztem. A nap forrósága tovább tüzelt, pár nem kimondottan bizalomgerjesztő alak őgyelgett nem messze a kocsitól. Uram azt mondta ne legyen nálam semmi. Mit csináljak a...

MÁJ
06
2015

Az ördög maga

hetero

Lassan gyülekezett a nép. A színházat körülvevő park padjain is üldögéltek a forró nyári kora este ellenére is öltönyös, estélyis rokonok, barátok.
Én is ott őgyelegtem közöttük kezemben a műsorfüzettel, vártam a meghívóimat, közben nézelődtem, és azon gondolkoztam, hogy általában a házigazda az első, és nem a vendég, jelen esetben én. A baráti pár egy érdekesnek ígérkező táncestére hívott meg, ahol az egyik neves tánccsoport ad két, két és fél órás gálaelőadást, amolyan évadzárás címén. Mivel show táncról volt szó, amit imádok, nem kellett kétszer invitálniuk.
Amint sétálgattam, őgyelegtem gondolataimba mélyedve, a nézőtér mellett húzódó hosszú folyosó elején találtam magam. Arra lettem figyelmes, hogy a tőlem távol eső ajtón kifordul egy kosztümös alak, és felém jön. Járása ruganyos, nyomban levettem, hogy ő egy táncos lehet. Közelebb érve kivettem, hogy valóban kosztümös, vagyis inkább jelmezes. Egy ördög közeledett felém....

*  *  *

Kirándulás a mennyországban

leszbi

Anna vagyok, 23 éves. Egy Budapest környéki településen lakom, egy emeletes családi házban, a lakópark szélén. Valamikor május elején, az egyik hétköznap reggel benéztem a közeli kávézóba, mert előző nap elfelejtettem kávét venni. Csak pár házzal arrébb van, és már vagy 3 évvel azelőtt megnyitott, de még sosem jártam ott. Amikor beléptem az ajtón, a pult mögött egy 35 - 40 körüli gyönyörű nő, merengő, kicsit szomorkás hangulatban törölgetett egy poharat. Valahonnan ismerős volt. Amikor köszöntem, felnézett, és derűsen üdvözölt. Nem tűnt erőltetettnek a mosolya, láthatóan tényleg felderítette az új vendég érkezése. Azt mondta, én voltam aznap az első, aki betért hozzá, pedig már fél órája nyitva volt. A legtöbbször ilyen tájt már legalább 3 - 4 ember megfordult nála. Bemutatkoztam, és kértem egy szelet pizzát meg egy kávét. Valami régi house mix szólt a hifiből. Mondtam, hogy én is szeretem ezeket a régi house zenéket, jobb, mint a music...

MÁJ
05
2015

A takarítónő 6. rész

hetero

Márta kemény melle és látványos, hangos élvezése megtette Istvánra a kellő hatást. Úgy be volt zsongva, hogy vízágyúval sem lehetett volna távol tartani Mártától. Persze nem is akartam. Félregurultam, mintegy jelezvén, hogy ’tied a pálya’ amire Ő azonnal reagált is. Átemelte a nő bal lábát a feje felett és becsúszott a térdei közé. Termetes mancsaival alányúlt a még mindig reszkető segge alá és levegőbe emelte Márta altestét. Én rátapadtam a szájára, ezzel mind a látványt mind a tiltakozást lehetetlenné téve. István felbőszül vadkanként hatolt a nedves pinába, tövig durván bevágta reszkető kőkemény farkát, ezzel vélhetően fájdalmat is okozva a nőnek. Eszeveszett döngetésbe kezdett. Nemcsak Márta teste de az egész ágy ide-oda verdesett. Félő volt, hogy az ágy összeesik, Márta pedig szétszakad a hihetetlen igénybevételtől. Egyik sem történt meg. A lány sikoltozott a fájdalommal vegyes félelmében. Lehet, hogy eszébe jutott a nászéjszakája?...

*  *  *

Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 2. rész – A folytatás

homo

A történet továbbra is két haverom, azaz Bandi és Pisti 4 éve kezdődött szerelmi kapcsolatáról szól, amely lényegében egy Pisti által szervezett házi bulin és azután teljesedett be, ugyanis Bandi addig Pisti unokanővérével, Szilvivel alkotott egy párt. A bulin egy Bandi által rosszkor és „rossz” személynek adott csókkal indult és még a házibuli másnapjának hajnalán egy légyottal folytatódott.
Kicsit ugyan utólag, de egy kicsit előre, de jelzem, hogy a két haverom, legalábbis az éppen aktív szerepet vállaló fél síkosítónak kézkrémet vagy testápolót használ. Az (esetleg) előre is tervezett szex esetében biztos, hogy a dugó fél gumit is használ. A spontán jövő szexnél ez elmaradt.
Az összejövetelük óta kb. 7 hónap és kényszerűségből történő összeköltözésük óta kb. 5,5 hónap telt el.